One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRussell & Millie - how to move forward

Russell R. Morgan
Today at 1:17 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Grayson Connor
Today at 12:56 amLorelei & Russell - Chill Out

Russell R. Morgan
Yesterday at 11:55 pmGreenwood vs Gambino

Margaret Greenwood
Yesterday at 11:44 pmMunkahelylista

Sandro Gambino
Yesterday at 10:36 pmFable and Jonathan - Az értelmetlen interjú

Jonathan Anderson
Yesterday at 10:20 pmElvitték!

Margaret Greenwood
Yesterday at 10:13 pmMaddie and Jake - Weekdays at Lester house

Jake Lester
Yesterday at 9:12 pmJátékpartner keresõ

Jonathan Anderson
Yesterday at 9:05 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 15 5
Diákok 6 2
Törvényszegõk 11 12
Bûnüldözés 6 7
Hivatal 0 5
Üzlet 7 10
Oktatás 5 3
Munkások 8 3
Egészségügy 12 9
Összesen 70 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Ethan Kaminski, Mason Ford


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lena & Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Kedd Jan. 15, 2019 12:02 amWyatt & Aaron & Lena

Nem érzem felelősnek magam azért a tragédiáért, ami a szobámban történt. Mégis úgy vélem, a főnökömet ez teljesen hidegen fogja hagyni. Az én szobámban fekszik a halott srác. Én engedtem be Wyatt-et. Ergo, tuti engem fog elővenni. Számítottam rá, hogy előbb vagy utóbb fel fog bukkanni. Utóbbiban reménykedtem, de a lövöldözés valószínűleg felkeltette a figyelmét. Ha másként nem, közvetett módon; valamelyik lány vagy valamelyik embere leadta neki a drótot, hogy valami nincs rendjén. Ő pedig jött ezt helyretenni.
Erősen bízom benne, hogy Owen hamarosan megérkezik, még mielőtt eldurvulna a helyzet. Carlos olyan, mint egy időzített bomba. Persze, mi nem látjuk a visszaszámláló órát, csak sejthetjük, mikor robban. Egyből hevesen követeli a magyarázatot a kialakult helyzetre. Tekintete villámokat szór hol a két Bennett felé, hol pedig felém. Nagyot nyelek, akárhányszor csak felém siklanak a szemei. Egy idő után inkább kerülöm is a pillantását, mert attól tartok, hogy pusztán a nézésével képes lenne megölni. Két embere természetesen szorosan követik, akármerre mozog, így itt is megjelennek az ajtóban. Az egyikük Dante, akit meglepő módon még a lányok is egészen kedvelnek, sokan nem is értjük, miért dolgozik Carlosnak. A másik fickó Alonso. Ő már cseppet sem olyan kedvelt figura, mint Dante. Talán még Carlos-nál is rosszabb. Carlos legalább néha használja a józan paraszti eszét, ellenben Alonso... Ő kegyetlen. Nem riad vissza a legdurvább erőszaktól sem bárkivel szemben. Szeretnék eltűnni innen, meglépni, egy kis friss levegőhöz jutni, de esélyem sincs, ameddig az a két hatalmas férfi az ajtóban áll. Dante jelzésszerűen felemeli a kezét, hogy ne csináljak semmi hülyeséget. Ez a különbség közte és Alonso között; Dante figyelmeztet, mert nem szeret erőszakoskodni, Alonso viszont azonnal a dolgok elébe megy mindennemű figyelmeztetés nélkül. Amikor Aaron megemlíti Owen nevét, a főnököm bronzszínű arca egyszercsak halálsápadt lesz. Kicsit örülök neki, de ennek nem mutatom jelét. Carlos-nak egy rossz húzása van és azonnal repül a rácsok mögé. Ezzel tisztában van.
Tekintetem a halott fiúra siklik. Még mindig nehéz feldolgozni a látványt. Egy szerencsétlen srác, akit kegyetlenül meggyilkolt az az ember, aki majdnem Aaron-t is a túlvilágra küldte. Beleborzongok, akárhányszor csak rágondolok. Wyatt kihasználva az alkalmat Taylor zsebeiben kezd kotorászni. Látom, ahogy elővesz egy kis zsacskót. Igyekszem úgy fordulni, hogy takarjam Carlos elől. Nem akarok még nagyobb balhét az eddiginél. Ahogy helyezkedem, Alonso már egyből előttem is terem és a karomért nyúl, de Aaron egy szempillantás alatt kettőnk között terem. Egyből látszik a nagy darab, kopasz, nem túl izmos, de nagyon sűrű Alonso nevű fickón, hogy nem tetszik neki a hangnem. Kezei teste mellett ökölbe szorulnak. Lassan megragadom Aaron karját és tolatva húzom őt hátra, mielőtt még ő is valami hülyeséget csinálna.
- ¡Déjalos en paz! – sziszegi mérgesen fogai között Carlos. Alonso hátrál egy lépést, visszaállva Dante mellé. Szinte látszik rajta a fájdalom, amiért nem verhetett meg senkit. Carlos Aaron-t megkerülve lép oda mellém. – Várlak majd az irodámban. Ideje átbeszélnünk egy-két dolgot – suttogja meglepően nyugodt arccal, hangjában viszont fenyegető éllel. Csak bólintok válaszul. A főnököm hátrálva indul meg az ajtó felé. Mutatóujjával a szobám egyes pontjaira mutogat. –Takarítsd fel. Ezt pedig... – bök az ajtóra, amit Wyatt megrongált. – Levonom. – Miután kilép, óriásit sóhajtok. Csak most tűnik fel, hogy még mindig Aaron karját szorongatom. Gyorsan elengedem.
Eddig Wyatt dühöngött, mint egy félőrült, viszont még én érzem azt, hogy betelt a pohár. Dübörgő léptekkel közelítek a kisebbik Bennett felé.
- Mi a franc közöd van Lopezhez? És mi a szart dugdosol a gatyádban? – vágom hozzá a kérdéseket ellentmondást nem tűrő hangon. Elegem van belőle, de nagyon.


• szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Hétf. Jan. 14, 2019 3:05 pm

Lena & Wyatt & Aaron

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.

Taylor halott. A legeslegjobb barátomon már nem tudtak segíteni. Se Lena, se a bátyám. Se én. Pedig… ha előbb találok rá… ha nem keveredünk bele ebbe az őrültségbe… még mindig élne. A bátyám szerint Lopez tehet erről, az ő parancsa volt. Ő verettetett szét minket, mert elcsesztük a feladatunkat. Pedig már megbízhatott volna bennünk, hónapok óta a keze alá dolgoztunk. Erre mit kapunk? Semmit! Azt is duplázva gyilkossággal. Leszerepeltem sok ember előtt ez tény, de hogy elvegyék tőlem a haveromat is? Ez az egy ami úgy igazán fájdalmas az egészben.
Még mindig nem igazán tudom merre van előre, de mivel minden kesze- kúsza, muszáj volt erőt vennem magamon, hogy leülhessek. Hogy ne tépjek szét senkit, hogy nehogy szitává lőjek bárkit is. Porul járnék? Szerintem igen. A bátyámnak van visszatartó ereje, de egy nagyobb fejesnek a társai közül? Ők pikk pakk lecsukhatnak évekre és Aaron-nak meg kuss lenne a neve.
Végül Lena is visszatér, a szemem sarkából látom őt, ahogy engem néz. Majd másodpercekkel később befut egy másik tag is. Másik két oldalbordával. A bátyám szóváltásba keveredik vele… szóval jön Owen is. Nagyszerű, őt hiányoltam a legjobban a mai napon. A bátyám és a többi srácon lovagoltatom a tekintetem, jelenleg sem fogom fel mi folyik körülöttem, nem hogy azt felfogjam miért vannak itt a többiek? Jobb, ha nyugton maradok, nem? Ráadásul még Owen is? Tiszta káosz. Közben a mögöttem heverő halott srác felé fordulok. Olyan féloldalasan, hiszen amíg ők vitatkoznak ki hányadán áll a másikkal, én addig kotorászok Taylor zsebeiben. Találok is egy zacskónyi Oxikodon tablettát, nagyjából 8 db ha van benne.
Eladásra szántuk. Hova tegyem, ahol nem kutatnának? A nadrágomat kigombolom és a bokszeremet kicsit megnyitom, a zacskó pedig összegyűrve landol ott. Senki sem figyel, mindenki el van foglalva Carlossal. Ugye?
Meg kell majd neki köszönöm egyszer.
Kár hogy két hete túladtunk a heroinon, most milyen nagy hasznát venném.
Vissza is ülök eredeti állásomba, hogy  a többieket feltérképezzem, majd fel is tűnik a földön a két fegyver is. Az egyik a bátyámé… most jobban leköt a fickók veszekedése, de csak hallgatok, nem szólok bele, bár úgy megtenném.

avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Jan. 13, 2019 4:46 pmWyatt & Lena & me

Borzalmasan fáj azt látnom, hogy az a férfi törik szét mentálisan, aki az öcsém. Wyattnek sok húzása volt már, de Lenára támadni nem a legjobb megoldás, mert mindenkit azért okol, hogy meghalt Taylor. Lopez intézte úgy, hogy ismételten ellenem fordítsa az öcsémet, és így is lenne, ha nem készültem volna én is. Lena nagyon meg van ijedve, kérlelően pillant rám, és bennem megmozdul valami. Azonnal felpattanok, és a fegyveremet hátrahagyva döntök úgy, hogy a fizikai erőmmel terítem le a testvéremet. A nyaka köré tekerem az egyik alkaromat, és szépen elrántom onnan, ahol Lena áll. Szédeleg, és aggódom érte, de ha nem tartom féken Wyatt-et, akkor kárt tehet másban is. Nem igazán örülnék neki, ha bántódása esne a barna hajú lánynak, kedvelem, talán jobban is, mint kellene, de ez egyelőre az én titkom marad. Kifejtve az erőmet húzom odébb, a fülébe suttogok, hogy ne kényszerítsen rosszabb lépésekre, aztán Lenára pillantok, és ellenőrzöm a tekintetemmel, hogy mentőt kell-e hívnom, vagy nekem kell közbeavatkoznom. Owen nélkül nem tudom elsimítani az ügyet, túlnőtt rajtam, nincsenek meg a megfelelő kapcsolataim, és félek, ha most nem őt kérem, akkor elveszíthetek mindent. Határozottnak tűnök, de fejben korántsem vagyok ott, egy holttest, egy beszívott drogos, és az a bűnlajstrom, amit Lopez a nyakába akar varrni.
- Nyughass Wyatt, addig nem engedlek el, amíg nem tisztul a fejed. – mérlegelek, és elmondom az utasításaimat Lenának. Más helyzetben odamennék hozzá, és a karjaimba zárnám, de egyikünknek sem vetne jó fényt a jövőjére, ha kiderülne, hogy több is történt közöttünk, mint információcsere a közel múltban. Veszélynek tenném ki, már így is benne van a közepében. A szorításon akkor eresztek, ha Lena már tárcsáz, és bemondja a kért szót. Owen tudni fogja, hogy életbe lépett a következő fázis, és nincs visszaút. Úgy kell tennem, hogy kiveszem a képletből átmenetileg az öcsémet, mert ha így jut vissza Lopezhez, és kiderül, hogy Tyalor is halott (bár szerintem ezzel tisztában van a mocsok), akkor ezüsttálcán küldi vissza nekem őt is. Abba belehalnék, nem akarom még egyszer átélni, hogy elveszítem a testvéremet. Elengedem, veszek magam is egy mélyebb levegőt, aztán oldalra sandítok, hogy milyen állapotban van Lena.
- Minden rendben lesz, ígérem neked. – könnyelmű kijelentések, szeretném, ha tudná, hogy tényleg arra törekszem, hogy innen kiszabadítsam, és egy normális életet biztosítsak neki, ahol nem kell táncolnia, lefeküdnie idegen férfiakkal, mert sokkal többre hivatott. Óvnám a bajtól, de amíg nem kapjuk el Lopezt, ezek csak álmok maradnak. Belekeveredett, és úgy tűnik, hogy nem kerültünk le az ellenség térképéről. Wyatt magára talál, és leül, de látom rajta, hogy totálisan ki van borulva. Kiegyenesedem, de ekkor érkezik meg Carlos két gorillájával együtt. Lena összerezzen, én meg farkasszemet nézek az adósommal.
- Üdv a köreinkben Carlos. – ropogtatom ki a nyakamat. – Régen láttalak, újabban máshol töltöd a szabadnapokat. – mosolyodom el, és ezzel még jobban felhúzom. – Mit képzelsz magadról Bennett? Az alkuba nem tartoznak bele holttestek…ennek ára lesz. – üvölti, nekem meg rezzenéstelen marad az arcom. – Mindennek van ára, és nekünk van egy egyezségünk, nem rúghatod fel. A kis segged különben hűsölni fog. Owen úton van. – elég kiejtenem a nevét, és az arcszíne is megváltozik. – Őt nem hozhatod ide. – sziszegi a fogai közül. – De, megtehetem. – nyögöm ki, és az egyik kutya már lépne Lenához, hogy elrántsa a sarokból, de hamarabb érek oda hozzá. – Ha csak egy ujjal is bántani mered, eltöröm az összes csontodat. Világos? Vidd innen a kutyáidat Carlos, mert beviszlek. – én sem vagyok jókedvemben, és elég egyértelműen teszem érthetővé, hogy Lena haja szála sem görbülhet meg.


csapó  • szószám • ™️

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Henry Cavill
Kor :
33
Foglalkozás :
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes, DEA ügynök
Hozzászólások száma :
160

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Szer. Jan. 09, 2019 11:30 pmWyatt & Aaron & Lena

Nem érzem azt, hogy nekem itt lenne a helyem. Nagyon úgy tűnik, hogy ez Aaron és Wyatt dolga. Ezt nekik kéne elintézniük. Még mindig nem fér a fejembe, miért jött ide Wyatt. A vak is láthatja, hogy nem lehet a fiún segíteni. A helyzetet már csak a fegyvercsattogás és a sok bámészkodó szempár tetézi. Szépen csöndben is el lehetett volna ezt intézni, de így már esélytelen. Carlos meg fogja tudni. Nem lesz boldog, ráadásul az egész az én hibám lesz, mert én egnedtem be Wyatt-et. Ha miatta elveszítem az állásomat, akkor tuti kinyírom. Nem Aaron és a börtön miatt kell aggódjon majd... Azt garantálhatom neki.
Szavaim teljesen őszinték, tényleg sajnálom Taylor-t, de ez Wyatt-et egyáltalán nem hatja meg. Sőt… csak még dühösebb lesz. Haragos tűz gyúlik szemeiben, a haragját pedig rajtam tölti ki. Teljes erejével nekem feszülve lök a falnak. Ujjai bilincsként fonódnak nyakam köré, nem engedve levegőhöz jutni. Kétségbeesetten igyekszem lefeszíteni magamról vasmarokként szorító ujjait, de csak néhány karmolást tudok okozni neki. Ez egy pillanatig sem akadályozza meg abban, hogy tovább szorítson. Aaron felé siklik pánikot tükröző tekintetem. Nem hiába, egyből a testvére nyaka köré szorítja karját, aminek következtében egészen hamar kiszabadulok a fojtogató szorításból. Hirtelen nem tudom megtartani az egyensúlyomat. Bokám megbicsaklik, én pedig kis híján a földön landolok, de még időben sikerül megkapaszkodnom a nem messze lévő szekrény oldalában. Levegő után kapkodva egyenesedek föl. Nehezen fogom fel, amit Aaron kér tőlem. Remegő kezeimet nyakamhoz emelem. Meg kell róla bizonyosodnom, hogy már semmi nem szorít. Még mindig nehezen kapok levegőt, még mindig olyan érzés, mintha ott lennének Wyatt kezei. Veszek pár mély levegőt, majd bólintok. Botladozva jutok el az asztalomig, ahonnan felveszem a telefonomat, majd kilépek a folyosóra. A folyosóra, ami dugig van emberekkel. A távolból hangos kiabálást hallok. Egyetlen férfi kiabál. Spanyolul.
Basszus.
Nehezemre esik megnyomni a gombokat. Remegő kezeimmel alig találom el a megfelelő billentyűket a képernyőn. Végül erőt veszek magamon és gyorsan tárcsázom a korábban említett személyt. Meglepődve veszi fel a telefont, de amikor csak annyit mondok neki, hogy “béka”, minden szó nélkül kinyomja a vonalat. Értette a célzást. Aaron említette, hogy tudni fogja Owen, mit jelent ez. Én viszont nem tudom, pedig nagyon is érdekelne. Mire a zsebembe csúsztatom a mobilomat, egészen közelről hallom a kiabálást. Nem kell sok, hogy lássam is a hanghoz tartozó arcot. Nagyot nyelek, amikor egy pillanatra összefonódik a tekintetünk. Számítottam erre. Sietős léptekkel indulok vissza a szobámba. Nem az a látvány fogad, amire számítottam; a fiú, aki nemrég még a pokolra akart küldeni, most a halott barátja mellett kuporog. Kapkodja a levegőt, láthatóan most kezdi csak felfogni, mi történt. Pont szóra akarnám nyitni a számat, számon akarnám kérni végre, hogy mi a franc köze van Lopezhez, mert nekem ez még mindig nem tiszta, amikor a főnököm heves mozdulattal tépi fel mögöttem az ajtót. Ijedtemben beljebb ugrok, ezzel helyet adva neki. Indulatokkal teli tekintettel vizslatja végig a szobát, majd mindhármunkat alaposan végigmér.
- ¿Que mierda está pasando? – üvölti a kérdést úgy, hogy a homlokán lévő erek látványosan kidagadnak. Szemei először a vér borította testen akadnak meg, majd ismét köztünk cikázik tekintete. Végül Aaron elé lép. – Elárulná, hogy mi folyik itt, Mr. Bennett? – sziszegi fogai között a kérdést. Kreolszínű bőre egészen vöröses árnyalatot vett fel. Tekintetével ugyan Aaron felé küld villámokat, a szeme sarkából figyeli a kisebbik Bennett-et is, amint a holttest mellett igyekszik összekaparni magát. Lassan az ajtó irányába fordulok. Carlos kutyái természetesen elállják az utat. Innen se ki, se be, amíg nem kap magyarázatot a főnököm.


Wyatt • szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Jan. 06, 2019 2:34 pm

Lena & Wyatt & Aaron

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.

Lena és a rémület a szemeiben… valahogy még nagyobb haragra gerjeszt. Pont úgy, ahogy Aaron pár perccel korábban a szavaival. Még hogy rossz ember volt velem… igen, meg nem is. Sosem támogatta az ötleteimet, mindig rossz szemmel nézett a haverjaimra. ÉS ha valahol részegen kifeküdtem, ő ott volt és segített. Segített. Ebben a rossz mi? Nem kell a segítsége. És hogy bízni valakiben, aki rendőr? Ugyan! Bízzak a testvéremben? Ugyan! Kész őrültekháza! És az őrület nem is az én fejemben van! Mindenki őrült! Őrült a bátyám, őrült a kicseszett nője! Francokat! Én lennék a rossz ember, amikor most is olyan mérges rám mindenki? Mért rám? Engem csak megfenyegettek és folyok az árral és próbálok szembe szállni vele sikertelenül!
Nem sokáig tarthatom a markaim szorításában a nőt, mert Aaron máris cselekszik, keményebben hámoz le róla, majd próbálom a karját leszedni magamról. Közben magyaráz valamit arról, hogy lekellene hogy higgadjak, mert nem akar megölni! Nem?  Minek higgadjak le? Hogy utána a fejemre rója a hülyeségeimet és hogy elvonóra kellene járjak már évek óta? Mindenki ezt szajkózza. Apa. Anya. A bátyám! Minden áldott nap elmondták akkor is, mikor még „éltem”. Utána már senki se köpte az arcomba! Végül Lena is kap egy feladatot, felkel hívnia Owen-t…
Érzem a talpam alatt, ahogy odébb vonszol, már összefolynak a szemeim előtt a dolgok…hát tényleg megölsz? Azt jelenti a béka is? Elteszed lábalól a hazudozó gyilkos családtagod? Egy szem öcsédet? Hát. Sajnos ebben részt kell hogy vegyek! De miért én vagyok mindig a  rossz? Én őt tekintem a gonoszabbnak, mert ami nekem jó, az neki átkozottul a bögyében van. Drogfüggő vagyok és ez mellé még iszok is. Nem mondanám magam alkoholistának, mert a drog több mindig bennem, mint az ital…jó egyszer ki kellett mosni a gyomromat ez miatt… Néhány drog annyira felpörget, hogy észre sem veszem, mennyire kimerültem, kiszáradtam. Most sem veszek észre semmi mellékhatást…
Végül kimondja a barátom nevét, meg hogy egyikük sem hibás ez miatt. Egyetlen egy gyilkos van, az pedig Lopez. Alább hagy a szabadulni akarásom, ahogy kattogni kezdek ezen… Taylor tényleg meghalt? Ez tényleg a valóság? A gyerekem is meghalt és most Taylor, a legeslegjobb gyerekkori cimborám is. És mindez az én hibám. Ha akkor nap nem megyek bele ebbe az őrültségbe, akkor egyikőjük sem jött volna utánam, senki se halt volna meg az elmúlt hónapok alatt az én hibámból.
- Taylor. - szűröm az összeszorított fogaim közül, végül szaporán kezdem el venni a levegőt, ha  a bátyám eleresztett, akkor kissé szédelegve a haverom elé telepszem le, majd onnan meredek magam elé. Még mindig hatnak a szerek, amiket bevettem, mégis tudom mit követtem el. Megakartam ölni a testvérem egyik barátját, mert nem segített a barátomon... Hát tényleg gyilkos vagyok? Felhúzom az egyik térdemet és az egyik karomat teszem rá, majd ráhajtom a fejem, nagyokat lélegzek, hogy a pánikrohamom csillapodjon. Be és ki, be és ki...
- Bassza meg...avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Szomb. Jan. 05, 2019 2:08 pmWyatt & Lena & me

Az ember sok mindent átértékel az élete folyamán. Én például azt, hogy miképpen kezeljem a testvérem majdnem elvesztését, és annak hatását a munkámra, és a hétköznapjaimra is. Wyatt elment, láttam a holttestét, átéltem azt a fajta ürességet, melyet a szeretteink után érezhetünk, ha elmennek. Nem bírtam aludni, enni, és létezni sem, nem ment, hogy a rosszfiúk elkapására koncentráljak. Egy szóval eljutottam a mélypontra, és az egyetlen kapcsot kerestem hozzá, aki nem más volt, mint Cherry. A lány, aki a gyermekét hordta a szíve alatt, aki totálisan kiegészítette az őrült oldalát az öcsémnek. Nem támogattam a drogfogyasztásban, de ott voltam, ha szüksége volt rám, mégis egy rusnya baleset ébresztett rá, hogy tehettem volna többet is, ha időben lépek. Eltávolodtunk egymástól, neki más jelentette a családot, mint nekem, és ezzel most szembesülök igazán, amikor belépek a klubba, és a tekintetem Lena és ő közte jár. Már napokkal ezelőtt is a haverját emlegette, Taylor volt az ász, aki ott volt mellette a bajban is. Nincs jó bőrben egyikük sem, de az biztos, hogy a földön fekvő az utolsókat rúgja, így szabad szemmel. Nem merek egyelőre a közelébe menni, mert a pisztoly megállít. A veszélyforrás a saját vérem, és nemcsak rám jelent azt, hanem a többi itt tartózkodóra is. Szólhatnék erősítést is, de akkor elárulnám őt, és örökre eltaszítanám Wyatt-et. Mitévő legyek akkor? Beszélgetünk, elterelem a figyelmét időlegesen, de ez is csak arra jó, hogy feltartsam.
- Ennyire rossz voltam veled? – kibújik a szög a zsákból, és megrémiszt, hogy ennyire érzéketlen az irányomba. Minek hajtogatta azt, hogy engem védett, ha ez nem igaz?
- Ha azt akarnám, hogy rács mögött legyél, akkor már ott lennél, Wyatt. Nem fenyegetlek, de az hittem még bízol bennem, de akkor nagyot tévedtem. – a pillantásom rásiklik, aztán az ijedt lányra, akivel pár napja…igen összemelegedtünk Lehajolok, hogy ellenőrizzem Taylor állapotát, de már nem sokat tehetünk az ügyben. A pulzusát nem érzem, talán már akkor is halott volt, amikor idehozta. Valami elborul, megtörik a testvéremben. Hirtelen, akár egy tornádó, úgy söpör el, és ugrik fel, hogy Lenára támadjon. Meg kellene ijednem? Tisztában vagyok-e vele, hogy nem tiszta? A múltunk most forr egybe a jelennel, és mikor rátámad a lányra, nem hagy nekem választást. A fegyveremet a földre ejtve indulok meg neki, és nem türtőztetve magamat, hátulról szorítok rá a nyakára. Erősen rántom el, hogy elengedje Lenát, és a fülébe suttogok.
- Ha nem akarod, hogy megöljelek, akkor lehiggadsz. – még jobban köré fonom a karomat, és egy fél percre Lenára nézek.
- Menj innen…most. Hívd fel nekem Owent, de csak őt. Mondd meg, hogy béka. Érteni fog. – Wyatt küszköd, így eltávolodok vele, de nagyobb erővel rendelkezem, mint ő.
- Eljátszottad az utolsó esélyed. Miért kényszerítesz erre? Megöltél volna, most meg Lena? Taylor halott. Nem tudsz már rajta segíteni. Megölte Lopez, nem én, nem Lena, hanem ő. Kérlek, ne kényszeríts rá, hogy ártsak neked. – most levegőhöz engedem, de azt is tudom, hogy innen már nem mehet el szabadon.


csapó  • szószám • ™️

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Henry Cavill
Kor :
33
Foglalkozás :
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes, DEA ügynök
Hozzászólások száma :
160

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Szer. Dec. 26, 2018 8:55 amWyatt & Aaron & Lena

Talán a legkevésbé erre számítottam a mai nap folyamán. Eléggé szét vagyok esve így is, erre még Wyatt is megjelent egy másik sráccal, aki jól láthatóan már alig él – feltéve, ha még él egyáltalán. Számtalanszor elmondom neki, hogy nem tudok segíteni rajta. Szeretnék, de nem tudok. Én ehhez nem értek. Azért, mert rajta összevarrtam egy sebet, nem leszek egyből életmentő. Nem tudok ilyen súlyos sérüléseket ellátni. És nem is fogok tudni. Nem orvos leszek. De ez nem hatja meg természetesen a kisebbik Bennett-et. Tiszta egyáltalán? Kétlem. Valami jó erős cucc van benne, ha rávette magát, hogy ide jöjjön és a segítségemet kérje. A segítségemet, amiről fogalma nem volt, hogy nem fogja megkapni. Nem azért, mert egy önző dög vagyok. Egyszerűen én ehhez kevés vagyok. Wyatt nem az a fajta, aki az ilyen dolgok miatt meghatódna. Ez most is így van. Ahelyett, hogy megértően bólogatna – amit egy ilyen helyzetben nem várhat el tőle senki – teljesen dühbe gurul. Kiborul, kifakad. Reméltem, hogy el tudjuk intézni ezt a dolgot fű alatt anélkül, hogy magunkra vonjuk a kíváncsi tekinteteket. Carlos és a kutyái hiányoznak már csak innen. Nem akarom elveszíteni emiatt az állásomat, de van egy olyan gyanúm, hogy igencsak rezegni fog a léc, ha ez kitudódik. Rázárom az ajtót. Próbálom bent tartani, de ez elég naiv gondolatnak bizonyul abban a pillanatban, amikor a zárt két lövést követően megadja magát. A kíváncsi szempárok, amiket elkerülni kívántam, hirtelen ránk szegeződnek. A folyosón mindenki errefelé néz. Vagy éppen menekül. Vagy menekülés közben néz. Többen pánikba esnek a lövések hallatán, ahogyan én is. Szerencsére a folyosón már nem süti el a fegyvert. A szándék megvolt benne, de az agya nem tiszta hozzá. Ez nyilvánvaló. Megnyugtat Aaron belépője. Nem szólok közbe, hagyom, hadd rendezzék ezt le maguk között. Én már így is közel jártam hozzá, hogy Wyatt nekem essen, vagy éppen lyukat lőjön belém, nem szeretném, ha tényleg valamelyikre sor kerülne. A szobában némán figyelem, amint próbálja a barátját felkelteni. Természetesen sikertelenül. Látszik, mennyi vért veszített. Ebbe bárki belehalna. Ezen kívül menet közben is biztosan sokat veszített. Ezt senki sem élné túl. Még orvosok se tudtak volna rajta segíteni. Sajnálom a fiút, még akkor is, ha nem ismertem. Senkinek nem szokásom rosszat kívánni, pláne nem a halált. Jó páran meghaltak már körülöttem is, olyan személyek, akinek még a mai nap is élniük kéne, így át tudom érezni Wyatt helyzetét is. Őszintén mondom, amikor azt mondom Wyatt-nek, hogy sajnálom. Egy kóbor könnycseppet letörlök az arcomról. Tudom, milyen érzés elveszíteni egy hozzánk közel állót. Ezt elég korán megtapasztaltam. Amikor a kisebbik Bennett hirtelen felpattan a halott fiú mellől, automatikusan hátrálok pár lépést. Kartávolságon kívül akarok kerülni. Legszívesebben elfutnék a szobából, vissza se néznék, csak kerüljek innen minél messzebb. Tekintete elsőként nem rám szegeződik, de végül engem szúr ki magának. Riadtan nézek a szemeibe. Dühös, ingerült, csalódott, és mindezért engem okol részben. Az ajtó felé indulnék, de már késő, ő gyorsabb. Könnyen a falnak lök, aminek következtében beverem a fejemet. Forogni kezd a világ körülöttem, lüktet a fejem, de nincs időm ezen morfondírozni. A következő pillanatban nyakam köré szorulnak ujjai. Bilincsként szorítanak, egyre szorosabban és szorosabban, míg végül már a lábam sem éri a földet. Kezeimmel kezét karmolom, próbálom lefeszíteni nyakamról, de hiába. Érzem, ahogy kezd kiszállni belőlem az erő. Ijedten nézek rá, egyre homályosabb tekintetemmel pedig Aaron-t keresem.


Wyatt • szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Kedd Dec. 25, 2018 4:07 pm

Lena & Wyatt & Aaron

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.

Még hogy nem akarja, hogy bántódása essék. A szeme előtt esett bántódásom. Az orra előtt és tett bármit is ellene? Áh, soha nem tett. Talán még élvezi is mindezt, én meg hergelem magam a saját átkozott gondolataimmal. Ha azt akarta volna, hogy ne essen bántódásom, akkor aznap nem vesztünk volna össze, akkor napnem kellett volna elzavarnia. Mit kellett volna tennie? Maga mellett tartania és akkor talán nem így történének a dolgok. Az ő hibája (is)!
Nem elég, hogy rám szegezi a fegyvert, de még Lena oldalán is áll. Összeálltak, ellenem. Egyedül vagyok, magamra vagyok utalva és mindezt látom a saját szememmel! Miért kell nekünk testvéreknek lennünk?! Haragra gerjeszt már csak a neve is.
- Sorolnám még hogy mi vagy még a szememben, de már az is kész istenkáromlás lenne! - motyogom kissé haragosan az orrom alatt, noha a fejére olvasnám, mégis az agyam hátsó zugában most Taylor forog.  Akármit is mond, elmegy minden a fülem mellett. Nem érdekelt. Hirtelen milyen fontossá váltam a számára, nem igaz?
- Szólni Aaron!? Ha szólok, akkor rám zúdul a város összes rendőrre! - horkanok fel gúnyosan, miközben egy pillanatra leveszem a halott haveromról a tekintetem. Szórakozik velem? Úgysem úsznám meg. Mit tett volna meg érte? Mit? Mégis mit, amikor a kezdetektől utálta Ty pofáját?! Látom, ahogy a spanom állapotát ellenőrzi, ráadásul megerősít a halálában is. Forog a világ velem, mikor kiejti a szavakat. Engedjem el. Mégis hogyan engedjek el egy 20 éves haverságot? Hogyan Aaron, hogyan? Ilyet sosem mutattak! Elengedni egy ilyen remek embert, aki jóban és rosszban az oldalamon állt? Az én hibám! Nem kellett volna… az ő hibája! Nem mentette meg. Ha nem csak ránéz, hanem cselekszik is…
Hirtelen a bátyám felé pillantok és ezzel egyidejűleg szárazon közlöm vele:
- NEM!
Felpattanok a srác mellől, majdnem elsodrom ezzel a lendülettel a rendőrtestvéremet is. Egy pillanatra megfordul a világom, de egyből kiszúrom a nőneműt is. Hirtelen termek előtte, magam sem tudom mire vélni ezt a tempót, még nekem is gyors. Két kézzel taszítok rajta, neki szegezem a falnak, két kézzel szorítok rá a nyakára. *
Emelek is rajta, hogy a talpa ne érje még csak véletlenül se a padlót! Tekintetem tök homály, lila köd ereszkedett le rá, a harag uralkodik rajtam, a gyász, a szerek és a korábban (2 nappal ezelőtt) emlegetett elvesztett gyermekem. Mert akkor nap nem mutattam ki, hogy számított volna, de most igazán összeroppantott a tudat, hogy a gyerekem mellett a legjobb haverom is itt hagyott. Az én hibámból!
- Utána foglak küldeni! Hozd! Őt! Vissza! - sziszegem a lány arcába és ha Aaron nem akadályozza meg, akkor végzek ekképp a lánnyal./ * - Lena engedélyével/avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Dec. 23, 2018 7:33 pmWyatt & Lena & me


Úgy hittem sikerült tisztázni pár nappal ezelőtt néhány dolgot a testvéremmel, és most már együttműködőbb lesz, mint volt. Nem akartam, ha kereszttűzbe kerülne, mert választani nekem is nehéz lenne. Megvédeném, ha tehetném, de az a baj, hogy sok mindenben már átlépte a határt, és nem olyan egyszerű megfelelni ezeknek a dolgoknak. Én egy másik oldalt képviselek, nekem az a feladatom, hogy rács mögé juttassam a rosszakat. Azon vagyok, hogy megfeleljek mindenhol, de ma ismételten kicsúszik a lábam alól a talaj, amikor Lena munkahelyén meglátom a testvéremet, ahogyan pisztolyt szegez arra a nőre…hát igen. Kavarognak bennem az érzelmek, hirtelen nem is tudom, hogy a döbbenet, vagy a csalódottság a nagyobb úr felettem, de hamar nyerem vissza a lélekjelenlétemet, és irányítom rá az öcsémre a saját fegyveremet.
- Én vagyok az..tedd le a pisztolyt, nem akarom, hogy bántódása essen bárkinek is, ha nem muszáj. – higgadtan beszélek, pedig kidagad már egy ér is a homlokomon, amint a tekintetem megtalálja Lenáét is, de észreveszem a földön heverő, elveszett lelket is. Szóval ilyen állapotban kapta vissza a barátját Lopeztől, amiért kudarcot vallottak. Mi még nem akadtunk nyomra, de ugye a drága öcsém előttem jár mindig egy lépéssel, és megint sikerült valamit elhallgatnia, ami fontos lett volna. Mi az isten van az emberekkel? Kiben bízhatok meg?
- Ez lennék a szemedben? – nem viszonzom a mosolyát, rohadtul nem vagyok vicces kedvemben. Nem fogtam fel, hogy mi van, látom, hogy nincs jól Taylor, de hogy mást okoljon ezért.
- Wyatt…nem hagytunk cserben, beszéljük meg normális keretek között. – kibiztosítom a fegyverem, nem szép, de nincs más választásom. Nem szeretném, ha elsülne, mert azzal örökre megbélyegzem magamat.
- Megértem, hogy nincs jól, de Lena még csak tanul, szólhattál volna nekem is. Vannak ismerőseim, akik segíthettek volna rajta. – nem akarom áltatni, hogy jelen időt használjak. Nagyon csúnyán vérzik, én már tudom, hogy mi lesz, de ezt Wyatt-nek is el kell fogadnia. Letérdel, és másfelé irányítja a puska csövét. Borzasztóan aggódom miatta, most veszem észre, hogy mennyire ködös a tekintete. Nincs magánál, ki tudja, hogy mennyi szert vett be. Láthatólag már nem segíthetünk rajta, Taylor halott. A mellkasa nem emelkedik, én pedig akkor eresztem le a fegyveremet, amikor kétségbeesetten rázza a vállát. Közelebb merészkedem, akárcsak Lena. Rápillantok, én is tudom, ő is tudja. Nem akarom megzavarni Wyatt-et, de úgy lépek a haverja mellé, hogy legyen időm reagálni. Megállok, és leguggolok. Szolidan mérem meg a pulzusát a csuklójánál, de már hasztalan. Nincs, vagyis igazam volt. Megvárom, hogy az öcsém rám nézzen.
- Wyatt…el kell engedned. – halkan mondom, és őt figyelem.csapó  • szószám • ™️

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Henry Cavill
Kor :
33
Foglalkozás :
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes, DEA ügynök
Hozzászólások száma :
160

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Szer. Dec. 12, 2018 12:16 amWyatt & Aaron & Lena

Imádkozom, hogy Aaron minél előbb ideérjen. Nem tudom felfogni, mégis mit képzelt Wyatt, amikor megszületett a gondolat a csöppnyi agyában, hogy ide kéne jönnie. Egy vérző sráccal. Egy félig halott vérző sráccal. Te jó isten! A kisebbik Bennett teljesen megkattant. Az sem kizárt, hogy be van állva. Elég lenne mélyen a szemébe nézni, de nem töltöttem vele egy helyiségben elég időt ehhez. Gyorsan rázártam az ajtót, én pedig a folyosón várakozom továbbra is a csodára. Pontosabban Aaron-ra. Nemrég még ijedten hátráltam ki a saját szobámból, így viszont, hogy egy bezárt ajtó választ el kettőnket, nem félek annyira. Inkább dühös vagyok. Mit képzelt magáról? Egy darabig a fal mellett ácsorgok, de nem bírok sokáig mozdulatlanul meglenni. Türelmetlen vagyok, szinte percenként nézem a mobilomon az órát. Nagyon lassan telik az idő, Aaron pedig még sehol. Tartok tőle, hogy Wyatt minden egyes bezártságban töltött perccel egyre jobban be fog kattanni. Azért is, mert felpofoztam, azért is, mert nem tudok segíteni a barátján. Mondjuk... ő min nem húzza fel magát? Egyik nap azon kapja fel a vizet, hogy segíteni akar neki valaki, két nap múlva meg azért, mert nem tud segíteni neki valaki. És akkor még a nőkre mondják, hogy bonyolultak? Ugyan már... A hangos dörömbölésre nem reagálok. Nem válaszolok neki, próbálom figyelmen kívül hagyni. Velem ellentétben mások viszont nagyon is figyelemmel kísérik a fiú dörömbölését, üvöltözését. Kolléganőim érdeklődő tekintetekkel közelítik meg a szobám ajtaját. Csak a fejemet csóválom. El akartam kerülni a feltűnést, de így nehéz lesz. Számonkérő hangnemben kérdezősködnek a helyzetről. Továbbra is csak a fejemet csóválom. Mégsem mondhatom, hogy egy drogos idehozott egy másik, félig halott drogost. Arra nem számítottam, hogy használni fogja a fegyverét. Ijedtemben arrébb ugrok. Közben egyre többen gyűlnek körénk. A szűk folyosó hamarosan szűk és zsúfolt folyosóvá válik. A második lövésnél a zárt láthatóan megadja magát. Az ajtó résnyire kinyílik. Mindenki fejvesztve rohan az ellentétes irányokba, amerre csak lát. Érthető, minél messzebb akarnak kerülni innen. Az az érzésem, hogy valamelyikük Carlos irodája felé fogja venni az irányt. Száz százalék, hogy a főnök nem fogja jó néven venni ezt a kis közjátékot. Wyatt miatt pedig még én is csúnyán megüthetem a bokámat. Ha kirúgnak emiatt, azt rajta verem le. A fiú nem túl magabiztos léptekkel jön ki a szobából, a fegyverét pedig maga előtt tartja. Tekintete zavaros, egyértelműen drog hatása alatt áll. Annyira éreztem. Felemeli a pisztolyt, aminek következtében teljesen lemerevedek. A flábaim, mintha földbe gyökereztek volna. Utoljára akkor néztem farkasszemet egy pisztoly csövével, amikor Lopez emelte ráma  fegyverét. És akkor sem bírtam megmozdulni. És Wyattnek köze van Lopezhez! Ez... Erre nem gondoltam volna. De hogy, mi, miért? Aaron tudja egyáltalán? Wyatt leereszti végül a fegyverét. Jól kivehető, hogy nem lát tisztán. Talán most nem is baj. Hátam mögül sietős léptek zaját hallom meg egyre hangosabban, végül pedig egy ismerős alakot látok meg. Hála istennek! Nagyon megkönnyebbülök. Tekintetem ide-oda cikázik a két testvér között. Egyrészről megértem Wyatt kiborulását, hiszen a barátján akar segíteni. Másrésztől viszont nem, mert erre nem én vagyok a megfelelő személy. Nem vagyok orvos, nem tudok csodát tenni. Amikor a fiú visszamegy a szobába, én is követem. Megtorpanok, amikor meglátom az ajtó irányába néző fegyvert, de amint a földre kerül, beljebb merészkedem.
- Wyatt... – szólok oda halkan a barátját rázogató fiúnak. Ajkaimat behrapva igyekszem visszaküzdeni a könnyeimet, nevetségesen kevés sikerrel. – Sajnálom.Wyatt • szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Kedd Dec. 11, 2018 9:58 am

Lena & Wyatt & Aaron

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.

Lena kizárt, vagyis bezárt, lényegtelen, de nem teheti ezt meg velem! Soha! Ő egy senki. Szívom a cigimet, füves cigi, a zsebembe kotrok egy kis zacskót szedek elő, kiborítom az asztalra a tartalmát és mint aki most érkezik száraz földre 100 napos hajóút után úgy esek neki az egésznek. Pedig elkellett volna adnom jó pénzért. Lopez ki fog nyirni, hogy az árut magam szívom el. De Taylor élete a tét, aggódom érte és ahelyett, hogy kórházba cipelném, ehhez nyúlok, hogy levezessem a dühömet. Mindent ezzel vezetek le. Felpattanok vissza az ajtóhoz, majd újra dörömbölni kezdek.
- Ha meghal Taylor! Ha meghal, a te lelkeden fog száradni az egész! Hallod!? - üvöltöm neki, majd az ajtóba rúgok, de aztán a zár felé helyezem a pisztolyom csövét. Remeg a kezem, gyorsan hat a drog és a fű egybe. Várok pár másodpercig, de újra a srácon kattogok. Gyerekkorom óta ismerem. A szomszédunk sráca, együtt tanultunk, együtt mentünk a bajba bele. Nem érhet itt véget ezzel a barátságunk. Szükségem van rá! Lövök egyszer, majd még egyszer és az ajtózár megadja magát. Így hamar feltépem az ajtót és kint is termek, lövök egyet a semmibe, csak hogy felkeltsem a figyelmet…
Lenát kutatja a tekintetem, összemosódnak a fejek, a falak és pislognom kell, hogy lássak valamennyit. Aztán megtalálom, a fegyveremet is lassan irányítom felé, noha szerintem kettőt látok a csajból…a fegyverem leeresztem. Megtörlőm a szemem, orrnyergem masszírozom, közben a hangok is felerősödnek. Körül nézek, ijedt tekintetek ölelnek körbe, menekülnek…  hol van az az átokfajzat nő? Miért nem segít? Rászorítok a fegyveremre, majd hangot hallok. Ismerős a hang… a forrása… előttem van. Odakapom a fejem. A bátyám az.
- Aaron Bennett! - röhögöm el magam röviden, majd felé tartom a fegyverem, noha csak rámutatok, nem célzásszerű a dolog.
- Te kis szarkupac! - vigyorodom el.
- Jöttél hogy még jobban szétkapass!? - az ajtó felé bámulok, ahonnan kijöttem. És arra felé bökök a fegyveremmel.
- Megfog halni ha a barátnőd nem segít rajta… de cserben hagyta. - kiszaladt a világból mondhatni, de aztán ridegebben rászólok a bátyámra, szinte már ordítva.
- CSERBEN HAGYTATOK! - végül visszahátrálok a haveromhoz és letérdelek mellé, a fegyveremet az ajtó felé szegezem, noha az egész lefele hat. Nem tudnák lőni vele úgy. Végig nézek a haveromon, de nem látok rajta életjelet. Eldobom a fegyverem, jelenleg nem érdekel és két kézzel finom mozdulattal rázok rajta egyet, lökdösöm.
- Hé! Figyelj már! Ty! Taylor! - szólítgatom, de semmi hatása, talán tényleg igaza volt itt valakinek a kórházzal kapcsolatban, de ha elkap a rendőrség, akkor Lopez csalódik és kárt tesz azokban akik fontosak nekem. Mert köphetek...
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Dec. 09, 2018 9:00 amWyatt & Lena & me


Owen és én nagyon régóta nem ültünk így egymással szemben, mint most. Mégis, hogyan magyarázzam el neki, hogy az öcsém, és muszáj volt elengednem? Már megint fenyegetőzik, fel kellett volna hívnom őt, meg ilyesmi, amikor Wyatt felbukkant a lakásomon, mert ez lett volna a helyes. Hát nekem elég sok minden az, ha mérlegre kell állítanom jómagamat, meg a cselekedeteimet, de azt nem kérheti tőlem, hogy dugjam rács mögé a véremet. Rosszat tett, de most már tudom, hogy miért, és ki kényszerítette erre. Még nem jöttem rá, hogy miért éppen engem akar állandóan bosszantani ez a Lopez, de rajta vagyok az ügyön, hogy kiiktassam, és mindörökre pontot tegyek ennek az ügynek a végére.
- Már hatodik alkalommal mondom el Owen, hogy nem lett volna időm arra, hogy szóljak neked. Elugrottál volna a terhes feleséged mellől, akinek szintén veszélyben van az élete? – nem akartam ezt a kártyát bevetni, de ha már mindenáron az én nyakamat szánja a hóhér bárdja alá, akkor úgy fair, ha még beolvasok neki előtte, mert fogytán a türelmem, akárcsak másoknak, ha Owen a dolgok mélyére akar ásni. Nem szeretem, ha az én házam tájékán sepreget, mert neki is van elég szemete, de nem hagyja abba, egészen mostanig.
- Rendben, de ha legközelebb felbukkan az öcséd. – itt két macskaköröm közé teszi a drága testvérem feltűnését, és kissé ideges hangnemben folytatja. – Akkor légy szíves szóljál, mert nem maradhat ennyiben a téma, rendben? – bólogatok, és pont ekkor szólal meg a telefonom is. Nem tudom, hogy kinek legyek hálás jelenleg, de intek a barátomnak, hogy egy pillanat. Megnyitom az üzenetet, és végigfutom a tekintetemmel a tartalmát. Mi az isten folyik a klubban, és mit keres Wyatt Lena közelében? Érthetetlen az egész, és az sem jön át, hogy miért rémisztette halálra az egyetlen olyan személyt az öcsém, aki segített neki. Nem értem, két napja még minden rendben volt, elszállásoltam, aztán szabadjára engedtem. Jó néhány szabályt szegtem meg érte.
- Most mennem kell, mert az anyám keres. – pattanok fel, és a kabátomat útközben magamra kanyarítva hagyom el az épületet. A kocsiban már a fegyveremet keresem, a kesztyűtartóban pihent eddig, ma még nem történt semmi lényeges. Az ismerős utcába bekanyarodva szinte már tapintható a baj. Nincsenek sokan, de a kint ácsorgók nem sejtetnek túl sok jót. Kikapom a pisztolyt, és az oldalamhoz erősítve megyek be. Úgy kell utat törnöm magamnak, hogy megtaláljam az öcsémet.
- Wyatt…mi a faszt csinálsz? – szólalok meg gondterhelten, ahogyan a tekintetünk találkozik. Én még nyugodtnak tűnök, de nem maradok sokáig az.csapó • szószám • ™️

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Henry Cavill
Kor :
33
Foglalkozás :
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes, DEA ügynök
Hozzászólások száma :
160

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Dec. 02, 2018 10:25 pmWyatt & Lena

Wyatt kiborulása, Lopez említése, a vérben tocsogó idegen srác elég sok most együtt. Nem tudom helyén kezelni a dolgokat, ráadásul még a két nappal ezelőtti kis találka képei is itt lebegnek a lelki szemeim előtt. Mellesleg... mi köze van Wyatt-nek Lopezhez? Aaron tud róla? Mi a franc folyik itt? Ez most valaki borzalmasan rossz vicc, vagy tényleg egy olyan szörnyű krimi, amilyeneket pocsék írók szoktak kiadni. Vannak jó krimik, de amilyenben most érzem magam, az valami elképesztően rettenetes.
Talán az elmúlt időszak nehézségei miatt tudom ilyen nehezen kordában tartani az érzelmeimet. Hirtelen megütöm. Az arcán. Meglepődök rajta, hisz talán még sosem ütöttem meg senkit. Kicsti meg is ijedek, mert Wyatt nem az az ember, akit szeretnék magam ellen fordítani. Ki tudja, mire képes, ha dühös. Gyorsan arrébb húzódom, nehogy kartávolságban legyek, ha ő is hasonlóképp tenne. Nem tudom, mire számíthatok vele kapcsolatban. Teljesen kiszámíthatatlan a kisebbik Bennett. A barátján meg mégis hogyan segíthetnék? Nem vagyok orvos. Nincsenek eszközeim hozzá. Még az is lehet, hogy csak többet ártanék, mint segítenék. Nagyot nyelek, lassan az ajtó felé hátrálok, de az asztalom mellett megállok. Nem szól semmit, de látom az arcán, hogy nagyon dühös. Ingerült. Megrémít az arckifejezése. Az agyam közben folyamatosan kattog: mi köze van Wyatt-nek Lopezhez? Aaron tudja? Vagy még a testvérének sincs fogalma róla?  Ha Aaron tudná, biztos elmondta volna. Ugye...?
Figyelem kezének mozgását. Egy pillanatra sem veszem le róla a tekintetemet. Szemem sarkából az asztalomon heverő mobilomat szúrom ki. Lassan érte nyúlok, a farzsebembe helyezem, de szemeim továbbra is Wyatt mozgását követik. Hirtelen előkerül a fegyvere. Az ösztönök dolgozni kezdenek, azonnal feltépem az ajtót, még gyorsan kiveszem a zárból a kulcsot, majd kicsusszanok a résen. Becsapom magam mögött a nyílászárót. Wyatt bentről dörömböl, szitkozódik. Nekifeszülve ugyan, de sikerül bezárnom az ajtót. A kulcsot kiveszem. Inkább magamnál tartom. Gyorsan előveszem a telefonomat és pötyögni kezdek.
Gyere a klubba. Most azonnal.
Itt az öcséd, nem mellesleg teljesen megkattant. Meg egy másik srác, ő vérben úszik.
Nem tudom, mit csináljak.
Siess. Kérlek.
S.O.S.
Ja, és a hátsó bejáraton gyere.

Idegesen, remegő ujjakkal írom az üzenetet, majd nyomok a küldés gombra.
Arrébb lépek az ajtóból, a hátamat a falnak támasztom. Jobbra balra forgatom a fejem azért imádkozva, hogy nehogy jöjjön valaki.
Csak siess, Aaron, siess.Wyatt • szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Dec. 02, 2018 1:47 pm

Lena & Wyatt

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.

Nem vagyok könnyű eset, az olyanok mint Lena, nem mindig tudnak kezelni. Most sem. A bátyám tud kezelni, talán mert túlon túl ismeri minden porcikámat. De most nem róla van szó. Taylor meghal, ha nem kap segítséget. És jelenleg Lena kezében forog az élete. Ezt mindketten tudjuk, de Lena valahogy nem akar tenni semmit. Csak néz ki a fejéből és parázik a név hallattától.
Parázik? Még keveset is mondtam, szinte rettegni kezd a név hallatától. Nem veszem le róla a pillantásom, bár ha össze esne se segítenék rajta. Ő nem a haverom, nem tartozik abban a körbe bele… ő…ő Aaron haverja.
Hozzá tartozik.
Arra viszont nem számítok, hogy a szavaimmal elérem azt, amit nem akartam. Lena keze lendült és az arcomon ejtett pofon csattant. A szobában visszhangzik az egész jelenet, képemen kisebb meglepettség uralkodik. De az övén is, hiszen nem tudja hová tenni az egészet. Elönti a köd az agyamat. Félrehúzott szájjal meredek magam elé, majd szavai ütnek meg. Nem tudok rajta segíteni. Talán az orvosok se tudnának…
Mi az, hogy nem tud rajta segíteni? Hát rajtam ki segített te dög? Ridegen pillantok fel rá, ekkor már az ajtónál állt. Fél… jól teszi! Engem egy ilyen ki senki ne ütögessen. Anyámat is elküldtem melegebb éghajlatra, mikor egyszer útszéli ringyónak neveztem. Jó, akkor Aaron ott volt és köztünk akadt egy nagyobb balhé akkor… de ez 5 évvel ezelőtti történet, most meg ez a kis… felpattanok a lány felé fordulva és a fegyveremet rántom elő, ezzel fenyegetném, ha még marad.
Bár szerintem gyorsabb és eszesebb annál, hogy itt maradjon. De tennie kell valamit! Kihez vigyem, ha nem hozzá? Hova kellene vinnem? Kórházba? Akkor elkapnak és lecsuknak és akkor Lopez kinyír mindenkit és baszhatom az egész műsort. Magam elé bámulok, nem Lena-t figyelem, a fegyveremet inkább…egy ártatlanra szegezem… Taylor-ért… igen. Taylor élete mindenkié felett. Az sem érdekel, ha ki kell nyírnom itt embereket, csak mentsék meg!
Ha Lena kiment mégis és kattant a zár is, akkor az ajtónak megyek neki, dörömbölök párat rajta ököllel, szidom a csajt is összevissza. Bár magam sem értem a szavaimat, hiszen a gondolataim ezerfelé járnak…
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Dec. 02, 2018 12:28 pmWyatt & Lena

Nem fér a fejembe, amit a szemeim látnak. Nem tudom, hogy dühös inkább dühös vagy meglepett vagyok. Talán a kettő egyvelege, de semmiképp sem pozitív az érzés, amit a viszontlátás vált ki belőlem. Nem számítottam rá, ráadásul az időpont sem a legalkalmasabb. De gondolom ezt Wyatt-et nem érdekli. Nem annak a fajtának tűnik, akit ez foglalkoztatna. Mielőtt bárki más meglátná őt és a vérző fiút, gyorsan a szobámba terelem őket. Még egyszer utoljára szétnézek a folyoson; megbizonyosodom róla, hogy senki sem látott meg minket. Elég lesz a szobámban lévő vérmennyiséget kimagyarázni. Regina sem lézeng már a folyosón szerencsére. Az kéne még, hogy elkezdjen pletykálni mindenfélét. Előszeretettel terjeszt nem feltétlen igaz dolgokat másokról, nem akarom, hogy ebbe is beleüsse az orrát. Legszívesebben én is kivonnám ebből az egész szituból magam valahogy. De az az érzésem, hogy ha megmondtam volna Wyatt-nek, hogy menjen innen, akkor is behozta volna a srácot.
- Feltűnt – vágom hozzá felemelve a hangomat. Vak nem vagyok, látom, hogy nincs magánál a srác. Wyatt legalább magánál volt Aaron lakásán. Bár ne lett volna...! Mennyivel könnyebb dolgom lett volna, ha nem akadékoskodik folyamatosan. Még egy dolog, amire nem számítottam a mai nap folyamán: Lopez neve. Hirtelen ledermedek. Közük van Lopezhez? Mintha az idő is lelassulna körülöttem, csak állok az asztalom mellett. Sorra villannak be a képek a fickóról, amikor szemtől szemben találtam magam a vele, aki egy hajszál híján golyót repített belém, aki majdnem megölte Aaron-t, akiről már azt hittem, elfelejthetem és nem kell többet ezzel a problémával foglalkoznom. A fejem erősen lüktet, annyira, hogy megszédülök. Meg kell kapaszkodnom az asztal szélében, hogy állva tudjak maradni. A légzésem felgyorsul, a szívem szinte szétszakítja a mellkasomat belülről. Tekintetem lassan az ágyon fekvő srácra siklik. Veszek egy mély levegőt.
Szedd össze magad, Lena.
Gyorsan felkötöm a hajam, aztán az ágyon a Taylor nevű fiú fölé hajolok. Nagyon súlyosak a sérülései, ezeket nem tudom ellátni. Én sem vagyok erre alkalmas, a hely sem alkalmas rá. Csak kórházban élheti ezt túl. Wyatt kirohanására nem tudok szavakkal válaszolni. Azon nyomban lekeverek viszont neki egy pofont. Még engem is meglep, hogy megütöttem. Folyamatosan az jár a fejemben, hogy Lopeznek ehhez köze van. De akkor bármikor betoppanhat ide megint, nem? Tudja, hogy itt vannak? Követték őket? Mikor fog megjelenni egy csapat felfegyverkezett latin fickó?
Félek.
Meglepetten nézek Wyatt-re, pedig én voltam az, aki megütötte, nem nekem kéne meglepődnöm. De mégis meglep, hogy ilyet csináltam. Szótlanul fürkészem az arcát, nem tudhatom, mi lesz a reakciója. Automatikusan hátrébb húzódom tőle. Így nem érhet el olyan könnyen.
- Nem tudok rajta segíteni. Talán az orvosok se tudnának – suttogom halkan, közben felállok az ágyról és az ajtó felé kezdek hátrálni. Muszáj innen lelépnem. Az lesz a legjobb, ha rájuk zárom az ajtót és felhívom Aaron-t.Wyatt • szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Vas. Dec. 02, 2018 10:54 am

Lena & Wyatt

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.


Kérdésére nem válaszolok. Tudom, hiszen halottam Aaronnál is, nem kell kétszer elmondania.
- Segíts Taylor-on. Jó?! Ne kérdezz semmit. Szarabb bőrben van mint én… - cipelem én a haverom seggét, nem számít, az ágyra helyezem és vetkőztetni kezdem, oly mindegy a felső ruházatának… letépem róla a vérben ázó pulcsit és pólót. A mellkasára helyezem a fülem és felemelkedve válaszolok Lena-nak is.
- Magyarázatot kérsz?! Ez jár, ha nem engedelmeskedsz Lopez-nek! - vágom rá kissé dühösen és kattog az agyam azon, hogy képtelen vagyok bármit is tenni ellene. Az ő keze bárhová elér. A kutyái a szart is kiverik belőled egy csettintésre. Mi is így jártunk és ez ellen akartam tenni, de ehhez már nem elegek az én lépéseim. Több kell. Hogy Aaron-nak volt-e igaza ebben (is)? Bassza meg! De kellett a pénz, most is kell, tele vagyok lóvéval, ami azt illeti és bármikor bárhol beszívhatok és ez az egy a jó ebben az egész háborúban. Most tiszta vagyok, azóta hogy a bátyónál kötöttem ki, azóta nem szívtam. Figyelem, ahogy felköti a haját, ahogy munkához lát.
- Olyat mondj, amit még nem tudok! - én is éreztem, hogy se lát se hal, hogy alig lélegzik, hogy meg sem moccan.
- Kórházba!?- csattanok fel egyből.
- Húzatos az agyad? Hogy vigyek kórházba egy olyan személyt, kit hetek óta köröz a rendőrség, én meg halottat játszottam! Sétáljak be nekik feltartott kézzel? Mint valami rohadt sült galamb, ami lezuhan eléd!? - ne szórakozzunk már könyörgöm. Életről van szó. Akit meg kell mentenie…azt nem tudom, hogy hogyan és mikképp, de mentse meg. Tartsa életben! Ő volt a legközelebbi pont jelenleg ahová hozni tudtam. A kórházig nem biztos hogy túl éli… A kabátzsebembe túrok, cigarettát veszek elő és meggyújtom. Nem érdekel, hogy nem lehet itt, kell most ez ide. Nem mintha amúgy megnyugtatna most. Nem tenne jót, ha Lena most neki állna pattogni emiatt, így is pattanásig feszülnek az idegeim.  
- Ha kell, segítek is, csak mond mit tegyek! - csak élje túl, más nem számít.


avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   Csüt. Nov. 29, 2018 11:44 pmWyatt & Lena

- Biztos minden oké? – kérdezi Regina két slukk között. Fejét felőlem elfordítva fújja ki a szürkés színű füstöt. Hosszú szünet után válaszolok csak.
- Persze, minden. Csak fáradt vagyok – nézek rá egy mosolyog magamra erőltetve.
- Két napja olyan vagy, mint akin átment egy úthenger – vonja fel egyik szemöldökét. A már félig elszívott cigarettát mutatóujjával megpöccinti, a hamu pedig a földre zuhan a Regina lába előtt lévő apró tócsába.
- Mondom, fáradt vagyok – válaszolom távolba révedő pillantással. Az autókat figyelem, amint elhaladnak a sikátor előtt. Ahogy a szél felerősödik, összehúzom magamon a kabátomat, ami alatt csak egy rövidujjú van. Nem kezdhetem el neki ecsetelni, hogy könyékig véres voltam, mert össze kellett varrnom Aaron öccsét. Még nem láttam ennyi vért egyszerre emberből kifelé távozni, ezért kicsit megviselt. Próbálom túltenni magam rajta, amin a leginkább egy legalább nyolc órás alvás segítene. Erre viszont még egy pár napot várnom kell, mivel a következő napok zsúfoltak lesznek. Állandó vendégek jönnek, ráadásul lesz két legénybúcsúnk is. Sóhajtok, majd visszafordulok a kolléganőm mellé, aki addigra már a kuka széléhez préselve nyomja el a csikket.
- Ha te mondod – vonja meg vállát, majd a kis cigimaradékot a szemetesbe dobja. – Jössz? – kérdezi az ajtót kitárva.
- Mindjárt, még egy kicsit levegőzök – legyintek felé. Regina szó nélkül hátat fordít és eltűnik a kulbba vezető folyosón. Az utca felé fordulva figyelem még egy darabig a villámgyorsan elsuhanó autókat, mielőtt jómagam is elindulok visszafelé. Nyikorogva tárul fel a hatalmas vasajtó, aminek a közepén csak egy ablak van. Nem csukom be magam után, hagyom, hadd végezze a dolgát a fizika. Viszont ahelyett, hogy becsukódna, lépteket hallok meg magam mögött. Sietős, már-már mintha futna. Egy mozdulattal megpördülök, hogy szemügyre vehessem az alakot.
- Wyatt? – Nem akarok hinni a szemeimnek, amikor meglátom a srácot, akit alig két napja foltoztam össze. Elég jó állapotban van, de a zúzódásai még mindig látszódnak. Nem kéne ennyire megerőltetnie magát még, mert félő, hogy felszakadnak a varratok. Másodszor egész biztos nem varrok rajta össze semmit. Az első alkalommal sem volt túl hálás, nincs kedvem még egyszer végighallgatni a roppant kedves megjegyzéseit. –Micsoda? – kérdezek vissza értetlenül. Nem egészen fogom fel, mit akar tőlem. Két napja még nem kellett neki a segítségem, most meg idáig eljött érte. Összevont szemöldökkel figyelem, ahogy szinte azonnal hvisszafordul arra, amerre jött. Ugyanúgy sietve. Lassan ugyan, de végül én is arra veszem az irányt. Mikor az ajtóba érek, látom, hogy egy sebesült, vele nagyjából egykorú fiút cipel. Nincs magánál, ellenben látható nyomai vannak a sérüléseinek. – Mi a franc? – kérdezem elképedt arccal. – Ugye tudod, hogy nem vagyok orvos? – Mindezek ellenére befelé terelem őket, egészen a szobámig. Benyitok, előre engedem őket és az ágyra mutatok ejelezve, hogy oda tegye. Azt még nem tudom, hogy fogom kimagyarázni a rengeteg vért a lepedőmön és a takarómon, de ezen ráérek később agyalni. – Remélem, tisztában vagy vele, hogy némi magyarázattal tartozol ezért – fordulok a fiú felé komoly arccal. Ledobom a kabátomat az egyik székre, az asztalomhoz lépve felkapok egy hajgumit és gyorsan lófarokba kötöm a hajam és az eszméletlen srác fölé hajolok. Nagyon gyenge a pulzusa, szinte alig lélegzik. – Én nem tudok rajta segíteni, Wyatt – csóválom a fejem. – Ehhez orvos kell – fordulok Wyatt felé, két ujjamat az elég rossz állapotban lévő fiú nyakán tartva. Alig tapintható a pulzusa. Kórházba kellene vinni.


Wyatt • szószám • ™️

avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Lena & Wyatt   Csüt. Nov. 29, 2018 4:08 pm

Lena & Wyatt

2 nappal azután, hogy Aaron házában összefércelték.

Lassan nem is emlékszem arra, hogy mikor aludtam ki magam úgy istenigazából. Csak egy napot szeretnék, amikor nem a főnökre kell felébrednem, hanem nyújtózkodva, kipihenve, csak úgy kinyílnak a szemeim. A közeljövőben azonban biztos, hogy nem lesz erre alkalom, hisz a bandában jelen pillanatban őrültek háza van. Minden téren.
Most is.
Az elmúlt napok őrülete után úgy érzem, bármi történhet itt és most, az meghatározó elem mindenki számára. De végre!
Megtaláltam. Taylort. Borzalmas állapotban leltem rá az egyik szűk sikátorban. Rosszabb bőrben volt mint én. Szólongattam, de nem reagált. Meg sem rezzent. Lélegzik és ez, ami számít. De segítenem kell rajta. Nem értek semmilyen elsősegélyhez, de a vérzését el kell állítanom. Szakítottam róla egy darab rongyot, hányaveti mód kötöztem be, szorítottam el a vérzést. Kitart talán, míg elviszem hozzá. Talán…segíthet? Segíteni fog, hisz miért is ne tenné? Engem is rendbe hozott, őt is rendbe kell szednie. Felnyaláboltam a srácot. Elhagytam vele a sikátort, egy forgalmasabb útszakaszt, elmentem még vagy 25 méteren vele… gondolkodtam. Aaron-hoz nem állíthatok be vele, engem sem szívesen látott, hát Taylort meg utálja… Talán meg is ölné... de nem teheti. Nem engedném. Nem.
Akkor a cél a klub. Lena melóhelye, ott él. Ő segíthet. Őt rá tudom venni. Vele túlélheti.
Talán egy órába telt mire becincáltam a hátsó bejáratig, majd Léna után eredtem, szerencsére hamarabb ráleltem, mint hittem.
- Azonnal segítened kell, még akkor is, ha nem alkalmas, érted?! - visszaszaladtam Taylorhoz, felnyaláboltam és Léna felé igyekeztem vele. Fáradt vagyok és aggódok. A kettő túl szar érzés egyben, szóval egyet le kéne dobnom magamról. Nem fog menni, tudom.
- Megtudod menteni? - arra vittem, amerre kérte, ha kellett, akkor le is raktam a földre, vagy az ágyra, próbáltam keltegetni a srácot, de már vagy 10 perce eszméletlen. Eddig nyökögött valamit, hogy neki már annyi… de most, teljesen oda van.avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Wyatt   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Lena & Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek :: Peyton's Playpen-
^
ˇ