One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Ethan Kaminski, Fable S. Hill, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Adrian Cooldstone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Adrian Cooldstone   Szer. Szept. 12, 2018 3:10 pm

Adrian Cooldstone


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Adrian Roderick James Cooldstone
Becenevek:
Rian, Rod, Rick,
Születési hely, idő:
London, 1987. május 10.
Kor:
35
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
nőtlen
Csoport:
Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Ha az időm engedné USC-n vendégoktatóként vagyok jelen
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
USC - University of Southern California - Filmrendezés, Animációs Szak Phd.
Ha dolgozik//Munkahely:
R.J. Animation, Lumination Entertainment, 20'th Century - időszakos alkalmi munkák, amelyik nagy vállalat épp szponzorálja az adott filmemet.
Hobbi:
Nagyon leleményes: Fényképezés. Vagy épp forgatókönyv írás, jó ennyire nem volnék munkamániás, de időnként megláthatnak vitorlázni, távol a civilizációtól

Play by:
Jamie Dornan

Jellem

Wall-E:

Ez volt a legkevesebb mű amit készítettem, nem gyerekeknek, inkább felnőtteknek szóló történet. Ha magányos is vagy, és kicsi, nem számít, hogy mekkora a méreted, a benned levő akarat erő az, ami előrébb visz.

Dear John:

Ezután a film után házasodtunk össze Marissával, Emily már ekkor furcsán viselkedett. Nem is értem, hogy miért nem vettem észre. Ez a film világított rá arra, hogy van olyan oldalam is, amit Marissa képes belőlem előhozni. Az érzelmesebbik felem.

Max-Max Fury Road

:
Kicsit féltem, de végül elég ütős lett, két baromi jó színészt kaptam magam mellé, Tom és Liz, hihetetlenek voltak a forgatáson.
De nem ez a lényeg, tudom-tudom, megint valami poszt apokaliptikus jellegű témával jövök, igen kicsit taccsra vágott az, hogy a feleségem Marissa patronáltja elárult minket.

True Blood:

Szerintem ebben a sorozatban minden benne van, vér, árulás, szerelem, boldog-boldogtalan párkapcsolatok. Vicces, hétköznapi figurák. Ezen a jeleneten a rodeo koporsóson, például egy fél éjszakát meetingeltünk, egy rodeó bárban, persze a fél stáb részeg volt, én igyekeztem magamnál lenni, hiszen másnap forgatás... Valaki röhögve megjegyezte, hogy a bikán ülő csaj mennyire hasonlít Gingerre... Igen, valahogy ilyen pihent pillanatban történt annak a jelenetnek a megírása.


Múlt

Akkor nincs félelem, ha valaki várja, hogy elárulják. Az igazán borzalmas az, amikor az árulás váratlanul jön.


Öt évvel ezelőtt egy zaklatási ügybe keveredtem. Öt évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott az életem. Akik ismernek tudják, hogy mennyire fontos volt számomra, hogy legyen mellettem valaki aki kiegészít. Aki mellett teljes lehetek, aki odahaza vár, és piedesztálra emelhetem, csak azért, mert ő is ott van mellettem. Hogy támogat, aztán kiderült, hogy mégsem úgy képzeli el az egész kapcsolatot ahogy én gondoltam. Nem az a tipikus Alíz csodaországban happy end lett a vége, sokkal inkább...mint A szomszéd fiú története. Azt a filmet én írtam és rendeztem, személyes tapasztalat alapján. A pszichológusom szerint jól csináltam mindent... Már amennyire az ember képes kiírni magából a traumákat. Persze nem minden úgy történt ahogy a filmben, hiszen azok jó része fikció, kitalált történet, és sztori színesítés céljából kerültek bele az eredeti történetbe, hogy minél inkább fenntartsák a nézők figyelmét.
Hogy is történt pontosan? Azon a nyáron a jegyesemmel befogadtunk egy lányt, afféle irgalmas szamaritánus volt, szerette az árvákat rendbe hozni és egyengetni az életüket, mivel tehetős családból származott, így megtehette,
én pedig támogattam őt ebben, lévén mellette élhettem a rendezői hóbortomnak, és a produceri szenvedélyemnek.
Minden ott kezdett elromlani, amikor a Warner Studióba vittem egy kis csapatot és Emily is eljött velünk. Onnantól minden kezdett rosszra fordulni,
a jegyesem Marissa épp Afrikában volt, Em pedig észre sem vettem, de elkezdte kihasználni a helyzetet, hogy egyedül vagyok. Annyira nem volt feltűnő, én sem vettem észre egyből. Utólag persze látom, hogy hol vétettem hibát,de ezt majd később...
Marissa már három hónapja Afrikában volt, ahol segített a rászorulóknak, elég kényes környék, fegyveres katonák védték a csapatát, én persze aggódtam, minden egyes nap, hogy nem lehetek vele. Mégis mindketten tudtuk, hogy míg engem a filmek érdekelnek jobban, őt az, hogy a hányatott sorsú országok gyermekein segítsen. Miért? Korán kimutatták, hogy meddő, valami vizsgálat során derült ki, így szerintem kissé bele is temetkezett a munkájába. Bocsáss meg, ha csapongok, sajátosságom, ha lehetőséget kapok beszélni, akkor ömlik belőlem minden.
Ott tartottam, hogy három hónapja volt távol, amikor érkezett a hír, hogy orvvadászok ütöttek rajta a falun, ahol segédkeztek, és Marissa testét nem találják. Én persze menni akartam, de nem volt rá lehetőségem, egy HBO-s sorozatot forgattunk éppen Mississippiben, vérfarkasok, váltók és tündérek, meg vámpírok. Kicsit sajnáltam ,hogy nem az eredeti történetet vittük vászonra, de a fejesek szerint nem fért volna bele az emberek felfogásába, ha pl a főszereplő testvéréből tényleg párduc lesz, na mindegy. Van, hogy legtöbbször a megrendelő dönt. Ezért szeretem a saját munkáimat, ahol én dirigálok, és a szponzorok csak lecsapnak a történetemre. Megint elkanyarodtam...
Mississipi, és Afrika... és Emily. Emily vette fel a telefont, amikor érkezett a hívás Afrikából, hogy Marissa él, csak valahova egy katonai kórházba szállították, kétséges hogy túléli, ő pedig úgy adta be nekem ,hogy Marissa meghalt. Innen kezdődött a tortúrám, Emilyvel . Szép lassan kezdett a bizalmamba férkőzni, végül a Marissa felett érzett gyászomban beadtam a derekamat, és elgyengülve töltöttem el vele egy egész éjszakát, másnap persze Marissa megérkezett, mint a filmekben, s bár én próbáltam elfeledni az Emilyvel történteket, hiszen ittam is, de ez nem volt olyan könnyű. Nem hagyta hogy elfelejtsem, folyton az orrom alá dörgölte az estét, az éjszakát, végül elkezdett zaklatni, követni, a kocsimat is megbuherálta, de nem én hanem Marissa ült benne, kis híján meghalt.
Végül egy farmon kötöttünk ki Marissa nagynénje lovas farmján, Emily elintézte, hogy mindhárman ott legyünk. Ismeritek a mondást, a horrorfilmekben sose az emeletre fuss, mert onnan a legnehezebb megmenekülni. Na most...mi mégis valahogy az emeleti padlás szobában kötöttünk ki Marissával. Szeretnék én is olyan erős lenni, mint amilyen a főszereplőnő volt, de ez a való életben valahogy másképp fest. Még mindig hordom a gyűrűnket, az eljegyzésit, abból, amiből nem lett semmi. El kellene szakadnom a múltamtól, de hiába. Kicsit talán félek is elengedni.


Csend.... percek óta ülök a szobában csendben, és bámulom a kamera fpiros villogó fényét, ami azt jelenti, hogy felvesz éppen. Időnként szükségem van rá, hogy kibeszéljem magamból azt a sok szart ami bennem van. Megvakartam a méretes borostát az államon, és visszatettem a fülem mögé a digitális tollat, míg beszéltem, addig azzal rajzolgattam, karakter vázlatokat. Mindig is tetszett Tim Burton munkássága és fantázia világa, s örültem, hogy néhány filmjéhez mint producer én is a nevemet adhattam. Oldalra pillantottam, a Harry Potter és a Tűz Serlege díj, mivel  anyám angol, apám amerikai, így sikerült ama kegyben részesülnöm, hogy a modern idők legfelkapottabb könyvregényének egyik részét magam rendezhettem. Mosoly kúszott az arcomra, ahogy eszembe jutottak az Angliában töltött idők, és a srácok. Ott van még jó pár animációs film is, még szinkron színészkedtem is ezekben,
meglehetősen vicces, ott van például a Horton, vagy a Gru lökött öreg feltalálója? Ezekkel a szerepekkel kicsit időnként úgy érezhetem, hogy lélekben még magam is gyerek vagyok. Egyébként imádom a munkámat,
kicsit talán bele is feledkezem a korábbi tragédia után. Öt éve nem voltam nővel, és kerülöm is a társaságukat, senkinek sem adok lehetőséget felém közeledni. Senki se érjen hozzám, ne érintsen, mert enyhe pánikbetegséggel küzdök. De ezt kevesen tudják. Rendezvényekre is van egy bejáratott escort lány aki mindig viszek magammal, ő tudja, hogy mi a dörgés, keveset kérdez és nem taperolgat.
Ezen kívül rendeztem pár horror filmet is, inkább a lélektanira megyek rá, mint a futásra, nyomozás és csavaros ügyletek megfejtése, amibe a szereplők bicskája kis híján beletörik. A következő projektem a Hellboy lesz, kicsit modernebb kiadásban, feltúrbózottabb karakterrel.
- Franc! Semmi értelme annak a videónak! - még mindig vette a kamera a merengésemet, végül az eszközért nyúltam, és teljesen leradíroztam róla a tartalmát, és az újabb animációs figura felé pillantottam. A dolgozó szobámban ücsörögtem, egy pillanat és átviszem a nagyobb rajzasztalra. Hamarosan kikerekedik az új animációs történet gonosz figurája.
Már-már remete életet élek, nehéz megtalálni a városban, Staten - Island-re pedig kevés ember merészkedik, inkább csak nyaralók lakják, szóval itt jól elvagyok, a feleségem által rám hagyott vagyonomból, amit megjegyzem egy alapítvány számára ajánlottam fel, szóval ez a vagyon olyan helyre került ahová a feleségem is szívesen küldte volna, az Afrikai árva gyerekek élelmezését segítő alapítványhoz, amit ő indított. Én pedig elvagyok a filmjeimből és az animációimból befolyó összegekből. Anyám unszolására pedig részt veszek jótékonysági gálákon, és számos olyan projektet támogatok, amik a föld megóvásával kapcsolatosak. Fontosnak tartom, hogy óvjuk a környezetünket, és megtegyünk érte mindent. Magam is Cameron azon csapatát erősítem akik a tengerek olajszennyezettségére és más földi értékek megőrzésére igyekszik specializálódni..


avatar
Média
Play by :
Jamie Dornan
Kor :
31
Foglalkozás :
Rendező-Producer-Szinkronszínész
Hozzászólások száma :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Adrian Cooldstone   Szer. Szept. 12, 2018 10:31 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Adrian!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A lapod végeztével három szó jutott eszembe,amit most nem fogok leírni. Mert kissé vulgárisnak,és szemtelennek hatna. De meg kell mondjam,hogy mire a végére értem teljesen magába szippantott ,ez a sok információ..imádom ha valaki ennyit "beszél " magáról. Az pedig ,hogy meg volt a maga sötét hangulata ,plusz piros pont jár érte . Na,de még mielőtt előbújik belőlem a tanár...Nagyon érdekesen mutattad be azt,hogy voltaképp ,meg volt mindened ,és hirtelenjében vesztettél el mindent. Ezt senki sem vészelné át túl könnyen,főleg nem egy ilyen múlttal a háta mögött. Ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet,hogy hogyan hozod párhuzamba az életeddel az alkotásaidat. Visszagondolva a kiemelt címekre ,nagyon is jól sikerült . Elgondolkodtató ,hogy vajon néha az író ,mennyiben rakja bele önmagát a műveibe . Vagy éppen mi sarkalta arra,hogy ezt megalkossa. Szerettem volna még tovább olvasni ,de elfogytak a szavak,de ez éppen elég volt ahhoz ,hogy a lelkedbe lássak valamennyire ,és kicsit megértsem a benned rejlő folyamatokat,amik most az életed részei. Így utadra is engedlek,nem csacsogok tovább . Irány a játéktér ,és csak előre nézz...amúgy meg a csapongás sosem rossz ,az írok már csak ilyenek .Wink

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Adrian Cooldstone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ