One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokArchiválást kérek!

Megan J. Daniels EmptyHisui Shuusei
Today at 12:28 amJátékpartner keresõ

Megan J. Daniels EmptyKenen MacKellar
Today at 12:27 amCame on, game on

Megan J. Daniels EmptyHisui Shuusei
Today at 12:26 amElvitték!

Megan J. Daniels EmptyHisui Shuusei
Today at 12:21 amFortune útjai kiszámíthatatlanok

Megan J. Daniels EmptyMason Ford
Today at 12:16 amAngel & Charlie | Step Up

Megan J. Daniels EmptyCharlotte M. West
Today at 12:15 amLike the cat and the rat

Megan J. Daniels EmptyMilo Morris
Today at 12:13 amTe minden szörnyet szeretni tudsz....

Megan J. Daniels EmptyChastian A. Wing
Yesterday at 11:54 pmCat and the mouse | Lana & Charlotte

Megan J. Daniels EmptyCharlotte M. West
Yesterday at 11:41 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 17
Diákok 25 20
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 7 6
Üzlet 13 16
Oktatás 5 5
Munkások 10 7
Egészségügy 13 9
Összesen 109 107
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Elias Anderson, Nataael R. Norton, Savannah Chloe Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Megan J. Daniels

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Megan J. Daniels   Megan J. Daniels EmptySzomb. Dec. 22, 2018 8:53 pm

Megan Daniels


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Megan Josephine Daniels
Becenevek:
Meg, Megs
Születési hely, idő:
Tampa, Florida; 1985. október 25.
Kor:
33
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
hajadon
Csoport:
munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
University of Tampa (nemzetközi tanulmányok szak - 2 év után ott hagyta)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
könyvelő
Ha dolgozik//Munkahely:
New York City Administration for Children's Services (ACS)
Hobbi:
tánc, színház, olvasás, hegymászás és túraútvonalak felfedezése
Play by:
Deborah Ann Woll

Jellem
Hol kellene a kezdenem a jellemleírásomat? Sokszor nem tudom, mivel is kezdhetném mindezt, hiszen nem vagyok jó abban, hogy magamról beszéljek. Az introvertált személyiségek közé sorolom be magam, mindig is az a lány voltam, aki nem akart középpontba kerülni, távolról figyeltem meg mindent általában. Jószívű, de nehezen barátkozós, mindent feltérképező és elemző személyiség lennék.. Vannak makacs, határozatlan, hangulatváltozós pillanataim is, meg néha alkohol társaságában is eltöltök néhány órát, de kinek nincsenek hibái?! Nem vagyok karrierista típus, de azért sosem szoktam megállni addig, míg valami nincs rendben teljesen. Öt éve tanúk padján ültem, hogy az akkori cég, ahol dolgoztam, pénzmosási ügyletbe került, nem szeretnék, újonnan ilyesmibe kerülni..
A neveltetésem szigorú volt, bár a mostohaapám rendőr volt, mégsem tudtam neki elmondani, hogy a középiskola utolsó évében egy srác folyton zaklatott engem. Nem tudtam megnyílni egyiküknek sem, csak évek múltán. Én is voltam fülig belehabarodva valakibe, éltem hosszú évekig együtt egy férfival, aki aztán elhagyott. Voltam már kapcsolatban egy nős férfival is, amit félig-meddig megbántam, hogy én voltam az, aki a szakadék szélére sodorta egy család életét, ugyan a férfi is épp úgy okolható ezért, mert ő sem tiltakozott ez a kis kaland ellen. Rossz ember lennék ezáltal? Szerintem akkor lehetnék igazán rossz, ha elkövetnék valami bűntényt. Én mindig is úgy gondoltam, hogy van olyan szituáció a világon, amikor te magad próbálsz tenni a rossz ellen, ami téged ért vagy közeledben élőt. Nem tudom az ilyet elítélni, néha még egyetértek ezzel, de a véleményem egyébként azért az, hogy a rendvédelmi és jogi szervek dolga az igazságszolgáltatás.
Amikor eljöttem Floridából, megszakítva a tanulmányaimat, úgy éreztem, hogy a lehető legjobbat tettem ezzel. Nem bántam meg, hogy új életet kezdtem itt, távol az otthonom melegétől, most már ez az én igazi otthonom. Sokat járok mindenfelé, utazgatok erre-arra, próbálok eljutni más országokba is, megismerni azokat és bejárni a világ legszebb helyeit, afféle soha meg nem írt bakancslistaként.

Múlt

Az irodai asztalom úgy néz ki, mint ha egy hatalmas hurrikán söpört volna végig. Halomban állnak a papírok, de én az a fajta ember vagyok, aki a káoszban gyorsabban megtalál mindent, mint egy tökéletesen rendezett helyen. Ideje lenne, kicsit elrendezni őket, mert ezt ha meglátná valaki, rögtön arra gondolna, hogy rendetlen vagyok. Bevallom, a látvány valóban erre enged következtetni, ezt pedig képtelenség lenne tagadni is. Kettő kopogást hallottam.
- Szabad! - rögtön jeleztem vissza szóban.
- Jó reggelt, Megan! Hogy állsz... a papírmunkával, amire tegnap kértelek? - kissé elakadt a hangja a főnöknek, de ettől függetlenül befejezte azt, amit elkezdett.
- Az itt van, de még kell egy óra - mutattam rá az egyik, már rendezett kupacra.
Bólintott, aztán tolatva igyekezett kifelé, majd az ajtóm előtt megpördült, és eltűnt. Közben, míg nekiálltam a folytatásnak, a naptárra néztem, amelyet bámultam csak. Egy névjegykártya is ott volt közvetlenül mellette, és elmosolyodtam rajta, valamint gondolatban visszaemlékeztem arra az időszakra, amikor egy olyan férfival töltöttem el napokat, akinek volt családja. Felesége, gyermeke. Ketten is hibáztunk, tönkretettük az Ő életét.

***

A születésnapomat munkával egybekötve töltöttem ugyan, de maradandó élményem maradt, amely azóta is töretlen. Az az este kellemes volt, ha nem életem egy napjának jobb befejezése. Furcsa érzés keringett bennem délután óta, mikor először megláttam akkor Őt. Nem kevés ideje ismerem, ezért is örültem neki, amikor megpillantottam. Odajött hozzám, és megkért arra, hogy tartsak vele. Az esti rendezvényre is elkísértem, ahol felkért egy táncra. Méghozzá nem is akármilyenre. Tangó... A szenvedély magával ragadt, erről szól a tánc. Nem tudtam, hogy tud táncolni, sosem láttam és nem is árulta el ezt a dolgot, pedig ezer éve ismerjük egymást. Meglepően jól éreztem magam vele, és az éjszaka további részét is kettesben töltöttük. Másnap, amikor mellette ébredtem fel, csak bámultam őt, a légzését figyeltem. Nem is érdekelt akkor az, hogy én vele voltam.

***

Én független nő vagyok, nem tudom, hogy valaha is megállapodom valaki mellett. Csupán szeretem élni az életemet, nem szeretem, ha lekorlátoznak, az megrémít engem. Újabb kopogást hallok az ajtón, és jelenleg nem más lépett be az ajtón, mint az a férfi, aki beajánlott ide, miután nem volt munkám hetekig. Amikor a legrosszabb passzban voltam, amikor gyanúsítottként vagy tettestársként kezelt a rendőrség abban a pénzmosási ügyben, amihez semmi közöm nem volt... Ez a Patrick nevű férfi volt az, aki segített nekem.
- Te? Hogy... kerülsz ide? - lassan beszéltem, ő közeledett felém.
- Csak benéztem, meg köszöntöttem Jeffnek - ismeri a főnököm, talán a legjobb baráti társaság ők ketten. - Este megiszol velem valamit? - kérdése meglepett, viszont egymásra mosolyodtunk.
- Jól van, legyen... de tényleg csak egy ital - határozottan mondtam neki, mert tudom, hogy van valakije vagy legalábbis legutóbb még vele volt az a csajszi.
-Érted megyek - ezután kiment az ajtón, én pedig folytattam a munkámat csendesen.

Vendég

Anonymous
Vendég

Megan J. Daniels Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Megan J. Daniels   Megan J. Daniels EmptySzomb. Dec. 29, 2018 9:28 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Megan!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Néha egészen jó tud lenni, hogyha valaki inkább csendes megfigyelőként van jelen az életében, mintsem a reflektorfény alá helyezve a nap minden órájában, hiszen így olyanokat is észrevesz a környezetében, amiket mások kevésbé fedeznek fel. Rólad az előbbi mondható el, ez pedig olyan személyiséggé formált, akiben lakozik valami kettősség. Egy részed ártatlanul tekint az őt körülvevő világra, a jóra törekszik, míg a másik feled épp az ellenkezőjét próbálja elérni, és nem fél olyan hibákat véteni, amik a későbbiekben akár nagyobb problémákba is végződhetnek. Az egész zaklatási ügy és a feléd terelődött gyanúsítás mellett úgy vélem valahol megrendült a bizalmad abban az elvben, amely próbált a jó úton tartani és rájöttél, hogy kifizetődőbb, ha élvezed az életet, még ha ennek egy részletével lavinát is indítottál el, és nem éppen az utazásra célzok ezalatt. Very Happy Bár az belátható, hogy az érzelmek nem feltétlenül válogatnak, és van az a jó tulajdonságuk, hogy csak akkor zúdítja rá az emberre a következményeket, amikor a jó része már egy ideje lecsengett. Talán nem éppen a legszerencsésebb foglalt emberek után menni, hiszen a végén úgyis mindenki csak sérül, habár ha szigorúan nézzük, a nem foglaltak esetében is megeshet ez. Remélhetőleg még sok pontot sikerül megvalósítanod a bakancslistáról, amelyek jó pár kalandot és embert biztos hoznak az életedbe.
(Csak így mellékesen megjegyezve, imádom a pb alanyodat. Megan J. Daniels 2624752903 )

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
760

Megan J. Daniels Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Megan J. Daniels

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ