One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptySofia I. Basora
Today at 11:07 amI kissed a boy and I liked it

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyBlake W. Holden
Today at 10:36 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyWayne Winston
Today at 10:23 amWork through the night - Myna & Rea

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyMyna Rosegold
Today at 9:18 amJátékpartner keresõ

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melrose os & Darick

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmMyna történetei

Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

Aston Miles, Aveline Everhart, Bellamy West, Darick Liam Kerrigan, Erin Watson, Leo Drom, Myna Rosegold, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Wedsie & Ben - Pig or Cat?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Wedsie & Ben - Pig or Cat?    Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyHétf. Nov. 12, 2018 11:05 pm

Wedsie & Ben
 "Wednesdays will always bring smilesfor the second half of the week."


Macska vagy malac?
Mély levegőt veszek, és inkább elnézek a szomszédos, rogyásig rakott polcok irányába. Aztán még egy kicsit arrébb, bármiféle támpont után kutatva, hátha megihlet valami ebben a játékdzsungelben. De egyelőre semmi. Meglóbálom egy kicsit a kezemben maradt tigrisfarkat, és tanácstalanul visszaoldalgok a plüss-szekcióhoz.
Ha hat éves kislány lennék, vajon minek örülnék?
Íme, a feladat. Nem kellene ilyen felelőtlen ígéreteket tennem, de hát ennek már lőttek. Mikor legutóbb a Rosában jártam, találkoztam Rosie-val, és olyan letörten ücsörgött a könyv felett, hogy muszáj voltam megkérdezni tőle: mégis mi lehet ekkora probléma? Elsős. Az elsősöknek még nem szokott világfájdalma lenni. Az majd csak később jön, a szinusz-koszinusznál, a főnévként használt mellékneveknél, meg a antillai csőröscet homodont fogazatánál. De aztán úgy belemélyedtem a magyarázatba, hogy egy áldatlan pillanatban kicsúszott a számon: ha ezek után ötös lesz a dolgozata, lehet is egy kívánsága. Mihelyt kimondtam, rögtön tudtam, hogy ebből még nagy gond lesz, és lám, tegnap be is jelentette: Halloween éjjel fel akarja avatni az alvós sátrat. Mégpedig nálam.
Ez jól megcsináltam. Fogalmam sincs, miért vágom magam alatt a fát folyamatosan, de ha vele vagyok, mintha valami blokkolná a radarjaimat, képtelen vagyok odafigyelni, hogy mit beszélek, és ennek következtében irdatlan mennyiségű hülyeséget összehordok.
Halvány dunsztom sincs például, mit fogok vele kezdeni egy egész este, plusz éjszaka, azért kóválygok itt már egy fél órája a játékok között, hátha meglátok valami mentő ötletet. Ha veszek neki vagy öt-hat lenyűgöző kacatot, az biztos leköti egy ideig, nem igaz? Mondjuk egy baromi nagy tököt, amiben elbújhat. Vajon meddig maradna ott, ha azt játszanánk, hogy épp a keresésére indultam?
Nem, ez sem elég jó. Azt hiszem, ezek már a pánik hangjai.
Odasétálok egy jól megpakolt plüss-állvány elé, és meg is akad a szemem egy pihe-puha szellempárnán. Kinyújtom a kezem, és gondolkodás nélkül ki is húzom a többi közül. Mindig is úgy voltam vele: mágikus, hogy ezek hogy maradnak egyben, ha… Jézus.
Ahogy kihúzom a párnát, az egész rakás dőlni kezd, én pedig automatikus mozdulattal megpróbálok feltartani egyet-kettőt, de nem sikerül megakadályozni, hogy a plüsshadsereg két pillanat alatt ráomoljon a mellettem ácsorgó nőre.
- Hoppá. Bocsánat – kapok el még egyet, ami a roham után még magányosan lepottyan a többire, érezve, hogy ezzel már nem sokat segítettem a helyzeten. – Sajnálom. Nem tudom, hogy dőlhetett le, én csak… - nézek a kezemben tartott párnára, aztán vissza a többire. Végül ismét rápillantok a nőre. Ráomlasztottam egy plüsshegyet. Egy tízes skálán vajon mennyire lehet rám pipa?
Az eladókról nem is beszélve. Körbenézek, de egyelőre még egy sem viharzik felénk. Isteni szerencse, hogy puhák ezek a dögök, nem csapnak nagy zajt, ez a nyamvadt áruház meg maga Óz birodalma.
- Nem esett baja? – Értelmesebb kérdés momentán nem jut eszembe, de nem is tudom, mire számítok, halálra lapította egy gülüszem?  
- Adja a kezét - nyújtom felé végül a jobbomat, azért nagyobbacska állatkák is aláhulltak, hátha jól jön egy kis segítség.


Benjamin Henson
Üzlet
Play by :
Matt Bomer
Kor :
29
Foglalkozás :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
Hozzászólások száma :
310

Wedsie & Ben - Pig or Cat? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Wedsie & Ben - Pig or Cat?    Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyKedd Nov. 13, 2018 2:42 pmBen és Wedsie
-mission cuteness-

Mélázása közben gyakran önkéntelen mozdulatokat végez. A bátyjai szinte sose veszik észre, mert túl rég látják, hozzátartozik a mindennapjaikhoz, de anyjuk mindig szóvá teszi, ha ne adja isten elfeledkezik a szemfestékéről és megdörzsöli mutatóujjával a szemét, vagy orrnyergét csippenti két ujja közé. A legtöbbször azért kap kottát, mert ha szemüvegét tolja feljebb orrán azt rendszerint a középső ujjával teszi. Úgy, mintha beintene valakinek.
Amióta anyja először megszólta ezért, azóta előszeretettel csinálja és tudatában is van a mozdulatsornak, amit művel. Annyira viccesnek találja az emléket, ahogy felidézi anyja mozdulatát -mellyel bemutatta a bemutatást, s ékesen, fültőig a szégyentől elvörösödve középsőujjat lengetett- hogy ez mindig felvidítja. Még akkor is, amikor egyébként nem vidám.
Hálás. Akkor is hálás, hogyha szidalomból és irányításmániából eredt a megszólás, mely ezekkel a vidámító következményekkel járt. Megtanulta már rég, hogy az élet mit sem ér akkor, ha állandóan haragos. Anyja csak az anyja. Kettejük közül nem ő a szegényebb attól, hogy úgy viselkedik, mint akinek egy egész seprűnyél-szakosztályt dugtak oda, amerre a rektális vizsgálatokat végzik a kórházakban.
Kórházak. Sokat fordul meg bennük pedig semmi baja. Eleinte játéknak indult, könnyed kedvességnek mely hirtelen fordult át valami egészen mássá. A fű már majdnem egy centi magas. Ha még nő egy keveset, akkor pont olyanra tudja majd vágni, mint Tadasi Hamada frizurája. Vajon tetszene neki?
Megigazítja a bábú fején a levehető baseball sapkát. Nagy könnyelműségnek tekinti az üzlet részéről, hogy nem kötötték minden egyes Hamada-figura fejére a sapkát. Mi van, ha valaki ellopja a tökfödőt? Tökéletesen passzolna a L’Ecsó Rémyjének kis fejére. Vajon Rémy és a Szőrzsák egymásra találtak már odahaza, amióta magukra hagyta őket? Maga se tudja mire vágyik jobban. Arra, hogy a bolhabusz otthon legyen, amikor hazaér vagy arra, hogy hanyatt-homlok elmeneküljön meglátva a plüss patkányt. Jobban belegondolva, inkább kutyát kellett volna választania. Mondjuk azt ott!
Nyúl egyért, már épp megragadná a grabancát, amikor reá támad a plüsshadsereg.
-Megadom magam!- emeli fel mindkét kezét a helyzetkomikumtól kacajra pukkadva, s ebben a pillanatban oda a kinézett eb. Kár.
Hirtelen ötlettől vezérelten veti hanyatt magát a cukiságlavinában, s mint akinek elment az a maradék esze is úgy kezd el hóangyalgyártó mozdulatokat csinálni. Barna tincseit összefogó vékony szilikongumija a bal oldalon megadja magát a mozdulatsornak és a plüsstámadásnak, így a tincsek elszabadulnak fogságukból. Pacuha lesz. Két copfból -ami egyszerre szexi és aranyos, főleg attól függően, hogy ki nézi és honnan- egy marad, féloldalas és kusza. A férfi mentegetőzését megelőzően ül fel, kinevetgélve magát, s a sajnálkozással egyszerre egy plüss pók landol épp a feje tetején. Bizarr koronájául a pillanat infantilis királynőjének.
-Ha megesküszöl rá, hogy nem igazi, ami a fejemen csücsül, akkor a válaszom nem.- neveti el magát. Nem szeret magázódni épp úgy, mint ahogy nem szeret belesimulni az átlagba sem. Elfogadja a felé nyújtott kezet, erősen fog rá (mintha nem is törékeny nő volna) és kel fel a kapott segítséggel.
-Attól tartok, hogy a kutyám meg fog fulladni odalent. Volnál szíves megkeresni nekem? Már nem hallom a nyüszítését sem. Lehet, hogy nem kap levegőt.
Pánik vonaglik keresztül az arcán, tettetett vonásai mögött pedig magában kíváncsi várakozás. Szeret játszani. Bárhol és bárkivel, ugyanakkor az oda-vissza adok-kapok kölcsönösségét mindennél jobban tiszteli.
-Ha megkeresed a kutyámat én segítek ezt visszapakolni. Hátha nem hajítanak ki minket anélkül, hogy pénzt költenénk. Nagyra nőtt gyerek, vagy... ?- félrebillentett fejjel svenkeli végig tetőtől talpig az urat. Ajkain kedves, lehengerlő mosoly táncol, s egész lényét körül lengi valami őszinteségből fakadó, naturális kedvesség. Most is, mint mindenkoron. (Majdnem mindenkoron.)
Vendég

Anonymous
Vendég

Wedsie & Ben - Pig or Cat? Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Wedsie & Ben - Pig or Cat?    Wedsie & Ben - Pig or Cat? EmptyHétf. Nov. 19, 2018 1:37 pm

Wedsie & Ben
 "Wednesdays will always bring smilesfor the second half of the week."- Ez az esküdözés dolog nem az erősségem – villan eszembe rögtön, mikor Lyn kért erre legutóbb, mégpedig hogy esküdjek meg: nem csaltam meg aznap éjjel az egyik alkalmazottjával, de akkor sem mentem bele az üzletbe. Nem tudom, esküdni maximum az oltár előtt akarok, de mivel nem vagyok igazán házasságpárti, valószínűleg ezt a sanszot sem fogom kihasználni. – De úgy látom, nincs mitől tartani – hajlanak halvány mosolyra az ajkaim, ahogy a fején landoló plüssállatra nézek. Te jó ég, mit műveltem itt. Kész katasztrófa. De megkönnyebbülve fogadom, hogy nem veszi túlságosan zokon, lévén nem szándékos orvtámadás volt. Sőt, mintha még mulattatná is a helyzet.
Meglepődöm rajta, milyen erővel fogja meg a kezem, és azon is, milyen lendülettel pattan fel a földről. A kérdésén meg aztán pláne megakadok. Hogy mi? Kutya? Idebent? Összevonom a szemöldököm, és látszik az arcomon, hogy egy fél pillanatra szükségem van, hogy összerakjam a képletet.
- Most a… plüsskutyáról beszélsz? – pillantok vissza egy kissé összezavarodva, megeshet, hogy egy hangyányit flúgos a csaj, de még mindig sokkal jobban jártam, mintha egy vén szipirtyót öntöttem volna nyakon ezzel a tengernyi szőrmókkal. Talán a rendőrséget is rám hívja gyilkossági kísérletért. Észre sem veszem, hogy a mondatai után én is automatikusan tegezésre váltok.
- Ezt mind? – nézek körbe önkéntelenül is a feltételes feladatot végiggondolva. Eszem ágában sincs ezeket visszapakolni. – Én inkább arra gondoltam, hogy meglógnék, még mielőtt bárki is kiszúrja, és igazából ott pont látok is egy hívogató kijáratot – vallom be töredelmesen a menekülési tervem, és rá is mutatok a néhány polccal arrébb rejlő üvegajtóra.
- Mit szólsz hozzá? Kárpótlásul meghívlak egy ebédre – ajánlok fel egy – szerintem legalábbis – csábítóbb, újabb üzletet. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, mióta idebent tötyörészek, de gyanítom, jóval több, mint amire számítottam. Magammal kellett volna hozni valami szakértői kíséretet. Mondjuk…bárkit?
Na igen, bárki is az, ebben tőlem csak jobb lehet.
- Csak siessünk – pillantok a hátsó részleg irányába. Nagyon nincs kedvem ezt itt most kimagyarázni. – A kutyádat majd megnézzük egy másikban. – Ha úgy látom, hogy fontolgatja az ajánlatomat, ezzel a mondattal együtt óvatosan, nem tolakodón, meg is érintem a hátát, hogy a kijárat felé terelgessem, és valamennyit gyorsítsak is a mérlegelési folyamaton. Úgy tudom, van itt még egy játékdzsungel valahol. Marha nagy ez a bevásárlóközpont.  


Benjamin Henson
Üzlet
Play by :
Matt Bomer
Kor :
29
Foglalkozás :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
Hozzászólások száma :
310

Wedsie & Ben - Pig or Cat? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Wedsie & Ben - Pig or Cat?    Wedsie & Ben - Pig or Cat? Empty

Ajánlott tartalom


Wedsie & Ben - Pig or Cat? Empty
Vissza az elejére Go down
 

Wedsie & Ben - Pig or Cat?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ