One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokIsa && Jade

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:53 pmJaden & Ashley

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:49 pmArchiválást kérek!

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:40 pmLilah && Hell

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:29 pmHiányzásnapló

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyTheodore Darnley
Today at 1:17 pmGrace Eileen Hoover

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyGrace E. Hoover
Today at 12:21 pmAll beginnings are difficult

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyGabriel Healy
Today at 12:15 pmDinner for two

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyMinnea Mitchell
Today at 2:00 amDae Won and Yvie

Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyChoi Dae Won
Today at 1:27 am
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Bellamy West, Chastian A. Wing, Delilah Barker, Elias Anderson, Grace E. Hoover, Hannah Elliot, Jaden Emmaline Foster, Jay Cameron, Jess H. Song, Joshua Miller, Kaylee Hill, Keira Kerrigan, Lia Olivia Caselli, María Eugenia Montes, Mathias Burke, Nora Weston, Pola E. Whitebreak


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Sydnee & Charlotte - Girl power

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sydnee & Charlotte - Girl power   Sydnee & Charlotte - Girl power EmptyCsüt. Aug. 30, 2018 5:42 pmSydnee & Lottie
Big girls, little fights..
Elrohant a nyár, és fel sem tűnt, hogy mennyire megerősödtem. A műtét gyógyulási távlatban még nem is olyan régen volt, de mennyivel könnyedebb volt az életem, hogy nem kellett egy ágyhoz kötözve feküdnöm, hanem apró lépésekben, lassan, de biztosan haladtam a megálmodott jövőm felé. Sajnos arra még nem kaptam választ, hogy konkrétan mikor is fogok teljes mértékben egyedül közlekedni, vagy a lakásban magányosan tengődni, mert mindig volt velem valaki, de a legnagyobb meglepetést a húgom jelenléte okozta. A szüleim nem tehették meg, hogy hosszabb időre maradjanak velem a Nagy Almában, szólította őket a kötelesség. Az édesapám református lelkész, az édesanyám pedig az ő szervezője, így haza kellett menniük Dél- Karolinába. A húgom szerette az ottani légkört, de valamiért rám ütött, és amint ízelítőt nyert az igazi nagyvárosi nyüzsgésből, már nem is akart hazamenni. Rengeteg családi kupaktanácson estünk át, mire beleegyeztek a kissé konzervatív őseink, hogy velem maradjon, legalább az ősz végéig. Az oktatási rendszert kijátszani nem könnyű, és tekintettel arra, hogy mennyire nem szerették volna, hogy bukás legyen belőle, ezért én vállaltam fel az anyagi terheket, hogy velem élhessen egy fedél alatt. Beírathattam volna egy itteni elemibe, de attól nagyon is féltettem. Az én emlékeim nem éppen rózsásak a nagyvárosi kezdetekről, így nem is óhajtottam, hogy a tizenhárom éves testvérem ebbe belekóstoljon. Magántanulót csináltunk belőle, a tanárok hozzánk jöttek minden egyes nap, és okították a korosztályának megfelelő tanrenddel.

Péntek délután révén nem akadt egyéb teendőnk, mint a vásárlás, jó…belevittem egy kis kutatómunkát is. Gaby élénk természet, mindenről megvan a saját véleménye, és két percig is képtelen hallgatni, ezért olyan helyre akartam vinni, ahol tanulhat tőlem, de nem marad el a móka része sem. Manhattan a legnívósabb városrész számtalan szépségipari központtal, bevásárló komplexumokkal, én mégis arra pályáztam, hogy egyedi módon ismertessem meg vele a parfümkészítés alapjait. A cégem itt helyezkedett el, de még nem állt készen a nyitásra. Amberrel a piacokat elemeztük, a vásárlói igényeket mértük fel, és hol tehettük meg mindezt? Naná, hogy az ellenség főhadiszállásán. A lakásunktól nem messze lévő Cartier üzletlánc egyik boltjába vittem el. Gaby bájos, mindenkit azonnal levesz a lábáról. Mosolyogva szemlélem őt, miközben két üveget tartok a kezemben, és a formájukat nézegetem.
- Nézd Lottie…ez nagyon szép. Chantal azt mondta, hogy kipróbálhatom a rúzsokat…ugye megengeded? – anya már biztosan kikelt volna magából, ha tudott volna az efféle kiruccanásokról, de úgy döntöttem, hogy vannak dolgok, melyek csak ránk tartoznak.
- Persze, de csak kettőt, és legyél szem előtt. Tudod, hogy nem rohanhatok utánad…légy szíves. – nem mondom, hogy nem voltak szabályaink, de sokkal engedékenyebb voltam vele, mint másokkal lettem volna. Alig néhány hónapja tudtam meg, hogy létezik…addig a szüleimet sem láttam. Tíz éve a hátam mögött hagytam az akkori életemet, de mára minden megváltozott, és újra megízlelhettem, hogy milyen, ha a szeretteink a közelünkben vannak. A parfümöm még nem került a nagyközönség elé. A gyártása már a laborban volt, de a kinézetén még azóta is agyaltam. Milyen külsőségek alapján döntenek manapság a fiatalok? Nem vallottam magamat öregnek, de a lázadó időszakomból már kinőttem. A kerek egészen kellemes, de ez a gravírozás nem tetszik. Az adagoló túl szűk, és ez a mennyiség egy átlagos New York-i nőnek nem lesz elegendő. Már éppen letenném a polcra az egyiket, mikor valaki neki ütközik a vállamnak.
- Mi a… - nem jutok szóhoz, mert mindenkire számítottam volna, de Shane húgára nem.
- Sydnee…te?? – hát ennyire futja tőlem. A legutóbb akkor futottunk össze, mikor közöltem vele, hogy haldoklom, és nem kívánom ismételten tönkretenni a bátyát, de azóta nem hallottam róla semmit.

megjegyzés • szószám •

Charlotte Evans
Média
Play by :
Olivia Wilde
Kor :
30
Foglalkozás :
Parfümőr
Hozzászólások száma :
149

Sydnee & Charlotte - Girl power Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sydnee & Charlotte - Girl power

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ