Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Tessa x Jamie - Secrets without hurts
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
James D. Woodward Today at 11:09 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Evelyn Hopkins Today at 9:37 pm

Scatha & Nelson
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Scatha Krilza Today at 6:46 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 3:21 pm

Mia & Brandon - The Hand of the Fate
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Mia Hamilton Today at 1:28 pm

It’s fun to be a box of cats - Candy & Theo
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Candice Lovell Today at 11:34 am

Secrets Unveiled - Noel & Emanuel
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Noel Bartlett Yesterday at 9:39 pm

Ben és Flor
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Flor Sanchez Moreno Yesterday at 9:36 pm

Lotte & Shane - The new beginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 8:17 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Blake Blaese, Dave Connor, Evelyn Hopkins, James D. Woodward, Lena Caldwell, Nelson Wang, Nora Weston

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Kapcsolatkereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Marie Avgeropoulos
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Fotóriporter
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
5

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Jan. 19, 2018 9:17 pm
Sziasztok!

Keresek néhány személyt, aki viszonylag fontos szerepet játszik az életemben:

Az első ilyen keresettem egy jó barát, akiről nem hittem volna, hogy fiú létére közelebb kerülhet hozzám és jobban megismerhet, mint bárki más. Vele megbeszélhetem, mi nyomja a lelkem és ő észhez térít, hogyha valami oltári nagy butaságot akarnék véghezvinni. Ez a barát tudja, mi történt velem, miféle árnyakat rejt is a múltam, de büszkén kiáll mellettem, sőt, titokban abban reménykedik, hogy a szívem érte dobog és senki másért. Ez a barát sejti, hogy én csak testvérként tekintek rá, mint az egyetlen családtagomra, aki átsegített a nehéz időszakokon.

A második keresettem nem más, mint egy hódoló, aki nem a megszokott módon próbálja ellopni a szívem. Ez a hódoló már régóta próbál kedvemre tenni, de rendszerint elutasítottam minden próbálkozását, mert tudom, hogy nincs szükségem olyanra, aki csupán az egy éjszakás kalandot keresi, mindezek mellett tagadom, hogy titokban a rossz fiúk vonzzanak a legjobban, márpedig te egy valódi, két lábon járó törvényen kívüli vagy.

A harmadik keresettem pedig (egyben egyenlőre az utolsó), egy olyan személy, aki mellettem dolgozik, szintén a médiánál tapossa éveit. Ő egy újságíró vagy fotós lenne, mint amilyen én is vagyok. Mindig is tudtuk egymást motiválni, megvolt az összhang közöttünk, igaz, eleinte túl élénk volt a versenyszellem. Emlékszem, mindig le akartuk nyomni egymást, próbáltunk jobbá válni és próbáltunk a figyelem középpontjába kerülni - ez idő alatt pedig sikerült egymás támogatójává válnunk. Motiváljuk egymást, de csakis szakmai a kapcsolatunk és nem is vágyunk másra, csakis fejlődni szeretnénk és minél magasabb fokokra lépni azon a bizonyos szamárlétrán.

Kérlek, siessetek, mert már nagyon várok rátok!

Üdv:
Kaia.
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jemima Kirke
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
9

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Jan. 18, 2018 9:46 am
Megérkezésem alkalmával keresem az ismerőseimet, családtagjaimat, leendő és elfeledett barátaimat. Nézzük:

Alapok:
× amnézia, az elmúlt nagyjából 5 évem feledésbe merült × 25. évemet élem × a középiskola után felhagytam a tanulással × minden buliban benne vagyok × nem egy imádni való ember vagyok × intézetis voltam

Lehetek én a te...
× lelki szemetesládád
- Mert mindenkinek szüksége van valakire, akinek kiöntheti a szívét. Hogy a kapcsolatunk milyen hullámvölgyeken van túl, egyáltalán milyen régi, azt kitaláljuk. Jó vagyok a tanácsadásban - a tanácsaim mondjuk rosszak -, simogatom a hajad amíg bőgsz, majd füves sütit készítünk együtt.
× egykori legjobb barátnőd
- Korábban elválaszthatatlanok voltunk, aztán jött a felnőttkor. Te karriert és családot akartál és azt, hogy ne húzzalak le. A kapcsolatunk megromlott, már nem is igazán tartjuk a kapcsolatot. Azonban a balesetem következtében én még mindig a legjobb barátnőmnek tudlak, ezért elég váratlanul ér amikor szembesülök a tényekkel.
× jelenlegi legjobb barátnőd
- Csak az elmúlt néhány évben találkoztunk és kattantunk egymásra. Napi szinten beszélünk, sokat vitatkozunk és kiabálunk egymással, van, hogy beáll a csend és hetekig kerüljük egymást. Ennek ellenére a legjobb barátnőm vagy, aki mindent megtudott rólam. Most viszont nem ismerlek fel, valószínűleg nem is  bízok benned. Vajon ott leszel velem, míg felépülök? Újrakezdjük, vagy lelépsz?

× volt munkatársad
- Dolgoztam én már mindenhol. Bárokban, kávézókban, kórházban takarítóként, edzőteremben kamuedzőként, művészekkel, galériában, de még butikokban is. Lehetőségek tárháza. A kapcsolatunk pedig lehet jó, lehet rossz, meglátjuk.
× alkalmazottad
- Te vagy a tulaj, vagy a főnök ott, ahol éppen dolgoztam. Az agyadra mentem sokszor a nagy számmal, meg a lustaságommal, de talán le is kenyereztelek egy-egy mosollyal. Szintén kialakítjuk, milyen volt a kapcsolatunk.
× exed
- Elég sok pasi megfordult az életemben, talán te is egy vagy közülük. Nem vagyok egy álombarátnő, de a pasik buknak a szép hajamra. Hosszútávon nem vagyok elviselhető, rövidtávon viszont szerintem élvezted az együttlétünket. Talán te vagy a másik drogos aki az elvonón szedett fel, vagy éppen a gazdag ficsúr, akinek kihívást jelentettem.
× egy csaj az életedből, de kicsi a világ
- Csak egy gyors menet volt. Felvittél a lakásodra, de a reggelt sem vártam meg. Azóta pedig többször is összefutunk az utcán, vagy épp ahol. Vajon tudjuk egymás nevét?
× a beteged
- Most, hogy néhány hétnyi kórházi ápolásra szorulok szükségem van orvosokra, akik megpróbálkoznak a gyógyításommal. Előfordulhat, hogy rajtakaptál amint gyógyszert loptam, esetleg minden aprósággal megtalállak, mert keresem a helyem a világban.
× álmaid nője
- Csak egy kölyök/pasi vagy, akinek bejövök, de rendesen. Évek óta koslatsz utánam, próbálsz felszedni. Sajnos nem vagy az esetem, aztán ki tudja. Itt az alkalom rá, hogy megpróbálj újra randira hívni - úgysem emlékszem rá, hogy nem akarlak.
× ellenséged/egykori intézetis ellenséged
- Kiállhatatlan vagyok. Nem csodálkoznék rajta, ha utálnánk egymást és mindenre és mindenkire téve üvöltözésbe kezdenénk az utca kellős közepén.
× kedvenc pinérnőd
- Minden nap ugyanannál az asztalnál ültél amíg az étteremben dolgoztam és vártad, hogy felszolgáljam a reggeli kávét. Tudok rólad egyet s mást, ahogy te is rólam. Nincs köztünk (talán) semmi több annál, mint hogy én a kedvenc pincérnőd voltam, te a kedvenc vendégem.
× dadusod
- Voltam babysitter is különböző korú gyerekekkel. Ha kicsi vagy, vagy még kölyök és a szüleid hívtak, esélyesen ismerjük egymást. Talán jóban vagyunk, talán utálsz engem és én is téged. Találjunk ki valamit.
× férjedet lenyúló ribanc
- Soha nem érdekelt, tartozik-e az adott férfihoz nő. Akkor sem, ha gyűrű volt az ujján. Valószínűleg lefeküdtem a férjeddel és én jót nevetek azon, ahogy pocskondiázol.
× csajod
× kedvenc bulipajtid
× unokatestvéred, ilyen-olyan családi szálad
× rosszba belerántó tündérkeresztanyád
- Ó igen, én voltam az. Az a ribanc, aki rossz útra terelt és miattam csöppentél a bulik, a szex és drogok világába. Tőled függ, azóta kitörtél-e, de amire én emlékszem, az még a sötét korszakod.
× orránál fogva vezethető emberkéd
- Csúnyán kihasználod az amnéziámat. Ismerlek korábbról és elhiteted velem, hogy nagyon jóban voltunk. Hazudsz nekem a kimaradt életemről, a vőlegényemről, a családomról. Mindenről, amit el is hiszek. Hisz te mondtad, hogy legjobb barik vagyunk. Talán pasi vagy, talán nő, mindenesetre örülnék neked nagyon.

Vagy esetleg fordított eset is igaz lehet bármelyikre.
Szóba jöhet egyébként bármiféle ismerős ezeken kívül. Például kórházi dolgozók, ápolók, rehabosok, elvonósok, anonim körökbe járók, egyszerű közemberek, bárki akivel lefeküdtem, bártulajok, pénzeszsákok...

Karakterkeresőbe kiírt karakterként a vőlegényem, vagy a nagynéném is játszik! *folyamatban*


A hozzászólást Raya Sunshine Jones összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 11, 2018 9:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Macaulay Culkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
8
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
bajkeverő (kivéve akkor, amikor jön a Mikulás)
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
5

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Jan. 11, 2018 4:29 pm

örökbefogadnál?

Sziasztok, csókolom!

Több elképzelésem is van az örökbefogadással kapcsolatban, hátha valakinek valamelyik megtetszik:

1. lehetőség -> valaki örökbe fogad:

Értelemszerűen itt arról van szó, hogy valaki valamilyen okból kifolyólag amellett dönt, hogy magához vesz egy árva kisfiút, eljön az árvaházba, és kiválasztja Marcit. Szeretnék valamelyest a realitás keretein talaján maradni, így olyan szülőre gondoltam, akihez tényleg illene ez az örökbefogadás dolog.
- Akár egy párra, akiknek nem lehet gyerekük, és ezért veszik magukhoz Marcit.
- Egy egyedülálló nő, aki felépített magának egy karriert (örülnék neki, ha esetleg nem híresség lenne, hanem valami általánosabb munkával foglalkozna, vagy úgy lenne jelen a médiában, mint gyártó, és nem pedig közszereplő), és mindene megvan, csupán a család maradt ki az életéből, ezért dönt úgy, hogy maga mellé vesz egy kisfiút.
- Egyedülálló férfi, aki copy/paste az előző opció.
Úgy értem, hogy olyasvalakit képzeltem el, akihez "illik" az örökbefogadás, hogy mondjuk tud anya/apa típus lenni, és meggondoltan, elkötelezve fogad örökbe, nem pedig csak úgy random, mindenféle magyarázat, vagy előzmény nélkül. (Remélem senki nem riad meg, nem hatalmas elvárásokra kell gondolni, csak tényleg szeretném, hogy valóságos legyen a sztori )

2.lehetőség -> valaki a vérszerinti apám:
A szüleim három évvel ezelőtt haltak meg repülőgép katasztrófában, és rögtön árvaházba kerültem, miután megállapították, hogy nincsen élő rokonom, aki a gyámom lehetne. Azonban - amiről senki sem tud - anyukám nyolc évvel ezelőtt nem apukámtól lett terhes, hanem egy másik férfitól.Így most kiderülne, hogy ez a férfi a vérszerinti apa, aki már lehet a gyámom, és hozzá kerülök, mint derült égből fasírt, hogy kezdjen velem valamit.:DD (kicsit Apafej feeling)
- A szüleim múltjáról lényegében semmit nem adtam meg azon kívül, hogy apukám tankönyveket írt, anyukám pedig ápolónőként dolgozott. Akár az is lehet, hogy anyukám két férfival volt egyszerre, és amikor terhes lett, apukámat választotta, és vagy titkolta, hogy nem tőle van a gyerek, vagy csak szimplán ő maga sem tudott róla. Ebben az esetben az igazi apám az is lehet, hogy akár nem is tud a létezésemről, mert anyám megszakította vele a kapcsolatot.
- Az is lehet, hogy a szüleim már együtt voltak nyolc évvel ezelőtt, és anyukám megcsalta apukámat, csak nem merte elmondani, hogy mástól is lehet a gyerek, és mindvégig biztos volt benne, hogy csak apukámtól lehet (az az egy alkalom mit számít, amikor elgyengült, és mással összefeküdt). Így szintén lehet, hogy az igazi apukám nem tud a létezésemről, és valahogy összekeveredünk.

Biztos retekhosszú, meg sem merem nézni, mindenesetre remélem mihamarabb rámlel valaki.      
Csók, Marci
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Hilarie Burton
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
31
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Kávézó tulajdonos és üzletvezető
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
63

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Jan. 09, 2018 12:56 pm
Keresek:

- barátot - egyet, aki benne van minden hülyeségben, régóta ismerjük már egymást, esetleg a munkahelyről (?) vagy a suliból (ez esetben előny, ha Chicagoban tanultál... Very Happy), bárhonnan. Smile Igazából kilenc éve már NY-ban élek, így az sem lenne rövid barátság, szóval bárki jöhet Razz Írj és kiötlünk valamit. Very Happy Ja, nem hátrány, ha bírod a hangulatingadozást, illetve azt, ha néha bébicsőszködni kell Rolling Eyes Razz

- egy férfit, akivel megpróbálhatom kiheverni a több éves küzdelmet a gyerekem apjával, és itt lép képbe az is ugye, hogy előny, ha értesz a gyerekek nyelvén és nem irtózol tőlük, ugyanis van egy öt évesem. Very Happy Megjegyezném, hogy olyan is jöhet, aki csak pár randira (értékelném azt is, akivel teljesen különbözünk és rémes első randit hozunk össze... Razz ), vagy esetleg pár hónapos kapcsolatra vevő. Vállalkozó szellemű emberek előnyben, nem vagyok egyszerű eset! Rolling Eyes A vége nyitott, a játéktérre bíznám a történéseket.

- egy alkalmazottat a Rosa Italian Caféba, aki átvállalja a dolgaim nagy részét és bizalmasomként kezelhetem.

- ellenséget - Esetleg neked is van egy kávézód közel az enyémhez? Kiváló rivalizálási lehetőség. Razz Vagy a gyereked az enyémmel jár egy suliba és nem nagyon bírják egymást? Vagy éppen nagyon bírják, viszont mi nem annyira? A szomszéd vagy, akinek a töke ki van a gyereksikolyokkal meg azzal, hogy végig kell néznie minden nap, hogy a kocsival majdnem letarolom a kerítésed? Bármit, kiváló szitukat tudok kitalálni. Razz xD

Várok mindenkit szeretettel, tárt karokkal!
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ C h l o e *colorful* N o r g a a r d ◘
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ s z e r e l ő ◘
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: Kapcsolatkereső
Vas. Jan. 07, 2018 11:46 pm

Ismerősök keresése

Sziasztok!

Először is keresném a lakótársamat, legyen az illető fiú vagy lány, nekem az igazából lényegtelen, csak fogadja el, hogy nekem szükségem van egy plusz szobára, ahova mindenféle kacatot hordok fel, hogy aztán megjavítsam és felturbózzam őket. Ja, meg amúgy a lapomban már emlegetem a lakásunkat meg a kapcsolatunkat, szóval kicsi kikötéseim lennének. Úgy építettem fel azt a részt, hogy mi már évek óta barátok/barátnők vagyunk és a szüleink segítségével sikerült megszereznünk ezt a lakást, ami a maga épületének a legfelső szintjén van (de van lift!! Razz), kárpótlásul viszont elég kedvező áron jutottunk hozzá és még nem is kicsi. Szóval úgy képzeltem, hogy elég jó kapcsolatunk lenne, de mégis mindkettőnknek meglenne a maga kis magánszférája azért a lakáson belül, de tarthatnánk filmes estéket meg járhatnánk együtt bulizni, tök jó móka lenne

Keresek még barátokat, barátnőket mindenféle plottal mindenféle kapcsolatra embereket, hiszen a megismerkedések lehetősége végtelen és sosem tudhatod, hogy nem-e az az illető lesz az egyik legjobb haverod, aki egyik este segít összekaparni téged, mert túlságosan felöntöttél a garatra. De az sem kizárt, hogy közösen jártunk valami tanfolyamra, vagy gimibe, semmi sincs kizárva.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

A hozzászólást Magdalena Lehnhardt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 15, 2018 11:14 am-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Brett Dalton
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
bar owner, arms dealer, sniper
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Re: Kapcsolatkereső
Hétf. Dec. 18, 2017 10:56 pm
Sziasztok!

- Jó lenne a karakteremnek egy barát, haver, bajtárs, valami ilyesmi, lehet új vagy régi, vagy a kettő között valami... Olyasvalaki, aki "hasonló kaliberű", tehát szintén bűnöző/maffiatag/ex-cellatárs vagy csak szintén egykori elítélt/katona vagy ex-katona (akivel esetleg együtt is szolgáltak), szóval olyan, aki valamilyen szinten meg tudja érteni őt, hasonló cipőben jár, hisz Zander kissé problémás. Very Happy Ha van bármi ötleted, vagy csak érdekelne a dolog, írj, és kitaláljuk a többit.

- De lehetsz az ellenségem is, egy ellenséges banda vagy bűnszövetkezet tagja, konkurens klub vezetője, egy rendőrnyomozó, aki rám utazik, de mindezidáig nem tudott elkapni, mert nem volt bizonyíték, vagy mert FBI informátorként nem tudott megközelíteni.

- Alkalmazottak a bárból (pultos, kidobó, táncoslány, takarító, DJ, zenész, aki olykor fellép, stb), valaki, aki időnként testőrködik mellettem, vagy a lakásomat takarítja (az utóbbiak néha láthattak is gyanús szituációkban), olyan emberek, akik alattam vagy mellettem dolgoznak az orosz maffián belül, üzlettársak a fegyverkereskedelemben...

- Egykori barátnők, bár itt leginkább csak rövid távú kapcsolatokra kell gondolni.

Egyelőre így hirtelen csak ennyi jut eszembe, de ha kedvet kapnál plotolni, és egyik sem fogott meg, írj, és kitalálunk valamit! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Re: Kapcsolatkereső
Pént. Dec. 15, 2017 12:18 pm
Sziasztok !

- Nos először is a legjobb barátnőmet keresem: Aki mindent tud rólam és feltétel nélkül megbízok benne.

- Apám egyik barátját :Aki mindig is furcsán viszonyult hozzám ,túlságosan is nőként tekintet rám.

- A testőrömet : Te vigyázod az álmaimat míg én alszok,és általában Te állítasz minden olyan hülyeségben amit készülök elkövetni ,persze ettől ugyanúgy megteszem .

- A volt szerelmemet: Tőled szakítottak el ,és kényszerítettek bele egy másik kapcsolatba végül jegyességbe

- Egy olyan személyt: Akinek talán hallgatok a tanácsaira .

-Aki gyűlöl: Bár ebből több is lehet az okát ,már csak Te tudhatod.

-Egy firkászt : Aki nem adja fel és állandó jelleggel zaklat ,végül beadom a derekamat és pár pohár ital mellett megnyílok neked . Legalábbis Te ezt hiszed .

- És egy áldozatot: Akit nem szándékosan véletlen az egyik este folyamán,seggbe lőttem a nyilammal.

Ezek lennének azok,ha bármelyikre affinitást érzel ,dobj egy pm-et Very Happy
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◑ Sophie Turner ◐
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◑ modell ◐
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
11

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Dec. 12, 2017 8:08 pm

Ismerősök keresése

Még készülget a lapom, de a hirdetéseim azután is aktuálisak maradnak, ha elkészültem, szóval be is dobnám, hogy mikre gondoltam, de vevő vagyok más ötletekre is. (Legjobb barátnőm van, köszönöm szépen imádom és gyönyörű, szóval már csak "másodrendű" BFF-nek van hely Rolling Eyes Razz )

- Assziszensi/Menedzseri munkát esetleg nem szeretne valaki? Ugyanis szükségem lenne valakire, aki tisztában van az időbeosztásommal, a magánéletemmel és minden káros szenvedélyemmel, hogy összeegyeztesse a dolgaimat és falazzon nekem, ha esetleg úgy adódna. Ugyan a karakterem most rövidebb-hosszabb ideig szeretne távol maradni az undorító médiától, de tisztában van azzal, hogy vannak bizonyos kötelezettségei, amikor igenis számítanak a megjelenésére. Ebből adódik, hogy most nincs elhavazva az illető, de jobb ha 0-24ben elérhető, hogy bármilyen vészhelyzetben zaklatni tudjam.

- Némi hírnéven alapuló ismeretség is biztosan jól hozná ki magát. Lehetett közös fotósorozatunk egy magazinnak vagy találkozhattunk valami nagyszabású bemutatón. Az is lehet, hogy utáljuk egymást, de persze a kamerák előtt meg jópofizunk a másiknak... Nem hagyom ki azt sem, hogy a karakterem modell, szóval ha van egy céged, akinek kéne egy reklámarc, arról is lehet/lehetett szó.

- Nem tudom, van-e az oldalon valami dílerszerűség, de szívesen plotolnék valaki ilyennel is. Én viszem a pénzt, te adod a cuccot, én nem kérdezek és te se, pedig lenne pár szavad hozzám, a kérdés csak az, hogy meddig bírod őket magadban tartani?

- Bulipartner és/vagy egyéjszakás kalandok esetleg? Nem helyes az, amit csinálok, hogy ilyen úton-módon hárítom el azt a hatalmas nyomást, ami az elmúlt időszak alatt összegyülemlett. Nem kéne ezt csinálnom, mégis ezt teszem, mert már függőjévé váltam az alkoholnak, a drogoknak és az ezekből fakadó bulizásnak. Sejtem, sőt tudom, hogy akikkel ilyenkor vagyok, azok nem a barátaim, de olyankor ez sosem tud érdekelni.

- Régi ismerősök, akiket vagy én elfelejtettem, vagy ők mondtak már le rólam. Mindenesetre a visszaköltözésemmel biztosan lesznek, akiket felkeresnék vagy csak véletlen egymásba botlanánk.A hozzászólást Elayna A. Townsen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 21, 2018 11:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan Reynolds
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
31
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
future hotel manager
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
6

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Dec. 12, 2017 3:58 pm

Szerető kerestetik

Tisztelt Hölgyeim! Very Happy
Van egy eddig cseppet sem rózsás, jeges jegyességem, ami azt illeti, csak érdekből köttetett. Ezt semmiképp nem bontom fel, így biztosan nem ígértem, hogy majd szakítok, netán a későbbiekben elválok. Keresek valakit, aki ennek tudatában (vagy nem tudatában), valahogy összekavarodott velem, és esetleg kölcsönösen egymásba is szerettünk, tekintve, hogy érzelmeknek híján volt Oliviával való kapcsolatában, viszont testi kapcsolat közöttük is volt, így nem szexre keresek partnert. (Remélem kicsik nincsenek, ez csúnya volt.) Ebben mostanában állna be változás, hiszen ahogy Liv emlékei elvesztek, úgy ébredt fel egy teljesen másik ember a kómából, és vele a kapcsolatom javulna, ezzel fordítottan arányosan a vállalkozó hölggyel romlana. Így olyan jelentkezőt várnék, aki a karijának nem élete szerelmét keresné bennem, viszont nyitott lenne némi konfliktusra ezzel kapcsolatban. Very Happy Más dolgod nincs is, mint megdobni egy PM-mel ezügyben.

Az asszonyka engedélyével

Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
River Viiperi
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Színész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
14

Re: Kapcsolatkereső
Vas. Dec. 10, 2017 1:10 pm

Ismerősök keresése

Sziasztok  
Még csak készülőben vagyok, azaz alakítható pár dolog, szóval szívesen várnék jelentkezőket, akiknek kell az életükbe valaki.

Pár infó Ray-ről:
- 26 éves
- híres, befutott filmszínész (biztosan felismered, hisz sok ismert filmben szerepel)
- már itt született New Yorkban
- szeret sportolni, moziba járni, bulizni és fotózni
- több barátnője is volt már, de egyik sem volt nagyon hosszú kapcsolat
- két barátnő között elképzelhető, hogy voltak kisebb kalandjai
- amúgy rendes srác, szereti a rajongóit és foglalkozik is velük

Ez csak pár dolog, amiből ki lehet indulni, de nekem is van egy-két alap ötletem.
- Lehetne valami fiatalkori barátnő (az első), aki összetörte a szívét, vagy fordítva, vagy a karrierje miatt kellett szakítaniuk
- Legjobb haverra is szüksége van
- Rajongó, aki odáig van érte
- Még akár testvért vagy féltestvért is el tudok neki képzelni, nevet is változtatok, ha valakinek szüksége van rá

Ha bármi ötleted van, amibe beleillik a karim, akkor dobj meg egy PM-el.

Vissza az elejére Go down
Re: Kapcsolatkereső
Hétf. Nov. 20, 2017 6:12 pm
Keresem az én egyelten bizalmasomat: Aki lehet ,nő,férfi .. a kollégám esetleg. Ő az aki mindent tud a házasságomról ,és az életemről . Igaz nem nézi túl jó szemmel amit magammal művelek általában ,de ha baj van ott van mellettem.

Keresem az egyik volt egyetemi társamat: Aki most a jelenben velem együtt dolgozik,van egy pár belső poénunk ami néhol félreérhető. A férjem ezért is igen csak pikkel rád. Persze az Ő féltékenysége téged hidegen hagy ,és tovább tetőzöd a dolgot.

Végül pedig keresem az én oltalmazó rendőrömet: Egy bárban vettél észre ,és leginkább az érdekelt hogy honnan szereztem az akkori sérüléseimet. Persze a valódi okát soha nem mondtam  meg ,Te pedig jól tudtad az igazságot. De bizonyíték hiányában nem indíthattál eljárást ,és azóta is vársz tőlem egy vallomást..amit én soha nem teszek meg...
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lily James
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
20
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
pincérnő + jegyellenőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Nov. 03, 2017 1:04 pm

Joy's joystick


Keresem az apámat
Jártál valaha az esős brit szigeteken, vagy a mesés Írországban? Esetleg voltál annyira részeg, hogy elcsábíts valakit, vagy pia sem volt benned? Ígérgettél neki fűt-, fát, aztán nem jöttél többet? Egy szilveszteri buli botlása voltam? Nem ítélkezem, de a lány teherbe esett, az éjszakátok gyümölcse én lennék. Ez majd 20 éve történt. Nem tudom mennyi idős lehettél, lehet még te is csak egy kanos tini voltál, mindenesetre megtörtént. Most itt vagyok, hogy megtaláljalak.


Keresek egy szállásadót
Nincs túl sok pénzem, de fizetnék érte. Dolgozom, hogy tető legyen a fejem felett: kivaxolom a cipődet, kutyát sétáltatok, be is vásárolok, még a konyhában is rittyentek valamit nagy rumlival, csak had maradhassak?  cukika (nem telik lufira sem.)


Keresek új ismerősöket
Nemrég érkeztem a földrészre, így aztán nem sok ember ismeretségével büszkélkedhetem. Téged öntöttelek le az első munkanapomon kávéval? Ki kellett mosni a blúzodat? Nem kaptad meg a folt miatt álmaid állását? Vagy reklamáltál, mert cappucino helyett teát kaptál? Esetleg a metrón csíptelek fülön? Elvittem a taxidat? Éppen ott voltál, amikor rohamom volt? Ismerjük egymást a tengeren túlról? Valakire rá akarod sózni a kiscicád, kisnyulad, kanárid? Akármi is legyen, engem keresel.

Ha bárki úgy érzi, igaz rá valamelyik állítás, az bátran vágjon hozzám egy féltéglát levelet, és tárgyaljunk ki mindent részletesen.

Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
John C. Reilly
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
48
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Okt. 31, 2017 6:31 am

Ismerősök keresése


- Mocskos rendőr/ügyész: tudok valamit rólad, ami miatt zsarolható vagy. Hibáztál vagy véletlenül belekeveredtél valamibe, nem érdekel, csak az, hogy általad olyan dossziékba és elzárt aktákba is belepillanthatok, amihez semmi jogom nincsen. És ezt kihasználom, durva módon, újra és újra. Vajon mikor kellesz újra, hogy a segítségeddel bemocskoljak valakit? S vajon meddig bírod még, hogy a céljaim eléréséhez használlak?
- Szexuális célszerszám: Gyűlölsz, megvetsz, átkozol ... mégis, amikor hívlak, akkor eljössz. A Tor legmélyebb bugyraiban találkoztunk, titkokat fedtél fel előttem, ahogyan én is elmeséltem magamról pikáns részeket, így kötöttünk szövetséget a szexuális deviancia oltárán. Hölgyek jelentkezését várom, minél fiatalabb és vékonyabb, annál jobb.
Vissza az elejére Go down
Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Okt. 26, 2017 1:22 pm

Ismerősök keresése

Igazából mindenféle típusú kapcsolatra nyitott vagyok, bárminek örülök! Smile Az alábbiak csupán ötletek, ha nagyon kreatív vagy, írj nekem egy pm-et, örülni fogok neki! Smile

- Barátok: Sok időm ugyan nincs, de azért mindenkinek szüksége van bizalmasra, akinek kiöntheti a szívét/lelkét. Az egyetemre jártunk együtt? Netán régi ismerős vagy még otthonról, és most költözöl New Yorkba? Jól jönne egy kis idegenvezetés? Csapj le bátran a szerepre!
- Kollégák: Csupán látásból ismersz? Vagy szoktunk is együtt dolgozni? Esetleg az állandó ebédelő társam vagy? Nem kell, hogy a legjobb barátok legyünk, elég, ha tudunk váltani pár szót az esetleges szünetek alatt, vagy az ügyelet unalmasabb óráiban.
- Ellenségek: Mindenkinek van, az én személyiségem pedig elég megosztó hozzá. Lehet, hogy egy nővér vagy, akihez rossz pillanatomban lekezelően szóltam? Vagy esetleg egy olyan páciens hozzátartozója, akit nem tudtam megmenteni? Várólistán vagy, és engem hibáztatsz érte? A lehetőségek száma annyi, mint égen a csillag, akár a volt vőlegényem családtagja is lehetsz, biztos nem vagyok a szívük csücske, miután faképnél hagytam a szeretett rokont.
- Családtagok: Nagyon közeli családtaggal nem tudok szolgálni, viszont unokatestvérek bátran jöhetnek.
- Futó románcok: Egyetlen komoly kapcsolatom volt, meg talán még egy belefér az egyetem alatt. Egyéb próbálkozások azonban akadtak, lehetsz te az egyik. Vagy esetleg a következő? Találjuk ki együtt, hogy kinek mi fér bele!
- Páciensek: A kórház állandó látogatója vagy? Vagy csak nekem köszönheted az életed? Kedvelem általában a betegeimet, és nagyon odafigyelek rájuk.
Valószínűleg pozitív természetű a viszonyunk, ha ebbe a kategóriába esel.
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
100

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Okt. 17, 2017 2:27 am
Keresnék egy barátot, barátnőt, akinek az élete nem fenékig tejfel, és sokszor él tudatmódosító szerekkel. Very Happy Emellett jöhet még ellenség, rokon is, ex, bármi, írj, ha kedved támad, és plotolunk valami jóóót Smile
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Arizona Muse
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
33

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Okt. 05, 2017 10:01 pm
Drága NYU diákok és Te ott! Igen, neked szólok!

A drága egyetlen lányom életébe több posztra is szeretnék embert keresni!

- Ha úgy érzed, van benned egy jó nagy adag geciség, és örömmel piszkálod a lányokat - ebből adódóan a nemed fiú - akkor nagyszerű, mert épp Te vagy az én emberem! Kérlek hívj dugatlan picsának, nevezz szűzikének, és keserítsd meg az életem! És ha már itt tartunk, nyisd fel a szemem, hogy akarjak végre túlesni az ártatlanságom elvesztésén, vagy legalább életem első csókján. És nem, nem kell megijedned, nem Te leszel a kiválasztott! Téged csak az a megtiszteltetés érhet, hogy rávezetsz erre a felismerésre!

- Ha menő csaj vagy, és mondjuk a matek megajánlott jegyedet szeretnéd, de valójában annyi agyad sincs, mint egy marék molylepkének, és feladnád a büszkeséged ( ) akkor szintén jó helyen jársz! Nincs más dolgod mindezért, csak egy kicsit kikupálni. Nem tetszik a hajam, ahogy hordom? Szerinted le kéne már vennem a szemüvegem, és ki kéne próbálnom a kontaktlencsét? Vagy csak sminkelhetnék kicsi úgy, hogy közbe ne úgy nézzek ki mint egy bohóc? Kérlek, én mindenre vevő vagyok. Talán még arra is, hogy közben bármilyen ellentét is feszül közöttünk (menő-geek) lehetnénk akár barátnők is. Hidd el, nem vagyok annyira rossz arc!

A betölteni kívánt pozíciókra üzenetben jelentkezz! Kérlek! Bárki!!!! Igérem gyorsan fogok írni és ha beindulunk akár napi többször is!
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexandra Park
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
rendezvényszervező és kávézó tulajdonos, avagy "főninéni"
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
36

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 26, 2017 9:55 pm

Ismerősök és munkatársak keresése

- Álláslehetőség: a kávézómba keresek pultosokat és felszolgálókat, rugalmas beosztás, akár diákok is jöhetnek diákmelóra. A kávézó Brooklynban található néhány utcányira a turisták kedvenc látnivalóitól, így a forgalom garantált. Feljebbjutási lehetőség és jutalom is van! Smile
- Álláslehetőség: a kávézóm konyhájába keresek egy vagy két személyt, aki minden nap - vagy esetleg egymást váltva, ha ketten jönnének - reggelente megsüti az aznapi sütiket, muffinokat, kekszeket, fánkokat. Örülnék szakmai tapasztalattal bíró jelentkezőnek, de jó önéletrajzzal meg lehet győzni. Smile
- Munkatársaimat keresem a "Time to Dream" cégnél, mely rendezvények szervezésével, lebonyolításával foglalkozik. Igen, esküvőszervező részlegük is van külön, bár én nem ott dolgozom, viszont dolgoznak itt dekoratőrök, belső építészek, marketingesek meg még jó isten tudja, hogy milyen emberek, szóval a paletta színskálája színes munkaköröket illetően Smile

Kicsit perszonálisabb keresések is jönnek azért
- Régi ismerősöket keresek, akiket ismerhetett öt évvel ezelőtt a lánykám, ugyanis most költözött vissza Angliából.
- Ha van angol karakter az oldalon, akkor vele is szívesen plotolnék, hiszen mégis csak öt évig ott élt a karakterem.
- Olyan ötletre is vevő vagyok, hogy egyszerre voltunk cserediákok ugyanott (Lindsey Franciaországban és Spanyolországban volt fél-fél évet)
- Új ismerősök, meg legjobb barát se ártana, de egyáltalán létezik olyan barátság, ami kibír öt évet? Vagy meglátogattál néha? Ezt kitalálhatjuk még, ha a hosszú barátságot preferálod, de hozzám az is befér a történetbe, hogy nemrégiben ismerkedtünk össze, aztán nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mint két testvér Smile

Minden ötletemre föl pm-ben lehet zaklatni meg kérdezni, csak légyszike írj oldalchaten, ha hozzámvágsz egy fél téglát küldtél pm-et :pls:

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

if you wanna find a brother
then wait until he finds you
We're not the same We're different in a good way
Together's where we belong
credit
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Bella Thorne
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
végzős gimnazista
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
16

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 26, 2017 9:01 pm

Ismerősök keresése

Ismételten bedobok némi plotötletet, hátha valakinek megtetszik  Rolling Eyes  

- Keresek egy olyan barátot, akivel véletlen találkoztunk. Igazából te nem tudsz rólam konkrétan semmit, mármint te vagy az első, aki végre nem úgy áll hozzám, hogy az anyám egy bordélyházat üzemeltet és ez tuti mennyire meghatároz engem. Szerintem meg ez tök jó, mármint az, hogy te végre nem ítélsz el valami olyanért, amiről nem is én tehetek, mert gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy sokan igen... :pls: És igen, lehetnénk legjobb barátok is akár
- Prostituáltak akik anyámnak dolgoznak, mert hát... Tulajdonképpen mi mind egy család vagyunk, nem? Nem is rémlik, hogy lenne amúgy karakter ilyen munkakörben  :pedigree:
- Felőlem, ha van olyan az oldalon, aki rendszeresen jár bordélyházba annyira, hogy már jóban van a tulajjal, akkor igazából egy ilyen fura plotra is vevő vagyok az anyám révén
- Keresek még iskolatársakat, tanárokat, barátokat, hatereket ellenségeket, csoporttársakat a táncórákról, matek szakkörről vagy más iskolán kívüli szakkör/különóra is szóba jöhet, hátha meg tudunk egyezni, meg úgy kb mindenféle ötletre vevő vagyok, ha esetleg valami új jutna eszedbe

Pm-ezz ha bármiféle módon felkeltettem az érdeklődésedet Ja és ha esetleg kombinálni szeretnéd akármelyik kapcsolatötletet én abban is benne vagyok

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Feelings change but memories don't

Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
241

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Szept. 08, 2017 11:28 am
na újra bedobom az ötleteket, hátha sokadszorra talán össze is jönnek a dolgok, mert végre reagolni is lesz időm Rolling Eyes

Ismerősök keresése

Lenne néhány plot ötletem, amikre lehetne utána játéktéren hivatkozni, meg ugye játszani is tudnánk értelemszerűen, de bármi másra is vevő vagyok, nem kell tőlem félni Razz


◇ Keresek hírességeket, akikről blogolhatok és akikkel bulizni járok. Például lenne egy olyan ötletem, hogy az adott mondjuk színésznőnek imádom a stílusát, többször is írok róla a blogomra, aztán egy véletlen találkozásnak köszönhetően meg együtt járunk shoppingolni. De lehet szó sima bulipartnerekről is vagy bármi kreatívságról, Liz a botránytól sem hátrál meg, szóval indulhatnak azok a fogaskerekek... Razz

◇ Keresek mindenféle feltörekvő színészt, zenészt, művészt stb, akik tehetségesek és szintén posztolhatok róluk, szeretem figyelemmel követni az új tehetségek szárnybontogatásait és a blogom elég népszerű, így ha valakiről posztolok, akkor az illetőre biztos rákeresnek utána többen is.

◇ Jól jönne valaki, aki megpróbálja kiszakítani a lánykámat a social media függőségéből, hiszen sosem látni telefon nélkül és a pillanatokat sem érzi át igazán, mert mindig inkább fényképez, hogy posztoljon róla az instagramra vagy a blogjába. Valaki igazán elkezdhetné észhez téríteni. Ha az illető pedig pasi lesz, na akkor másra is van lehetőség. Razz

◇ Meg amúgy az utóbbi mondatra utalva megjegyezném külön is, hogy vevő lennék egy kapcsolatra is. Hogy az a kapcsolat rövid vagy hosszú távú lesz, az nekem mindegy, szóval ha valakinek kéne egy kis szín az életébe, azt szerintem Liz boldogan szolgáltatná.  


A hozzászólást Eliza Bowen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 13, 2017 11:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 05, 2017 10:07 pm
Bedobom magam a levesbe!

– Keresek elsősorban egy vagy kettő barátot, havert, hasonlót. Aki úgy érzi, jóban szeretne lenni valakivel az ügyészi hivatalból, jelentkezzen.
– Keresek még ellenségeket is. A karakterem egy elég jó rekorddal rendelkező ügyész, így rács mögé juttathatta valaki szüleit, testvérét, barátját, akár magát az illetőt is… Te találod ki, ki legyen. Esetleg te voltál az ügyvéd, akivel összecsaptam a bíróságon?
– Ugyanezen az alapon keresek munkatársakat is: rendőröket, nyomozókat, ügynököket, akikkel együtt dolgoztam, akik segítették a munkámat, vagy akiét éppen én hátráltattam.
– Keresek még exeket is, akikkel valamilyen kapcsolatom volt az elmúlt évek során. Előre leszögezném, hogy Chris már évek óta nem tudott fönntartani egy hosszútávú kapcsolatot, és több, mint lehetséges, hogy nem kellemesen váltunk el egymástól.
– A fentieken felül bármi az eszedbe jut, szívesen veszem. Jó, ha nem vagyunk egyedül a nagyvilágban.
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Troian Bellisario
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
pultos, hacker, díler, maffiaösszekötő
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Aug. 29, 2017 6:12 pm
Keresem páromat!

Keresem azt a személyt (lehet férfi vagy nő, nem számít, mivel a lánykám mindkét nemhez egyformán vonzódik), akivel afféle nyitott kapcsolatban élünk. Együtt is lakunk. Hogy itt jöttünk-e össze a New Yorkba költözésem után, vagy még Londonban (akár ingázhattál is, ha a történetedbe ez jobban belefér, vagy bármi), az lényegében mindegy. Lehetsz a maffia embere (én ugyanis összekötő vagyok), de az is lehet, hogy tisztességes(ebb) szakmád van, a lényeg, hogy tudsz a viselt dolgaimról, arról is, hogy bosszút tervezek állni az ikertestvéremet, de elfogadsz engem ilyennek. Hogy neked is vannak-e afféle szexuális kicsapongásaid, mint olykor nekem, vagy mindössze elnézed nekem az enyémeket, az is teljesen opcionális. A lényeg, hogy a magunk módján szeretjük egymást és mindenben támogatsz, még ha nem is mindig értesz velem egyet. Talán olykor hangot is adsz annak, ha nem tetszik valami, ahogyan én is, de el nem hagynánk egymást semmiképp.

Nem vagyok a karakterhirdetés híve feltétlenül, ezért reménykedem benne, hogy a meglévő karakterek között is találok valakit, akit esetleg érdekel egy efféle kapcsolat. Szóval ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, ne habozz pm-et írni, mert bármennyire is hányatott sorsú, szabadelvű és manipulatív a karakterem, azért jó lenne, ha volna az életében egy biztos pont, egy megbízható szövetséges (akinek természetesen sok-sok játéklehetőséget is biztosíthatna egy ilyen kapcsolat)!
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Barbara palvin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Modell, színésznő
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Júl. 06, 2017 10:04 am
Megpróbálkozók én is egy pár kapcsolat keresővel.
- karakterem kissé kemény erős szívű és néha nagyon is érzéketlen. Nem igen nyitott új szerelmi kapcsolatokra, még mindig gyászolja régi szerelmét. Nagyon keserves múltja van, ennek köszönhetően egy falat húzott maga elé, amit elég nehéz ledönteni. Mostánában szinte kizárólag csak a munkájának él. Nem jár el sehova. Ennek ellenére a szíve mélyén nagyon vágyódik egy kapcsolatra, egy társra aki mellette van, aki megvigasztalja, és néha fejbe kólintja a vad igazsággal.

Nos ha valakit még nem rendített el a történet és van jelentkező aki lebontja a falat a lány körül és megküzd szerelméért annak jelentkezését várom privát üziben Very Happy
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Stephen Amell
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
40
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
túl bonyolult lenne elmagyarázni
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
79

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Május 05, 2017 12:11 am
Sérült áru eladó bátor, kedves, vállalkozó szellemű hölgynek, aki nem fél attól, hogy sérülni fog. (Vagy igen, de vállalja :pls: :: )
Az et-mben nagyjából benne van a lényeg arról, milyen ember vagyok, de az csak egy töredéke annak, ami valójában bennem lakozik. Sokat megélt, nagyon nehéz természetű, igazán zárkózott ember vagyok, aki nagyon nehezen nyílik meg, általában a kommunikáció legrosszabb formáit választja: beszél, mikor nem kéne, hallgat, mikor az őszinteség mindent megoldana, kiabál a csend helyett, vagy csendes, mikor ordítani kéne...és elég gyakran ránt fegyvert, kést, bilincset, vagy csak az öklét. (No, félre értés ne essék, nem feltétlen a hölgyek irányába)
Szeretnék megállapodni. Nehéz eset vagyok, küzdelmes, de hiszem, hogy én is megérdemlem a figyelmet, a szeretetet és az aggódást. Nem kérek sokat, csak akarj. Üdv: Becks

/User türelmes fajta, ritkán balhézik, azt is inkább magával, de olyan usert szeretnék aki vállalja, hogy két-három hetente megpróbál reagot írni. Ha néha nem megy, nem gáz, csak ne legyen ilyen vontatott a játék nagyon. Köszönöm a figyelmet. Smile /
A hozzászólást Roméó C. Devereaux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 13, 2017 7:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lili Reinhart
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
107

Re: Kapcsolatkereső
Hétf. Feb. 06, 2017 11:07 pm

Pszichológus

és családtagok keresése

Lánykám hatalmas traumán esett át az elmúlt időben, autóbalesetet szenvedett a szüleivel és csak ő élte túl. Éppen ezért, gondolom érthető, hogy mennyire instabil az állapota lelkileg és szüksége lenne egy pszichológusra, aki meghallgatja és segít neki feldolgozni a történteket. A csavar az lenne a dologban, hogy van, amiről még neki sem mer beszélni, ugyanis hangokat hall a fejében, magyarán kezd kialakulni nála egy betegség, a skizofrénia.

Továbbá keresek még egy (oké, lehetnek többen is, de a leírásom egyikükre legyen mondjuk jellemző) unokatestvért és az ő apukáját, aki a kinevezett gyámja lett Eileennek a baleset utána és miattuk kellett ide költöznie neki is. Az unokatestvér örülnék ha hasonló korban lenne, mint ő, szeretném ha jó kapcsolat alakulna ki köztük, amolyan legjobb barátira vagy testvérire gondolok ez alatt. Értelemszerűen a nagybácsi ezért jobb lenne, ha idősebb, mondjuk nem én szabom meg, hogy kinek hány évesen lesz már gyereke ugyebár Very Happy

Nagyon remélem, hogy mindegyik pozíció betöltésre kerül, ugyanis nagy szükségem lenne ezekre a kapcsolatokra!  Razz

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆I  hear
these voices


but I am
not crazy.
A hozzászólást Eileen S. Wesley összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 14, 2017 11:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
241

Kapcsolatkereső
Csüt. Jan. 05, 2017 10:16 pm

Kapcsolatkereső

Ha szükséged lenne egy régi barátra, egy riválisra, egy új ismerősre, vagy bárki másra, de ehhez nem szükséges annak a valakinek egy új karakter előtörténete, csupán az, hogy kapcsolatrendszerébe kerülj, és az általad keresett viszonyt ápoljátok egymással, illetve nincsenek teljesen konkrét elvárásaid, és elképzeléseid az életét illetően, akkor azt itt megteheted. Írd le az ötletedet, elképzelésedet és várd, hogy valaki jelentkezzen az elképzelt posztra. Azt se hagyd ki, hogy mennyire vagy rugalmas az adott kapcsolatot illetően, továbbá ne felejts el a végére járni annak, hogy akadt-e már játékos, aki azt testesítené meg, aminek fordítottját te keresed.Kód:
<center><div class="dobitest"><br><div class="dobicím">Ismerősök keresése</div><br>Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget </div></center>
Vissza az elejére Go down
Re: Kapcsolatkereső
Vissza az elejére Go down
 
Kapcsolatkereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: A legfrissebb hírek-
Ugrás: