One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Marissa Grey, Minnea Mitchell, Raelyn J. Winters, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Julian and Marco - You need to know this, Sullivan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyVas. Nov. 18, 2018 2:30 pm

You need to know this, Sullivan

-friendly meeting-

Julian & Marco


Annak ellenére, hogy megígértem a drága kis Cherrynek, a legújabb kedvenc játékszeremnek, hogy nem fogok beszélni az apjával, úgy döntöttem, hogy de. Már, csak azért is, mert még mindig úgy érzem, hogy Juliannek többel tartozom, mint a drága kislányának, hiszen párszor volt már, hogy képviselt egy-egy perben és igen ügyes védőügyvédnek bizonyult. Ezek után nem hallgathatom el előle, milyen rossz az ő drága kislánya és, hogy nyakig ér a kaki, amibe belemászott. Bántani nem fogom, ez egyértelmű. Soha nem volt szokásom nőket verin, erőszakolni vagy hasonlókat tenni, de azt se fogom hagyni, hogy gúnyt űzzön belőlem és átverjen. Kötöttünk egy egyezséget, miszerint dolgozni fog nekem, amíg le nem törleszti a tartozását, szóval, még így is hálás lehet, bármennyire gondol most egy aljas szemétnek. Máskor is előfordult már, hogy hölgyeknek adtam ilyen lehetőséget, de a legtöbbje nem, hogy nem tanult belőle, hanem inkább még mélyebbre ásta magát. Nem fogják fel, mibe másznak bele, amikor a droghoz nyúlnak. Egyre több mindent adnak oda azért a kis élvezetért, míg végül azon kapják magukat, hogy prostik lettek, akit senki nem vesz még ember számba sem, mert olyan mélyre csúsztak, ahonnan már nem lehet visszahúzni őket, de van az ennél rosszabb verzió, mikor egy sikátor kukájából szedik ki a holttestüket a zsaruk.
Julian lánya... nos, benne még látok némi reményt arra, hogy normális életet élhessen, de ahhoz az kell, hogy alaposan megtanulja a leckét és, hogy eszébe se jusson soha többet a droghoz nyúlni. Emiatt kell beszélnem az apjával, hiszen ez nem az én feladatom, hanem az övé. Az ő kislánya, az ő baja és csupán csak azért van még egyáltalán ilyesfajta baja, mert Cherry nekem tartozik és nem valami brutálisabb fazonnak. Van, aki kérdés nélkül eladja az ilyen lányokat valahova az Isten háta mögé egy lebujba, ahonnan nincs többé menekvés és élete végéig tűrheti, ahogy gusztustalanabbnál gusztustalanabb fazonok élvezkednek rajta. Fogalma sincs a kis drágának, miféle következményei lehetnek a tetteinek és nincs kizárva az sem, hogy másoknak is tartozik.
-Üdv szépségem. Mr Sullivannel van megbeszélve egy találkozóm.- sétálok be Julian irodájához, ahol egy roppant csinos titkárnőcske fogad bájos mosollyal és némi pírrel az arcán. Gondolom, nem sokan szokták így üdvözölni, én viszont imádom zavarba hozni vagy éppen dicsérni a hölgyeket. Ezt amolyan férfiúi kötelességemnek érzem.
-Mr. Berlasconi, ha nem tévedek. Mr. Sullivan máris fogadja önt.- szalad végig rajtam kacér pillantása, én pedig megjegyzem magamnak, hogy talán a Juliannel való beszélgetésünk után elrabolom a hölgyet egy kávéra vagy valamire, de végül megemberelem magam. Előbb az üzlet, aztán a szórakozás, hiszen reményeim szerint, ha most közlöm Juliannel, hogy mit is művelt a drága pici lánya, azonnal ki fogja nekem fizetni a tartozást, majd közölhetem is az aranyos kis Cherrykével, hogy megúszta a büntit, nem kell nekem dolgoznia. Egy teherrel kevesebb lenne, mert bármennyire is akarom figyelembe venni, hogy az apjára még szükségem lehet olykor-olykor, nekem is van szemem. Kétlem, hogy sokáig vissza tudnám fogni magam a leányzó közelében, az pedig óriási hiba lenne,  ha olyasmit tennék, amit később megbánhatnék. Tehát, Cherryt minél előbb el kell takarítanom a közelemből, mert eszem ágában sincs Julian Sullivannel háborúzni amiatt, hogy meghúztam-e a lányát vagy sem.
Ahogy a hölgy elintézi a gyors telefont, majd közli, hogy nyugodtan mehetek, megindulok a gravírozott arany táblával ellátott ajtó felé és gondolkodás nélkül benyitok. Voltam már itt egy párszor, mikor valami kezdő rendőröcske ujjat akart húzni velem, én pedig törvényes úton akartam megvédetni magam. Hiszen, általában elegendőek a jól bevált módszereim, de hát nem tüntethetek el minden zsarut a kikötő mélyén, mert igen gyanús lennék végül. Így, amikor olyasmi gondom akad, hogy mondjuk felmerül a nevem némi drog kapcsán bizonyítékok nélkül, felkeresem Juliant, aki felhívja erre a kedves bírók figyelmét és már mehetek is. Arra mindig ügyelek, hogy semmivel, sehogy se lehessen hozzám kötni a kínos ügyleteket. Bizonyíték nélkül pedig nem tehetnek velem semmit. Ez egy csodálatos kiskapu, melyen már sokszor átgyalogoltam.
-Szervusz Julian. Rég találkoztunk, hála az égnek.- vigyorodok el, mert akármennyire is jó ügyvéd, nekem az a jó, ha minél kevesebbszer látom. Ettől függetlenül úgy tekintek rá, mint egy jó barátra, mert szükség esetén nem csak engem, hanem a hozzám közel álló embereimet is képviselnie kell, ehhez pedig elengedhetetlen a jó kapcsolat.
-Örülök, hogy ilyen gyorsan fogadni tudtál, bár most nem az ügyfeledként, hanem... inkább egy jó ismerősként vagyok itt.- hívom is fel rögtön a figyelmét arra, hogy most nem az ügyvédhez jöttem, mert valami személyesebb ügyről kell beszélnünk. Igazából, ha nekem lenne egy lányom, nem biztos, hogy örülnék, ha New York egyik maffiózója érkezne hozzám olyan hírekkel, mint amit én akarok közölni vele. Nem irigylem, az biztos. Csak nehogy aztán a hírhozó legyen majd a hibás...

Marco Berlasconi
Törvényszegõk
Play by :
♠ Tom Ellis
Kor :
34
Foglalkozás :
just call me a ... businessman
Hozzászólások száma :
63

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyPént. Nov. 23, 2018 8:25 pmMarco & Julian

Vannak bizonyos nemkívánatos látogatóim, akiket szeretek megváratni, de a fontos ügyfeleimet soha. Fontosnak tartom, hogy bízzanak bennem, és a pontosság egy olyan alapvető gesztus, ami ezt megalapozza. Ennek megfelelően ma is időben félretettem minden más munkát, és vártam a hozzám érkező ügyfelet. Abban a pár percben, amíg vártam rá, a tőzsde tegnapi záróértékeit tanulmányoztam. A Dow Jones 0,01%-kal került lejjebb szerdai záróértékénél, az S&P 500 index 0,3%-os pluszban tudott zárni, a Nasdaq viszont a technológiai papíroknak köszönhetően 0,9%-ot emelkedett, így élen járt. Épp a Dow Jones Ipari Átlagot képző cégek értékeinek elemzésébe mélyedtem volna bele, mikor telefonon beszólt a titkárnő, hogy megérkezett a várt ügyfelem: Marco Berlasconi. Marco azon ügyfeleim közé tartozott, akiknek az ügyét szívesen képviseltem. Nagyon jól tudtam, milyen mocskos ügyletei vannak - némelyikben még együtt is dolgoztunk egyszer-kétszer. Ezzel együtt talpraesett, életre való embernek találtam, aki megcsinálta a szerencséjét. Mondhatni, kedveltem őt.
A telefonomat lenémítottam (senki ne keressen ilyenkor, nem lehet annyira fontos), és lefordítva az asztalom fal melletti széléhez csúsztattam.
- Üdv, Marco - biccentettem a belépő ügyfelem felé. - Kíváncsian várom, ezúttal miféle pácból kell kihúzzalak. Nem jutott a tudomásomra, hogy felmerült volna a neved bármilyen ügyben mostanában. - Tudni szoktam róla, ha újra meggyanúsítják az ügyfeleimet, sokszor hamarabb is megtudom, mint ők maguk.
- Ha nem az ügyfelemként jöttél, akkor mi hozott ide? - kérdeztem, miután tisztázta, hogy ezúttal más ügyben érkezett. Ez meglepett - nem szoktak hozzám csak úgy "jó ismerősként" beállítani. Gondolom, nem az időjárásról szeretne velem csevegni. Sokkal inkább azt tudtam elképzelni, hogy szívességet akar kérni, vagy van egy jó ötlete egy közös biznisznek. Utóbbi meglehetősen fellelkesített volna. Ám hiába tudom remekül kiszámítani az embereket, jós én sem vagyok, így nem tudhattam, hogy éppen a lányomról akar velem beszélni. Azt tudtam, hogy Cherry nem áll jól anyagilag, de hogy ilyen tartozásokba keveredett a drog miatt, arra nem gondoltam. Bár elég sok mindennel sikerült meglepnie az utóbbi időben.
Mikor felvettem ezt a titkárnőt, pontosan a tudtára adtam mindent: mit várok el tőle, mit szabad neki, mit nem. Előre tisztáztuk a kereteket. Ami azt illeti, minden feladatát maradéktalanul elvégezte, és olyan pontosan fejben tartotta minden programomat, mint egy két lábon járó határidőnapló. Emiatt már megkedveltem volna, ha nem lenne a személyiségében valami rettenetesen irritáló, ami nap mint nap felbosszantott. Azt hiszem, a túlzott kedvessége volt az. Igen, tolakodóan kedves volt, és minden határon túlmenően előzékeny. Ráadásul lelkes is. Hogy lehet egy ilyen szutyok munkát ennyi lelkesedéssel végezni? Hát sehova nem szeretne eljutni az életben, itt akar megrohadni egy recepciós asztalka mögött? Ráadásul a hangja is nagyon irritáló volt: magas, vékony és sipákoló. Azt mondjuk el kell ismerni, hogy bomba nő volt. Többen is felvetették már, hogy biztosan kihasználom ezt a helyzetet, de egy ujjal sem tudnék hozzáérni, annyira felbosszant minden szava, sőt lassan a látványa is. Már többször fontolóra vettem, hogy kirúgjam, de aztán mindig arra jutottam: senki nem végezte még előtte ilyen jól ezt a munkát, úgyhogy hadd maradjon. Legalább az adminisztráció miatt nem kell fájjon a fejem. És különben is, az ügyfeleim imádják a dekoratív kis picsáját. A várakozókat mindig kávéval kínálta, és ha úgy kívánta a helyzet, akármiről eltársalgott velük. Bizonyára Marco sem képezett kivételt ez alól.
Kérsz egy kávét? - ajánlottam fel Marcónak. Ha már baráti beszélgetésre jött (akármit jelentsen is ez), teremtsük is meg a kereteit.Vendég

Anonymous
Vendég

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptySzomb. Nov. 24, 2018 12:52 pm

You need to know this, Sullivan

-friendly meeting-

Julian & Marco


Jó párszor eszembe jut, hogy már pedig én megígértem Cherrynek, hogy nem beszélek az apjával, így egy ici-picit dilemmázok, mert be szoktam tartani az ígéreteimet. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy segítségre van szüksége. Most, hogy volt alkalmam megismerni látom, hogy nem lenne egyébként egy elveszett nőszemély, így nem is értem, hogy keveredett egyáltalán erre az útra, hogy nekem tartozzon. Kár érte, szóval eldöntöttem, hogy igenis, beszélek az apjával, mert Juliannek joga van tudni, hogy mibe tenyerelt bele a kislánya. Akármilyen viszonyban is lehetnek, mégis a lánya és kétlem, hogy szeretné, ha egyszer majd egy kukából szednék ki a holttestét. Nem azért csinálom ezt, mert érdekem, hiszen nekem az a jó, ha minél több drog fogy és amúgy sem szokásom senkit se pesztrálgatni, de Cherry... ő Julian lánya. Kötelességemnek érzem, hogy segítsek, ha már az apja jó párszor kihúzott a csávából.
-Nos, a minap fény derült arra, hogy egy... kuncsaftom némi tartozást halmozott fel.- kezdem felvázolni a helyzetet, miközben kezet nyújtok neki, végül leülök a szabad karosszékbe. Nem tudom, hogy akart-e valaha épp tőlem hallani ilyesmit, de sajnos az a nagy büdös helyzet, hogy ha tetszik neki, ha nem, közöm van az ügyhöz. Nem is kicsit.
-Aránylag csekély összegről van szó, csak épp úgy éreztem, hogy az ígéretem ellenére, amit tettem az illetőnek, tudnod kell róla.- magyarázok nagy értelmesen és ezáltal még időben felhívom rá a figyelmét, hogy én most épp esküt szegek. Biztos meg van az oka, hogy Cherry azt kérte tőlem, ne beszéljek az apjával, de nem tehetek mást. Vsgy kifizet az apja és megszabadulok -az egyébként meglehetősen vonzó és csinos- lányától, vagy fogalmam sincs mi lesz. Talán, azt mondja majd, hogy nem érdekli az ügy és másszon ki belőle a kislánya, ahogy akar.
-Nem jöttem volna el Julian, ha nem a lányodról lenne szó, Cherryről.- bököm ki végül a lényeget és várom kíváncsian a reakciót, miközben rádöbbenek, mennyire nem szeretnék a helyében lenni. Nem tudom, hogy lesz-e valaha családom -nem szoktam ilyesmin gondolkozni- de, ha lesz, tuti, hogy nem akarnék egy hozzám hasonló alaktól ilyen híreket kapni.
-Én magam kerestem fel, tekintettel arra, hogy a te lányod és beszéltem vele. Most abban maradtunk, hogy befogom a klubba dolgozni, amíg le nem telik a tartozása. Mivel te vagy az apja, úgy éreztem, hogy mindenképp beszélnem kell veled.- teszem még hozzá, miközben eszembe jut, hogy akár neki is állhatnék itt lelkizni, hogy gyerekek így meg úgy, de az nem én lennék. Így sem értem, miért is foglalkozok ezzel az egésszel. Talán Julian miatt, talán amiatt, hogy Cherry egy igen aranyos és okos lánynak tűnik... nem tudom, de nem szeretném, ha arra a sorsra jutna, mint sok másik lány, aki belekerül ebbe az ördögi körbe.
Kíváncsian lesek Julianre, hogy vajon mi a reakciója. Abból, ahogy Cherry kérlelt úgy gondolom, hogy nem lehetnek valami jóban, de az is lehet, hogy csak a leányzó van a lázadó korszakában, amikor úgy érzi, hogy neki nincs szüksége az apja segítségére.
-Nem sok embernek szoktam felajánlani, hogy dolgozza le a tartozását, de most kivételezek. A többi rajtad múlik.- tárom szét karjaimat, hiszen nem Julian kérte tőlem, hogy tegyek ilyen szívességet. Ez az én ötletem volt azok után, hogy megismertem a drága, csinos, szemtelen kis Cherrykét.

Marco Berlasconi
Törvényszegõk
Play by :
♠ Tom Ellis
Kor :
34
Foglalkozás :
just call me a ... businessman
Hozzászólások száma :
63

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyCsüt. Dec. 06, 2018 10:36 pmMarco & Julian

Barátian kezet fogtunk, majd elhelyezkedtünk egymással szemben. Érdeklődéssel hallgattam, ahogy mesélni kezd egy bizonyos ügyfélről, aki tartozást halmozott fel nála. Az ilyesmi mindig kellemetlen szituációkat eredményez, meg kell hagyni. A szerencsétlen függők csak veszik a drogot, és a lelküket is eladnák érte. Ha egy veséért cserébe kapnának egy grammot, gondolkodás nélkül befeküdnének a kés alá. Ez már csak ilyen. A szer átveszi az uralmat, és kiszolgáltatja a személyt önnön gyengeségének. Mire odajut az illető, hogy jelentős tartozást halmozott fel, valószínűleg már nincsen munkája sem, és semmilyen forrása, ahonnan előteremthetné a tartozásnak akár csak a töredékét is. Ennek szokott az lenni a vége, hogy kinyírják a tartozás miatt, vagy egyszerűen csak éhen hal. Kíváncsi vagyok, ezúttal hogyan folytatódik a történet, és miért mesél nekem erről Marco.
Az ígérete ellenére...? Látszott, hogy nehezen akarja kibökni a dolgot valamiért. Már kezdtem érezni, hogy személyesen lesz közöm ehhez az ügyhöz. Aztán kimondja a lényeget. A lányomról van szó.
A jó büdös picsába. Arról tudtam, hogy mikbe keveredett a gyerek, na de hogy ilyen tartozása legyen egy drogdílernek?! Fel sem merült bennem, hogy anyagi gondjai lehetnek - azt hittem, az anya folyamatosan tömi pénzzel. Vagy annyit drogozik, hogy az is bőven kevés...?
Igyekeztem továbbra is rezzenéstelen arccal nézni Marcora, ami többé-kevésbé sikerült is. Egyelőre nem akartam beavatni, mit gondolok erről.
Az, hogy kiemelt figyelmet fordított a lányomra, a rám való tekintettel, eltöltött némi elégedettséggel. Jó gyerek ez a Marco, lehet rá számítani. Azt pedig külön értékeltem, hogy elém mert állni ezzel az információval, ráadásul az ígérete ellenére.
Bólintottam.
- Mennyi pénzről van szó pontosan? - kérdeztem rá szárazon az anyagiakra. Tudni akartam, milyen összegről beszélünk pontosan. Nem szoktam beérni a "némi tartozás" és az "aránylag csekély összeg" meghatározásokkal. Tisztán kell látnom ahhoz, hogy mérlegelni tudjam a helyzetet.
Tehát Cherry most egy bárban dolgozik, hogy törlessze a tartozását. Dolgozik, ami jó. Ennél nem is lehetne jobb, tulajdonképpen. Dolgozzon csak, hadd érezze meg, mi is az a munka.
- Nagyra értékelem, hogy így állsz hozzá, Marco - biztosítottam. - Ugyanakkor tudni szeretném, miért jöttél ide pontosan? Valóban csak baráti szándékkal akartál tájékoztatni a lányom gondjairól, vagy azt szeretnéd, ha kifizetném azt a tartozást? - Ne kerteljünk. Tartozik neki a családom, nyilván pénzt akar. Ezt alapvetően nem ítéltem el, így a kérdést sem rosszindulatúan tettem fel, csak tárgyilagosan. - És mit látsz, hogy viszonyul Cherry ehhez a munkához? Rendesen dolgozik? - Ezt mindenképp tudni akartam. Már volt tervem, hogy mit fogok tenni, és kifejezetten tetszett, amit kitaláltam.Vendég

Anonymous
Vendég

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptySzer. Dec. 19, 2018 3:26 pm

You need to know this, Sullivan

-friendly meeting-

Julian & Marco


Igazi pókerarcnak tartom magam, mert az évek során sikerült megtanulnom, hogy ne mutassam ki az érzelmeimet, mert az sokszor igen jó fegyver lehet a másik kezében, ha látja, hogy dühös vagyok épp, jó kedvű, elkeseredett vagy bármi más. Nem. Mindig ugyanazt a sunyi vigyoros fapofát vágom és, csak olyan személyek körében engedek meg magamnak bármiféle érzelemkimutatást, akikben megbízom vagy akiket épp ki akarok nyíratni. Az már úgyse tud mit kezdeni a következtetéseivel ugye.
Ha viszont saját magam profinak tartom, akkor minden bizonnyal Julian is ezen ranggal büszkélkedhet, mert az ég világon semmit nem tudok leolvasni az arcáról, maximum annyit, hogy szinte meg kell erőszakolnia magát, hogy azt a fapofát fenntarthassa. Mondjuk amúgy sem azt vártam, hogy majd szitkozódva szétpakolja itt előttem az irodát vagy esetleg zokogásban tör ki vagy franc tudja miket látni még a brutális szapanoperákban. Julian Sullivantől pontosan ezt vártam, amit kaptam. Halálos nyugodtságot, mint amilyen a tenger szokott lenni vihar előtt.
-Körülbelül nyolcezer ötszáz dollárról, de bátorkodtam tízre kerekíteni a lányod sokkolása érdekében.- ördögi vigyor ül ki arcomra, amit képtelen vagyok elfojtani magamban és nem is akarok. Ennyi kamatot mondjuk alapból rátenne mindenki vagy szimplán már elsinkelte volna a lányt egy nálam brutálisabb fazon, ezzel szemben én csak riogatom és munkára kényszerítem. Mikor lettem én ennyire vajszívű?
Julian végül folytatja a mondandóját, amit figyelmesen végig hallgatok, végül egy sóhajtás kíséretében egyik lábam átvetem a másikon és komoly arccal rápillantok a szintén komoly Julianre.
-Azt hiszem, te is tisztában vagy azzal, hogy az éhen halás veszélye nem fenyeget, szóval nem azzal a céllal érkeztem, hogy behajtsam rajtad az összeget. Pusztán el akartam mondani, hogy a lányod nekem fog dolgozni, amennyiben úgy látod jónak.- tárom szét két kezem egy mosollyal megspékelve, hiszen akárhogy is nézzük, ez Julianen múlik. Ha kifizet máris egy gonddal kevesebb nekem is és neki is. Nem kell az ő lányáért aggódnom, aki egy szemtelen fruska, mégis baromira vonzó számomra. A francba is! Kifejezetten tetszik az a lökött nőszemély, de ezt se neki, se az apjának nem kell tudnia. Szóval, örülnék, ha kifizetne persze, de benne vagyok én a nevelő szerepében is, miszerint Cherryke dolgozni fog nekem én pedig már, csak azért is szenvedtetni fogom.
-Jelenleg még nem tudok mit mondani. Hétvégén fog kezdeni a pultban, ami ellen nem volt kifogása. Tudom, hogy van rendes munkahelye is így megkértem, hogy írja össze ő, mikor tudna dolgozni jönni, szóval sikerült megegyeznünk.- mesélem el röviden, hogy is alakult az egész történet, amiért bár egy ici-picit spiclinek érzem magam, de nagyja részt inkább simán csak nem érdekel. Megígértem Cherrynek, hogy nem beszélek az apjával, igen, de mégis inkább megszegtem ezt az ígéretet, mert, ha Julian valaki mástól szerzett volna erről tudomást, gyanítom megorrolt volna rám.
-Nevezhetjük baráti gesztusnak vagy akármi másnak, hogy eljöttem hozzád. Egyszerűen csak nem akartam, hogy majd valami véletlen folytán derüljön ki, hogy a lányod a klubbomba dolgozik. És persze nem tudtam, mit szólsz majd ehhez...?- pillantok rá várakozón, mert azt persze nem tudhatom, hogy viszonyul a helyzethez. Lehet, hogy inkább azt mondja, hogy kifizeti a tartozást és hagyjam a lányát békén...

Marco Berlasconi
Törvényszegõk
Play by :
♠ Tom Ellis
Kor :
34
Foglalkozás :
just call me a ... businessman
Hozzászólások száma :
63

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyCsüt. Dec. 27, 2018 3:22 pmMarco & Julian

- Szóval nyolcezer-ötszáz dollár... - Hagytam, hogy egy halovány mosoly kibújjon a pókerarcom mögül. Határozottan tetszett, ahogy Marco hozzáállt ehhez a helyzethez. Azt meg, hogy Cherryt megijesztve tízezer dollárra kerekített, én is mókásnak találtam. Hadd nézzen egy kicsit magába a hölgyemény, nem fog neki megártani.
Ahogy Marco folytatta a mondandóját, egyre inkább biztosított arról, milyen remek fickó is valójában. Eddig is kedveltem, de ma határozottan kitett magáért, és némi megbecsülést is kivívott a szememben.
- Ez esetben nagyon kedves és becsülendő dolog, hogy áldoztál az idődből erre a beszélgetésre. Köszönöm, hogy megosztottad ezt velem, nagyra értékelem. - Biccentettem felé egyet, szavaim megerősítéséül. - Remek ötlet volt részedről, hogy dolgozza le a tartozását, én ezt határozottan támogatom. Ideje megéreznie, milyen az, ha magának kell összeszednie azt a pénzt, amit felelőtlenül elherdált. - A pénz értékét valószínűleg nem érezte meg fiatalabb korában. Az anyja csak úgy tömte a pénzzel, hát tessék, mi lett a vége. Én mindig mondtam, hogy szigorúbban kéne fognia a lányt. - Hogy mennyit dolgoztatod és milyen bért fizetsz neki, a te dolgod. Bízom benned, hogy ebben a kérdésben is olyan korrekt módon fogsz dönteni és eljárni, mint az eddigiekben. Azt teszel vele, amit csak jónak látsz. - Tudtam, hogy Marco esetében nem kell attól tartani, hogy három műszakban halálra dolgoztatná a lányomat, vagy kurvát csinálna belőle. Ez után a gesztus után, amit most tett, úgy ítéltem, megbízhatok benne. Az meg, hogy óránként milyen összeget számol el a tartozásba, az ő dolga, ebbe a legkevésbé sem akarok beleszólni. - Nyugodtan bánj vele keményen - mondtam, mintegy felhatalmazva őt erre. Nyilván nem arra gondoltam, hogy korbáccsal verje Cherryt, de ezt mindketten értettük. Legyen csak vele szigorú, nem fog neki ártani. Sőt, tőlem azzal is fenyegetheti Cherryt, hogy kitálal nekem. Nincs ellenemre, hogy én legyek a mumus. - Viszont szeretném, ha néha kapnék hírt a hogyléte és a teljesítménye felől. - Nem kell az nekem, hogy naponta beszámoljon mindenről, Isten őrizz, de mondjuk ha havonta egyszer felhívna, azt értékelném, főleg így az elején. - És amit nagyon szeretnék - tettem hozzá egy árnyalattal komolyabb hangon -, hogy lerakja a drogokat. Nem várom, hogy pesztráld, de bedrogozva ne engedd dolgozni, és egyre kevesebb anyagot adj el neki. Azt hiszem, ez mindkettőnk érdeke. - Ha Cherry a megszokott úton nem kapna többé drogot, máshonnan venne, és ettől sokkal jobban tartottam. Más nem fog vele ilyen kesztyűs kézzel bánni, mint Marco. Ezért is szeretném, ha fokozatosan tudna leszokni. Marco úgyis tízezer dollárt mondott neki, abba még belefér annyi, amivel leszokik. Emellett egy szakembert is keresni kéne Cherry mellé, aki segít neki ebben a folyamatban. És bár nem szerettem a bizonytalanság érzését, most mégis be kellett lássam: akármit is akarok és teszek én, úgyis azon fog múlni ennek az akciónak a sikere, hogy Cherry kellőképpen eltökélt-e, avagy sem.Vendég

Anonymous
Vendég

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan EmptyCsüt. Jan. 03, 2019 11:24 am

You need to know this, Sullivan

-friendly meeting-

Julian & Marco


Be kell valljam, egy pár pillanatra megfordult a fejemben, hogy talán Julian is az a fajta apa lehet, aki mindent megtesz az ő kis tündérbogaracskájáért, így én kerülök majd ki rosszul az egészből, amiért ezt merem művelni a kislányával, de amikor  megköszöni, amit tettem majd helyeselni is kezdi, hogy dolgozzon csak a kis Cherry, legszívesebben megengednék magamnak egy ördögi vigyort. Szabad kezet kaptam lényegében ahhoz, hogy a kis drágát kicsináljam idegileg, ha akarom, mert még az apja szerint is megérdemli. Tényleg, ennyire rossz kislány lenne ez a Cherry? Nehéz elhinni a nagy, ártatlan őzike szemeiről, hogy ennyire kihúzta már a gyufát az öregénél de, ha meg a tegnapi beszélgetésünkre gondolok és arra, hogy milyen állapotban volt, amikor megtaláltam... hát el tudom képzelni, mennyi gondja volt már vele Juliannek.
-Egyetértek. Nem mondom, hogy sűrűn csinálok ilyesmit, de Cherry esetében kivételt teszek. Amúgy sem árt, ha többen dolgoznak néha és szerintem, ha bulizni annyira szeret, akkor az italok kitöltése se lesz túl bonyolult feladat számára.- hiszen ilyen posztot szánok neki. Szépen ott fog ácsorogni a pultban és bájos mosollyal az arcán kiszolgálja azokat, akik közt legszívesebben ő is ott lenne.
Bólintok párat, ahogy megszavazza nekem a bizalmat és közli, hogy csináljam csak úgy, ahogy én gondolom, de az utolsó szavain megakad a gondolatmenetem. "Azt teszel vele, amit csak jónak látsz." Ha tudná Julian, hogy a lányát látva mennyi mindent megfordult a fejemben kétlem, hogy ilyesmit mondana. Ő az apja, nem olyan szemmel néz rá, mint egy másik férfi, de én láttam, amit láttam. Cherry egy gyönyörű nő. Hülye lennék, vagy minimum meleg, ha már az első pillanattól kezdve nem gondoltam volna arra, hogy milyen szívesen vinném az ágyamba a leányzót, de az biztos, hogy megpróbálom majd visszafogni magam. Nem azért szerveztem be oda az Infernoba, hogy ágyast csináljak belőle, ráadásul nem is hiszem, hogy épp egy ilyen maffiózóra lenne szüksége a lánynak. Szóval, Marco... tartsd a farkad a nadrágodban!
"Nyugodtan bánj vele keményen!" Ohó, Julian. Óvatosaban a szavakkal, mert még félre értem, mire is gondolsz pontosan. Tudok én kemény lenni így is, meg úgy is és basszus, van bennem egy amolyan "mindent akarok" érzés a nap huszonnégy órájában. Fogalmam sincs, hogy fogok ellenállni ennek, ha mondjuk Cherry úgy fog viselkedni, mint tegnap. Hiszen, konkrétan flörtölt velem azt remélve, hogy majd akkor megússza az egészet és az ilyen flörtölések veszélyesek tudnak lenni. Erősnek kell lennem. Nincs mese.
- Persze. Ez csak természetes, hogy felhívlak majd néha, mi is a helyzet. Igyekszem majd kesztyűs kézzel bánni vele és bár tudod jól, miféle ember vagyok, arra mérget vehetsz, hogy soha nem bántanám se őt, se más nőt. Az ilyesmiért el szoktam törni mások kezét is...- mert a világon kevés olyan gusztustalan dolog van, mint az, amikor egy férfi megüt egy nőt. Persze, vannak kivételes esetek, amikor egy párnál fordítva vannak az erőviszonyok, mert láttam már olyat, ahol a csaj akkora volt, mint egy viking harcos, a pasas meg, mint egy kerti törpe, de a lényeg, hogy ez mindenképp undorító dolog. Sosem ütnék meg egy nőt, még akkor sem, ha az kezet emelne rám. Inkább fognám le vagy kötözném ki valahova. Na mondjuk Cherryt pláne szívesen kötözném meg...
-Mivel én se szeretem, ha az alkalmazottaim szét vannak csapva munka közben, ez alap követelmény nálunk. Egy-két füvescigi engedélyezett, de mindegyik tisztában van velem, hogy elbúcsúzhat az állásától, ha szét van csúszva. Ez Cherryre még jobban fog vonatkozni és azt hiszem, az lesz a legjobb, ha beosztom az adagjait.- bólogatok ismét, mert szándékozok erre is nagyon figyelni. Azt hiszem, ez még mindig belefér abba a "tartozom ennyivel" kategóriába, mert, ha Julian nem lenne, már nem egyszer meg lett volna rá az esélyem, hogy guggoljak a hűvösön. Abba meg csak nem fogok belehalni, ha pesztrálgatom egy ideig a huszonéves kislányát. Bár sose terveztem, hogy apa legyek -nem akarnék egy gyereknek olyan utat, mint amilyen az enyém volt-, így legalább belekóstolhatok milyen lehet ezt a nemes szerepet vállalni.
-Tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű dolog valakit leszedni a cuccról, szóval igyekszem majd segíteni ebben, de azon felül mosom kezeimet. Ha nincs a klubban úgyse tudok rá figyelni, hogy mit csinál, szóval...- tárom szét kezeimet, mert valóban, hetente pár estét lesz nálunk, de azon felül franc se fogja tudni, hogy mit művel a kicsike. Legszívesebben közölném az apjával, hogy talán meg kellene próbálnia Neki tenni valamit, de a családi ügyeikbe meg nem akarok se belefolyni, se beleszólni, így inkább hallgatok.
Tekintve, hogy valószínűleg mindenen átrágtuk magunkat, fel is állok a székemről és megigazítom a zakómat, úgy pillantok ismét Julianre.
-És ami a legfontosabb, tudod: nem tudhatja meg, hogy itt jártam vagy, hogy tudsz egyáltalán erről az egészről. Vagy, ha tudsz is, nem tőlem, rendben?- nem akarom megkockáztatni, hogy ki legyen karmolva a gyönyörű szép szemem, már pedig van egy olyan tippem, hogy Cherry simán nekem ugrana, ha megtudná, hogy megszegtem az ígéretem és már rögtön másnap mentem jelenteni apucinak, mi a nagy büdös helyzet.
-Akkor azt hiszem, mindent sikerült megbeszélnünk. Mindenképp keresni foglak telefonon, hogy informáljalak a későbbiekben.- állok meg várakozón, mert nem tudhatom, nem-e akar még Julian mondani valamit de, ha nem, akkor ez esetben mehetek is talán tovább, hogy elintézzem még az ügyes bajos dolgaimat.


Marco Berlasconi
Törvényszegõk
Play by :
♠ Tom Ellis
Kor :
34
Foglalkozás :
just call me a ... businessman
Hozzászólások száma :
63

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Julian and Marco - You need to know this, Sullivan   Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty

Ajánlott tartalom


Julian and Marco - You need to know this, Sullivan Empty
Vissza az elejére Go down
 

Julian and Marco - You need to know this, Sullivan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ