One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Sebastian St. Vincent EmptySofia I. Basora
Today at 11:07 amI kissed a boy and I liked it

Sebastian St. Vincent EmptyBlake W. Holden
Today at 10:36 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Sebastian St. Vincent EmptyWayne Winston
Today at 10:23 amWork through the night - Myna & Rea

Sebastian St. Vincent EmptyMyna Rosegold
Today at 9:18 amJátékpartner keresõ

Sebastian St. Vincent EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Sebastian St. Vincent EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melrose os & Darick

Sebastian St. Vincent EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Sebastian St. Vincent EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmMyna történetei

Sebastian St. Vincent EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

Aston Miles, Aveline Everhart, Darick Liam Kerrigan, Erin Watson, Leo Drom, Myna Rosegold, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Sebastian St. Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sebastian St. Vincent   Sebastian St. Vincent EmptyPént. Dec. 07, 2018 9:16 pm

Sebastian St. Vincent


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Sebastian St. Vincent
Becenevek:
Seb, Bastian, Vince, Vincent
Születési hely, idő:
San Francisco
Kor:
35
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
?kapcsolatban?
Csoport:
Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Nem végzett egyetemet, kimaradt az életéből.
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Lunar Eclipse banda dalszövegírója
Ha dolgozik//Munkahely:
Lunar Eclipse Banda dalszövegírója
Hobbi:
dalírás, gitározás,
Play by:
Brock O'hurn

Jellem
Nem szeretem a csendet; fokozatosan vesztettem el a hallásomat, eleve halláskárosodással születtem, nehéz volt megtanulnom beszélni is, de végleg, tizenkét éves koromban vesztettem el a hallásom. Mára már megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel. Találékonynak érzem magam mégis, mert rengeteg türelemre és megértésre tanított a betegségem, ugyanakkor a találékonyságomnak köszönhetően tudok ma is zenéket írni, és dalokat is. Persze leginkább dalokat írok, és az öcsém adja elő a bandájával. Nem szeretnék a tömeg elé lépni, nekem jó az, ha a háttérből támogatom őket. Egyébként is félek megszólalni, az apám többször pofán vágott, ha gyerekkoromban megmertem szólalni, már akkor is érdekesen beszéltem, hiszen fokozatosan romlott a hallásom.
Sean, az öcsém volt az akivel titokban beszélgettem mindig, neki köszönhetem,hogy ha meg kellene szólalnom, nem fordulna katasztrófába az egész. Egyébként, a betegségem kissé szégyellem. El is menekültem a magam világába meg nem is, mert ahol lakom, az a négyzet alapú kis kertvárosi társas ház, aminek a közepén egy nagyobbacska rejtett kert van, ami manapság ritkaság számba megy, de ha tudnák az emberek, hogy azt az egész háztömböt megvettem, mert nem akartam, hogy lerombolják…
Szóval ez a kis társasház az New Yorkban, a menedékem, amiről kevesen tudják, a lakók közül, hogy tőlem bérlik, ráadásul én magam is két emberen osztozom még a lakáson, afféle albérletkén, a harmadik lakás üres jelenleg. Oda új bérlőt keresek.
A társaság, szerettem ha olyan emberek vesznek körbe, akiket kedvelek, és igazabb barátoknak érzek, olyanok akik bármit megtennének értem, ahogy én is ő értük.
Sokat jelent számomra a zene, mert amikor apa és anya veszekedtek, akkor Seannal az emeleten elbújtunk, és én énekelgettem neki. Hogy ment? Neki hála tökéletesen, mellette nem dadogtam, nem artikuláltam túl a szavakat. Ő az én mentsváram. Sok ütést felfogtam előle, mert apámat zavarta,ha ő a hatalmas alkohol delíriuma közben, nem tudta élvezni igazán, hogy a mája épp tönkre megy, az egyre több és több piától, mert nem hallja a torkán leguruló árpalé gurgulázó hangját, a gyereksírástól. Mégis ő volt az, aki azt mondta, hogy menjünk. Tizenöt voltam, ő tizenkettő, hamar kellett felnőnünk, anya pedig támogatott minket. Az összes dugipénzét odaadta Seannak, és mi elindultunk, sokáig éltünk Texasba, Dallas és Mississippi állam környékén, kis bandaként kezdték az öcsém és pár haverja, de én büszke vagyok rájuk.
Szeretem ezenkívül a szabadban is tölteni az időm, fotózgatok is.
Utálom, sőt gyűlölöm a gyermekek elleni erőszakot, a múltamból fakadóan ugyebár. Bár ha nem vagyok túl fáradt, hallok még hangokat, egyes orvosok azt mondják, hogy olykor valóban előfordulhat, hogy egy-két hanghullámot még hallok. Biztos felmerült benned a kérdés, hogy hogyan tudok így dalokat írni. Segítek…csukd be a szemed. Na, kérlek, az én kedvemért! Gyere ülj ide az ölembe, és dőlj a mellkasomnak, fogd meg a gitárom, és húzd a mellkasodhoz. Hallgasd…
 °°°°You can't take me°°°°

Múlt
Július van, ami azt jelenti, hogy nagyon meleg az időjárás; sokan kint vannak már, sokan pedig még csak most érkeznek haza, én ideültem ki, a földre, a babzsák puffomra, törökülésbe a gitárommal, és egyszerűen, csak lehunytam a szemem, majd a mellkasomhoz húztam a gitár testét. Neki kezdtem az aktuális dalomnak, egy ideje dolgozgatok rajta. Ahogy a bundokat nyúzom, lassan kinyitom a szemem, és figyelem a lakókat. Vannak gyerekek, akik játszanak, vannak párok, akik csak ülnek, és hallgatják a játékom. Kissé kukkolónak érzem magam, hogy bele-bele pillantok az életükbe. Azzal, hogy siketté váltam, kifejlesztettem az egyéb érzékeimet, jól olvasok mások testbeszédéből, ezáltal hamar kiszúrom,ha hazudnak nekem. Hogy rossz-e vagy jó, hogy nem hallom, ha a második kamu után kidobom a bérlőt, mert nem fizet, és nem hallom, hogy épp szíd? Azt hiszem nem. Rossz-e hogy nem hallottam, az első szerelmi vallomásom? Igen. De az már rég volt. Lehunyom a szemem, és elképzelem, milyen lenne, ha itt lenne mellettem valaki, ez a dal neki fog szólni. Lustán mosolyodom el ezen gondolatokra.

Mi lenne ha…

Mi történt akkor…

°°°°Once Upon A Dream°°°°

Azon a tíz évvel ezelőtti estén. Te mellettem feküdtél, a csillagokat bámultuk Július 4-én, vártuk a tűzijátékot. Nagyon izgatott voltál, én pedig hagytam magam kicipelni arra a rétre, és ettünk, ittunk, heverésztünk, még a kutyád is velünk hoztad, erősen hozzád volt kötve, azt mondtad, hogy semmi baj nem lesz. Én kételkedtem ebben, de láttam a mosolyodon, hogy ezt szeretnéd; így hagytam magam.
Eljött az éjfél és a tüzijáték is elkezdődött, de az első néhány vörös, zöld és fehér villanás után felkaptad a fejed és a mellkasomra vágtál, majd megráztál. Én csak azt éreztem, hogy hirtelen forróbb volt a levegő körülöttünk. A kutyád elszaladt, én értetlenkedve rohantam utánad. Egész este téged néztelek, elmerültem a kis világomban, miután leolvastam az ajkaidról, azt a szót, amit mindig is vártam. Te voltál az utolsó aki… hallotta a hangom. Neked meg mertem nyílni, állítólag tetszett neked. Az öcsém szerint kedves mackósan mély. De azon az estén minden elromlott. Mi is történt akkor…?
A kutyád kifutott a főútra és elgázolta a részeg rögbi csapat. Én csak álltam ott, és írtam az öcsémnek, hogy jöjjenek értünk gyorsan, és vigyenek minket állatkórházba. Sajnos Hero-t nem tudták megmenteni, te a váróban estél nekem, elhordtál mindennek, és az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor pofon vágtál te is, és a hangommal jöttél. Szerinted, undorítóan beszélek, megbántottál, holott tudtad, hogy ez érzékeny téma. Nem érthettem, hogy hogyan jutottunk el, szegény jószágod elvesztésétől, odáig, hogy engem megvetsz. Szerintem szakítani akartál velem, az elejétől kezdve, ő csak ürügy volt. De… te is egy olyan szálka vagy az életemben, ami vissza vetett egy hatalmas lépéssel. Pedig, ugye vannak siketek,akik beszélnek. Én nem merek, s te egy vagy azok közül. Az öcsém aktuális csaja tett akkor téged helyre, és küldött el melegebb éghajlatra, én egy újabb teherrel a vállamon indultam el a váróból, a bérlakásunkba. Fáradtan, és megtörten kötöttem fel a hajam a fejem tetejére, és vártam, hogy keress,én is kerestelek, de te… a rögbi csapat vezetőjével voltál pár napra rá, pont azzal aki elütötte a kutyád. Itt vége volt az egésznek.

Sóhajtva tettem le a gitáromat magam mellé, és visszatértem a jelenbe. Kibontottam a hajam, éreztem, hogy a hátamat súrolja, és mosolyogva integettem vissza az egyik kölyöknek. Kéne ehhez az emlékhez egy szöveg, hiszen a dallam már megvolt, csak a szöveg kéne, de mostanában kicsit nehézkesen megy a szöveg írás. Válságba kerültem, talán többet kellene kimozdulnom, több inger kellene, nem csak itt, az én menedékemben kellene élnem, többnyire.

°°°°Happier°°°°

Egyébként, az öcsém barátnőjére vigyázok a szabadidőmben, valami immunrendszer probléma, bármelyik pillanatban betámadhatja az immundrendszere a testét, és az végzetes is lehet akár rá nézve. Sean eljegyezte; De M' visszamondta, a betegségére hivatkozva. Így szimplán barátok, több mint barátok. Nem tudom,hogy melyiküknek jó ez így, Sean miért nem képes elengedni M-t, amikor az egyik fél már megtette az első lépést. Jó-jó ne legyek képmutató... nekem is megvan a magam keresztje.


Sebastian St. Vincent
Média
Play by :
Brock O'hurn
Kor :
36
Foglalkozás :
Dalszöveg Író, Titokban társasház tulajdonos IS.
Hozzászólások száma :
66

Sebastian St. Vincent Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sebastian St. Vincent   Sebastian St. Vincent EmptyPént. Jan. 25, 2019 11:48 am

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Sebastian!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Már akkor tudtam, hogy különleges leszel, amikor még csak pár sort olvastam a jellemedből. De a további részeit is ugyanúgy szerettem. Érzékletesen adtad át, minden egyes jellemvonásodat, és tetszett,ahogy az olvasót is belehelyezted egy kicsit a történetbe. Sajnos neked is szembe kellett nézned az emberi gonoszsággal, ráadásul az édesapád sem könnyítette meg a helyzetedet. Az ilyen sérelmek végig kísérik az ember életét, de szerencsés vagy, mert ott áll melletted a testvéred, és mindenben kitart melletted. Reménykedem benne, hogy egyszer újra elég bátorságod lesz, ahhoz hogy hallasd a hangodat. Mert annál nincs is fontosabb, hogy elfogadja magát az ember! Remélem hamarosan Te is így teszel, és az éltedbe, olyan emberek költöznek, akik boldog pillanatokkal ajándékoznak majd meg. Így utadra is engednélek! Sebastian St. Vincent 2624752903


Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆My name is Fable. I'm the bad girl. The other woman. I'm the gold digger. The bitch. The one no one roots for.
The one you love to hate.

Fable Hill
Törvényszegõk
Play by :
Blake Lively
Kor :
24
Foglalkozás :
~hooker/lawyer
Hozzászólások száma :
112

Sebastian St. Vincent Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sebastian St. Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ