One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

Mildred W. Crawford EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

Mildred W. Crawford EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

Mildred W. Crawford EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

Mildred W. Crawford EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

Mildred W. Crawford EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

Mildred W. Crawford EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

Mildred W. Crawford EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

Mildred W. Crawford EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

Mildred W. Crawford EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Mildred W. Crawford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Mildred W. Crawford    Mildred W. Crawford EmptyVas. Dec. 09, 2018 2:32 pm

Millie Crawford


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Mildred Wilhelmina Crawford (née Lockhart)
Becenevek:
Millie, Mils, Mila - aki Mildrednek hív, az áshatja a saját sírját
Születési hely, idő:
New York, 1991. július 4.
Kor:
27
Lakhely:
ez egy remek kérdés
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
özvegy
Csoport:
munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
MIT-n végzett; Computer Science and Engineering
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
most lépett ki a munkahelyéről, állást keres minden erejével
Ha dolgozik//Munkahely:
etikus hacker; alkalmi munkákat vállal
Hobbi:
jelenleg nincs, régebben a festés és a lovaglás megnyugtatott
Play by:
Emmy Rossum

Jellem

Mildred Wilhelmina Crawford (née Lockhart)
Szül.: New York, 1991. július 4.
Anyja neve: Cecilia Lockhart (née Dawson)
Kórkép
A páciens mániás depresszióban szenved, közismertebb nevén bipoláris zavarral. Feltehetőleg az idegösszeomlás kezelésének elmaradása súlyosbította M.W.C. állapotát. Érzelmi hullámvasút jellemzi a beteget, depressziós epizódjai rendszerint hosszabbak. A legutóbbi 5 hónap volt. Ilyenkor egyedül érzi magát, magányos, kedvetlen, lehangolt. Állítása szerint „elhanyagolja magát”, „nem érdekli semmi”. Sokat sír (a kezelések alkalmával is) az epizód elején, aztán „képtelen” sírni, ami miatt bűntudatot érez. Saját magáról kialakított képe negatív, a jövőjét sötétnek látja.
(Megj.: most már lát legalább valamilyen jövőt, az előző depressziós epizód alkalmával még azt állította, neki „nincs jövője”.)

A mániás epizódok jóval rövidebbek. A legutóbbi 3 hét volt, most is egy ilyen epizódban van a beteg (ez a második hete). Ilyenkor aktivitása fokozott, tettrekésznek érzi magát, emellett gyakran ingerlékeny. Optimista és magabiztos, viszont a kritikai készsége csökken. Viselkedése, ötlözködése kihívó, feltűnő.
(Megj.: ilyenkor rendszeresen flörtöl a kezelőorvosával.) Hajlamos nagyobb összegek elköltésére.

Gyakori alvászavarral küszködik; nem tud elaludni, sokszor felébred éjszakánként, korán kel. Fáradtnak érzi magát akkor is, ha a megszokottnál sokkal többet alszik. Gyógyszeres kezelés alatt áll.
A mániás epizódok alatt 2-4 órát alszik átlagosan; a depressziós epizódok alatt képes akár 12-14 órát is aludni.

Mindemellett táplálkozási zavara van. A bulímiára jellemző módon a páciensnek gyakoriak a falási rohamai (főleg a mániás epizódban és a depressziós epizód elején).  A törvényszerű elhízást elkerülendően a beteg hánytatja magát, hashajtókkal vagy eltúlzott fizikai aktivitással él (M.W.C. esetében az első opció áll fenn).

Mindenképpen rendszeres kezelést igényel.
Gyógyszeres kezelést igényel.
Előző kettő elhanyagolása esetén a páciens állapota rosszabodhat, kezelését esetlegesen pszichiátriai intézetben javasolt 24 órás felügyelet mellett folytatni.


Múlt
2016. november 10.

A konyhából hallom, ahogy Brian már a bakancsában lépked az ajtó felé. Dolgozni megy. Gyorsan lerakom a tepsit a pultra, ledobom a vastag kesztyűket, és a férjem után sietek.
- Brian! – szólok utána a folyosó végéről. Ő azonnal megfordul, az arcán széles mosoly díszeleg. Az enyémen is.
- Tudom, tudom – húz magához közelebb a derekamnál fogva, amikor odaérek elé. – Baba projekt. – Finom, puha csókot lehel ajkaimra. Ajkaink sokáig nem válnak el egymástól. A pillanatot csak az szakítja meg, amikor elmosolyodom.
- Baba projekt – suttogom bólogatva, vigyorogva. Homlokomat az övének támasztva karolom át a nyakát. Gyerekes izgatottság fog el minden egyes alkalommal, amikor szóba kerül a baba projekt.
Az egyetemen ismerkedtünk meg. Pontosabban az egyik csoporttársamon keresztül. A legjobb barátnőm bátyja Brian, nem mellesleg tűzoltó. Amint lediplomáztam, azonnal összeházasodtunk. Vegasban. Hol máshol? Nem akartunk nagy felhajtást, ketten akartunk csak lenni. Meg akartuk ünnepelni, hogy örökre összekötjük az életünket. Legalábbis mi azt gondoltuk, hogy örökre. Kicsit naiv, ugye? De már a gyereket tervezzük. Ő már régebben belevágott volna a baba projektbe, de én még nem éreztem magam elég érettnek hozzá. Most már viszont szeretnék gyereket. Nagyon.
- Estére itthon vagyok, csak fél műszakot leszek – mondja, majd egy puszit nyom az orromra és végül lassan elhúzódik. –Szeretlek.
- Én is téged.
Az ajtócsukódással együtt hirtelen eszembe jut a süti a konyhában. Mint egy gyerek, aki a felhők között jár, szökdécselve táncikálok vissza a konyhapulthoz. Az ablakot kinyitom, a tepsit pedig a nyílás alá teszem, hogy hamarabb kihűljön a brownie. A csokis süti tömény, édes illata alaposan átjárta az egész könyhát, lassan pedig az egész lakásban lehet érezni. Mélyet szippantok, hogy jobban érezhessem. Akaratlanul is elmosolyodom, ahogy az aroma átjár belül. Nagyot kell nyelnem és erősen vissza kell fonom magam, hogy megvárjam vele estig Brian-t, de megígértem neki, hogy az első falat az övé lesz. Állítása szerint „csak teszteli, nehogy valami bajom legyen tőle”. Nyilván így van. De nem tudok rá haragudni emiatt. Nem is akarok.
Egész nap az órát nézegetem. Rettenetesen lassan telik az idő. Reggel ment el Brian, de a kismutató mintha soha nem akarná elérni a hatot. Egy örökkévalóságnak tűnik, mire hatot üt az óra. Óriási szikla gördül le a mellkasomról, mert tudom, Brian nemsokára hazaér. Az előszobai tükörben nézegetem magam, egy tűzpiros, combközépig érő ruhát vettem fel. Brian szerint jól áll. Letörölhetetlen vigyorral az arcomon megyek vissza a nappaliba. Fel s alá járkálva várom, hogy hazaérjen végre a férjem. A telefonomon megnézem az időt.
Fél hét.
Már itthon kéne lennie.
Nyugtalan vagyok, egyik pillanatban a kanapén ülök, a következő pillanatban az ablakon nézek kifelé, hátha meglátom a kocsinkat lent parkolni. De sehol a fekete szedán. Türelmetlenül körözök a lakásban. Próbálom valamivel elütni az időt, amíg megjön Brian. A könyveket, amik nincsenek tökéletesen egymás mellett, megigazítom. A virágok, amik nincsenek szimmetrikusan elrendezve, kijavítom. Az asztalon a terítőt párszor átsimítom teljesen feleslegesen. A kezeimet tördelve, a lábaimmal dobolva ácsorgok a konyha közepén. A telefonom hirtelen felvillan és rezegni kezd.
SMS jött anyámtól:
Kapcsold be a híreket!
Értetlenül megyek át a nappaliba, ahol a tévé is van. Bekapcsolom az első hírcsatornát. Egy óriási égő épületet mutatnak, körülötte villogó és szirénázó autók. Rengeteg ember rohangál össze-vissza, sokan ácsorogva figyelik a történéseket. A vágóképek után a tudosítót mutatják.
- Információink szerint hat tűzoltó ragadt bent az égő épület tizenegyedik emeletén. A kiutat teljesen elzárták a leomló deszkák és lécek. Valószínűleg a padló is több helyen beszakadt, az óriási füsttől a látási viszonyok is erősen romlottak. Most próbálnak segítséget... – A nő szavait egy óriási robbanás szakítja félbe. Az operatőr elkapja a kamerát, a földet mutatja. Időbe telik, mire ismét az épület látszik. Az emelet, amiről beszélt, jobban ég. Sokkal jobban. A lángok kiszöknek az ablakokon, elérik a fentebb lévő emeleteket is. A kép elhomályosodik. Nem, nem is a kép homályosodik el. A szemeim telnek meg pillanatok alatt könnyekkel. Teljesen lemerevedek. Képtelen vagyok megmozdulni. A kezeim remegnek mellettem, légzésem szabálytalaná válik, kapkodóvá. A térdeim nem tartanak meg, összecsuklanak, én pedig a földön landolok. Egyérteműen összeraktam a képet: Brian a hat tűzoltó egyike volt.


2018. december

Az ágyamon ücsörögve kortyolom a kávémat. Ma már a negyediket. De már olyan régóta szürcsölöm, hogy kihűlt. Miután végül lehajtom az utolsó kortyot is, kicsoszogok a konyhába, hogy berakjam a bögrét a mosogatóba. Illetve beleraknám, ha beleférne. Napok óta ott áll a mosatlan, de nem csak a mosogatóban, hanem a pulton is. Az utamba kerülő üres pizzás dobozt csak arrébb rúgom. Hunyorogva közlekedem egyik és másik helyiségek között; le vannak engedve a redőnyök. Jobban érzem magam így. Pont kilépek a fürdőszobából, amikor hangos dörömbölésre leszek figyelmes. Résnyire nyitom az ajtót és a főbérlővel találom szemben magam.
- Mildred, elegem van, reggelre ne legyen itt – dühösen nézek rá, amiért a rendes nevemen szólított, de a düh hirtelen elszáll, amikor eljut az agyamig, mit is mondott.
- Mi, mi, mi? – kérdezek vissza pánikolva. – Ne, Fred, kérem, csak egy hetet adjon még.
- Hónapok óta adok még egy hetet – emeli fel hangját a férfi. Beljebb dugva a fejét grimaszt vág. – Mi ez a szag? – motyogja inkább csak magának. – Na jó, kész, még ma tűnjön el innen. Ha itt lesz még éjszaka, a rendőrökkel fogom elvitetni. Vége a türelmemnek.
Azt hittem, nincs ennél lejjebb.
De mégis van.
Vagy nincs?
Az gödör aljánál is van lejjebb?
Vagy ilyenkor jön az a bizonyos segítő kéz, aki majd szépen kihúzza általában a filmek lecsúszott főszereplőit?


Millie Crawford
Munkások
Play by :
∆ emmy rossum ∆
Kor :
28
Foglalkozás :
∆ ethical hacker, occasional worker ∆
Hozzászólások száma :
225

Mildred W. Crawford Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mildred W. Crawford    Mildred W. Crawford EmptyHétf. Dec. 10, 2018 9:18 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Millie!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egy nagy problémám van nekem: a munka ma annyira leszívta az agyam már, hogy képtelen vagyok megfelelően szavakba önteni, mennyire tetszett a karakterlapod. A csiripelő madaraknak hála előre tudtam, miről fog szólni, de így is ittam magamba minden sorát. Imádtam. Tudtam, hogy szomorú vége lesz a történetnek, de olyan ügyesen fokoztad a feszültséget a tragédia kiderültéig, hogy a hatás így sem maradt el. Nem mellesleg nagyon tetszik, ahogy szembe állítottad a múltat a jelennel, ahogy Millie Brianre várakozva tesz-vesz, rendet rak, szinte mániákusan ügyel arra, hogy minden szép és jó legyen, ezzel szemben a jelenben kész katasztrófa az otthona. Igaz, felajánlottam az üresen álló Brooklyn-i lakásomat, de azért most kezdek aggódni, hogy ez jó ötlet volt-e.  Mildred W. Crawford 3673325056
És akkor még a jellemzésedről nem ejtettem szót, pedig az is profi munka. Látszik, hogy van benne utánajárás, odafigyeltél a részletekre, hogy reális kórképet kapjunk, és ezzel is megismertesd velünk a karaktert.
Nem szaporítom tovább a szót. Nagyon örülök neked, hisz már nagyon vártam, hogy Nora életébe legyen végre egy állandó női szereplő is a zűrös férfiak mellett. Smile Mildred W. Crawford 3874598021

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
33
Foglalkozás :
✧ mother, cop, criminologist
Hozzászólások száma :
599

Mildred W. Crawford Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Mildred W. Crawford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Munkások-
^
ˇ