One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Ethan Kaminski, Fable S. Hill, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Olivia Monaghan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Olivia Monaghan   Csüt. Okt. 11, 2018 8:51 pm

Olivia Monaghan


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Olivia Monaghan
Becenevek:
Liv
Születési hely, idő:
Denver, 1989.02.11.
Kor:
29
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
frissen elvált
Csoport:
Média, művészet és sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
nem járt egyetemre, de feltett szándéka beiratkozni valami üzleti főiskolára, hogy hivatalosan is ő lehessen a cégének a vezetője
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
befutott beauty vlogger, márkaarc és diplomamegszerzést követően a MoMo Beauty ügyvezetői szék várományosa
Ha dolgozik//Munkahely:
MoMo Beauty
Hobbi:
festés, mert az megnyugtatja
Play by:
Jenna Coleman

Jellem
Odaadó ● az életének egyetlen területén sem tud mindössze fél gőzzel csinálni valamit. Ha ugyanis belekezd valamibe, akkor azt teljes odaadással és szeretettel végzi, kifogása pedig szinte senkinek nem lehet ellene.
Lelkizős ● régen sokkal többet beszélt az érzéseiről, ma már inkább elhallgatja őket és nem teregeti ki a szennyeseit. Ettől függetlenül mindent a szívén visel, anyukájával képes órákon át a telefonon lógni és beszélgetni jóformán a semmiről. De még ha nem is szakértője az élet bizonyos területeinek, szívesen meghallgatja mindenki problémáját és remek tanácsokat is ad. Talán ha nem azzal keresné a kenyerét, amivel, akkor pszichológusként dolgozna.
Idegbajos ● mindenen aggódik, ebből pedig az következik, hogy túl sokszor idegeskedik, néha felesleges dolgokon. Ilyenkor az a legjobb, ha sütésbe fojthatja bánatát vagy kiülhet az erkélyre festeni. Ennél a két dolognál ugyanis semmi más nem nyugtatja meg őt jobban.
Vendégszerető ● nagyon is spontán lélek, ezért kicsit sem zavarja, ha hívatlanul beállítanak hozzá. Mindig fel van készülve ilyen eshetőségekre, ezért vendégváró falatkák is lapulnak szinte állandóan a konyhájában.
Igényes ● nem csak a külsejére ad, de az élet minden területén figyel a megjelenésre, legyen szó a saját megjelenéséről, a lakásáról vagy épp az autójáról. Nála sosincs kupleráj, de azt se kell gondolni, hogy rendmániás őrült lenne, aki kézi porszívóval a kezében járkál és szedi össze az elejtett morzsákat. Mindössze szerinte rend a lelke mindennek, éppen ezért legjobb tudása szerint igyekszik tisztaságot tartani maga körül.
Alapos ● mindent a lehető legnagyobb precizitással és pontossággal végez, nem szereti, ha a munkája nem hibátlan, éppen ezért képes nagyítóval vizsgálni az általa kreált dolgokat, hogy még véletlenül se találjanak fogást rajta.

Magabiztos ● a magánéletben ugyan nem az, de ezt tudjuk be a fiatalon elszenvedett rossz házasságának. Ennek ellenére a karrierjében rendkívül magabiztos, az általa készített videókon sugárzik róla az önbizalom és kicsit sem kelti egy félős, megszeppent kislány képét.
Optimista ● bármi rossz is történt vele a múltban, pozitívan tekint előre és őszintén hisz abban, hogy vár rá egy jobb élet, egy igaz szerelem, s a boldogság.
Nagylelkű ● már akkor is jótékonykodott, mikor karrierje kezdetén egy árva fillérje nem volt. Akkoriban inkább önkéntes munkákat vállalt, ma viszont ezek mellett egy-egy igen vastagon megírt csekket is ki tud állítani az általa hőn támogatott alapítványoknak.
Ambiciózus ● a munkájában nem ismer határokat, célja a csillagos ég. Ráadásul keményen is dolgozik, mindig újabb és újabb ötleteken töri a fejét, hogy még több követőt szerezzen és kicsit se lankadjon az érdeklődés az irányába. S hát... eddig is elért mindent, amit céljául maga elé kitűzött, így valószínű így lesz ez később is.
Gondoskodó ● mindig is szívén viselte az elesettek sorsát és ez a mai napig így is van. Ő tipikusan az a nő, akinek mindig van pár dollár a kabátjának zsebében, hogy az utcai kéregetőknek tudjon adni belőle. Télen van, hogy meleg takarókkal is meglepi őket. S ugyanúgy, ahogy az idegenekről, úgy természetesen a szeretteivel kapcsolatosan is legalább ennyire gondoskodó tud lenni. Pláne ha valaki beteg vagy ha születésnapja van az illetőnek, e kettő esetben ugyanis képes végtelenül nagy felfordulást csinálni. Nem kétség, hogy egy nap remek anya lesz belőle, bár a tyúkanyó stílusával könnyen lehet, hogy agyára megy majd kamasz gyerekeinek.
Hűséges ● nehezen enged úgy igazán közel magához bárkit is, ám ha ezt megteszi, ahhoz végtelenül lojális marad. Tehet bármit az illető, Oliviát bizony roppant nehéz lesz elüldöznie maga mellől. Talán pont emiatt a tulajdonsága miatt nézett el annyi mindent az ex férjének is, s bátran kijelenthetjük, hogy abban az esetben inkább hátránya volt ez a tulajdonsága, mintsem előnye.
Akaratos ● nem szereti, ha a dolgok máshogy alakulnak, mint ahogy ő azt előre eltervezte. A végletekig kiáll a saját igaza mellett, makacssága egy öszvérével vetekszik.
Nyugtalan ● hiába bizonygatja, hogy nem él félelemben, mégis mióta az ex férje bántalmazta, nem bírja nyugodtan álomra hajtani a fejét, ám ez valamilyen szinten érthető is.

Amit szeret:
● a virágokat,
● az olasz ételeket,
● az esőt,
● a történelmi épületeket,
● és a verseket.

Amit utál:
● a forróságot és a tüzet,
● az osztrigát,
● a repülést és a magasságot,
● a kórházakat,
● és a madarakat.

Top 3 tétel a bakancslistáján:
1. Végignézni a napfelkeltét a Grand Canyon-nál.
2. Egyszerre lenni négy helyen (azaz meglátogatni a Négysarok régiót, ahol megtalálható négy állam találkozási pontja).
3. Megtalálni a boldogságot és talán egy nap családot alapítani.

Múlt
Van az úgy, hogy az ember rosszul választ párt magának. Én naiv módon azt hittem, hogy én majd azon kevesek közé fogok tartozni, aki fiatalon megtalálta a boldogságát. Akinek nem kell hosszú éveken át az Igazi után sóvárognia, elmenni ezer és egy őrült randira... Hisz nekem már ott volt Logan. Tizennyolc évesen ismerkedtünk össze, s voltaképp azóta egy párt is alkottunk. Borítékolva volt nálunk minden: esküvő, gyerek, közös boldog élet. És tulajdonképpen sokáig tényleg jól megvoltunk. A legnagyobb összhangban, szerelemben és szenvedélyben éltük a mindennapjainkat, még az esküvőnk után évekkel később is. A gyermekáldás ugyan váratott magára, de mivel fiatalok voltunk, nem idegeskedtünk miatta, hiszen tudtuk bőven van még időnk. Az idő aztán telt, mi pedig belefásultunk a hétköznapokba. Logan állandóan dolgozott, szinte alig láttam, ha viszont mégis tudtunk együtt tölteni egy kis időt, akkor csak szekált a munkám miatt. Lenézett engem, mivel nem volt diplomám, a karrieremet meg nem tartotta többre holmi bugyuta hobbinál. Bár szerintem csak az zavarta, hogy kreativitással és kitartással milyen birodalmat is építettem ki magamnak, amihez voltaképp semmi másra nem volt szükségem, mint egy kamerára, laptopra és internet kapcsolatra. De nem ezek miatt az apró, mindennapos zsörtölődések miatt futott zátonyra a kapcsolatunk. Ő családot akart alapítani, én azonban, ahogy egyre inkább felfelé ívelt a karrierem, még vártam volna vele. Ennek következtében éjszakákba menően túlórázott, ha pedig végzett, inkább egy szállodaszobába vonult el, mintsem a szerelmi fészkünkbe.
A rossz dolgok aztán még rosszabbra fordultak. Ma már jól tudom, hogy a sorozatos megcsalásait sem kellett volna elnéznem neki, hülye módon mégis megtettem. Ahogy aztán a fölött is szemet hunytam, hogy megütött. Nem egyszer, nem kétszer, hanem számtalanszor. Tulajdonképpen nem tudnék jó magyarázattal szolgálni arra, miért nem hagytam faképnél. Szégyelltem volna, hogy becsődölt a házasságom? Féltem tőle? Esetleg mindkettő vagy valami más állt a háttérben? Őszintén nem tudtam. Az a bizonyos pohár akkor telt be, mikor a barátaink szeme láttára a fejem mellett elhajított egy poharat. Innen pedig már nem volt visszaút. Könyörgött nekem, a bocsánatomért esedezett, de ekkorra már számomra is világossá vált, hogy ez így nem mehet tovább. A válóper évekig húzódott és csak alig három hónapja sikerült megszabadulnom tőle.
Imádtam a lakásunkat, a régi életünket, Logan-t is... de rá kellett jönnöm, hogy ő viszont már évek óta nem az a férfi volt, akibe egykor beleszerettem. Könnyes búcsút vettem Denver-től, hogy aztán repülőre ülve New York-ba jöjjek és itt új életet kezdjek. A magánéleti válságomból az online követőim szerencsére semmit sem érzékeltek, én meg aztán nem kötöttem pluszban az orrukra, hogy mik is történtek velem, hiszen mindenki sepregessen csak a saját háza tájékán. Viszont megnyugtatott, hogy tudtam, többé nem kell majd több rétegnyi sminket felvinnem az arcomra, játszanom a világítással és utószerkesztenem a videóimat csak azért, hogy ne látszódjanak a férjem által az arcomra mért ütések nyomai. Különös gondot fordítok arra is, hogy a bejegyzéseim és a videóim alatt tartózkodási helynél még mindig Denver szerepeljen, hogy még véletlenül se tudja meg Logan, merre élek éppen. Nem mintha túl könnyen megtalálna a Nagy Almában, de tanulva a korábbi hibáimból jobb volt félni, mint megijedni.


avatar
Média
Play by :
Jenna Coleman
Kor :
29
Foglalkozás :
CEO of MoMo Beauty
Hozzászólások száma :
12

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Olivia Monaghan   Hétf. Okt. 22, 2018 7:07 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Olivia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Mindig örömömre szolgál, hogyha minél több információt tudhatok meg egy adott személyről, és ez nálad sem történt másképp a kifejtett jellemedet figyelembe véve.  Jó volt olvasni miképpen alakult az életed a választott hivatásod szempontjából, melyekhez ott volt segítségként a benned erősen dolgozó kitartásod és elszántságod egyaránt. Jó az, ha valamit találunk az életben, amely ad egy löketet a hétköznapjainknak és ahelyett, hogy monoton események sorozatába zuhannánk, inkább élvezzük minden percét, hiszen ez az amit igazán akartunk. Te szerencsésnek vallhatod magad ebből a szempontból, hiszen tényleg azt teszed nap, mint nap, ami közel áll a szívedhez, és remélhetőleg még egy jó ideig ugyanilyen lelkesedéssel állsz majd a munkádhoz. Smile
Az emberi kapcsolatok sosem egyszerűek, mert sajnálatos módon valaki mindig sérül bennük. Noha nem kizárt, hogy néhányuk túléli az akadályokat, a te házasságod mégis jobb, hogy végleg lezárult és megszabadulhattál egy olyan embertől, aki több szempontból is csalódást okozott számodra és rosszul bánt veled. Reménykedjünk benne, hogy mikor újra képes leszel belevágni egy újabb kapcsolatba, akkor abban tényleg megtalálod azt, amire/akire szükséged van. Very Happy Lelkitársak biztosan léteznek, csak könnyen lehet, hogy eltévedtek ezen az életnek nevezett kacifántos úton.   Mindenesetre maradt valami, ami kitölti a hétköznapjaidat, és amibe eddig is örömödet lelted, mégpedig a munkád, ami azért eléggé pozitív. Talán ez a költözés segít majd abban, hogy enyhüljenek a benned lévő múltbéli kellemetlenségek, hiszen a változás nem feltétlenül rossz dolog, a te spontán viselkedésed mellett pedig főleg nem.
Kedveltem Olivia leírását. Egy aranyos, törődő lányt mutattál be nekünk, aki mellett az unalom fogalma nem létezik és te magad is szépen megfogalmaztad soraidat. Nem is akadályozlak meg abban, hogy ezt a jó tulajdonságodat előtérbe helyezve felforgasd pár ember életét. Smile

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from heravatar
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
31
Foglalkozás :
rossz múltú-apafiguraszerű-fejlődő szervezetben lévő-emberi lény
Hozzászólások száma :
295

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Olivia Monaghan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Olivia Swan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ