One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokIsa && Jade

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:53 pmJaden & Ashley

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:49 pmArchiválást kérek!

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:40 pmLilah && Hell

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:29 pmHiányzásnapló

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyTheodore Darnley
Today at 1:17 pmGrace Eileen Hoover

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyGrace E. Hoover
Today at 12:21 pmAll beginnings are difficult

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyGabriel Healy
Today at 12:15 pmDinner for two

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyMinnea Mitchell
Today at 2:00 amDae Won and Yvie

Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyChoi Dae Won
Today at 1:27 am
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Bellamy West, Chastian A. Wing, Delilah Barker, Elias Anderson, Grace E. Hoover, Hannah Elliot, Jaden Emmaline Foster, Jay Cameron, Jess H. Song, Joshua Miller, Kaylee Hill, Keira Kerrigan, Lia Olivia Caselli, María Eugenia Montes, Mathias Burke, Nora Weston, Pola E. Whitebreak


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Aya & Robert - a macska-egér harc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Aya & Robert - a macska-egér harc   Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyKedd Aug. 28, 2018 12:24 pm

 A reggeli napfény vakítóan szökik be a kocsim ablakán, lazán felteszem a napszemüvegem és benyomom a rádiót. „Jóreggelt Manhattan, micsoda szép időnk van ma! Esőzés nem várható, a szél viszont megmarad, ennek ellenére a mai nap is remek alkalom, hogy kiruccanjunk a strandra vagy ak…” Gyors gombnyomással értékeltem a hallottakat, további csatornát keresve.
 Eléggé fáradt vagyok még és bár napok óta várom ezt az új munkát, mégsem érzem magam feltöltve. Talán tegnap nem kellett volna hajnali kettőig fent lennem és a hülye papírokat rakosgatnom. Igaz, Bob azt mondta, hogy ne ez legyen az első, készüljek rá az új ügyre, amiért Manhattanbe küldött, de nem szeretem összegyűjteni a papír munkákat. Anyukám mindig arra tanított, hogy végezzem el időben a rám bízott feladatokat és semmit ne hagyjak félben. Azóta is eszerint élem az életem.
 Reggel 8:30 van és 9-re kell a manhattani kapitányságra érkeznem. Ideje belehúzni, mert még hátra van durván az út fele és nem szeretnék késni. Már az is meglepett, hogy Bob engem kért fel a csúnya fiúk lebuktatására, ami lassan már egy kész családi vállalkozássá alakult, így hát szeretném kihozni magamból a maximumot. Az ügy aktái az anyósülésemen pihennek, kétszer is átolvastam őket lefekvés előtt. Fél éve, hogy a szervezet egyik embere köp a zsaruknak jó pénzért, azonban most elkapták. Már hosszú ideje, hogy leakarják őket kapcsolni, de annyira bevannak ivódva a polgári életbe, az üzletekbe, legyen az tisztának tűnő vagy egyértelműen mocskos. Egyszóval, jól bebiztosították magukat, szinte mindenhol megvan a megfelelő emberük. Mivel a fiú napok óta nem jelentkezik és elérni is képtelenség, a nyomozók úgy gondolják, hogy a szervezet rájött, ki a hunyó és vagy él még vagy nem. Mindenesetre jobban rá kell állni a csapatra, mert ez kezd eldurvulni. Egy csapatot állítanak össze erre a feladatra, a körzet legjobbjainak vélt nyomozóit, rendőreit, háttérmunkásait tömörítik össze, hogy végre pontot tegyen az ügy végére. A mi „bázisunkról” engem kértek fel, amit igazán megtisztelőnek tartok. Hogy hányan leszünk, fogalmam sincs. Mindenkinek meglesz a maga feladata és remélem sikerrel járunk.
 Sajnálom a fiatal kis srácot… egy kép van az aktához csatolva arról, aki lepaktált a zsarukkal. Amit tett elég ritka mostanság, nagyon kevesen mernek szembe fordulni egy elterjed és nagy nevű bűnszervezettel. Talán még megtudjuk menteni az életét.
 Miközben ezen gondolkodom, a könyököm a lehúzott ablakon pihen, a szemeim meg a mappákat fürkészik. Észre sem vettem, a lámpák már váltottak. Sebességet váltok, majd a gázra tapad a lábam és már le sem veszem róla, amig be nem kanyarodok a kapitányságra.
Vendég

Anonymous
Vendég

Aya & Robert - a macska-egér harc Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aya & Robert - a macska-egér harc   Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyCsüt. Aug. 30, 2018 7:58 pm


Lilyan&Robert


Mostanában egy kissé bemocskoltam a kezem. Apámnak mindig az volt a tanácsa, hogy ne folyjak bele semmibe se, maradjak hátul a sötétbe és onnan irányítsam a dolgokat, mert így a legbiztonságosabb. És én jó darabig meg is fogadtam ezt a tanácsot és semmi gondom nem volt, de aztán rá kellett jönnöm, hogy a saját embereimben se lehet teljesen megbízni, egyre több volt az elrontott átadás, egyre több mindent tudott meg a rendőrség és egyre inkább rezgett a léc alattunk, a kezembe kellett vennem az ügyeket.
Igen, nagyon sok embert megöltem, mindenféle érzelem nélkül, de ezt kellett tennem, visszakellet állítani a cégben a rendet. Ezzel kivívtam magamnak egy kis tiszteletet apám emberei körében.
Egy szürke kis szobában ülök a rendőr-kapitányságon, behoztak kihallgatásra, de egyszerű kis testi sértésen kívül, nem hinném, hogy sok vád van a kezükben. Több mint egy fél órája egyedül vagyok idebenn, még nem érkezett meg az a személy, aki kikérdez, el akarok szívni egy cigit, még mielőtt ideér. A zsaruk régebben mind a zsebünkben voltak, New York összes rendőrkapitánysága lepaktált apámmal, de most biztos valami belső változás történt, ugyanis majdnem minden belsős emberünket, vagy áthelyezték, vagy pedig nyugdíjazták. Unalmamban az ujjammal dobolok az asztalon, egy kissé ideges vagyok. Az informátoruk Jack még életben van, abba nem szívesen mennék bele, hogy milyen állapotban, de életben van, és ezt csak nekem köszönheti! Ha nem róla lenne szó, valószínűleg már a Hudson alján feküdne a holteste, de ő szinte a jobb kezem volt, az egyik legjobb és legmegbízhatóbb emberem, legalább én eddig így vélekedtem róla. Napok óta azon töröm az agyam, hogy mit tegyek, hisz nem engedhetem el, nem azért mert attól félnék, hogy köpne, mert tudom, hogy ezek után már nem tenné, hanem azért, mert példát kell mutatnom vele. De egyszerűen nem tudom megtenni, nem tudom megöletni.
Felállok a kihallgató asztaltól és az ajtóhoz lépek, pont, ahogy sejtettem, ott áll egy rendőr előtte, vigyázz rám nehogy elszökjek, milyen figyelmes.
- Elszívhatok egy cigit? – kérdezem meg az ürgét, olyan negyven év körüli lehet, hasára ráfeszül az egyenruha, a szája szélén pedig még ott vannak a reggeli fánk maradékai. Csak bólint egyet és velem jön ő is ki, nem a főbejárat előtt gyújtunk rá, hanem a dolgozóknak fenntartott hátsó kertben, a külön erre elkerített részen. Ő is elszív egy szállat, tudom a cigi rossz szokás, de a nikotin nyugtat. Mélyeket szívok és le is tüdőzöm, percek alatt érzem a hatását, mostanában jobban rászoktam a kelleténél, mióta kiderült, hogy Jack volt az informátor napi nyolc-tíz szállat is elszívok.
Néha azon agyalok, hogy mi lenne, ha a húgom megtudna rólam mindent. Minden olyan dolgot, amit rejtegetek előle. Vajon akkor is felnézne rám? Akkor is a bátyjának tartana? Vagy inkább undorodna tőlem? Csúnya így fogalmazni, de Mia a családunk „fekete báránya”. Ő naphosszat azon küzd, hogy emberéleteket mentsen, mi emberéleteket oltunk ki és teszünk tönkre. Bár szerintem, ha a cigire rájönne, akkor már haragudna rám. Elnyomom a csikket, majd automatikusan nyúlok a következő szálért, de mivel a doboz üres, összegyűröm és kidobom, haza felé mindenféleképpen vennem kell. Megvárom a rendőrt is, de közbe megakad a szemem egy másik egyenruháson, ismerős nekem. Felém közeledik, a kezében lévő üres papírpoharat a kukába dobja, és a kuka mellé egy félbehajtott szalvétát hajít és jelentőségteljesen rám néz. Amíg az engem felügyelő rendőr nem figyel, felveszem és feltűnésmentesen elolvasom. „Nincsen semmijük ellened!” Szóval ő a mi emberünk, király! A felügyelőmmel együtt visszamegyünk a kihallgató szobába, remélem, már akire eddig vártunk az is végre ideért. Visszaülök a kényelmetlen fém székre és várok, mire végre valahára kinyílik az ajtó.Vendég

Anonymous
Vendég

Aya & Robert - a macska-egér harc Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aya & Robert - a macska-egér harc   Aya & Robert - a macska-egér harc EmptyPént. Aug. 31, 2018 11:16 am

   Ahogy beléptem a rendőrőrsre, kedves és ismerős arcok fogadtak. Annyira nem idegen a hely számomra, néhányszor megpakolgatnak minket, már itt is jártam. Itt, ami egyedül idegen és új, az az ügy és a csapat.
 Első utam a parancsnok irodájába vezet. Pontban érkeztem, nem izgulok miatta. Erőteljes, két gyors kopogást mérek az iroda ajtóra, majd az engedély után lenyomom a kissé kopott kilincset és belépek.  A hadnagy felpattan az igen kényelmesnek tűnő székéből, majd köszönt.
- Üdv, maga biztosan Minnette nyomozó, a brooklyni kapitányságról. – közelebb léptünk egymáshoz, mosollyal az arcomon bólintottam neki és viszonoztam a kézfogását. – Én Stinson Wesley vagyok, de szólítson csak Stin parancsnoknak.
- Pontosan, gyilkossági osztály. Örvenedek!
- Nagyszerű! – mondta, majd az íróasztala előtt álló székre mutatott, jelezve, hogy foglaljak helyet. Így is tettem. Az aktákat az ölemben pihentettem és kíváncsian figyeltem a parancsnokra.
- Nos, az aktákat – mutatott az ölemben tartott aktakupacra – már egy ideje átküldtem maguknak. Gondolom elolvasta, de azért fussunk át rajta még egyszer. – Választ váró szemekkel nézett rám, ezért határozottan bólintottam.
- Rendben. – Ugyanazokat mondta el jóformán, amikről már olvastam. Egy maffia szervezettel állunk szemben, akik pénzmosással, drogokkal, emberek életének tönkretételével töltik a mindennapjaikat. Mily meglepő…
- A cégre is jobban ráfogunk szállni, éppen ezért be is idéztük a 29 éves Robert Hamiltont,  az állítólagos vezér fiát. A kihallgató teremben van, arra kérném, menjen és vegye át. A társa még nem érkezett meg, de ha itt lesz, majd újra beszélünk. Az irodáját a folyosón találja, a 4A a maga birodalma. – mondta, közben pedig arra bökött a fejével.
- Jó munkát, Minnette nyomozó! Sok jót hallottam már magáról, nem véletlen, hogy itt van. Le kell kapcsolnunk őket, de minimum kicsit megbénítani a társaságot.
- Köszönöm parancsnok, higgye el, a legjobb tudásom szerint fogom megoldani az ügyet.
 Egyértelműen mindent megbeszéltünk, ami szükséges volt, felvettem az ölemből az aktákat plusz még az újjonan kapottakat is, amivel egyenesen a kihallgató terembe mentem.
 Beléptem az ajtón, visszanéztem magam mögött, majd bezártam. Szó nélkül letettem a papírokat az asztalra, kihúztam a vaskeretes széket, majd leültem szembe a kis bűnöző sarjjal. Pár pillanatig egymás szemébe néztünk, nálam ez az ismerkedős, bemutatkozós rész. A jobbak ilyenkor már tudják, hogy milyen nyomozóval lesz dolguk. Legalábbis, próbálom érzékeltetni.
 Kinyitottam a dossziét és egy gyors átfutás után elkezdtem:
- Robert, igaz? – néztem fel kérdően a mappából. – Mesélj nekem egy kicsit a cégedről. Mivel foglalkozik? – kíváncsi tekintettel, összehúzott szemekkel kérdeztem, majd hátra dőltem a széken a kezeimet összefonva magam előtt.
Vendég

Anonymous
Vendég

Aya & Robert - a macska-egér harc Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aya & Robert - a macska-egér harc   Aya & Robert - a macska-egér harc Empty

Ajánlott tartalom


Aya & Robert - a macska-egér harc Empty
Vissza az elejére Go down
 

Aya & Robert - a macska-egér harc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ