One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Szabályzat EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Szabályzat EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Szabályzat EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Szabályzat EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Szabályzat EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Szabályzat EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Szabályzat EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Szabályzat EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Szabályzat EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szabályzat EmptySzer. Jan. 11, 2017 11:52 am

Szabályzat

Regisztráció előtt
◊ Megfelelő felhasználónévvel regisztrálj! Így nem totheszter1000 vagy PöttyösGuru347 nevekkel szeretnénk találkozni az oldalon. Az ehhez hasonlóakkal rendelkezők 3 napon belül törlésre kerülnek, ha nem történik korrigálás. Kereszt- és vezetéknévvel regisztrálj!
◊ Mielőtt nevet választanál, ellenőrizd a keresztnév és vezetéknév foglalóinkat, hogy biztosan olyan névvel regisztrálj, amit még senki nem foglalt le előtted.
◊ A karakterstopokat - nemi, csoport - mindig jelezzük a főoldalon.

Karakteralkotás
◊ Az előtörténeted megírása előtt feltétlenül olvasd át a csoportleírásokat, és annak megfelelően, elvárásai szerint alakítsd a karaktered történetét.
◊ Kérjük, ha már nagyjából megszületett a karakter a fejedben, töltsd ki profilod. Az avatarképek mérete egységesen 200x320 pixelben van meghatározva.
◊ Play by alany előfoglalására nincs lehetőség. Az avatar azé, aki először elkészül az előtörténetével, és azután lefoglalja, ezért nincs értelme előre foglalni.
◊ Az előtörténeted megírására legfeljebb 2 heted van, így ha nem készülsz el addigra, a regisztrációdat töröljük, a félkész lapodat pedig archiváljuk.
◊ Vegyétek figyelembe azt is, hogy senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, gyenge pontjai. Nem szeretnénk szuperhősöket az oldalon, arra való például a marveles szerepjáték.
◊ Az oldalon canon karakterek alatt olyan elképzeléseket értünk, melyek megtalálhatók már vagy a való életben,vagy egy filmben/sorozatban. Nem zárkózunk el az efféle lehetőségektől, nyugodtan alkothattok hozzánk ide illő karaktereket, de nem szeretnénk, ha ők tennék ki az egész oldalt, szóval csak mértékkel.
◊ Ha elkészültél azt jelezd az az erre létrehozott topicban, hogy elbírálásra kerülhess.
◊ Egyszerre, egy időben, összesen legfeljebb két karaktered készülhet. Ha az elkészült, elfogadásra váró karaktered mellett egynél több még készülő, vagy csak szimplán beregisztrált karaktered van, a karakterlapodat nem fogadjuk el. Viszont kérheted az előzőek törlését és átnevezését is, illetve haladékot is kérhetsz a vezetőségtől, ha 2 hét alatt nem tudnál elkészülni.
◊ Amennyiben ugyanarra a karakterre több jelentkező is akadt, keresett karaktereknél a keresőnek is beleszólása van, ezen kívül pedig az "aki kapja, marja" helyzet lép érvénybe.
◊ Az előtörténetek esetében a lopás, illetve másolás alapos gyanújának felmerülése más oldalról, azonnali törlést von maga után. Illetve ne alkossatok máséhoz teljes egészében hasonlító karaktert, csupán más szavakkal megfogalmazva, nincs két ugyanolyan életút, vagy jellem.

Keresett karakterek
◊ Ha egy hirdetett karakter elkelt, akkor a hirdetőnek kötelessége ezt jelezni az adminok felé, hogy átpakolják a hirdetést az elkelt karakterek topicjába. Ha ez nem történik meg, akkor félreértések végett, akár egy két hónapos hirdetésre is regisztrálhat valaki, de aztán kiderülhetne, hogy már másfél hónapja van az oldalon az adott keresett karakter.
◊ Ha a hirdető úgy ítéli meg, hogy a keresettjét számára nem megfelelően hozza az adott user (nem elég aktív, nem olyan a karakter, mint elképzelte stb.), akkor a kereső újrahirdetheti a karaktert akár ugyanazzal az avataralannyal is. Ez azt jelenti, hogy ha a keresett mégis maradna, akkor új arcot kell választania.

Multi karakterek
◊ Nem szabunk meg multikorlátot, mindenki a saját képességeihez mérten korrigáljon, hogy mennyi karaktert bír el, viszont nem szeretnénk túltenyésztést, hogy vaktában alkotjátok a multikat, de nem játszotok velük. Kérjük figyeljetek erre! Ha már létrehoztok egy karaktert, akkor azzal biztos terveitek is vannak, ne hagyjátok kiaknázatlanul a lehetőségeiket.

Játéktér
◊ A játéktéren csak elfogadott karakterlappal lehet játszani. Ha esetleg lassabban menne az elfogadás, akkor játszatok chaten vagy pm-ben, ha nem tudtok várni és később másoljátok be azt a játéktérre.
◊ Az írásmódodat te választod meg, mind a jelen-, illetve múlt időt, és azt is te döntöd el, hogy E/1-et, E/2-őt vagy E/3-at használsz.
◊ Lehetőség van házat, lakást, illetve koliszobát igényelni az erre létrehozott topicban.
◊ A reagjaitokban fejtsétek ki a karaktereitek érzelmeit, gondolatait, törekedjetek az igényességre, hiszen ti is szívesebben olvastok egy szép, kifejtett reagot, mint egy hanyagul odavetett, szinte csak párbeszédből álló hozzászólást, tiszteljétek meg egymást egy a másik számára is elfogadható mennyiséggel.
◊ Játékaitokban nyugodtan hivatkozhattok filmekre, sorozatokra, zenészekre vagy egyéb hírességekre attól függetlenül, hogy a használt avataralanyok között ott van egy adott szereplő vagy sem. Ilyenkor tekintsetek úgy a dologra, hogy az adott híresség a karaktereitek világában máshogy néz ki.
◊ A játéktéren kérünk titeket ne használjatok hangulatjeleket, illetve emotikonokat. Ha a user számára hozzászólásod végén megjegyzést írsz, akkor abban természetesen lehet.
◊ Más karakterét ne mozgassátok, csak ha engedélyt kaptatok rá. Ettől függetlenül elgondolkozhat a sajátotok azon a reagodban, hogy mit fog tenni a másik, de ezeket csak feltételes módban írjátok, hiszen fennáll a lehetősége, hogy végül nem lesz igazatok.
◊ Más karakterét nem ölhetitek meg, csak ha megbeszéltétek az illetővel, továbbá értesítettétek a staffot. Saját karaktert megölni/megöletni adminnal való egyeztetés után lehet. A karakterek haláluk után átkerülnek az EJK csoportba, így lehetőség van még velük játszani a múltban vagy az alternatív játéktéren.
◊ Az oldalon durva játékok is megtalálhatók, ezeket mindenki saját felelősségére olvassa, nem vállalunk felelősséget mások lelki traumáiért. Igényes formában tálalva írhattok felnőtt, esetlegesen durva tartalmú hozzászólásokat, de ebben az esetben az elején jelezni kell a megfelelő korhatárú tartalmat.

Inaktiválás
◊ Karakteredet inaktiváljuk, vagy töröljük, ezt privát üzenetben kérheted valamelyik admintól.
◊ Az inaktivált karakterek foglalásai törlődnek, így az általuk használt avataralanyok is felszabadulnak, azokkal bárki alkothat új karaktert. Amennyiben egy inaktív karakter visszajönne, de a play by-jával időközben más alkotott karaktert és azt lefoglalta az avatarfoglalóban, úgy a régi játékosnak új arcot kell választania.
◊ Ha kettő hónapon keresztül nem érkezik új hozzászólás egy karaktertől a játéktérre, az adott karakter az inaktív csoportba kerül, a foglalásai pedig felszabadulnak. A játékosnak további két hónapja van, hogy visszatérjen, játékba kezdjen, és jelezze a Staff felé maradási szándékát, mielőtt törlésre kerülne. Tehát összesen legfeljebb négy hónapnyi inaktivitás utána a karaktereiteket törölni fogjuk.
Kivételt képez ez alól, ha a távolmaradásodat külön jelezted, vagy kérted a karaktered inaktív csoportban maradását.
◊ Az inaktív csoportba tartozó karaktereket activity check-ek után töröljük, ez általában három hónapnyi időt jelent. Az inaktivált és a törölt karakterek előtörténetei, keresettei és játékai az archívumba kerülnek, így ha valaki mégis visszatérne egy régi karakterével, mindent megtalál hozzá az archívumban.
◊ Az inaktív csoportból kikerülni egy reag írásával lehet. Amíg nem írtál egy új hozzászólást a játéktérre, addig nem kapod vissza az eredeti színedet, s a dolgaid is addig nem kerülnek ki az archívumból.

Chat
◊ Lehetőleg kerüljük a vitákat, a sértődéseket/sértegetéseket, legyünk toleránsak a másikkal szemben, hiszen ez egy közösség, itt is alkalmazkodni kell a másikhoz. Tilos az etnikai, vallási, nemi, kulturális, faji megkülönböztetések és preferálásuknak hangoztatása, továbbá azoké, amelyek sértik az emberi méltóságot. Illetve a politikai véleménynyilvánítások sem megengedettek. Ezek nem idevalóak. Amennyiben ilyennel találkozunk az a chatről való tiltást vonja maga után, illetve ha mindez folytatódik, és támogatásra, viszonzásra lel, akkor a felhasználó(k) törlését eredményezheti.
◊ A chat csoportos beszélgetésekre, ismerkedésre, vagy játékokra van. Nem szeretnénk azt látni illetve hallani, hogy néhányan kiközösítve érzik magukat, ha felmennek oda, inkább azt szeretnénk, hogy mindenki jól érezze magát ott is és új plotok, játékötletek szülessenek.

Hirdetések, társoldalak
◊ Lehetőség van arra, hogy saját oldalatokat hirdessétek az erre létrehozott topicban, de ebben az esetben kérjük, hogy mindez viszonozva legyen, tehát mi is kerüljünk ki!


A szabályzat megszegésekor annak nem ismerése nem ment fel az esetleges büntetés alól.

A staff

Livin' in New York

Admin 2.0
Admin
Play by :
Admin
Hozzászólások száma :
240

Szabályzat Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Leírások-
^
ˇ