One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amWedsie & Ben - Pig or Cat?

Benjamin Henson
Yesterday at 11:05 pmDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pmEric Wang és Miss Bell

Wednesday Bell
Yesterday at 8:49 pmJátékpartner keresõ

Stella Montgomery
Yesterday at 6:48 pmHiányzásnapló

Olivia Monaghan
Yesterday at 5:19 pmEthan háza

Ethan Kaminski
Yesterday at 4:55 pmRecognize it! #1

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Adam M. Austin, Adriana Lane, Lena Caldwell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   Szomb. Nov. 10, 2018 4:43 am


annie and damian
always deliver more than expected

- Ja, persze. Nincs ezzel semmi baj – vonok vállat, hiszen tényleg igaza van. Kell a lazítás. Nekem is jó lenne már egy kicsit úgy lazítani, hogy fél percre legalább nem figyelek oda a munkára, de jelen helyzetben sem lehetséges. Hiába vonzó a csaj, hiába érzem jól magam, akkor is észnél kell lennem, mert bármikor elhangozhat egy olyan információ, amire nekem szükségem van.
- Elmélkedős kedvedben vagy, látom. Hát, nem tudom, én például, ha szar kedvemben vagyok, akkor nem keresem az emberek társaságát. Ők se az enyémet, mert tudják, hogy leharapom a fejüket. – És ez tényleg így van. Annienek még szerencséje van eddig, tényleg nem láthatott ilyen állapotban, de felé nem is mutathatom rendesen ezt, ha úgy adódna, mielőtt még lelépne és akkor oda a információforrásom.
- Mit de? – nevetek fel, mert valószínűleg ő sem tudja már mire reagál pontosan, de ez a jelenet, amit letol itt előttem, nyomban arra késztetne, hogy felkapjam és meg se álljak vele hazáig. Megingatom a fejem, de nem veszem le róla a tekintetem. Aranyos így részegen, meg kell hagyni. A kis kifogása pedig, hogy miért van előtte annyi feles pohár, csak még jobb kedvre derít.
- Hallatlan – megyek bele én is a játékába, ugyanis azért elhiszem, hogy nem akarja konkrétan bevallani, hogy ő itta meg azt a sok felest. Ahhoz képest még komolyan mondom, jól tartja magát. Én szerintem ennyitől már lehet, hogy a pult alatt fetrengenék. Mondjuk sosem bírtam jól az alkoholt.
A felvázolt szituációtól, miszerint követem őt, mert haza akarom vinni, még mindig szélesen mosolygok. Mikor viszont közel hajol és úgy reagál rá, megfeszül az állkapcsom. Számító egy dög, meg kell hagyni. Adja itt a jó kislányt, akit csak nagyon nehezen lehet meghódítani, aztán közben meg ő az, aki mindjárt kiugraszt a nadrágomból. Ha nem húzódik el olyan gyorsan, akkor talán már oda is fordultam volna, hogy befogjam a száját. Főleg akkor érzek erre késztetést, amikor már megint felhozza a randis szituációt.
- Nem, azt mindketten akartuk – bököm ki neki, ugyanis így van, kár tagadni. Ezzel ő is, én is tisztában vagyunk. – Kár, hogy a haverod ilyen rosszul tud időzíteni – döntöm oldalra a fejem egy kicsit komorabban most már. Ha nem jött volna az ember, akkor biztos, hogy nem álltunk volna meg, bár akkor nem lettek volna információim az akciójukról, amivel igazából nem sokat értem. Szóval jobb lett volna, ha lefektethetem. Nem aludni.
Ahogy lesegítem a székről és majdnem összecsuklik itt nekem, elkapom a derekánál, de a megjegyzésre, és hogy a seggemre csap, hát arra kurvára nem voltam felkészülve.
- Hiteles vagy Annie – mosolygok, de nem tudom, hallja-e még vagy éppen azzal van elfoglalva, hogy minél szexibben ringassa a csipőjét jobbra-balra anélkül, hogy orra bukjon a rakoncátlan lábai miatt. – Az oroszlán bajszát rángatod, remélem tudod – mondom, ahogy én is beülök a boxba ls belepillantok a szemeibe. Komoly vagyok ezúttal, hogy vegye a lapot, tényleg nem viccelek, és nem annyira tetszik, hogy így játszadozik velem.
Aztán megkérdezem, amiért jöttem, hogy mély levegőt vehessek és végig hallgassam a dolgokat és meglepetésemre, elég hamar belekezd a kicsike. Azt hittem, tovább fog majd tartani és győzködnöm kell, hogy egy kicsit meséljen, de amint látom, könnyebben megy, mint gondoltam.
Ajaj. Mivé, gyilkossá? Érdeklődő ábrázattal figyelem az arcát, mint akit kurvára érdekelnek a lelki dolgok, de aztán mikor a hatásszünet után kimondja… amire nem számítok, elkerekednek a szemeim kicsit. Sőt, még az állam is leesik hirtelen. Most ez komoly? Egy terhes nővel nem lehet packázni, nem juttathatom dutyiba. Mellesleg akkor már nem is tudom megfektetni.
Azért egy gyerek nem rossz dolog… sőt. Mit meg nem adnék.
- Hát, ez… - már kezdenék bele, hogy ez azért nem annyira rossz helyzet, amikor konkrétan a pofámba röhög.
- Baszki, ez nem vicces – morgom, ahogy belekortyolok a whiskymbe. Azért megrándítom a szám szélét, mintha jót szórakoznék rajta, de nem teszem. Amióta a fiam meghalt, nem tudok ilyen „poénokon” röhögcsélni, mert mindig arra gondolok, hogy például hányan mennek el abortuszra, amikor azt sem tudják, milyen értéket veszítenek el. Ölnek meg. Míg mástól elveszi az élet.
Megköszörülöm a torkom, hogy visszarázódjak a jelenbe, mert most talán előjött egy kicsi abból az emberből Annie előtt is, akit nem akartam, hogy lásson.
- Na, hát akkor egészségünkre – emelem meg a poharat, mielőtt az utolsó kortyig kiinnám a benne lévő barna löttyöt és már el is felejtettem, hogy éppen azon voltam, hogy egy kicsit szóra bírjam.

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Chris Evans
Kor :
36
Foglalkozás :
Nyomozó
Hozzászólások száma :
23

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   Pént. Nov. 09, 2018 3:55 pmDamian & Annie


Rabbit in the Trap


Szavai hallatán csak szép lassan elvigyorodok és igazából, nem is tudom hibáztatni, amiért úgymond a fejemhez vágja, hogy sokat ittam, hiszen nem is valami vonzó látvány, ha egy nő ittas. Bár sok pasi meg épp ennek örül, mert ilyenkor könnyebb egy-egy menyecskét táncba vinni. Ezek szerint Hector nem így tekint erre, de legalább megnyugtat, hogy most is vonzó vagyok, csak piás. Tök jó.
-Néha nekem is kijár egy kis lazítás.- vonok ismét vállat, mert most ilyen semmilyen hangulatom van. Igazéból épp ezért ittam, hogy így érezzem magam. Teszek mindenre és kész, csak az a baj, hogy ez az érzés ideiglenes, mert amint eszembe jut, hogy mi történt, megint kényszert érzek arra, hogy igyak.
-Miért? Nem ezt szokták az emberek csinálni? Ha szarul vannak is magukra erőltetnek egy mosolyt, mert attól tartanak, hogy úgyse érdekelné a másikat a bajuk...- lesem magam előtt a pultot elgondolkozva, hiszen kétlem, hogy Hectorra ez nem vonatkozna. Ha úgy is érezném, hogy el akarok neki bármit is mondani, akkor se tenném, mert kétlem, hogy őszintén kíváncsi a gondjaimra. Miért is érdekelné? Egyáltalán, minek kérdezte? Mit várt? Hogy könnyeimmel küszködve, őszintén kitárulkozok neki? Maradjak csak meg az elméjében úgy, mint egy vagány, erős csaj, aki nem rinyál. Még akkor is, ha talán most is látszik a szemeimen, hogy bizony elég sokat bőgtem.
-Szerintem meg de.- kúszik szemtelen vigyor az arcomra még a nyalogatós jelenet előtt és, mintha most még inkább nyeregben érezném magam, végig Hectorral szemezek, amíg el nem tüntetem az italomat. Azt hiszem, most könnyedén bele mennék, hogy lefeküdjünk, hahogy bepróbálkozna, de mivel az imént is inkább arról győzködött, hogy nem kéne már innom, gyanítom, az a fajta pasi, aki nem a pia segítségével szeret hódítani. Még a végén nem a saját csáberejére kéne fognia az esetet és az bizony, elég rosszul esne neki. Gondolom...
-Most mondd meg! Milyen piszok alkoholista lehet itt mindenki, nem?- kuncogok, ahogy közelebb hajolva suttogok neki, majd én is körbe pillantok és be kell valljam, tényleg nehéz lenne erre a pár emberre ráfogni, hogy az ő poharaik vannak előttem. Na de ki is akarná másokra kenni? Én vedelek épp, mint egykor az anyám, erre a gondolatra pedig egészen csalódottá válok. Vajon  is azért volt mindig részeg, mert el akarta nyomni a rossz dolgokat? Ja, hát hiszen én is csak egy teher voltam neki. Azt kívánta, bár meg se születtem volna és ezt még az orromra is kötötte. Igazi anyuka típus volt a drága.
-Pontosan! Valld be végre, hogy annyira imádnivaló vagyok, hogy nem tudsz nekem ellenállni. Az a leghőbb vágyad, hogy megkaparints magadnak és haza vihess... aludni.- suttogom ismét meglehetősen közel hajolva hozzá, miközben az ajkait stírölöm, ahogy a múltkor is. Most viszont jobbnak látom, ha elröhögöm magam és inkább visszább húzódok, még mielőtt ismét odáig fajulna a helyzet... újra.
-Ja nem. Hiszen, én akartam annyira a múltkor is, hogy randira hívj. Neked közöd nem volt az egészhez... lesmárolni is, csak én akartalak, igaz?- na jó, azt hiszem most jutottam el arra a szintre, mikor már túlságosan szókimondó vagyok, mert ezt nem hoztam volna fel más helyzetben. Viszont, az is tény, hogy valóban rosszul esett, ahogy akkor a randizásra reagált. Rám kente, mintha valami kiéhezett nőszemély lennék, akit annyira elvarázsolt, hogy alig várja, hogy őfelsége méltóztassa meghívni egy randira. Mintha ő nem lenne annyira beindulva rám, mint én rá, holott mindketten tudjuk, hogy ez kamu. Alig várja, hogy beadjam a derekam.
-Okééé.- sóhajtok egyet, ahogy kezdeményezi, hogy üljünk le az egyik asztalhoz, de közben Trentnek intek, hogy dobjon két sört -nem árt már most lazábbra fognom az ivást-, majd egy kezembe fogva a két üveget, lekászálódok a székről. Egy pillanatra mondjuk megszédülök, de más híján Hector vállába kapok és elröhögöm magam.
-Bocsi. A lábaim kicsit rakoncátlankodnak. Talán, most könnyebben szét is nyílnának...- suttogom kuncogva, majd rákacsintok, miközben kezemmel a fenekére csapok, kezébe nyomom az egyik sört és finoman riszálva megindulok a box felé. Menet közben kortyolok a sörből egyet, végül leülök és lendületesen bentebb csusszanok a bőr ülésen. Arcomon szemtelen vigyor látszik egészen addig, míg meg nem szólal és rá nem kérdez konkrétabban, hogy mégis mi a gond.
- Oké.- sóhajtok egy nagyot, mint aki hatalmas vallomásra készül, végül a hajam megigazítása után neki furok.
-Azt hiszem, azzá fogok válni, ami soha nem akartam lenni...- komorodok el kicsit, majd ismét meghúzom a sört és körbe pillantok a helyen, mintha valami óriási nagy titkot készülnék mondani.
-Egyedülálló anyuka leszek, Hector... terhes vagyok.- bököm ki, majd jó pár pillanatig tartom a szomorú ábrázatot, de végül Hector képét látva elröhögöm magam. Annyira, hogy még az asztalra is csapok kétszer és a könnyem is kicsordul.


avatar
Törvényszegõk
Play by :
• Jennifer Lawrence
Kor :
27
Foglalkozás :
• thief, trickster, car lover and owner of the Luna Tattoo Studio
Hozzászólások száma :
48

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   Pént. Nov. 09, 2018 2:36 am


annie and damian
always deliver more than expected

Ahogy elnézem Anniet, most valószínűleg a háta közepére is jobban kíván egy nagy púpot, mint engem ebbe a bárba. Nem gondoltam, hogy ennyire rossz passzban találom majd, de végtére is, így is el tudom végezni azt, amit mára terveztem. Talán még jobban is elsülhet az egész, mint ahogy gondoltam.
- Mármint félre ne értsd. Mindig remekül nézel ki, csak most egy kicsit… többet ittál, mint kellene? – emelkedik fel a hangsúlyom a mondat végére, mintha kérdést tennék fel, de a válasz elég nyilvánvaló azt hiszem mindkettőnk számára. Figyelem, ahogy a következő tequiláért nyúl, amire újra elfintorodom. Jó ég. Ha ilyen tempóban halad, akkor lehet, hogy a hátamon kell majd hazacipeljem. Már csak az a kérdés, miért érzek én ilyen felelősséget iránta, hogy épségben hazaérjen? Nyilván csak azért, hogy az elkövetkezendő hónapban is jól tudjon nekem informálni. Semmi másért. Asszem’.
- Hát ez nem hangzott túl őszintének – vetem oda, mert annyira ironikus volt, hogy még ha nem lennék tisztában a dolgokkal, akkor sem hinném el. Mondjuk azt tényleg nem gondoltam, hogy ennyire maga alatt van. Egy ilyesfajta akciónál nagyon is benne van a pakliban, hogy valaki komolyabban megsérül, netalántán meg is hal. Most ez történt, csak éppen nem a megfelelő oldalon.
- Szerintem azzal egy kicsit várnod kellene – mondom egy mosoly kíséretében, ahogy felém emeli a poharat, de aztán persze úgy dönt, hogy ezt most kell felhajtania. Figyelem, ahogy lenyalja a sót a kezéről, és rögtön le is pereg előttem egy-két jelenet, ami akár kettőnk közt is történhetne, ha nem lenne ennyire… makacs. A ma este mondjuk teljes egészében ki van lőve mindenféle ilyesmi reményt tekintve, ugyanis ha még kettőt megiszik ebből a szar italból, akkor tényleg haza kell vinnem. Szerintem már félúton bealudna.
A kis magyarázatára felnevetek, aztán a whiskymbe kortyolok.
- Aha. Persze. És mindenki… - itt megállok kicsit és körbepillantok a bárban, ahol így hétköznap este konkrétan három lélek lézeng és mindenki előtt van valamiféle alkohol. - … mindenki tequilát iszik. Az a rengeteg ember, aki jelenleg itt van – nevetek, mert pár pillanatig nem tudom abbahagyni. Aranyos így részegen, nem tudom megállni, hogy ne szívjam újra egy kicsit a vérét. Ilyen vagyok, de azt hiszem ezt már ő is tudja, ugyanis az előző két alkalmas találkánkkor sem viselkedtem másképp.
- Most lebuktam – mormogom egy sunyi vigyorral. De, tulajdonképp vehetjük úgy is, hogy követem, csak nem a szó szoros értelmében. Egy kicsit okosabban. – Nincs is más dolgom egész héten, minthogy azt figyeljem, merre mászkálsz és mikor léphetek végre közbe, hogy majd egy alkoholmámoros éjszakán újra meghódítsalak és végre hazavihesselek… - vázolom fel a kamu helyzetet, de azért ha jobban megnézzük, ebben van egy icipici igazság. - … és lefektesselek aludni – teszem hozzá, mielőtt még ismét azt szűrné le a dologból, hogy én is csak egy vagyok az összes férfiból, aki meg akarja fektetni és aztán soha többet nem érdeklődni utána. Végül is nem mondom, hogy nem szeretném ezt elérni, de nyilván nem ma lesz ez az este, mert mint már mondtam, nem igazán tudnék vele mit kezdeni. Értsd úgy, hogy nekem józanabbul kell. Amikor másnap majd nem foghatja arra, hogy részeg volt. Mert biztos vagyok benne, hogy arra fogná. Az pedig nem lenne túl gyümölcsöző a kis „együttműködésünket” tekintve. Viszont most az pont kapóra jött, hogy talán őszintére itta magát.
- Gyere, üljünk át oda – intek a fejemmel a sarokban lévő box felé. Ott azért talán még nyugodtabban tudunk beszélgetni. Reménykedem benne, hogy egy kicsit jobban beavat a részletekbe, ha már ennyire… csalódott vagy nem tudom milyen és még ittas is.
Amennyiben nem utasítja vissza, lesegítem a székről és utána megyek az eldugottabb rész felé. Leülök a kanapéra és az asztalra támaszkodom, hogy egy kicsit közelebb legyek hozzá.
- Tehát? Látom, hogy nagyon nincs „minden rohadtul rendben”, szóval? – idézem és érdeklődően pillantok rá. Nem tűnik most jókedvűnek. Vagyis hangulatingadozások vannak, azt látom, mert néha azért mosolyog, de nem éppen ez határozza most meg a hangulatát. Jöhet a lelkizés. Istenemre, kurvára nincs hozzá nekem sem kedvem Annie, értsd meg, de kell az info. Nevek kellenek.

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Chris Evans
Kor :
36
Foglalkozás :
Nyomozó
Hozzászólások száma :
23

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   Szer. Nov. 07, 2018 4:09 pmDamian & Annie


Rabbit in the Trap


Ha nem lenne már így is épp elég elcseszett időszakom, a nyomi pasi eltüntetése után nem sokkal Trent megszólal, miközben mögém les.  Ettől függetlenül lehúzom az italt és már közben elkezdem tervezgetni, mit is fogok mondani a tagnak, hogy még az előtt lekopjon, hogy bármi baromságot is elkezdene nekem ecsetelni, mikor hátrapillantok és rájövök, kiről is van szó. Remek. Épp Hector hiányzott még, hogy tökéletes legyen az összkép. Épp az a személy, akire most a legkevésbé voltam kíváncsi, mivel utálom, ha egy olyan pasi, aki tíz per tizes, ilyen meglehetősen rossz passzban lát.
-Köszönöm.- lesek rá érdeklődve, mert fogalmam sincs, hogy a francba lehet, hogy már megint itt van épp egy olyan helyzetben, amikor a legkevésbé sem vagyok jó hangulatomban. Vagy ennyire kiismerhető lennék, hogy rögtön tudta, hol kell hétfő este keresnie? Bakker. Idáig süllyedtem? Hétfő reggel félrészegen ülök egy bárban? Anyám büszke lenne rám, minden bizonnyal.
-Hát... ez nagyon kedves tőled, tényleg. Gondolom bóknak kellene vennem.- préselem össze végül ajkaimat, miközben pár pillanatig csak bámulok rá, végül visszafordulok a pult felé és már nyúlok is a következő adagomért. Későbbre terveztem, hogy elfogyasszam, de tekintve, hogy ilyen remek társaságom akadt, nem biztos, hogy kibírom addig. Basszus, milyen jól néz ki most is. Hogy a francba lehet ez? Egyszerűen törvénybe ütköző, hogy valaki ilyen szexin emberek közt mászkáljon. Le kellene ültetni pár évre vagy nem tudom.
-Egyébként minden rendben van. Sőt. Minden rohadtul nagyon rendben van.- fintorodok el, ahogy sót szórok a kezemre, majd kezembe veszem az újabb adag tequilát és egy műmosoly kíséretében Hector felé emelem a poharat. Nincs vele semmi bajom, nem azért viselkedek most ilyen furcsán. Szimplán nem akartam, hogy így lásson, bár akkor talán okosabb lett volna részemről, ha inkább a szalon emeletén iszom magam halálra, de az meg olyan szánalmas.
-Írd hozzám Trent.- szólok oda Hector rendelését követően, majd kedvenc Adoniszomra pillantok, -talán kissé erotikusan- lenyalom kezemről a sót, lehúzom az italom és már harapok is a lime szeletbe. Hangosan csapom le az üres poharat a pultra egy "húúú" kíséretében és azon töprengek, hogy vajon meddig fogok ma még süllyedni? Vagy úgy általában? Most például tuti biztos, hogy jól le fogom égetni magam Hector előtt is, bár ez kellene a legkevédbé érdekeljen. Kérdése hallatán a pult felé pillantok, majd egy "ugye milyen ügyes vagyok?" üzenetet sugalló vigyor kíséretében bólintok párat. Fogalmam sincs mikor fogok kidőlni vagy, hogy egy sunyi róka mikor látogat majd meg, de igazából nem érdekel. Bár most, hogy Hector itt van, hirtelen kényszert érzek arra, hogy dobjam a sutba a gondjaimat és megpróbáljak gyorsan kijózanodni valamint normálisan viselkedni. Eddig valahogy jobb volt, amíg csak a vagány, némiképp duzzogásra hajlamos szuper bombázó autóversenyző csajt látta, ha rám nézett, akit a legutóbb majdnem lesmárolt. Most biztos eszébe se jutna ilyesmi, annyira le lehetek aljasodva vagy fogalmam sincs.
-Neeeeeem. Ezek, csak úgy... mit tudom én. Biztos mindenki mindig itt előttem teszi le a pultra az üres poharát.- vonok vállat ártatlanul mosolyogva, majd sóhajtok egy nagyot és kissé elgyötört arccal Trentre pillantok. A sunyi vigyorából ítélve azt hiszem, már réges régen leesett neki, hogy ez a pasi egyrészt elzavarva se lesz, másrészt pedig borzasztóan bejön. Annyira, hogy már percekkel ezelőtt megbántam, hogy ilyen sokat ittam, mert ezzel nem mutatok mást, mint azt, hogy egy hülye alkoholista liba vagyok. A fenébe is!
-Te mit keresel itt? Csak nem követsz engem?- bukik ki belőlem a kérdés, de őszintén remélem, hogy nem így van, mert akkor tényleg mindenhol ott lenne, ahol én, ergo tudna a balul elsült rablásról is. Vagyis, a rablás nagyrészt sikeres volt. Egyedül az a halott őr nem hiányzott a képből, bár úgy tűnt, hogy az egész csapatban egyedül engem hatott ez meg bármennyire is. De nem ez a legrosszabb, hanem, hogy senkinek sem tudok róla beszélni. Persze, Estherrel dumálhatnék, de neki elég gáz lenne bevallanom, mennyire kibuktam amiatt, hogy valaki meghalt, hiszen ő olyan, mint egy... harcos istennő vagy nem tudom. Keményebb, mint némelyik pasi, szóval nem hiszem, hogy épp neki kellene elsírnom a bánatom, másban viszont nem nagyon bízom meg. Mégis, mit mondjak akárkinek is? Teszem azt, például Hectornak? Betörtünk pár értékes festményért meg szoborért, de közben az egyik balfasz társam berezelt és lelőtt egy őrt, amit én rohadtul el akartam kerülni, hogy megtörténjen? Na persze. Már ott meg lennék bélyegezve, hogy betörtünk valahova, ráadásul még mindig simán lehet zsaru vagy besúgó. Manapság már senkiben sem lehet bízni.


avatar
Törvényszegõk
Play by :
• Jennifer Lawrence
Kor :
27
Foglalkozás :
• thief, trickster, car lover and owner of the Luna Tattoo Studio
Hozzászólások száma :
48

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   Szer. Nov. 07, 2018 3:15 am


annie and damian
always deliver more than expected

Nos, a bűnbanda rendkívül agyafúrt. Ezt kijelenthetjük mindenféle túlzás nélkül. Ahogy azt is, hogy szombaton két kiállítás-megnyitó is volt, így kettőre álltak rá, de egyiknél sem volt fogás. Én persze a körmömet rágva ücsörögtem otthon, míg ezek próbáltak rajtuk ütni, de végül nem sikerült. Szóval arra a következtetésre jutottam, hogy jobban Annia bizalmába kell férkőznöm. Úgy talán lesz esélyem konkrétan „bekerülni” a bandába, anélkül nehezen lenne bármi esélyem is. Annie viszont annyira kapóra jött számomra, mint a franc. Hagytam pihenni kicsit, hogy feldolgozza a megnyitón történteket, ugyanis az egyik tag ügyesen elterelte a rendőrök figyelmét azzal a kis lövéssel. Olyannyira kicsivel, hogy az őr bele is halt a sérüléseibe. Nos, a kamerafelvételek elvesztek, ugyanis volt gondja a krapeknak rá, hogy a lövés előtt a kamerákra durrantson. Nem olyan hülyék ezek sajnos. Nem tudom, Annie ott volt-e, de gyanús, hogy igen, és ha így volt, akkor kíváncsi leszek, hogy van a lány.
A szalonban nem találtam, és mivel egyelőre nem tudom, hol lakik, a bár volt a következő célpontom, ami a törzshelyüknek számít. Ahol a múltkor is voltunk. Ott jó párszor megfordulnak. Ha ott nincs, akkor nincs ötletem, most merre kellene keresnem. Fel is hívhatnám, de az túl egyszerű lenne.
Mikor belépek a bárba, pont olyan jelenetnek vagyok szemtanúja, ami arról tanúskodik, hogy Annienek nincs jó napja, és ezt meg is erősíti szóban is, mire mögé érek. Biccentek a pultosnak.
- Na, itt a következő áldozat – jegyzi meg, mire aztán helyet foglalok Annie mellett és oldalra pillantok.
- Egészségedre – jegyzem meg elfintorodva, ahogy végignézem, amint lehajtja a tequilát. Már a látványtól is érzem a borzalmas ízét a számban. Ugh. – Valami baj van? Nem nézel ki túl jól – puhatolózom, holott sejtem, mi lehet a probléma. Persze erről ő nem tud, úgyhogy jó lesz tettetni a hülyét egy kicsit. Nem számítottam arra, hogy ennyire borzalmas állapotban lesz. Mármint még így is rendben van a csaj, kétség sem fér hozzá, csak nem biztos, hogy egyáltalán szóba fog velem állni. És ha megteszi, akkor meg lehet, hogy erősen lelkisegély szolgálatot kell majd nyújtanom, amiben meg végképp kurva szar vagyok.
- Egy whiskyt kérnék – fordulok a pultoshoz, hogy most kicsit erősebbel indítsak, mint egy sör. Úgy érzem, kelleni fog. Ha valóban az a baj, ami szombaton történt, hát… talán rossz másodállást választott a drága, mert az ilyenekkel számolni kell. Míg Annie nem figyel, előveszem a mobilom és elküldöm a nyomozó társaknak a hely nevét, hova kell jönniük. Tervem van mára. Annienek pedig két lehetősége van. Vagy a bizalmába fogad egy kicsit jobban és beavat az esemény részleteibe, nevén nevez néhány embert a bandából vagy bajban lesz. A saját fülemmel hallottam amikor a haverja ott volt, hogy benne van a buliban, és ez épp elég ahhoz, hogy előállítsák. Onnantól pedig egyenes az út a lejtőn lefelé a nagy gödörbe, ahonnan rohadt nehéz lesz kimászni. De azért vagyok én itt, hogy segítsek. Már, ha engedi. A helyzet viszont az, hogy egészen megkedveltem a csajt, szóval ha tetszik, ha nem, kicsit azért az első verziónak drukkolok jobban. A rendőrség is százszor jobban jár, mert így egyelőre nem sok nevet tudunk, de ha Annievel sikerül kicsit összemelegednem, akkor talán el tudom érni, hogy megemlítsen ezt-azt, amivel csak jól járunk.
- Azt mind egyedül ittad meg? – bökök a fejemmel a mellette sorakozó fél tucat feles pohár felé. Rendesen kilehet, ha ennyire vedel. Na, de majd nemsokára talán egy kicsit már jobb kedvre tudom deríteni.  

avatar
Bûnöldözés
Play by :
Chris Evans
Kor :
36
Foglalkozás :
Nyomozó
Hozzászólások száma :
23

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   Kedd Nov. 06, 2018 10:38 amDamian & Annie


Rabbit in the Trap


Két napja iszok megállás nélkül. Még aludni se aludtam valami sokat, mert folyton az az őr jár az eszemben, akit David zok szó nélkül lelőtt. Pedig, rimánkodott az életéért, esdekelt a két gyereke miatt, de ez a szemétláda... istenem. Hogy tehetett ilyet? Le is üthette volna vagy épp elég lett volna az is, hogy megkötözi és becsukja valahova, miután elvett tőle mindent. De nem. David ölni akart, vagy legalábbis rohadtul tetszett neki, mert a szeme sem rebbent. Biztos sokkal jobban alszik, mint én és nem is értem, miért én vagyok kibukva, hiszen nem én húztam meg a ravaszt. Sőt, én már, csak akkor értem oda, mikor az őr kinyögte, hogy "kérem, ne lőjjön le, családom van!", de mire hatással lehettem volna a társamra pár jó szóval, már csak a fülsüketítő durranást hallottam. Utána pedig kitört a káosz. Sietve dobáltuk be a meglévő holmit a teherkocsiba, hogy minél gyorsabban eltűnhessünk onnan én pedig hol az émelygéssel, hol a sírással, hol a rettegéssel küszködtem. Azt hittem, hogy elkapnak minket, de az biztos, hogy akkor beköptem volna Davidet. Sőt. Még így is megfordult a fejemben, hogy adok valami infót a zsaruknak, de akkor saját magamat is a mélybe rántom a többiekkel együtt. Minden esetre, ezt akkor sem veszi be a gyomrom, mert egy dolog szórakozásból tárcát lopni és megint más kioltani egy életet. Ez már az én erkölcsi morálomon is túl tesz.
Szóval, a szombat esti borzalom óta iszok és jobb ötlet híján próbálom idióta pasikkal elterelni a gondolataimat. Némelyik annyit tud beszélni, hogy tényleg elfelejtem még a nevemet is negyed óra után, bár ebben segítségemre van az ital is.
-Trent! Adj még három pohárral!- tolom a pultos felé a kis tequilás poharaimat, amit már hármasával kérek, hogy ne kelljen szegény Trentet túl sűrűn piszkálnom, de ettől még azért nem húzom én le sorban az italokat. Elnyammogok a limeokon, amiket kapok mellé és elhallgatom a mellettem ücsörgő pasit. Úgy rám van kattanva, hogy már többször utalgatott rá, hogy lépjek le vele, amit nem is értek. Nagyon kiéhezett ürge lehet, ha beindul egy kisírt szemű, félkattyos nőre, aki nem szól egy büdös szót sem azon kívül, hogy italt kér magának.
Nyugodtan lesem magam előtt a pultot, egészen addig, míg meg nem érzem, hogy a pasi keze felfelé kezd kúszni a combomon és erősen azon van, hogy a piros miniruhám alá nyúljon. Elkapva a kezét hangosan felszisszenek, minr valami hülye kígyó, miközben azonnal csavarni kezdem a kezét és szikrázó szemekkel rápillantok.
- Takarodj innen, vagy eltöröm a kezed. Gondolom, az unalmas informatikus állásodhoz nem árt, ha tudsz gépelni, szóval tűnés!- rivallok rá, majd lökök is egyet rajta, minek köszönhetően leborul a székről, aztán szitkozódva odébb áll.
-Hanyadik pasi is volt, aki így járt? A harmadik? Nem ismerek rád Annie. A szokottnál is agresszívebb vagy.- szólal meg röhögve Trent, mire fejemet csóválva elnevetem magam.
-Szimplán szar napom... hetem van.- vonok vállat, majd ennek örömére -még mielőtt bekönnyeznének a szemeim, ahogy újra eszembe jutnak a szombat esti események- lehajtok egy újabb tequilát.

avatar
Törvényszegõk
Play by :
• Jennifer Lawrence
Kor :
27
Foglalkozás :
• thief, trickster, car lover and owner of the Luna Tattoo Studio
Hozzászólások száma :
48

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Annie & Damian ~ Rabbit in the Trap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek-
^
ˇ