One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

lilia elsie mainville EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

lilia elsie mainville EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

lilia elsie mainville EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

lilia elsie mainville EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

lilia elsie mainville EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

lilia elsie mainville EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

lilia elsie mainville EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

lilia elsie mainville EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

lilia elsie mainville EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Leo Drom, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 lilia elsie mainville

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: lilia elsie mainville   lilia elsie mainville EmptyPént. Nov. 30, 2018 7:59 pm

Lilia Elsie Mainville


Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Lilia Elsie Mainville
Becenevek:
Lilli
Születési hely, idő:
Manchester|Anglia|1984. január 14.
Kor:
Harmincnégy
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Özvegy
Csoport:
Kutatás-oktatás
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Orvosi egyetem a szülőföldjén, majd továbbképezve magát genetikussá vált
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
A genetikai tanszék vezető helyettese
Ha dolgozik//Munkahely:
Columbia Egyetem
Hobbi:
Ideje nagy részét kislányával tölti, de esténként szívesen olvas szaklapokat, svéd krimiket és néz ostoba sorozatokat
Play by:
Gemma Arterton

Jellem

Az anyukám mindig mosolyog, még akkor is, amikor valami rosszat csinálok. Nem hiszem, hogy azért, mert boldog miatta, inkább csak nem akar kiabálni velem. Egyszer hallottam sírni, de többször sosem, pedig néha tényleg csúnyán viselkedem. Szeret velem játszani, színezni és sokszor járunk játszótérre is.
Esténként apukámról mesél, nem ismertem, de anya úgy gondolja, jobb, ha megismerem én is és megtudom, mennyire jó ember volt.
A dolgozójában mindenféle műszere van, azt mondja vizsgálja miért olyanok az emberek amilyenek. Szerintem ám azt kutatja, miért rosszak a gyerekek. Legalábbis szerintem
(Szösszenet Lakelynn első óvodai napjából)

Mrs Mainville az egyik legjobb tanár az egyetemen. Maximalista és néha úgy tűnik, szívatja a népet, de a végén mindig kiderül, hogy valójában csak a mi javunkat akarja. Megmondja, ha problémája van és szívesen segít, ha úgy érzed, szükséged van egy kis korrepetálásra.
(Malika Fawecett, másodéves genetikus hallgató)

Lilia tündéri természet. Okos, vicces, intelligens és karakán, de ezzel együtt cseppet sem nyers, vagy sértő. Rendkívüli küzdeni akarás van benne, csodálatos anya és minden elismerésem azért, hogy még mindig olyan légkört biztosít a kislányának, ahol a a gyerek semmiben nem szenved hiányt.
(Garrett Campbell, Lilia főnöke)

Múlt
Három évvel azelőttig azt hittem, az életem felér egy nyálas, csöpögős, angol tündérmesével. Csodálatos férjem volt, még a gimnáziumban szerettünk egymásba, de a kapcsolatunk nem bírta a távkapcsolatot, így elváltak útjaink. Edward amerikai egyetemre ment, építészmérnök lett belőle, míg én Németországban találtam meg azt az orvosi iskolát, melynek egy része a genetikára specializálódott.
Az elején minden olyan könnyen ment. Hozzászoktam a sok idegen archoz, idővel ezek előbb ismerőseim, majd barátaim lettek, de semmi és senki nem tudta pótolni azt az űrt, amit Edward hagyott a szívemben azzal, hogy szakítottunk. Három év elteltével azonban Ed utánam jött és egy időre Németország jelentette számunkra az otthont.
Az egyetemi évek alatt házasodtunk össze, hirtelen ötlettől vezérelve. Sosem terveztünk meg semmit előre, mindig hagytuk, hogy a dolgok spontán megtörténjenek. A családot is utólag tájékoztattuk arról, hogy összekötöttük az életünket. Később természetesen kellett még egy bulit csapni, mert a fél rokonság sértve érezte magát, amiért kimaradtak életünk egyik fontos napjából.
Öt hosszú évet töltöttünk Kölnben. Alig végeztem az egyetemmel, máris belecsöppentem a nagybetűs életbe. Munkát kaptam, igyekeztem megfelelni minden kritériumnak, miközben tovább csiszoltam a nyelvet, hogy leküzdjem a nehézségeket, de egy idő után úgy éreztem, valami egész mást kell csinálnom. Túl sok időt töltöttem a munkahelyemen, túl sokszor voltam távol továbbképzések miatt az otthonomtól. A véletlen műve volt, hogy egy őszi napon a terhességi teszt pozitív csíkkal tudatta velünk, szülők leszünk.
Lakelynn egészségesen jött világra, noha beletelt néhány percbe, mire hangja végigsüvített a kórház folyosóján. Pici volt és lila, de a miénk volt. Heteket töltött a gyerekosztályon, inkubátorba zárva. Aprócska teste azonban hamar erőre kapott és hazavihettük. Fürödtünk a boldogságban, elterveztük, hogy hazautazunk, végleg letelepszünk Angliában, hisz ott élt az egész családunk. Sajnos azonban nem így alakult az életünk.
Kislányunk születése után két évvel Edward megbetegedett. Egyszerű tüdőgyulladásnak indult, nem is aggódtunk miatta. Ennek ellenére azért sikerült beimádkoznom a kórházba, néhány nap megfigyelésre. Az állapota egyik napról a másikra vált válságossá és mire észbe kaptunk, életem szerelme belehalt a betegségbe. Baktérium okozta fertőzés… ez állt a zárójelentésen.
Elmenekültem az országból, noha mindent segítséget megkaptam volna kollégáimtól. Képtelen lettem volna ott maradni, azon a helyen tovább dolgozni, ahol a férjem meghalt.
Amerikába lassan két éve költöztünk Lake-el. Egy kedves ismerősöm hívott ebbe az országba, szerelem volt első látásra. A lányom imádja, hogy különcnek számít akcentusa miatt, hogy idegen földön járhat, neki még minden utca sarok újdonság és minden ismeretlen ember kedves és szeretetreméltó. Én pedig szeretem, hogy az életünk lassan kezd megnyugodni. Hogy kettecskén vagyunk, együtt, a világ ellen. Hogy senki nem férkőzhet be közénk, kivéve persze az újdonsült ovis társait, akiket gyakran hív át hozzánk a tudtom nélkül. Már négy éves, cserfes, vidám és csordultig van szeretettel.
Az orvosi egyetemen dolgozom, genetikusként nagy hasznomat veszik az iskolában. A diákok kedvesek és érdeklődőek, úgy veszem észre, ez a része az orvostudománynak, jóval izgalmasabbnak tűnik számukra, mint az általános orvoslás. Szeretek oktatni, nem vagyok az a merev, karót nyelt tanár típus, de szeretem, ha az óráimon fegyelem van és mindenki igyekszik kihozni magából a maximumot.
Néhány héttel ezelőtt meglátogatott minket Edward ikertestvére Elliott. Az egyetem vendégelőadókkal próbálja néhány olyan elhanyagolt szakra felhívni a figyelmet, melyek lassan eltűnnek. Ilyen a fejlődés pszichológia is, mely szorosan összefonódik a genetikával. Egy hónapról volt szó és bevallom őszintén, nem szívesen mentem bele abba, hogy Elliott hozzánk költözzön, de látva Lakelynn lelkesedését nagybátya érkezésétől, nem mondtam nemet.
A lányom nem emlékszik az apjára én viszont annál inkább és cseppet sem segít halálának feldolgozásában a tény, hogy Elliott bátya kiköpött mása.


Lilia E. Mainville
Hivatal
Play by :
ms natalie dormer
Kor :
35
Foglalkozás :
lawyer | psychologist of children
Hozzászólások száma :
40

lilia elsie mainville Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lilia elsie mainville   lilia elsie mainville EmptyPént. Nov. 30, 2018 11:51 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Lilia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Örülök, hogy a jellemedet ilyen módon oldottad meg, hiszen az emberi természet velejárója, hogy akaratlanul is kíváncsi mit gondolnak róla a körülötte lévők. Ez által kaphattunk egy szeletet a kislányát teljes mértékben a saját világának középpontjává formáló anyából és a munkáját komolyan vevő, ugyanakkor az elveit követő oktatóból, melyek kettőse keretbe foglalja és meghatározza mindennapjaidat. Amilyen szépen alakult az életed, olyan mértéken vált egy rémálommá a férjed elvesztésével. Egy ilyet feldolgozni sosem egyszerű, legfőképp akkor nem, mikor az a hely, amit közös otthonként tartottak számon csak őt idézi fel minden egyes részletében. Ezt figyelembe véve érthető miért vágytál el máshová és döntöttetek a költözés mellett. Talán így számodra is könnyebb lesz feldolgozni a történteket, ha már elfelejteni sosem tudnád és úgy gondolom nem is akarod. Viszont ahogyan észreveszem, az idősebb testvér feltűnése sem az az esemény az életedben, ami éppen a könnyebb útra sodorná azt, vagy ne kavarná fel teljesen, de annyi minden kisülhet még ebből. Very Happy Úgy gondolom bármi is álljon az utadba/utatokba ezek után, nem fog tűnni olyan akadálynak, amire ne létezne megoldás. Azért érdeklődve várom miképpen alakul majd a világod ezen része, most hogy Elliott is úgymond a részese lett.  lilia elsie mainville 560292900

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
755

lilia elsie mainville Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

lilia elsie mainville

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ