One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokmum's the word┃charlie & bae

Ethan Kaminski EmptyCharlotte M. West
Today at 12:08 amJust have fun ~ Elias & Tara

Ethan Kaminski EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:06 pmMarshall x Nash - The first look

Ethan Kaminski EmptyClayton Nash
Yesterday at 10:11 pmFoglalt vezetéknevek

Ethan Kaminski EmptyKaylee Bennett
Yesterday at 8:52 pmA falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Ethan Kaminski EmptyAlan Bret
Yesterday at 8:35 pmHolden & Leslie

Ethan Kaminski EmptyLeslie Hewson
Yesterday at 7:07 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Ethan Kaminski EmptySofia I. Basora
Yesterday at 7:01 pmbetter me, better you ☆ Mila & Isa

Ethan Kaminski EmptyRosemary Mila Saville
Yesterday at 6:24 pmGrace Eileen Hoover

Ethan Kaminski EmptyBellamy West
Yesterday at 5:46 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Ethan Kaminski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ethan Kaminski   Ethan Kaminski EmptyVas. Okt. 21, 2018 11:09 am

Ethan Kaminski


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Ethan Kaminski
Becenevek:
Csak Ethan
Születési hely, idő:
New York, 1985. 05. 15
Kor:
33
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Hetero. Ne is merj mást feltételezni!
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
válasz ide + milyen szak + még tanul/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Cégvezető
Ha dolgozik//Munkahely:
Kaminski Instituden
Hobbi:
Önművelés és szex - a két legfontosabb dolog az életben
Play by:
Bill Skarsgard

Jellem

E - mint együttműködő
Ha nem hiszed, kérdezd csak körbe New York vagy akár Párizs üzleti körét - a tisztességeseket, és a bűnben fogantakat szintúgy. Az együttműködésem persze mindig is saját cégem malmára hajtja a vizet - és nem sokat vannak, akik felelősségre mernének vonni ezért.
T - mint tettrekész
Jelszavam: mindent az üzletért! Legyen ez unalomban végigült tárgyalások sorozata, vagy akár fizikai ráhatásoktól legkevésbé sem mentes meggyőzése a riválisoknak egy sötét sikátor legmélyén, soha nem hátrálok meg a kihívások elől.
H - mint hidegvérű
Akár egy számítógép monitorja, vagy épp egy revolver csövén megcsillanó halál fénye, nem érdekel. Mintha csak útjelző táblák szegélyeznék sorsomat és tetteimet, mindig megtalálom a legtökéletesebb megoldást ahhoz, hogy ne csupán megmeneküljek a szorongatott helyzetből, hanem a cselekmények győztesévé váljak.
A - mint ambiciózus
Megalapítottam és felfuttattam egy céget a nulláról, a sötét semmiből. Persze nem mindig - na jó, az esetek legnagyobb százalékában - tisztességes eszközökkel, de kitűztem magam elé egy célt, és összeszorított fogakkal haladok felé. Ha ez nem bizonyítja ezen jellemvonásomat, akkor kettőnk közül nem én járok tévúton.
N - mint nagypályás
Bankárok, cégvezetők, csempészek, maffiózók - tartózkodjanak bár az élet naposabbik felén, vagy az árnyékok között, de mind megvehetőek és megfizethetőek, csak éppen birtokolni kell a lelkeket megnyitó kapuk kulcsait. És persze ne felejtsem ki a rendőröket - úgy hiszed, köztük nincsenek korruptak? Elmondhatatlanul nagyot tévedsz.

K - mint karizmatikus
Eme jellemvonásom leginkább természetesen a hölgyek köreiben arat nagy sikert. Nem ismerem sem a cölibátus, sem a legcsekélyebb önmegtartóztatás fogalmaát - elvégre az élet azért van, hogy hódoljunk örömeinek és gyönyöreinek. Akár szép szóval, akár némi erőszakkal, de mindig megkapom azt, akit akarok: és a legkevésbé sem érdekel, ha összetört szíveket hagyok magam mögött.
A - mint agilis
Hatékonyság és ügyesség - ez a két szó az, ami elválasztja egymástól a sikerest és sikertelent, a győztest vagy a bukottat. Hidd el, én nem tartozom, és soha nem is fogok a második csoporthoz tartozni.
M - mint magabiztos
Szerinted tudna egy gyáva, remegő őzike boldogulni a kőkemény üzleti életben, vagy akár az alvilág mocskában? Aligha. Acélos idegrendszer, kemény lélek, és rezzenéstelen arc szükséges hozzá. Sokszor már az első másodpercben dől el a siker, vagy épp élet és halál kérdése - és mindig az első benyomás alapozza meg a jövőt.
I - mint intelligens
Miről szeretnél beszélgetni? Fizikáról? Csillagászatról? Művészetekről? Talán filmekről vagy könyvekről? Hidd el, a Google nem halmozott fel annyi tudást, mint amennyit nekem sikerült magamban. Ha az önművelés hobbinak számít, akkor ezt mesteri szinten űzöm.
N - mint nyugtalan
Eleinte New York, majd Európa, Párizs, és az üzleti élettől függően a világ ezernyi más országa, ahol már megfordultam - a világban mindenhol otthon vagyok, és mégis hontalan bolyongok. Bárhová megyek, a család és a húgom ellen elkövetett árulásomat sehol sem felejthetem el.  
S - mint sikeres
Csak nézd meg honnan indultam, és hová jutottam. Úgy vélem, szükségtelen cizellálnom a dolgokat - a tények magukért beszélnek.
K - mint kulturált
Az ápoltság, a jó modor és a protokoll számomra olyan, mintha csak az anyatejjel szívtam volna magamba - na persze ez csak akkor lenne lehetséges, ha némileg kétes múltamból felbukkanna egy adoptálás ténye. Tény, hogy minden helyzetben feltalálom magam, és tisztában vagyok az írott, és íratlan viselkedés szabályaival - ez a jellemvonásom a karizmámmal vegyítve ellenállhatatlan elegyet alkotnak.
I - mint intuitív
Megérzései mindenkinek vannak, mindenkiben ott rejlik ez a képesség - csak épp nem hallgat mindenki rájuk. Én sosem hagyom figyelmen kívül az ösztöneimet, és buzgón hallgatok rájuk. Remélem most sem vezetnek majd tévútra, midőn visszatérek New York mindig ébren lévő városába.


Múlt

Család? Kezdjük azzal, ki mit ért ez alatt a szó alatt. Nekem van is, meg nincs is, ami azt illeti. Egészen addig, míg át nem léptem a férfikor küszöbét, irigységgel kevert keserűséggel néztem a nagy, szent családról szóló filmeket, olvastam a könyveket, ahol az élet olyan egyszerű volt, átlátható és idilli a megvalósult amerikai álom által életre keltett kisvárosban, jókedvű szomszédok által körülvéve, ideális családban, ahol apa dolgozni jár, anya meg otthon főz, és egy közös vacsora után meghitt légkör uralkodik a helyes, fehér kerítéses ház falain belül.Szerettem volna egy ilyen családot. Szerettem volna érezni az engem körülvevő biztonságot - nem, nem anyagi biztonságra gondolok elsőképpen, hanem a mindent körülölelő szeretet és támasz biztonságára, amely szilárd talajt tol a lábam alá, és amely biztosít róla, hogy bármilyen legyek, hogy bármit tegyek, mindig apám és anyám fia maradok. Aztán mikor lepergett a film, vagy elfordítottam a könyv legutolsó lapját is, rám szakadt a valóság keserű realitása.
Persze, ha a szó hivalosan rideg értelmében tekintjük, elmondhatom hogy van családom. Van egy apám, aki igazából annyit tett hozzá az életemhez, hogy egy sejtjét adta anyámnak egy mámoros éjszakán. Nemzőm jelen volt ugyan az életünkben - de csak mint kísértet, mint kósza árnyék, amely felbukkan néha egy másik világból, hogy jelét adja létezésének - aztán, a szellemtörténetek kliséihez méltó módon apám egyre ritkábban bukkant fel közöttünk, hogy legvégül ott maradjon teljes valójában valamelyik bár sejtelmes félhomályában elveszve. Nem tudom, hol van ma az apám. Talán már nem is tartozik az élők világába. Ha mégis, akkor alighanem egy kocsma sarkában ücsörög az olcsó whisky és sör bűzével körülvéve, ápolatlanul, összeroskadt vállal, vagy épp New York ezernyi hajléktalanjának sorát gyarapítja, koszos ruhában, évtizednyi kosszal a bőrén és ruháján, apróért koldulva az utcák sarkain, lassan elernyedve a rá váró közeli enyészet karmaiban. Anyám igyekezett a maga bohém és sokszor meggondolatlan módján összefogni lassan széthulló családunkat, tevékenységét több-kevesebb sikerrel koronázva. Felnevelt? A válasz a leghatározottabb igen. Hogy adott-e valami útravalót az életre? A válasz nem lehet más, csak a nagybetűs NEM. Ma már túl van a negyedik férjén, és a sokadik kapcsolatán a férfiak megszámlálhatatlan választékában szemezgetve.
Csodaszámba megy hát, ha ilyen körülmények között felnövekedve szinte csak mi maradtunk egymásnak a húgommal? Lyn és én voltunk azok, akik csak magukra, és az egymás iránt érzett szeretetre támaszkodhattak a világban. Olyanok voltunk együtt, mint a jin és a jang, mint az építőjáték egymáshoz tökéletesen illeszkedő darabkái - ha azt kérték volna tőlem, akár az életemet is odaadtam volna a húgomért.
Szép szavak? Minden bizonnyal. Kár, hogy a tettek megcáfolták őket. Mert mikor valójában teljes mellszélességgel kellett volna a testvérem mellett állnom, elárultam őt, sorsára hagytam, eltűntem a szeme elől, és felszívódtam az utolérhetetlen semmiben. És noha nem ez a teljes igazság, mégis hagytam, hogy azt higgye, családunk tagjai közül én ütöttem rajta a legaljasabbat, és én szúrtam szívébe a láthatatlan, képzeletbeli tőrt - higgye inkább ezt, mint hogy tisztában legyen a teljes igazsággal. Annak a súlya elég, ha az én lelkemet nyomja - sosem fogja megtudni, hogy a saját, és az ő életének védelmében fordítottam neki hátat. Mindezek ellenére az árulásom ténye mázsás súlyként ül a lelkemen, rám üvölt minden reggel a tükörből ha belenézek, és kínzó árnyékként rohan rám hálószobám éjszakai sötétjében.

*****

A nappalim ablakához állított íróasztal gondoskodik róla, hogy munka közben is képes legyek elgyönyörködni Párizs mindig nyüzsgő városában - az éjjeli fények gondoskodnak is róla, hogy a látvány lélegzetelállító legyen. Épp eléggé el is vonja a figyelmemet a laptopon pörgő számsoroktól. A telefonom megcsörren, a személyi asszisztensem hívja fel a figyelmemet a másnapi napirendi pontokra. Megkérem, hozzon össze egy találkozót az RCI gazdasági igazgatójával, megbeszélni a piacra dobott részvényeik eladását, és a következő pénzügyi évre vonatkozó támogatást. Átfutok még néhány mailt, jóváhagyva vagy épp vétózva őket, majd kihasználom az este végre beálló csendet - a mai munkanapnak a tervek és jelek szerint vége. Kinyújtózom a székben ülve, és elgondolkodom, mit végeztem aznap. Tulajodnképpen lezártam az életem itt töltött részét - a holnapi nappal lezárom az európai projektet, hogy visszatérjek New York városába.
Keverek magamnak egy martinit, és az ablakhoz lépve figyelem a szemközti épületen villódzó reklámot, mikor a telefonom életre kel. Sarah keres, a cégem az általam kinevezett párizsi igazgatója - legalábbis holnaputántól.
- Hallgatom, Sarah - nyomok rá a kihangosításra, és közben a tekintetemet nem szakítom el a kinti éjszakáról.
- Mr. Kaminski, a Wolthed igazgatósága hajlandó a részvényeit rendkívül kedvezményes áron felajánlani nekünk - hallom a kimérten udvarias hangot.
- Mennyit akarnak? - érdeklődöm.
- Kétezret darabjáért.
Hümmögök. Nem a legszolídabb ár egy bukás közelben álló cég helyzetében, de nyilván ők is tudják, hogy még mindig jobban járnak így - én magam is - mintha a részvények a mélypontra kerülnek. Ők is kasználnak, és némi taktika bevetése után én is fogok.
- Adjuk meg - vonok vállat. - Önre bízom. A legjobb alkalom, hogy beleszokjon az új pozíciójába.
- Dubois szenátornaknak lesznek fenntartásai. Csaknem harminc százalékos részesedése van a cégben - hallom Sarah hangjában felcsendülni az aggodalmat.
- Kenjék meg - vonok vállat. - Vagy épp piszkálják meg kicsit a múltját. Az efféle embereknek mindig van egy nem túl tisztességes múlt a hátuk mögött - jegyzem meg blazírtan. Ironikus, hogy pont én mondom ezt. Erre szokás megjegyezni, hogy bort iszik, vizet prédikál.
- Ahogy kívánja, Mr. Kaminski - hallom a meglepett, de engedelmes választ, majd bontja a vonalat. Tudom, hogy nem fogok csalódni Sarah rátermettségében. Azért választottam őt, mert rendkívül meggyőzően és roppant sikeresen érvelt bizonyos beruházások érdekében, és mert noha senki nem feltételezné róla, de ugyanúgy nincs kifogása az üzleti élet kevésbé tisztességes módszerei ellen sem, ahogy nekem.
A telefon ismét felberreg, és mikor meglátom a hívót, bosszúsan rántom össze a szemöldökömet. Irene az, a tegnap esti partnerem - az üzletasszonyok tipikus prototípusa. Negyvenes, gyönyörű, még tudja, mitől döglik a légy - és a férje által meglehetősen elhanyagolt. A tegnapelőtti parti után eltöltöttem vele egy éjszakát, és azóta is kitartóan próbálkozik, annak ellenére, hogy az elején közöltem vele, nem lehet szó sem többről, sem ismétlésről. Igazából örüljön, hogy életben hagytam - egyik üzletem szorosan hozzá kapcsolódott, és elvem, hogy az ember nem szarik a saját fészkébe. Háromszor nyomom ki a telefont, majd megunva kikapcsolom. Két nap, és megszabadulok ettől a kötöttségtől is.
New York vár. Az Államok legnyüzsgőbb városa. A felhőkarcolók, a neonreklámok, a Broadway és milliónyi különféle náció városa. És a húgom városa. Látni fogom őt - visszatérni az életébe. Feltéve, ha ő is akarja. A vér szava széttéphetetlen kötelék. Hosszú évek múltán is közelebb húz bennünket egymáshoz.


Vendég

Anonymous
Vendég

Ethan Kaminski Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Ethan Kaminski   Ethan Kaminski EmptyVas. Okt. 21, 2018 12:26 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Ethan!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nem élek túlzással, amikor azt mondom (írom), hogy nagyszerűen megragadtad a megállíthatatlan irányító személyiségét, aki az élet több területén is kitűnően helyt áll, legyen szó akár a munka vagy éppen az azon kívüli közeggel. Tipikusan az a személy vagy, akit jobb ha az ember maga mellett tudhat, hiszen mint ahogy azt a jellemed felépítése közben is tartalmasan kifejtetted,  sok minden játszik melletted, és abszolút semmit sem bízol a véletlenre. Very Happy A hétköznapjaidat körülölelő tevékenységeidet figyelembe véve ez egyáltalán nem meglepő, hiszen ahhoz, hogy sikereket érj el, te magadnak kell lenni a legnagyobb megoldásnak, az egyetlennek, aki a végén nyerésre áll.
Örültem, hogy ilyen felosztás szerint írtad le Ethan jellemét, és mindazokat, amiket érdemes pluszban még tudni róla, ahogyan annak is, hogy ebből a családi kapcsolatok sem maradtak ki, melyeket közel sem neveznék egyszerűnek. Ami pedig a húgodat illeti, remélhetőleg némiképp rendeződnek majd közöttetek a dolgok, habár úgy gondolom azelőtt lesz még pár nagyobb lélegzetvételű harc, amin túl kell esnetek. Kíváncsi leszek miképpen fogjátok ezt megoldani. Very Happy
Szeretném így végszó előtt megjegyezni, hogy igazán kedveltem olvasni az előtörténetedet, mert nagyszerűen fogalmazol. Ethan Kaminski 1404455205
Ezek után nem is szándékozom tovább húzni az idődet, hiszen biztosan várnak már rád. Smile

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
676

Ethan Kaminski Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ethan Kaminski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ