One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amWedsie & Ben - Pig or Cat?

Benjamin Henson
Yesterday at 11:05 pmDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pmEric Wang és Miss Bell

Wednesday Bell
Yesterday at 8:49 pmJátékpartner keresõ

Stella Montgomery
Yesterday at 6:48 pmHiányzásnapló

Olivia Monaghan
Yesterday at 5:19 pmEthan háza

Ethan Kaminski
Yesterday at 4:55 pmRecognize it! #1

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Adam M. Austin, Adriana Lane, Lena Caldwell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 HARPER; Sydnee Rae

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: HARPER; Sydnee Rae   Pént. Aug. 24, 2018 2:01 pm

Sydnee Harper

Karakter típusa:
Keresett
Teljes név:
Sydnee Rae Harper
Becenevek:
Syd
Születési hely, idő:
14. május 1989.,NYC
Kor:
Huszonkilenc
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Hajadon
Csoport:
Üzlet
Egyetem:
Végzett; NYU Manager
Munkabeosztás:
Tulajdonos és üzletvezetõ
Munkahely:
Bumble Bites cukrászda és kávéház
Hobbi:
Szeret utazgatni, táncolni, és nem veti meg a görbe estéket.
Play by:
Bridget Satterlee

Jellem
Nehéz szavakba önteni, ki is õ. Sokan hiszik, hogy ismerik, hogy tudják ki õ. De, a legtöbben tévednek. Egy álarcot látnak csupán. Azt láttatja velük, amit õk látni szeretnének. Azt az erõs, független nõt. Ôt, akinek nem okoz gondot, ha az éjszakai forróságot követõen a reggel jéghidegbe fordul áll. Azt a cserfes, életvidám lányt, aki mindenhez optimistán áll. Azt, aki megpróbálja mindenbõl a legjobbat kihozni. Ha õt látod, sosem gondolnád, hogy valójában hányan is átkozzák a nevét. Nem gondolnád, hogy az egész cukormáz csak látszat, mások szemüvegén átnézve mintha egy idegen lenne. Egy keserű, és önzõ nõt lâtnak, akinek semmi sem fontos a saját, nyugodt életén kívűl. Nehéz megmondani, mi is az igazság. A helyes arc valójában mit is rejt? Egy lányt, aki próbál erõs maradni, egyedül helytállni a világban. Egy lányt, akinek személyisége ezerféle, aki ide oda cikázik az életben. Keresi a helyét, s ezzel együtt önmagát. Az évek alatt minden álarc a részévé vált, a személyiségének kis darabkái lassan összeálltak, s mostanra rájött, hogy ki is õ pontosan. Tudja, hogy mi kell neki és megtudja szerezni.

Múlt
Volt egy álmom.
Álmomban a takaróm pillekõnnyűnek hatott, magába zárt, mellettem pedig ott szuszogott Ô. Szemeim minduntalan testét kémlelték, amelyet épp csak annyira világított meg az éjjeliszekrényen pihenõ lámpa vöröses fénye, hogy figyelemmel kísérhettem mellkasának emelkedését, és süllyedését. A takaró hanyagul pihent a csípõjén, egyik karjával eltakarta szemeit, miközben a másik feszes, meztelen mellkasán pihent míg õ nyugodtan aludt. Végtelenül lassan csúsztam mellé -  ügyelve rá, hogy ne ébresszem fel-,  míg olyan közel nem értem  hozzá, hogy megérezzem a testébõl áradó forróságot, ami tetõtõl talpig felmelegít. Karomat lassan emelem ki a takaró védõ borítása alól, ujjbegyeim megérintik a sima, izmos mellkasát, ujjaim lassan kezdenek felfelé csúszni testén, és... az utolsó szuszt is kiszorítom belõle.
Rendben, ez tulajdonképpen nem is egy álom. Inkább minden, a lelkem mélyén megbúvó legsötétebb vágyam. A fantáziám örökös része. A gyógyszertárban, a boltban, a tárgyalásokon, gyakorlatilag mindenhol a nap minden percében. Bár szó sincs róla, hogy ezt a vágyamat valaha is átvezetnem a valóságba. Igaz, társasága kellemes, s ha mondhatom így, barátságunk tökéletes megrontása volt az a pár hét, míg nálam lakott. A lakása vízben úszott, nem volt hova mennie, így mit is tehettem volna? Befogadtam. Tetszett, hogy nem az üres lakás várt rám. Tetszett, hogy mindig fõzött, mikor elsõként ért haza. Elmondhatatlanul imádtam, hogy minden éjszakát végig horkolt. Na de, nem aranyosan, mint ahogy más pasik. Nem. Ô már szinte fulladozott. Ezzel vissza is kanyarodtunk a mondókám elejéhez, s bár tulajdonképpen megõrjített, azért tetszett. Tetszett, hogy az elsõ filmezõs este után a karjaiba zárt. Tetszett, ahogy csókolt, ahogy hozzám ért. Kevésbé tetszett, sõt már-már megrémített az érzés ami elfogott a közelében, és végképp utáltam, mikor napközben csak úgy eszembe jutott. Mindez tartott addig, míg a felismerés, mint villám csapott belém. El kellett tűnnöm. El a közelébõl, messze azoktól, akik ismernek. Messze kell mennem, mielõtt teljesen becsavarodok, és az álmaimat, a céljaimat feladva két éven belül maguk alá temetnek a koszos pelenkák, és a mindennapos házi asszonyi teendõk. Mert hát,  ez lett volna a vége. A fejemben akkor legalábbis ez lett vége. Így rövid gondolkodás után összecsomagoltam és leléptem. Egy cetlit hagytam csak a hűtõn, miszerint maradhat, ameddig csak szeretne, de nekem el kell mennem. Elmenekültem egy mások által valószínűleg valamifajta kapcsolatnak nézett fojtogató helyzetbõl. A kötöttségek nem nekem valók.  Bevallom élveztem a szabadságot. Szerettem a nyugalmat, ami körül vett. Mindeközben rengeteget dolgoztam azon, hogy a régóta dédelgetett, cukormázzal borított álmom valóra váljon. S, bár messze voltam, a terveim New York-ba repítettek vissza. De, visszazökkenni már nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre gondoltam.


avatar
Üzlet
Play by :
♦ Bridget Satterlee ♦
Kor :
29
Foglalkozás :
♦ Owner of Bumble Bites ♦
Hozzászólások száma :
2

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: HARPER; Sydnee Rae   Vas. Aug. 26, 2018 7:29 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Sydnee!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Már ez a név és arc is igazán megkapó, mindkettő különleges, mellettük a leírásod, amely kissé rejtélyesre sikeredett, máris igazán érdekes indításnak mondható. De leginkább a szerepjáték-példával nyertél meg magadnak. Álomként kezdted leírni, amitől olyan misztikus színezetet kapott a bevezetésed, és ez a hangulat aztán meg is maradt a végéig. Nagyon tetszett, a soraid olvasatták magukat. Bár nem tudtam meg belőle, hogy ki is ez a titokzatos férfi, de annál is inkább várom, hogy láthassalak kibontakozni a játéktéren! Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
avatar
Munkások
Play by :
◇ Katie Cassidy
Kor :
32
Foglalkozás :
◇ criminologist, ex-model
Hozzászólások száma :
261

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

HARPER; Sydnee Rae

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ