One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Ethan Kaminski, Fable S. Hill, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Belle&Darrell - When We First Met

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Belle&Darrell - When We First Met   Pént. Dec. 07, 2018 2:32 pm

Darrell

& Belle
-2009. szeptembere-
Folyamatosan szemezek vele, a sört pedig megköszönöm és már koccintok is, bár nem gondoltam volna, hogy rám fogunk inni, így inkább hozzáfűzök még valamit.
-És erre az estére.- vigyorodok el, majd kortyolok egy jó nagyot és folytatom a flörtölést. Esküszöm, ha már láttam volna korábban, akkor tuti igyekeztem volna megszerezni magamnak legalább egy estére, mert, ha egy ilyen pasi szólóban mászkál, minél előbb ki kell használni az adandó alkalmat, még mielőtt ráakadna valami hülye liba. Mondjuk az is lehet, hogy alapból nem egy olyan típus, aki kapcsolatra hajt, hanem úgy, mint jelenleg én, csak élvezi az egyetemi éveket. De komolyan. Elég végig nézni rajta ahhoz, hogy az ember fejében piszkosabbnál piszkosabb gondolatok kezdjenek kavarogni. A poharat tartó karján látni, ahogy az izmok kissé megfeszülnek, melyeket biztos, hogy állandó edzéssel tart ilyen formában. Belegondolni sem merek, mi lehet a póló alatt de, ha ügyes leszek, simán kiderítem még ma éjjel.
-Valóban? Sebaj. Most legalább összefutottunk.- duruzsolom, ahogy ő is tovább flörtöl és szépségnek nevez, amitől máris úgy érzem, nyert ügyem van. Bejövök neki, ez már biztos, másképp ide sem jött volna hozzám, de kérdés, hogy alkalmi dolgot keres-e ő is, vagy a nagy szerelmet? Volt már szerencsém olyan pasihoz, aki másnap, mikor felébredtünk egy őrülten jó szex után, már azonnal rakta volna ki facebookra, hogy együtt vagyunk. Muszáj voltam gyorsan elvenni a kedvét az egésztől, mert, ha valamire nincs most szükségem, az az érzelgősség. Elég volt egy időre a szerelemből és társaiból és nem akarom, hogy még egyszer átgyalogoljon valaki az érzelmeimen.
Mivel ez egy egyetemi buli, egyértelmű, hogy szóba kerül, ki, mit is tanul, bár nagyon remélem, hogy nem nagyon akar ebbe komolyabban belefolyni.
- Pszichológia, szóval jól vigyázz. Nehogy félszavakból is leszűrjek dolgokat.- vigyorgok rá sejtelmesen, de eszem ágában sincs neki állni elemezgetni. Nem akarom én olyan tüzetesen megismerni, mert akkor fenn áll a veszélye, hogy megkedvelem, onnan pedig könnyen következik már az, hogy komolyabb érzelmeket kezdenék fűzni hozzá.
-Megköveteli? De azért szereted is valamennyire legalább?- kérdezem kíváncsian és ez alapján azt már sikerül leszűrnöm, hogy nem egy utolsó családból származhat, ha megkövetelik, hogy üzletet tanuljon. Valószínűleg apuci cégtulajdonos lehet, amit reméli, hogy egy nap át veszi tőle a fia. Így megy ez, ha az ember ilyen családba születik.
-Nincs kedved táncolni?- húzódok kacéran közelebb hozzá és bár lenne jobb ötletem is, mint együtt lötyögni, azért az sem lenne utolsó elfoglaltság vele. Legalább alkalmam lenne komolyabban felkelteni az érdeklődését, vagy épp finoman hozzá simulgatni picit.
-De ki is mehetünk akár beszélgetni, csak itt elég hangos a zene ahhoz, hogy nyugodtan dumáljunk.- ötletelek, hiszen nekem az is tökéletesen megfelel, ha az udvaron vagy az erkélyen folytatjuk a diskurzust, bár felőlem szobára is mehetünk, hogy igazán csak egymásra tudjunk figyelni. Be lennék zsongva? Meglehet, de már annyira megszoktam ezt az életvitelt, hogy nem fecsérlem az időt ismerkedésre meg ilyen nyálas dolgokra, hogy nem is igénylem már. Abból mindig csak a baj van. Nem biztos, hogy sok mindent akarok róla tudni, de az is lehet, hogy emiatt unszimpatikus leszek, hiszen azt gondolhatja, hogy ennyi erővel mindenki végig mehetne rajtam kérdés nélkül, pedig nem. Nem cserélgetem minden este a pasikat, volt, akivel jó ideig összejártunk, meg hát amúgy is válogatós vagyok, Ő viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Talán, az lenne a jobb, ha ismerkednék? Már magam sem tudom.

   

avatar
Média
Play by :
Odette Annable
Kor :
29
Foglalkozás :
diáktanácsadó
Hozzászólások száma :
71

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Belle&Darrell - When We First Met   Szer. Dec. 05, 2018 7:19 pm


Belle&Darrell
BEING SEXY IS ALL ABOUT ATTITUDE,
NOT BODY TYPE,IT'S A STATE OF MIND!
Tovább mosolygok a szépségre, főleg miután szemmel láthatóan be is indult rám. Győzelem! Ahogyan beharapja az alsó ajkát, már attól erotikus fantáziáim vannak vele. Ideje beváltani őket! Egyértelműen bejövök neki, bár ez nyilvánvaló volt. Mégis kinek nem? Megvannak az előnyei ennek a 190cm szőke herceg külsőnek. Bár az évek alatt ezt a becenevet néha megkaptam, megtanultam az előnyömre fordítani, főleg, hogy a családunkban többnyire mindenki úgy néz ki, mint egy viking harcos. Magas, szőke kék szemekkel. De tény, hogy beválik a nőknél. Az már az én szerencsém, hogy engem inkább a Ken babához hasonlítanak. Mit tehetnék? Semmit. Elviselem. Majd ha Logan jobb keze leszek, megválogatják a szavaik. Másfelől még nem akarok erre az időszakra gondolni. éljen sokáig az édesapám, és legyen ő a családfő. Sem én sem Logan még nem készültünk fel erre, szerintem. Visszatérek a jelenbe a szépséghez és végigmérem.
- Örvendek Christabel. – mosolygok rá, majd rendelek neki sört, és át is adom.
- Rád. – emelem fel a poráram, és kacsintok is rá.
Kérdésre csak elmosolyodom, majd közelebb hajolok hozzá.
- Ilyen szépségre emlékeznék. – flörtölök vele. – Plusz, akkor már régen megszólítottalak volna. – teszem hozzá egy kacsintás kíséretében.
Az ég tudja, hogyan kerültük el egymást eddig, de végülis mindegy, hogy ma, vagy egy hónappal korábban fektetem meg. Nem kell elítélni, ki akarom használni az egyetemi éveim, amíg lehet. Ha elvégeztem, jön a rideg valóság: szerepem a családban. Atyánk már most eldöntötte, hogy a halála után Logan veszi át a helyét, természetesen, hiszen a legidősebb, én pedig kötelességemként a bátyám fogom szolgálni, és jobb keze leszek. Választásom nincs. Ebbe nehezen ugyan, de egy ideje már beletörődtem. Addig pedig élvezem, hogy csak egy főiskolás, gazdag nagymenő vagyok, és bulizok. Meg persze élvezem az ilyen szép lányokat. Ki tudja, hogy a főiskola után mi lesz, azon sem lepődnék meg, ha érdekházasságba kényszerítenének. Ez nálunk már csak így megy.
- Na és kedves Belle, milyen szakra jársz? – érdeklődök. Tudom kicsit lapos duma, de meg kell puhítanom a csajt, hogy utána alattam lehessen. Vagy felettem, előttem, és így tovább. Mondjuk ahogyan rám mosolyog, az már győzelem. Nyert ügyem van!
- Én üzlet… a családom megköveteli. – válaszolom komolyan, de ennél többet nem is árulok el neki. Az ő érdeke. Már így is túl sokat mondtam. Minden esetre megvolt a bevett történetem arról, hogy a családomnak logisztikával foglalkozó multinacionális cége van. Ennyi, többet nem kell senkinek sejtenie. Másfelől, akinek van esze és rákeres a nevemre, azonnal sejtheti. Ezért is felesleges nekem hosszú távú kapcsolat. Minek? Majd egy napon, ha a családom kijelöl nekem egy feleséget. Ennyi.
Nem éppen romantikus, de nem is vágyom rá. A családom, csak ők számítanak.

avatar
Törvényszegõk
Play by :
Liam Hemsworth
Kor :
29
Foglalkozás :
Igazgató helyettes - International Transport Company
Hozzászólások száma :
4

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Belle&Darrell - When We First Met   Szomb. Nov. 17, 2018 5:06 pm

Darrell

& Belle
-2009. szeptembere-
Fogalmam sincs, hogy éltem túl ezt az utóbbi fél évet, mert nagyrészt nem is emlékszek. Ha épp nem órán voltam, akkor buliztam és ittam, annyira taccsra tett az, ami Ewan és köztem történt pár hónapja, mikor Párizsban tanultam egy fél évet. Szenvedélyes és érzelemdús időszak volt az, amit Vele töltöttem, de véget ért még az előtt, hogy haza kellett volna jönnöm. A mai napig nem tudtam rájönni, hogy mi romlott el és miért, így aztán kiheverni se tudom az egészet. Azóta kerülöm az érzelmeket, habzsolom az életet és azon kívül, hogy a sulival jól haladjak, semmi más nem érdekel. Őszintén szólva eléggé kikészített az egész és, ha meglátok egy smároló, szerelmes párocskát, vagy sírásban török ki, vagy idegrohamot kapok. Tehát, sokkal jobb, ha bulival és itallal terelem el a figyelmem, mint például most is.
Tekintve, hogy még mindig remek időnek örvendhetünk, egy hosszú farmerban, egy mély dekoltált bézs színű felsőben és egy hozzá színben passzoló magassarkúban sétálok be a srácok által szervezett buliba, hogy mára is találjak esetleg egy kis szórakozást magamnak. Első dolgom mondjuk magamhoz venni egy pohár sört, majd megállok kissé távolabb húzódva a többiektől és szemügyre veszem a terepet. Mondhatjuk úgy is, hogy lesem a vadat, amire majd kivethetem a hálómat. Tudom, nem ez a legjobb módja annak, hogy tovább lépjek, de legalább élvezem az életet, nem? Most vagyok fiatal, tehát nem árt élnem egy kicsit, mielőtt még komoly pszichológus akarnék lenni. Miért kellene visszafognom magam?
A sört gyorsan eltüntetem, így meg is szabadulok az üres pohártól, majd átsétálok a nagyobbik terembe, ahol jó páran már táncolnak, sőt, sokan már egyértelműen a hálószobához melegítenek. Talán, emiatt van, hogy kezdem úgy érezni, ez a buli nem az a hely, ahol találni fogok magamnak egy pasit erre az estére vagy netán picit többre, pedig ez volt mára a tervem. Érzelmek nélkül, csak élvezni a helyzetet, amibe esetleg keveredek.
Ahogy ott ácsorgok, észre veszek egy feltűnően magas és feltűnően jóképű srácot, akit még soha nem láttam egyik bulin sem. Bár az is lehet, hogy szimplán csak nem vettem eddig észre, mert akkor nem közelített felém olyan határozottsággal, mint most.
Ahogy felém sétál -legalábbis gyanítom, hogy azért engem néz, mert ide jön- alaposan szemügyre veszem és nem is rejtem véka alá, hogy pillantásom végig járja a testét. Iszonyú magas, amire mindig is buktam, ráadásul élénk kék szemei vannak és meglehetősen szexi mosolya. A testalkatát meg hagy ne említsem...
-Szia Darrell, én meg Christabel.- vigyorgok fel rá alsó ajkamat beharapva, majd bólintok egyet a kérdésére.
-A sör jó lesz, köszönöm.- simítok ki egy kósza tincset az arcomból, majd kezeimet a farzsebeimbe csúsztatom és úgy legeltetem rajza a szemem. Ma este már pár pasi bepróbálkozott nálam, de amelyik nem üti meg a mércét, azt általában elhajtom. Naná, hogy olyannal fogok csak szóba állni, aki megmozgatja a fantáziámat, és Darrell.... nos, ő nagyon is megmozgatta.
-Nem láttalak még errefelé. Új vagy itt vagy, csak elkerültük eddig egymást?- kérdezem levakarhatatlan mosollyal a képemen, gondolatban pedig már rég azon morfondírozok, vajon minek köszönhetem, hogy felfigyelt rám. Nem, mintha nem érezném magam csinosnak, csak... az ilyen típusú pasik mindig a szőke, hülye libákra buknak. Vagy talán mégse?

   

avatar
Média
Play by :
Odette Annable
Kor :
29
Foglalkozás :
diáktanácsadó
Hozzászólások száma :
71

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Belle&Darrell - When We First Met   Pént. Nov. 16, 2018 6:50 pm


Belle&Darrell
BEING SEXY IS ALL ABOUT ATTITUDE,
NOT BODY TYPE,IT'S A STATE OF MIND!
Az egyik éjjel nem tudtam aludni. Túl sok minden járt a fejemben. A gond az üzlettel, a kis vendégünk, aki túl sokat látott a kikötőben, és az érzés, hogy bármikor vége lehet mindennek. Sosem szokott ez érdekelni, de most mégis úgy éreztem, mintha fulladnék. Próbáltam lenyugodni, valami kellemes emlékbe burkolni az agyam, hátha elalszom, de csupán az lett a vége, hogy még éberebb lettem, mert eszembe jutott Ő…
Vihar volt. A villámok fényei világították be a szobát. Én közben a mellettem lévő kalandomra néztem, aki nagyban szuszogott az ágyamban. Kivételesen egy vörös szépséget kaptam el. Azért kivételesen, mert a barna hajú nőket csípem. Érti a fene, miért. Na szóval ott feküdt mellettem a vörös démon, aki igazán jó teljesítményt nyújtott az ágyban, és eléggé ki is fárasztott, de én mégsem tudtam aludni. A gondolataim zavarosak voltak, pedig nem szoktam ennyit rágódni azon, hogy ki vagyok, és nap, mint nap mit teszek. Most mégis megtörtént. Az egész annyira szürreális volt… hogy alig hittem el, hogy én gondolkodom ilyeneken. Aztán újabb fordulatot vettek a gondolataim, eszembe jutott egy röpke emlék, egy számomra kedves barnahajú lányról. Fogalmam sincs miről jutott eszembe, de egész éjjel a megismerkedésünk estéje járt a fejemben.

10 ÉVVEL KORÁBBAN, HARVARD EGYETEM
Elég hamar a népszerűségi lista élére kerültem. Már akkor ismerték a Whitfield nevet, és igen féltek is tőle. Minden buliba meghívást kaptam, és természetesen én is sokat rendeztem. Az egyetemi évek alatt igazán megpihentem a család okozta nyomástól. Néha mégis utolértek a feladataim, amit az édesapám és a bátyám szívesen rám osztottak, így igen, hiányoztam pár előadásról, mert „beteg” voltam. (közben pedig megvertem pár üzlettársat, aki nem tudott fizetni). Azon az estén is volt egy igen kellemetlen telefonbeszélgetésem a bátyámmal. Másnap jelenésem volt otthon, mert feladatom volt. Csak a szokásos, megint megverni valakit… de egy részem élvezte is, adrenalin löketet adott, és igen az évek folyamán így alakult ki bennem az agresszió, ami mára már a tetőt verdesi. Visszatérve a sorsfordító találkozásra…
Másodéves koromban történt, egy bulin, amit az egyik fiúszövetség tartott. Csak egy átlagos bulinak indult, a szokásos terveimmel: Benyomni, majd megdugni egy csajt. Semmi új. Azonban, mégis az lett. Találkoztam Vele. Nem vagyok érzelgős nyálas seggfej, de ez a nő mély benyomást tett rám annak idején. Egy igen formás kis szőkével táncoltam, mikor oldalra pillantva megláttam egy barna szépséget. Már akkor gyengéim voltak a barna hajú lányok. Mosolyogva odasétáltam mellé, majd sörrel kínáltam. Eléggé primitív szokás, tudom, de egyetemi körökben ez már csak így megy. A dögös szőke már nem is nagyon érdekelt, majd talál mást, aki kielégíti, nem éppen érdekel.
- Szia. – köszöntem oda a formás kis barnának.
- Darrell vagyok. – mutatkoztam be neki, és persze hozzá jött az elengedhetetlen édes mosoly is.
- Hozhatok neked egy kis sört? – villantottam felé a szép vigyoromat. A nőknél bevállt, szóval nincs okom panaszra.
- Vagy esetleg mást innál? – ismét villantottam a sunyi vigyorom.
Jó hír: Mára már leszoktam erről a sok vigyorgásról, az életnek - és a családomnak -  hála komolyabb lettem, és nem egy szoknyapecér vigyori. Szoknyapecér részem ugyan megmaradt, de a mosolyok ritkábbak. Mégis minek? De akkor ott, azon az estén mosolyogtam a lányra, hiszen ahogyan végigmértem ezt a barna szépséget, bizony pont az esetem volt. Volt benne valami, amitől másnak éreztem, de persze akkor ezt csak a hormonoknak tudtam be.

avatar
Törvényszegõk
Play by :
Liam Hemsworth
Kor :
29
Foglalkozás :
Igazgató helyettes - International Transport Company
Hozzászólások száma :
4

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Belle&Darrell - When We First Met   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Belle&Darrell - When We First Met

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt-
^
ˇ