One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amWedsie & Ben - Pig or Cat?

Benjamin Henson
Yesterday at 11:05 pmDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pmEric Wang és Miss Bell

Wednesday Bell
Yesterday at 8:49 pmJátékpartner keresõ

Stella Montgomery
Yesterday at 6:48 pmHiányzásnapló

Olivia Monaghan
Yesterday at 5:19 pmEthan háza

Ethan Kaminski
Yesterday at 4:55 pmRecognize it! #1

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Adam M. Austin, Adriana Lane, Lena Caldwell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Szer. Okt. 03, 2018 12:46 am


Cica és Tyler
=^.^=

A reggeli nap sugarai nem szűrődtek át a redőny mögül. Ahelyett a telefonom ébresztője keltegetett igen sürgetően, így egy hangos horkantás után fájdalmas nyögést hallattam. Szinte fájt megmozdulni, ezért a hasamra fordultam, és kék-fehér csíkos párnámba fúrtam arcomat. Szinte azonnal újra éreztem azt a túl áradó nyugalmat, amely alvás közben körbevesz. Miért is akarnék felkelni, amikor ma van a születésnapom. Ez a nap csakis az enyém. Ha úgy szeretném, egész nap ágyban lehetek, és tömöm magamba a csokis-epres palacsintát hatalmas adag tejszínhabbal. De vajon a nők akkor is ilyen lelkesen néznének? Elképzeltem, ahogy magamba tömöm azt a sok palacsintát, és az asztaltól súlyosan kelek fel. Szinte rémképként tekintett vissza rám egykori, gyermekkori önmagam. A fiú, akit senki nem szeretett, és gúny tárgyává vált. Aztán az "elém vetített kép" megváltozott. Egy nő magasodott felém, akinek az arcát nem láttam, mégis tudtam, kellemes társaságom lesz. Nem szólt egy szót sem, csak megcsókolt, de valami nagyon furcsa volt ebben a csókban. Egyre éberebb lettem, míg végül valami szőrös alak mellém feküdt. Na nem kell megijedni. Én azonnal tudtam, hogy az a szőrös valami a kutyám, Mancs volt.
-Jól van már... Mindjárt megyünk. -mondtam artikulálatlanul, és közben eltoltam magamtól. Pár percig még behunyt szemekkel feküdtem, de mikor a kutya ismét támadásba akart lendülni, kipattantak a szemeim.
A háziállatokkal való foglalatoskodás, és egy kis szokásos reggeli futás után ideje volt elkezdenem beszerezni a kaját, és az italokat az esti bulira. A haverok már szinte percenként kerestek meg, hogy mi lesz a bulival, pedig nem sok kedvem volt megünnepelni a születésnapomat. Nem tartottam nagy ünnepnek, de a haverok ragaszkodtak eme szent ünnep megünnepléséhez. Olyannyira sok volt a teendő, hogy egészen gyorsan elment az egész napom,de végül csak készen lettem.
Kora este felé már egész sok haver összegyűlt. A legfontosabb, hogy Max itt volt. Egyedül az zavart, hogy Tia még mindig nem érkezett meg. De nem féltettem őt, csak fogalmam sem volt, mit tervez. Lehet, hogy valami pasival volt éppen, és pont nem azzal foglalkozott, hogy velem mi van. Vele egészen érdekes kapcsolatom volt. Barátnak tartottam, ám azóta, hogy egy este kicsit túl sokat ittunk, és lepedő akrobatáztunk, kicsit mélyebb töltetű lett a kapcsolatunk. Barátok voltunk, a haverok közül vele voltam a legnagyobb barátságba mindig is, ám volt ebben valami furcsa szexuális feszültség is. Nem tudom megmagyarázni, hogy ez miért alakult ki...
Egészen jól alakult az este, és nem bántam meg, hogy mindenféle rágcsálnivalót, és italt bevásároltam. A haverok jobbnál jobb nőket hoztak a buliba, akik ringatták a csípőjüket a nappalimban, és a medence mellett. Éppen azon nevettem kissé alkohol mámorosan, hogy Max milyen elképedten nézi a csajokat, amikor hangos kopogást hallottam. Egy üveg sörrel a kezemben kinyitottam az ajtót, miközben megtámaszkodtam az ajtóba, és Tia-t pillantottam meg.
-Szia szépségem. -köszöntem vissza, és megcsókoltam.
-Hm, imádom, hogy egy ilyen szépség gondol rám ilyenkor. -vigyorodtam el, miközben elvettem az ajándékos zacskót. Nem bírtam ki. Azonnal meg akartam nézni, hogy mit kaptam. Olyan voltam, mint valami gyerek,aki azonnal látni akarja az ajándékait. A táskában egy már régóta áhított alkatrész volt a motoromhoz, ráadásul a nevem is bele volt gravírozva.
-Tia, te olvasol a gondolataimban. Köszönöm. -mosolygok rá, és beljebb akartam invitálni, de ekkor folytatja a mondandóját. Kabátja alatt a legdögösebb szettet vette fel. Persze azonnal éreztem, hogy a nadrágom egyre szűkösebb.
-Hm.
Nem igazán tudtam ennél többet mondani, de a tekintetemen láthatta, hogy mennyire kívánom őt, habár ezt a haverok nyilván észre sem vették. Amíg ő felment az emeletre, én hosszasan néztem utána, és közben belekortyoltam a sörömbe.
-Max, barátom, kérlek foglalkozz a hölgyekkel. -bólintok felé, majd megiszom az üveg tartalmát, és az emelet felé veszem az irányt.
-Jaj, ne már Ty... -hallom az utánam szóló Max-et, de ezzel már nem törődök. Inkább egy sokkal kellemesebb dolog felé tartok. Az emeleten lévő hálószobámba nyitok. Be sem kopogok. Tia elég bátor az ilyen dolgokban. Nem igazán szégyellős, és ezt imádom benne.
A szoba teljesen üres volt, és már kezdtem azt hinni, hogy ez az angyali ördög a bolondját járatja velem, habár ezt soha nem tette még meg velem. A hangulatvilágítás félhomályába a göndör loknikkal keretezett arcú hölgy lépett immár a sokat takaró kabátja nélkül. Elismerő pillantásokkal néztem végig rajta, és végül tekintetem megakadt sötét, kifejező szemeinél.
-Gyönyörű vagy. -kerestem komolyan a tekintetét, majd ráfordítottam a kulcsot a zárra, és közelebb léptem hozzá.
-Megérdemlek egy ilyen csinos kis ördögöt? -kérdeztem incselkedve, és csibészesen elvigyorodtam, majd derekánál fogva magamhoz húztam, míg a a másik kezemmel megtámasztottam magam a falnál, és hosszú, forró csókot adtam neki.


avatar
Munkások
Play by :
Channing Tatum
Foglalkozás :
Táncos egy sztriptíz bárban
Hozzászólások száma :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Szomb. Aug. 11, 2018 3:34 pm


Tyler&Tiana
„There are many benefits to having good friends...however friends with benefits is much more fun"
Hogyan is jellemezném a kapcsolatom Tyler Davidsonnal? Barátok vagyunk, sőt az egyik legjobbak, némi extrával. Hogyan is tartja a mondás? „There are many benefits to having good friends....however friends with benefits is much more fun” Vagy valami ilyesmi. Szóval mi is így vagyunk. Két érzelmi roncs, akik alig találják a helyük a világban. A karrieremmel – már ha ez annak nevezhető – megbékéltem, és már szeretem is űzni, de a valóságban a párkapcsolatok terén egy csőd vagyok. Ezen nincs mit szépíteni, így van. Valahogyan nem vagyok képes tartós párkapcsolatokra, és nem mindig a munkám az oka. Theo óta képtelen vagyok bárkihez is kötődni érzelmileg. Most pedig nem láthatom őt, mert történt, ami… Hiányzik, igen, és meg sem látogathatom. Remélem kitalál hamarosan valamit, hogy szabaduljon a magánzárkából, mert beszélnem kell vele. Segíteni is szeretnék, szóval minden nap gondolok rá, talán a kelletétnél többet. Csak a remény maradt, hogy egy napon megtudom, kiszabadult a magán zárka sötét falai közül, és végre felcsillanhat a remény arra, hogy kitalál valamit a szabadulása érdekében is. Honnan tudom ezt? Mert ismerem őt, ki fog. Másfelől van bent pár biztonsági őr, akiket a markomban tartok. Sosem árt.
A kapucsengő hangja zavarja meg sötét gondolataim. Megjött a csomag. Éppen időben.  
- Csomag Miss Evans nevére. – mondja nagy nehezen az egyik álnevem, miután végigmér a hallóingemben, ami nem sokat takar. Kis kocka alkat, szemmel láthatóan ritkán lát nőt.
- Igen, én lennék. – mosolygok rá az ajtó félfának dőlve, de ő továbbra is zavartan néz.
- Hol kell aláírnom? – kérdezem, és csak ekkor eszmél rá, hogy miért is jött.
- Elnézést, itt. – nyújtja át a papírt, majd miután firkantok oda valami aláírást, ismét ránézek.
- Köszönöm. – válaszolja zavartan, aztán nem moccan.
- Megkaphatom a csomagot is? – mosolygok rá huncutan, mire újra zavarba jön, majd átnyújtja.
- Köszönöm édes. – kacsintok egyet, majd rácsapom az ajtót. Más esetben elkaptam volna, de most dolgom volt. Letettem a dobozt a földre, és kibontottam. Tökéletes ajándék lesz ez Tylernek. Kicsit merész még az én ízlésemnek is, de ismerve őt, be fog neki jönni. Persze ezen kívül még kap más ajándékot is, amit majd a többiek előtt felbonthat, de ezt, csak kettesben teheti meg. Én leszek az, ebben a szerelésben. Aztán pedig szex, extrákkal meg mi egymás. Már nagyon várom, és mikor a ribis szerelést nézem elkap az izgalom. Holnap lesz a buli, este tízkor… addig pedig fel kell készülnöm az estére az én barátommal, haverommal, extrákkal…

Másnap este 10:25. – Tyler lakása, Brooklyn

A kabátom alatt rejtem el a szerelésem, ami egy eléggé szexi ördög jelmez. Fűzős szoknya, piros tüll résszel, amihez szintén piros necc harisnya és platformos cipő járt. Elégedett voltam.
Persze hoztam magammal egy váló ruhát, nem akartam mindenki előtt ebben parádézni, hiszen ez csak Tyler számára volt ajándék. Már csak az hiányzott volna, ha valamelyik haverja rám startol. Eléggé laza a kapcsolatunk, ami a szexuális életet illeti, de ez csak bonyolította volna. Sőt, talán tönkre is tette volna az egyességünk, és ami még rosszabb, a barátságunk. Nem mondom, volt közöttük néhány haverja, akit nem rugdosnék ki az ágyamból, de nem érte volna meg.
A gondolataimból Tyler mosolygós arca zökkentett ki, amint kinyitotta nekem az ajtót.
- Szia szépfiú.– mosolyogtam rá, majd finoman megcsókoltam.
-  Boldog szülinapot.– nyújtottam át egy ajándéktáskát, amiben egy motor alkatrész volt, amire rágravíroztattam a nevét.
- Ezen kívül még szeretnék mást is adni, de ahhoz kettesben kéne lennünk. – mosolyogtam rá huncutan, majd finoman szétnyitottam a kabátom, hogy lássa a huncut ördög jelmezem. Az biztos, ha most a szülővárosomból látna Alan atya, megszórna szentelt vízzel. Azonban nem akartam a régi életemre gondolni. Boldog voltam a mostanival többé kevésbé.
- Várlak a hálóban. – kacsintottam Tylerre, majd a hálószobája felé vettem az irányt. Közben persze rám köszönt pár barátja, akiknek intettem. Mindenki tudta, miféle kapcsolatban vagyunk. Páran szóba hozták, de nem csináltam belőle nagy ügyet. Csak másodsorban voltam barátnő extrákkal. Ami ennél is fontosabb volt, hogy Tyler egyik legjobb barátja voltam, és nekem csak ez számított.  

avatar
Törvényszegõk
Play by :
Nina Dobrev
Kor :
27
Foglalkozás :
Tolvaj
Hozzászólások száma :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tyler Lockwood
» Drew Tyler - vámpír
» Drew Sebastian Tyler

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn-
^
ˇ