One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAvatarfoglaló

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyMason Ford
Today at 12:37 amVárosi könyvtár | Margarita & Aicha

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyAicha N. Dubois
Today at 12:19 amcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptySaya Manoban
Yesterday at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptySaya Manoban
Yesterday at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyRomero D. Bohen
Yesterday at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyCaitlin Star
Yesterday at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyMillie Crawford
Yesterday at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyMarion Arceneaux
Yesterday at 10:15 pmBelAmi

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptySelket Sheay
Yesterday at 9:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 15
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 104
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Adeline Brown, Caitlin Star, Dylan Welsh, Jefferson Wagner, Sean St. Vincent


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptySzomb. Aug. 11, 2018 3:34 pm


Tyler&Tiana
„There are many benefits to having good friends...however friends with benefits is much more fun"
Hogyan is jellemezném a kapcsolatom Tyler Davidsonnal? Barátok vagyunk, sőt az egyik legjobbak, némi extrával. Hogyan is tartja a mondás? „There are many benefits to having good friends....however friends with benefits is much more fun” Vagy valami ilyesmi. Szóval mi is így vagyunk. Két érzelmi roncs, akik alig találják a helyük a világban. A karrieremmel – már ha ez annak nevezhető – megbékéltem, és már szeretem is űzni, de a valóságban a párkapcsolatok terén egy csőd vagyok. Ezen nincs mit szépíteni, így van. Valahogyan nem vagyok képes tartós párkapcsolatokra, és nem mindig a munkám az oka. Theo óta képtelen vagyok bárkihez is kötődni érzelmileg. Most pedig nem láthatom őt, mert történt, ami… Hiányzik, igen, és meg sem látogathatom. Remélem kitalál hamarosan valamit, hogy szabaduljon a magánzárkából, mert beszélnem kell vele. Segíteni is szeretnék, szóval minden nap gondolok rá, talán a kelletétnél többet. Csak a remény maradt, hogy egy napon megtudom, kiszabadult a magán zárka sötét falai közül, és végre felcsillanhat a remény arra, hogy kitalál valamit a szabadulása érdekében is. Honnan tudom ezt? Mert ismerem őt, ki fog. Másfelől van bent pár biztonsági őr, akiket a markomban tartok. Sosem árt.
A kapucsengő hangja zavarja meg sötét gondolataim. Megjött a csomag. Éppen időben.  
- Csomag Miss Evans nevére. – mondja nagy nehezen az egyik álnevem, miután végigmér a hallóingemben, ami nem sokat takar. Kis kocka alkat, szemmel láthatóan ritkán lát nőt.
- Igen, én lennék. – mosolygok rá az ajtó félfának dőlve, de ő továbbra is zavartan néz.
- Hol kell aláírnom? – kérdezem, és csak ekkor eszmél rá, hogy miért is jött.
- Elnézést, itt. – nyújtja át a papírt, majd miután firkantok oda valami aláírást, ismét ránézek.
- Köszönöm. – válaszolja zavartan, aztán nem moccan.
- Megkaphatom a csomagot is? – mosolygok rá huncutan, mire újra zavarba jön, majd átnyújtja.
- Köszönöm édes. – kacsintok egyet, majd rácsapom az ajtót. Más esetben elkaptam volna, de most dolgom volt. Letettem a dobozt a földre, és kibontottam. Tökéletes ajándék lesz ez Tylernek. Kicsit merész még az én ízlésemnek is, de ismerve őt, be fog neki jönni. Persze ezen kívül még kap más ajándékot is, amit majd a többiek előtt felbonthat, de ezt, csak kettesben teheti meg. Én leszek az, ebben a szerelésben. Aztán pedig szex, extrákkal meg mi egymás. Már nagyon várom, és mikor a ribis szerelést nézem elkap az izgalom. Holnap lesz a buli, este tízkor… addig pedig fel kell készülnöm az estére az én barátommal, haverommal, extrákkal…

Másnap este 10:25. – Tyler lakása, Brooklyn

A kabátom alatt rejtem el a szerelésem, ami egy eléggé szexi ördög jelmez. Fűzős szoknya, piros tüll résszel, amihez szintén piros necc harisnya és platformos cipő járt. Elégedett voltam.
Persze hoztam magammal egy váló ruhát, nem akartam mindenki előtt ebben parádézni, hiszen ez csak Tyler számára volt ajándék. Már csak az hiányzott volna, ha valamelyik haverja rám startol. Eléggé laza a kapcsolatunk, ami a szexuális életet illeti, de ez csak bonyolította volna. Sőt, talán tönkre is tette volna az egyességünk, és ami még rosszabb, a barátságunk. Nem mondom, volt közöttük néhány haverja, akit nem rugdosnék ki az ágyamból, de nem érte volna meg.
A gondolataimból Tyler mosolygós arca zökkentett ki, amint kinyitotta nekem az ajtót.
- Szia szépfiú.– mosolyogtam rá, majd finoman megcsókoltam.
-  Boldog szülinapot.– nyújtottam át egy ajándéktáskát, amiben egy motor alkatrész volt, amire rágravíroztattam a nevét.
- Ezen kívül még szeretnék mást is adni, de ahhoz kettesben kéne lennünk. – mosolyogtam rá huncutan, majd finoman szétnyitottam a kabátom, hogy lássa a huncut ördög jelmezem. Az biztos, ha most a szülővárosomból látna Alan atya, megszórna szentelt vízzel. Azonban nem akartam a régi életemre gondolni. Boldog voltam a mostanival többé kevésbé.
- Várlak a hálóban. – kacsintottam Tylerre, majd a hálószobája felé vettem az irányt. Közben persze rám köszönt pár barátja, akiknek intettem. Mindenki tudta, miféle kapcsolatban vagyunk. Páran szóba hozták, de nem csináltam belőle nagy ügyet. Csak másodsorban voltam barátnő extrákkal. Ami ennél is fontosabb volt, hogy Tyler egyik legjobb barátja voltam, és nekem csak ez számított.  
Vendég

Anonymous
Vendég

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptySzer. Okt. 03, 2018 12:46 am


Cica és Tyler
=^.^=

A reggeli nap sugarai nem szűrődtek át a redőny mögül. Ahelyett a telefonom ébresztője keltegetett igen sürgetően, így egy hangos horkantás után fájdalmas nyögést hallattam. Szinte fájt megmozdulni, ezért a hasamra fordultam, és kék-fehér csíkos párnámba fúrtam arcomat. Szinte azonnal újra éreztem azt a túl áradó nyugalmat, amely alvás közben körbevesz. Miért is akarnék felkelni, amikor ma van a születésnapom. Ez a nap csakis az enyém. Ha úgy szeretném, egész nap ágyban lehetek, és tömöm magamba a csokis-epres palacsintát hatalmas adag tejszínhabbal. De vajon a nők akkor is ilyen lelkesen néznének? Elképzeltem, ahogy magamba tömöm azt a sok palacsintát, és az asztaltól súlyosan kelek fel. Szinte rémképként tekintett vissza rám egykori, gyermekkori önmagam. A fiú, akit senki nem szeretett, és gúny tárgyává vált. Aztán az "elém vetített kép" megváltozott. Egy nő magasodott felém, akinek az arcát nem láttam, mégis tudtam, kellemes társaságom lesz. Nem szólt egy szót sem, csak megcsókolt, de valami nagyon furcsa volt ebben a csókban. Egyre éberebb lettem, míg végül valami szőrös alak mellém feküdt. Na nem kell megijedni. Én azonnal tudtam, hogy az a szőrös valami a kutyám, Mancs volt.
-Jól van már... Mindjárt megyünk. -mondtam artikulálatlanul, és közben eltoltam magamtól. Pár percig még behunyt szemekkel feküdtem, de mikor a kutya ismét támadásba akart lendülni, kipattantak a szemeim.
A háziállatokkal való foglalatoskodás, és egy kis szokásos reggeli futás után ideje volt elkezdenem beszerezni a kaját, és az italokat az esti bulira. A haverok már szinte percenként kerestek meg, hogy mi lesz a bulival, pedig nem sok kedvem volt megünnepelni a születésnapomat. Nem tartottam nagy ünnepnek, de a haverok ragaszkodtak eme szent ünnep megünnepléséhez. Olyannyira sok volt a teendő, hogy egészen gyorsan elment az egész napom,de végül csak készen lettem.
Kora este felé már egész sok haver összegyűlt. A legfontosabb, hogy Max itt volt. Egyedül az zavart, hogy Tia még mindig nem érkezett meg. De nem féltettem őt, csak fogalmam sem volt, mit tervez. Lehet, hogy valami pasival volt éppen, és pont nem azzal foglalkozott, hogy velem mi van. Vele egészen érdekes kapcsolatom volt. Barátnak tartottam, ám azóta, hogy egy este kicsit túl sokat ittunk, és lepedő akrobatáztunk, kicsit mélyebb töltetű lett a kapcsolatunk. Barátok voltunk, a haverok közül vele voltam a legnagyobb barátságba mindig is, ám volt ebben valami furcsa szexuális feszültség is. Nem tudom megmagyarázni, hogy ez miért alakult ki...
Egészen jól alakult az este, és nem bántam meg, hogy mindenféle rágcsálnivalót, és italt bevásároltam. A haverok jobbnál jobb nőket hoztak a buliba, akik ringatták a csípőjüket a nappalimban, és a medence mellett. Éppen azon nevettem kissé alkohol mámorosan, hogy Max milyen elképedten nézi a csajokat, amikor hangos kopogást hallottam. Egy üveg sörrel a kezemben kinyitottam az ajtót, miközben megtámaszkodtam az ajtóba, és Tia-t pillantottam meg.
-Szia szépségem. -köszöntem vissza, és megcsókoltam.
-Hm, imádom, hogy egy ilyen szépség gondol rám ilyenkor. -vigyorodtam el, miközben elvettem az ajándékos zacskót. Nem bírtam ki. Azonnal meg akartam nézni, hogy mit kaptam. Olyan voltam, mint valami gyerek,aki azonnal látni akarja az ajándékait. A táskában egy már régóta áhított alkatrész volt a motoromhoz, ráadásul a nevem is bele volt gravírozva.
-Tia, te olvasol a gondolataimban. Köszönöm. -mosolygok rá, és beljebb akartam invitálni, de ekkor folytatja a mondandóját. Kabátja alatt a legdögösebb szettet vette fel. Persze azonnal éreztem, hogy a nadrágom egyre szűkösebb.
-Hm.
Nem igazán tudtam ennél többet mondani, de a tekintetemen láthatta, hogy mennyire kívánom őt, habár ezt a haverok nyilván észre sem vették. Amíg ő felment az emeletre, én hosszasan néztem utána, és közben belekortyoltam a sörömbe.
-Max, barátom, kérlek foglalkozz a hölgyekkel. -bólintok felé, majd megiszom az üveg tartalmát, és az emelet felé veszem az irányt.
-Jaj, ne már Ty... -hallom az utánam szóló Max-et, de ezzel már nem törődök. Inkább egy sokkal kellemesebb dolog felé tartok. Az emeleten lévő hálószobámba nyitok. Be sem kopogok. Tia elég bátor az ilyen dolgokban. Nem igazán szégyellős, és ezt imádom benne.
A szoba teljesen üres volt, és már kezdtem azt hinni, hogy ez az angyali ördög a bolondját járatja velem, habár ezt soha nem tette még meg velem. A hangulatvilágítás félhomályába a göndör loknikkal keretezett arcú hölgy lépett immár a sokat takaró kabátja nélkül. Elismerő pillantásokkal néztem végig rajta, és végül tekintetem megakadt sötét, kifejező szemeinél.
-Gyönyörű vagy. -kerestem komolyan a tekintetét, majd ráfordítottam a kulcsot a zárra, és közelebb léptem hozzá.
-Megérdemlek egy ilyen csinos kis ördögöt? -kérdeztem incselkedve, és csibészesen elvigyorodtam, majd derekánál fogva magamhoz húztam, míg a a másik kezemmel megtámasztottam magam a falnál, és hosszú, forró csókot adtam neki.

Vendég

Anonymous
Vendég

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyPént. Nov. 16, 2018 3:31 pm


Tyler&Tiana
„there are many benefits to having good friends...however friends with benefits is much more fun"
+18!!!
- Köszönöm.
– mosolyodom el, mikor megdicsér. Aztán amint hozzám ér, lángolni kezd a testem. Senkivel sem élvezem ennyire a szexet, mint vele. Ezt minden túlzás nélkül állíthatom. Az elkötelezettség nem a műfajom, ahogyan az övé sem, így tényleg tökéletesen passzolunk. Jó barátok vagyunk, és közben, ha ahhoz van kedvünk, szexelünk. Élvezzük az életet. Vannak Tylrnek olyan oldalai, ami miatt sosem tudnám elképzelni, hogy a pasi legyen, és a munkám sem engedné nagyon a fix kapcsolatot, szóval szükségem van rá. A szex nekem nem csak szórakozás, de egyben kikapcsolódás, és relax is. Kell, hogy ne csavarodjak be. Kockázatos életem van, így igen, kell Tyler, és a sok hancúrozás.
Huncutan rá mosolygok, mikor a falnak támaszkodva, gyakorlatilag sarokba szorít, de cseppet sem bánom. Akarom őt. Amint megcsókol, indul is a tűzijáték, én pedig a hajába túrok, közben az egyik lábammal átölelem az övét.
- Azt majd az után elárulom, hogyan teljesítesz szülinapos.– mosolygok rá, válaszképp arra, mikor megkérdezi, meg e érdemel. Imádom, mikor így hív. Nos, hamarosan meg is kapja a kis ördögöt. Ezután visszacsókolom, és közben kapkodva szedem le róla az ingét, és nyúlok az övhöz is, hogy kikapcsoljam. Végigszántok mindkét kezemmel a mellkasán, majd a nadrágjába nyúlok, ahol már áll a férfiassága. Hm, de imádom ezt az érzést. Felnyög, én pedig elégedetten vigyorgom rá.
Egy ideig kínzom őt, kényeztetve odalent, majd teszek egy lépést hátra, és lassan nekiállok vetkőzni. Az ördög ruhából kibújok, alatta pedig nincs melltartóm, csak egy csipkés tanga. Elégedetten veszem észre, hogy Tlyert mennyire lenyűgözi a kis sztriptíz, amit kap közben. A vörös harisnya masnis comb fixszel és magas sarkúval marad, de a csipkés tanga is egyelőre.
- Gyere. – fogom meg a kezét, majd az ágyához sétálok, és közben ő kilép a nadrágjából, és a bokszerből is. Elégedetten nézek végig a merev férfiasságán, és akarva, akaratlanul is az ajkaimba harapok.
Bemászom vele az ágyba. Ő az ágytámlához támaszkodva ül, és mosolyogva néz engem. Élvezi a műsort. Magamhoz húzom őt pár csók erejéig, majd az ölébe mászom, és tovább csókolózunk. Annyira jó érzés! Vele minden más, és nem értem miért. Érzem, hogy a férfiassága már szinte kőkemény, és picit bele is mosolygok a csókba. Alig várom, hogy bennem legyen.
A csókcsata után egy pillanatig elidőzök meseszép zöld szemeiben, de egyben zavarba is jövök. ÉN? Tiana Cranshaw zavarba jöttem? Hihetetlen! Ez is csak Tylerrel lehetséges. Megcsókolom ismét, hogy elteljem a zavaró gondolataim, majd két mozdulattal kikötöm a masnis, csipkés bugyim. Szerencsére oldalt köthető, így gyorsan megszabadulok tőle. Félredobom, majd Tyler kezeit a melleimre teszem, amiken végig is simít. Imádom az érintését!
- Most nincs idő előjátékra, szépfiú. Várnak a vendégeid, de később szívesen kényeztetlek. – kacsintok rá, majd megemelem a fenekem, megragadom a férfiasságát, és szépen lassan ráereszkedek.
Eleinte lassan kezdek el mozogni, majd picit gyorsítok a tempón. A buli zenéje felhallatszik, így merek hangosabb lenni, miközben Tylert lovagolom. A hajamba túrok, mert egyre inkább melegem lesz. Legszívesebben felfognám egy hajgumival, de a pasik imádják, mikor göndör fürjeim szanaszét repkednek, miközben keményen dugnak velem. Főleg azt szeretik, mikor belé markolhatnak, és kicsit meg is téphetik. Ez alól Tyler sem kivétel, de nem panaszkodom, felizgat, nem is kicsit.
- Annyira jó veled. – csúszik ki a számon, és egy pillantra meg is bánom, de nem sok időm van ezen gondolkodni, most nem is alkalmas. Nem éppen akarom azt hangoztatni vele, hogy vele érzem magam a legjobban, végén még félreérti, és ennek a barátságunk is kárát láthatja. Tyler az egyik legjobb barátom, akivel történetesen eszméletlen a szex, de ha olyat sugallanék neki a vágy pillanatában kimondott hülye mondataimal, hogy ő különlegesebb nekem, félek, mindent elveszítenék vele. Szóval koncentrálnom kell, hogy kettőnk kapcsolata az ágyban csak szexről szóljon.
~ megjegyzés ~ ~
Vendég

Anonymous
Vendég

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyKedd Nov. 27, 2018 7:38 pm


Cica és Tyler
=^.^=

Nem vagyok az az elköteleződő fajta ember, mint a legtöbben. Élvezem a szabadságot, és ezért nem is hiányoznak az életemből a kapcsolatok. Mindig is futó kalandjaim voltak. Míg a legtöbb haveromnak hosszabb kapcsolatai voltak, addig én voltam az örök agglegény a csapatban, de én ezt egyáltalán nem bántam. Élveztem az ezzel járó szabadságot, és azt, hogy bármelyik nő az enyém lehet.
Teljesen bele feledkeztem a csókjaiba, és az érintéseibe, míg azon veszem észre magam, hogy már a nadrágom szélénél simogat, majd farmernadrágom gombját szétnyitja, és hevesen kényezteti férfiasságom. Szinte alig bírom türtőztetni magam, de egyenlőre visszafogom magam, és kiszökik az ajkamon egy visszafolytott nyögés. Ezután az ágyhoz lépünk. Az elém táruló látvány teljesen lenyűgöz. Tiana levette a szexi piros ruhát, és így elém tárulhattak telt idomai, lapos hasa, és karcsú dereka.
Kézen fogva az ágyhoz léptünk, majd az ágytámlának támaszkodva néztem őt. Apró mosoly bújkált a szám sarkában, miközben közeledett felém, és mint mindig, most is alig vártam, hogy ölelhessem, és csókolhassam őt. Nem is kellett sokáig várnom. A derekát magamhoz húzva szenvedélyes csókoltam apró ajkait. A szemeiben valami mást láttam, mint a többi nőében. Nem tudtam megmagyarázni, de ezek a hosszú pillantások, amiket egymás felé küldtünk, egyszerűen más volt. Megnyugtatott, mégis felkavart. Teljesen ellent mondott azzal, aki vagyok. Jól ismerem Tia-t, és észrevettem, hogy talán zavarba jött(?). Tiana Cranshaw-t nehéz zavarba hozni. Talán még soha nem is láttam, hogy elpirult volna. Kicsit élveztem a helyzetet, és ismét alig látható mosoly jelent meg arcomon.
-El is várom... -vonom fel szemöldököm játékosan,de aztán elkomolyodom, mert nem akarom elviccelni ezt a tökéletes pillanatot is. Amikor mozogni kezd rajtam, még rá is segítve mozgatom a csípőm,és a kezeimmel hol melleit simogatom, hol kerek fenekét markolászom. Hangosan felmordulok. Talán ismét túl hangosak vagyunk, de nem érdekel. Már többször volt, hogy hallották a kiszűrődő zajokat a haverok, de most a zene elnyomta a kéjes hangjainkat. Tia az ágy keretének támaszkodott, míg én magamhoz öleltem, és ajkaimmal bírtokba vettem melleit. Imádtam, hogy ennyire tetszik neki, amit teszek vele.
Vajon másnak is azt mondja, hogy milyen jó vele? És mi van, ha nem? Egy kicsit zavarba estem, mégsem szólaltam meg. Most nem akartam ezen gondolkodni, és azt sem értettem, hogy miért merül fel bennem ilyen kérdés. Elhessegettem a zavaró gondolataimat, és fölé kerekedve a nyakát csókolgattam, majd egy kicsit lelassítottam, mert éreztem, hogy hamarosan elélvezek. Ajkaira tapadtam, és hosszan csókoltam. Aztán szemeibe mélyedtem. Pillanatok teltek el így, ám viszonylag hamar észbe kaptam, és a kezeit a feje fölé emeltem,majd gyorsítani kezdtem.


Vendég

Anonymous
Vendég

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyKedd Dec. 04, 2018 5:54 pm


Tyler&Tiana
„there are many benefits to having good friends...however friends with benefits is much more fun"
+18 Tyler is mintha elgondolkodott volna szex közben, és talán kicsit tovább, mint kellett volna. Most azért, mert észrevette ezt rajtam, vagy ő is zavarban volt? Sajnos nem tudtam rájönni, de nem is igen állt módomban ezen gondolkodni. Letepert, és amikor a nyakam kezdte el csókolgatni, hirtelen elfelejtettem azokat a zavaros gondolatokat. Ideje volt bevetni a vadmacskás énem, és eltüntetni ezt a romantikus ribit. Egyáltalán ki engedte meg neki, hogy felszínre törjön? Viszonoztam minden egyes csókját, közben a hajába túrtam, és mikor a kezeim a fejem fölé helyezte, és gyorsítani kezdett, a lábaimmal átkulcsoltam a derekát. Nem fogtam vissza magam, a fülébe haraptam, és nyögtem elég hangosan utóbbit. Annyira jó volt vele! Valamiért más, mint a többi férfivel, csak tudnám miért. Nem értettem tényleg. Egyre jobban és jobban dugott, és imádtam, mikor ennyire állatias, de szerintem ő ezzel tisztában volt, azért is fogta le a kezeim. Vagy a zavara miatt? Nem tudtam már semmit sem, én csak élvezni akartam őt, egyre inkább. Legszívesebben a hajába téptem volna, majd a hátába vájtam volna a köreim, ez a leszorított kéz egyszerre volt izgató és irritáló.
- Csókolj meg! – parancsoltam rá, és miután engedelmeskedett (mondjuk ki az a majom, aki erre nemet mond nem igaz?), szóval utána viszonoztam azt, és igen élveztem minden egyes pillanatát. Nem csak az ágyban, de a csókolózásban is remekelt. Nem hiába lett ő a szeretőm. Barátom extrákkal, ha így jobban tetszik.
Sokáig csak barátok voltunk, aztán egy ehhez hasonló bulin ittunk, és az egyik dolog követte a másikat. Addigi életem egyik legjobb éjszakája volt, még ha picit részeg is voltam. Az emlékeim akkor is tiszták a mai napig. Meglepődni nem lepődtem meg, hiszen tudtam, hogy Tyler nőcsábász, és nem lenne olyan sikere a nőknél, ha béna lenne az ágyban, de nem hittem volna, hogy ennyire jó. Szóval megegyeztünk, hogy szeretők leszünk. Eleinte furcsa volt, mert addigra barátok voltunk, de aztán ment minden simán. Annyira sok helyen csináltam már vele, hogy elmesélni is hosszú lenne. Mind nagyon izgató volt, gondolom ezt mondani sem kell. Egy ilyen szerető pedig nekem tökéletesen megfelelt. Nem akartam érezni semmit, miután a múltban összetört a szívem. Ez pedig egészen eddig sikerült is, most mégis újra érzem azt a maró fájdalmat, és az idétlen pillangókat. Pedig nem kértem, én csak élvezni akartam az életem. Szexelni, lopni,  bulizni, meggazdagodni, ennyi. Most pedig… ki kell vernem őt a fejemből. Csak tudnám hogyan… Látom, hogy észreveszi a zavartságom, így a csípőmmel körözök egyet, hogy eltereljem a gyanúját.
- Erősebben! Kérlek! – nyögöm neki, és szerencsére nem szól semmit, csak cselekszik. Egyre jobban belejövünk, amíg el nem élvezek, hosszan, és ő is. Percekig csak bámulok azokba az imádnivaló szemekbe. Hogy lehet nem kedvelni egy ilyen srácot? Lehetetlen. Várom, hogy legördüljön rólam. Miután ez megtörténik, hozzábújok, és a fejem a mellkasára hajtom.
- Ezt élveztem. – mosolyodom el, majd felülök, és ráülök lovagló ülésben.
- A buli után maradhatnék, és folytathatnánk. Mit szólsz? – kérdeztem tőle pimasz vigyorral, majd meggyőzésképpen lehajolok, és megcsókolom. Egyelőre úgy néz ki, hiába tagadom, igenis jól érzem magam vele, és lehet olyan ösvényre léptem, amire nem kellett volna, de ebben a pillanatban nem akartam erre gondolni, csak kiélvezni őt. Majd holnap nekiállok idegeskedni a zavart érzéseimen.
~  Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits 108800823 ~ ~
Vendég

Anonymous
Vendég

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits EmptyHétf. Feb. 18, 2019 7:57 pm


Cica és Tyler
=^.^=

Hangosan élveztem el, nem törődve azzal, hogy esetleg hallják. Ezután legördültem róla, és egyik kezem a fejem alá támasztottam. Halvány mosoly szökött az arcomra, mert Tia a mellkasomra hajtotta a fejét, míg én dereka köré fontam a kezem, és egy pillanatra behunyt szemmel élveztem a pillanatot.
-Én is. -mormoltam halkan, és végigsimítottam karján. A mosolyom csak még nagyobb lett, mert Tia felült rajtam, és combjait két oldalamra tette.
-Estére is itt maradhatnál. -válaszolom hirtelen ötlettől vezérelve, és hosszan megcsókolom. Ekkor valaki a plafonon keresztül feldörömböl nekünk a bulizók közül, mire elnevetem magam.
-Most viszont vissza kell mennünk. -teszem hozzá széles vigyorral az arcomon.
-Úgy tűnik, nem bírják ki nélkülünk. Lehet, hogy Max-et már szétszedték a nők. -vigyorgok.
Próbálom ezzel elterelni a gondolataimat, ami a rajtam fekvő Tia-ról szólnak.
Miután a nő leszállt a derekamról, felültem, és magamra vettem fekete boxeremet, és farmer nadrágomat. Ezután félmeztelenül ülve az ágyon vártam, hogy ő is elkészüljön. Furcsa a mi kettőnk kapcsolata. Semelyik másik haveromnak nincs ilyen kapcsolata nővel, mert mindenki úgy van vele,hogy a barátságot és a szexet nem akarja keverni.
-Egyébként van terved még mára? Úgy értem, össze akarsz tőrni még egy-két szívet, vagy megmutatjuk mindenkinek, hogy hogyan kell táncolni? -húzogatom fel a szemöldököm játékosan. Reméltem, hogy az utóbbit választja. Nem is igazán a tánc miatt, hanem inkább azért, hogy ne mással legyen. Persze ezt még magamnak sem akartam bevallani.


Vendég

Anonymous
Vendég

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits    Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty

Ajánlott tartalom


Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits Empty
Vissza az elejére Go down
 

Tyler & Tiana ~ Friends with Benefits

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ