Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Joshua Miller, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 

 
 Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
242

Szabályzat
Szer. Jan. 11, 2017 11:52 am

Szabályzat

Regisztráció előtt
◊ Megfelelő felhasználónévvel regisztrálj! Így nem totheszter1000 vagy PöttyösGuru347 nevekkel szeretnénk találkozni az oldalon. Az ehhez hasonlóakkal rendelkezők 3 napon belül törlésre kerülnek, ha nem történik korrigálás. Kereszt- és vezetéknévvel regisztrálj!
◊ A karakterstopokat - nemi, csoport - mindig jelezzük a főoldalon.

Karakteralkotás
◊ Az előtörténeted megírása előtt feltétlenül olvasd át a csoportleírásokat, és annak megfelelően, elvárásai szerint alakítsd a karaktered történetét.
◊ Kérjük, ha már nagyjából megszületett a karakter a fejedben, töltsd ki profilod. Az avatarképek mérete egységesen 200x320 pixelben van meghatározva.
◊ Az előtörténeted megírására nincs megszabott határidő, azonban, ha avatar alanyodra előfoglalást kérsz, az csak 2 hétig érvényes, így ha nem készülsz el addigra, a play by újra felszabadul.
◊ Vegyétek figyelembe azt is, hogy senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, gyenge pontjai. Nem szeretnénk szuperhősöket az oldalon, arra való például a marveles szerepjáték.
◊ Az oldalon canon karakterek alatt olyan elképzeléseket értünk, melyek megtalálhatók már vagy a való életben,vagy egy filmben/sorozatban. Nem zárkózunk el az efféle lehetőségektől, nyugodtan alkothattok hozzánk ide illő karaktereket, de nem szeretnénk, ha ők tennék ki az egész oldalt, szóval csak mértékkel.
◊ Ha elkészültél azt jelezd az az erre létrehozott topicban, hogy elbírálásra kerülhess.
◊ Amennyiben ugyanarra a karakterre, vagy play by-ra (ha nem történt előfoglalás) több jelentkező is akadt, keresett karaktereknél a keresőnek is beleszólása van, ezen kívül pedig az "aki kapja, marja" helyzet lép érvénybe.
◊ Az előtörténetek esetében a lopás, illetve másolás alapos gyanújának felmerülése más oldalról, azonnali törlést von maga után. Illetve ne alkossatok máséhoz teljes egészében hasonlító karaktert, csupán más szavakkal megfogalmazva, nincs két ugyanolyan életút, vagy jellem.

Keresett karakterek
◊ Ha egy hirdetett karakter elkelt, akkor a hirdetőnek kötelessége ezt jelezni az adminok felé, hogy átpakolják a hirdetést az elkelt karakterek topicjába. Ha ez nem történik meg, akkor félreértések végett, akár egy két hónapos hirdetésre is regisztrálhat valaki, de aztán kiderülhetne, hogy már másfél hónapja van az oldalon az adott keresett karakter.
◊ Ha a hirdető úgy ítéli meg, hogy a keresettjét számára nem megfelelően hozza az adott user (nem elég aktív, nem olyan a karakter, mint elképzelte stb.), akkor a kereső újrahirdetheti a karaktert akár ugyanazzal az avataralannyal is. Ez azt jelenti, hogy ha a keresett mégis maradna, akkor új arcot kell választania.

Multi karakterek
◊ Nem szabunk meg multikorlátot, mindenki a saját képességeihez mérten korrigáljon, hogy mennyi karaktert bír el, viszont nem szeretnénk túltenyésztést, hogy vaktában alkotjátok a multikat, de nem játszotok velük. Kérjük figyeljetek erre! Ha már létrehoztok egy karaktert, akkor azzal biztos terveitek is vannak, ne hagyjátok kiaknázatlanul a lehetőségeiket.

Játéktér
◊ A játéktéren csak elfogadott karakterlappal lehet játszani. Ha esetleg lassabban menne az elfogadás, akkor játszatok chaten vagy pm-ben, ha nem tudtok várni és később másoljátok be azt a játéktérre.
◊ Az írásmódodat te választod meg, mind a jelen-, illetve múlt időt, és azt is te döntöd el, hogy E/1-et, E/2-őt vagy E/3-at használsz.
◊ Lehetőség van házat, lakást, illetve koliszobát igényelni az erre létrehozott topicban.
◊ A reagjaitokban fejtsétek ki a karaktereitek érzelmeit, gondolatait, törekedjetek az igényességre, hiszen ti is szívesebben olvastok egy szép, kifejtett reagot, mint egy hanyagul odavetett, szinte csak párbeszédből álló hozzászólást, tiszteljétek meg egymást egy a másik számára is elfogadható mennyiséggel.
◊ Játékaitokban nyugodtan hivatkozhattok filmekre, sorozatokra, zenészekre vagy egyéb hírességekre attól függetlenül, hogy a használt avataralanyok között ott van egy adott szereplő vagy sem. Ilyenkor tekintsetek úgy a dologra, hogy az adott híresség a karaktereitek világában máshogy néz ki.
◊ A játéktéren kérünk titeket ne használjatok hangulatjeleket, illetve emotikonokat. Ha a user számára hozzászólásod végén megjegyzést írsz, akkor abban természetesen lehet.
◊ Más karakterét ne mozgassátok, csak ha engedélyt kaptatok rá. Ettől függetlenül elgondolkozhat a sajátotok azon a reagodban, hogy mit fog tenni a másik, de ezeket csak feltételes módban írjátok, hiszen fennáll a lehetősége, hogy végül nem lesz igazatok.
◊ Más karakterét nem ölhetitek meg, csak ha megbeszéltétek az illetővel, továbbá értesítettétek a staffot. Saját karaktert megölni/megöletni adminnal való egyeztetés után lehet. A karakterek haláluk után átkerülnek az EJK csoportba, így lehetőség van még velük játszani a múltban vagy az alternatív játéktéren.
◊ Az oldalon durva játékok is megtalálhatók, ezeket mindenki saját felelősségére olvassa, nem vállalunk felelősséget mások lelki traumáiért. Igényes formában tálalva írhattok felnőtt, esetlegesen durva tartalmú hozzászólásokat, de ebben az esetben az elején jelezni kell a megfelelő korhatárú tartalmat.

Inaktiválás
◊ Karakteredet inaktiváljuk, vagy töröljük, ezt privát üzenetben kérheted valamelyik admintól.
◊ Az inaktivált karakterek foglalásai törlődnek, így az általuk használt avataralanyok is felszabadulnak, azokkal bárki alkothat új karaktert. Amennyiben egy inaktív karakter visszajönne, de a play by-jával időközben más alkotott karaktert és azt lefoglalta az avatarfoglalóban, úgy a régi játékosnak új arcot kell választania.
◊ Az activity check-be való bejelentkezés elmulasztása szintén ínaktivizálást von maga után, illetve nem elég ide jelezned maradási szándékodat, ha 2 hónapon keresztül nem érkezik tőled hozzászólás a játéktérre, úgy avataralanyod szintén felszabadul. Kivételt képez ez alól, ha távolmaradásodat előre jelezted. Ezen karakterek bizonyos időközönként kiírásra kerülnek, figyelmeztetésül, ha a nevedet látod a posztban, akkor két hét áll rendelkezésedre, hogy hiányosságodat pótold, mielőtt az inaktívak közé kerülnél.
◊ Az inaktív csoportba tartozó karaktereket activity check-ek után töröljük, ez általában három hónapnyi időt jelent. Az inaktivált és a törölt karakterek előtörténetei, keresettei és játékai az archívumba kerülnek, így ha valaki mégis visszatérne egy régi karakterével, mindent megtalál hozzá az archívumban.
◊ Az inaktív csoportból kikerülni egy reag írásával lehet. Amíg nem írtál egy új hozzászólást a játéktérre, addig nem kapod vissza az eredeti színedet, s a dolgaid is addig nem kerülnek ki az archívumból.

Chat
◊ Lehetőleg kerüljük a vitákat, a sértődéseket/sértegetéseket, legyünk toleránsak a másikkal szemben, hiszen ez egy közösség, itt is alkalmazkodni kell a másikhoz. Tilos az etnikai, vallási, nemi, kulturális, faji megkülönböztetések és preferálásuknak hangoztatása, továbbá azoké, amelyek sértik az emberi méltóságot. Illetve a politikai véleménynyilvánítások sem megengedettek. Ezek nem idevalóak. Amennyiben ilyennel találkozunk az a chatről való tiltást vonja maga után, illetve ha mindez folytatódik, és támogatásra, viszonzásra lel, akkor a felhasználó(k) törlését eredményezheti.
◊ A chat csoportos beszélgetésekre, ismerkedésre, vagy játékokra van. Nem szeretnénk azt látni illetve hallani, hogy néhányan kiközösítve érzik magukat, ha felmennek oda, inkább azt szeretnénk, hogy mindenki jól érezze magát ott is és új plotok, játékötletek szülessenek.

Hirdetések, társoldalak
◊ Lehetőség van arra, hogy saját oldalatokat hirdessétek az erre létrehozott topicban, de ebben az esetben kérjük, hogy mindez viszonozva legyen, tehát mi is kerüljünk ki!


A szabályzat megszegésekor annak nem ismerése nem ment fel az esetleges büntetés alól.

A staff
Vissza az elejére Go down
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Képzések szabályzata
» Katsumi Kawachi
» Kazamata Szabályok
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Karakterkészítés szabályai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Leírások-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: