One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokJátékpartner keresõ

Crash - Fable&Jordan EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Crash - Fable&Jordan EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melros & Darick

Crash - Fable&Jordan EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Crash - Fable&Jordan EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmWork through the night - Myna & Rea

Crash - Fable&Jordan EmptyReagan Moore
Yesterday at 8:30 pmMyna történetei

Crash - Fable&Jordan EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pmKapcsolatkeresõ

Crash - Fable&Jordan EmptyLia Olivia Caselli
Yesterday at 7:05 pmAiden && Allie

Crash - Fable&Jordan EmptyJae Min Aiden Lee
Yesterday at 4:01 pmour first date ✩✮

Crash - Fable&Jordan EmptyN. Allison Haden
Yesterday at 2:21 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aveline Everhart, Leo Drom, Leslie Hewson, Lia Olivia Caselli, Myna Rosegold, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Crash - Fable&Jordan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Crash - Fable&Jordan   Crash - Fable&Jordan EmptySzomb. Júl. 28, 2018 3:47 pmFable

&

Jordan


Ez a nap is el van baszva. Már reggel idegrotty voltam, magamra öntöttem a kávém, lángforrón csordogált végig a mellkasomon. A munkahelyem orrvérzésig basztattak, mondjuk nem az én vérem eredt meg, hanem a kollégáé, aki merő balesetből a falnak löktem. Nagy volt a lendület na, a legjobbakkal is megesik, hát még velem.
A rádióban szar zene szól, tinglitangli fos, ki is kapcsolom a picsába. Utálom. Tipikusan minden, de minden összejön, a fejem is szétrobban, William erősen ficereg benne. Csillapíthatatlan vérszomjától kezdek fáradni, kezd aggasztani, hogy már nem csupán a nemes cél miatt tisztítjuk meg a népeket az élet mocskától, hanem merő élvezetből. Ne fogd rám, neked állt fel múltkor a hullára.
- Kussoljál már, te kibaszott pszichopata. – a kocsi csendjébe fröcsögöm a gyűlölettől csöpögő szavakat. Elegem van. Akarok egy nyugodt napot, egy békéset, amikor nem érzem elfecsérlett időnek az alvást.  Hiszen az éjszaka az én birodalmam, a sötétség a természetes közegem. Anyád is ezt mondhatta, amikor kurvának állt. Te mikor leszel hímringyó kisfiam? Artikulálatlanul felüvöltök, remélem nem passognák át a mellettem lévő kocsiból. Páros kézzel csapok a kormányra.
- Ne hozd fel anyámat! Hallgass el már el a picsába!– a gázra lépek, mintha a fehér aszfaltcsíkokkal együtt William hangját is magam mögött hagyhatnám, de nem jutok messzire.
Hátulról érkezek az előttem lévő kocsiba. Előre dönt a lendület, a biztonsági öv nyomot éget a nyakamba, ahogy visszaránt. A kurvaistenbasszamegdetényleg! Az adrenalin hangyázik egy kört a gerincemen, belemászik a szívembe, hogy fénysebességgel pumpálja a vért idegtől remegő testemnek.  Kicsattintom magam, kivágom az ajtót és olyan erővel csapom be, hogy félek az is leszakad. Sietve mérem fel a kárt, jah ez drága buli lesz. A motorháztető egy cseppet ráncos lett, a rendszártábla a földre hullt az balelső lámpám maradványaival együtt. Faszom, ha a drágább gépet veszem, semmi baja nem lett volna, de nem, nekem ezt a frédibéni mobilt kellett választanom.
De az előttem lévő sem jobb, hiába ér annyit, mint a lakásom meg az összes ingóságom egyben. Neki is szép kis sebet sikerült szereznie, mi a gecinek kellett fékeznie egyáltalában?
Nyílik az ajtó, kiszáll. Nő, ráadásul szőke. Sejthettem volna. Végig se nézem csajt, rögvest kifakadok.
- Csillagbogár, bántotta a zöld a szemedet? Minek fékeztél be elém, mi? – jó, én meg minek mentem sebességhatár felett, mi? Remélem még rendőrt is akar hívni, akkor fogom ám csak igazán tökön szúrni magam.

Vendég

Anonymous
Vendég

Crash - Fable&Jordan Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Crash - Fable&Jordan   Crash - Fable&Jordan EmptyHétf. Júl. 30, 2018 1:42 am


to Jordan

- Fabes,ezt nem így beszéltük meg .- felháborodott hang ,ami vegyítve van a csalódottság mardosó érzetével. Zach minden egyes alkalommal eljátssza ezt. Mintha legalábbis olyan kibaszott nagy dolog lenne a,mit megbeszéltünk . Mi is volt az ?
-Valóban nem .- hangom tompa csengése jelezheti neki,hogy nem éppen jó passzban kapott el ,és most nincs szükségem a gyerekes hisztijeire,így meg is indulok a campus kijárata felé. Persze Ő szükségét ,érzi annak ,hogy utánam kapjon és maga felé fordítson.
Erőteljesen nézz a szemeimbe,vizsgálódik ,mintha keresne benne valamit . Hát barátom ,keresgélhetsz...az én szemeimben ,nem találod meg azt a csodaszép,erőtől való csillogást amit keresel. Gondolataim mosolyra késztetnek ,mire Ő jobban magához ránt .
- Mi a franc bajod van ? - most már én is kezdek dühös lenni,ennek próbálom jelét is adni azzal ,hogy ki erőszakolom szorításából a kezemet.
- Azt mondat megpróbálod ...- ja,igen arról volt szó ,hogy megpróbálok teljes értékű életet élni vele ,és a szívemre hallgatni. Nos,az én szívem elég rendszertelenül ver,és néha félre húzz a drága...
- Zach ...Za...- hunyorítok rá ,mert nem egészen vagyok biztos benne ,hogy ezen a neven jött napvilágra
- Fable...ez így nem mehet tovább .- csóválja a fejét  szomorúan ,én pedig itt ragadom meg az alkalmat ,és kirántom a karomat .
- Óó,szerintem sem ...szerintem is szakítsunk ..-hadarom majd ,egy gyors puszit nyomok az ajkaira. Megpróbáltam. Minden erőmmel azon voltam ,hogy szeressem ,de nem ment . Egyszerűen nem tudtam ,hogy kell. Anyám csak arra tanított meg ,hogy hány csíkot szabad felszívni,ha már  benned van két löket rövid. Nos,az életben nem sokra mentem vele. De ha egyszer drogozásra kerül a sor ,legalább túladagolni nem tudom magamat.  Bár nagyobb céljaim is voltak az életben ,mint pl az egyetemi jogi tanulmányaim ,hogy ezáltal jobb életet biztosítsak. De anyám újabb bakija közbe szólt. Ha egy alvilági személlyel kekeckedsz ,ne számíts túl sok jóra ,arra meg végképp ne ,hogy jófejségből elnézi anyád 1000 dolláros tartozását. Nagyot sóhajtva vágom be magam után a kocsi ajtaját ,és a kávézó felé veszem az irányt,ahol tanulni szoktam. Szerencsére nincs túl nagy forgalom ,így kényelme tempóban haladok tovább. Míg elérek az egyik lámpához,ugyan zöld van ,de egy  öregasszony épp ezt a pillanatot választja a megfelelő időpontot arra ,hogy átcsoszogjon,így egy hirtelen  hirtelen rányomok a fékre ,aminek pár pillanat múlva meg is lesz az eredménye. Nos,jöttek már belém "hátulról",de az sokkal kellemesebbnek hatott,mint ez. Mély levegőt véve szállok ki az autóból eldöntve magamban ,hogy nem húzom fel magamat. Megpróbálok  megértő leni ,de ez az elhatározás ,gyorsan el is száll ,ahogy a férfi hozzám szól.
- Maga teljesen idióta ,ha nem száguldozna ,akkor talán észrevette volna ,hogy éppen egy vén kurva tartózkodik ,az út közepén.-túrok bele idegesen a hajamba ,majd a kocsim hátulját kezdem el méregetni. Ez még hiányzott ....
-  Legközelebb talán használja a féket is,és akkor az ilyen helyzetek elkerülhetők...- jegyzem meg ,még mindig dühvel telt hanggal ,és alaposan megnézzem magamnak a pasast. Nem rossz ,de most más szempontból akartam megjegyezni az arcát.
- De tudja mit Vöröske ,mivel sietek ..megegyezhetünk..Vagy perkál ,vagy pedig hívom a rendőrséget . - lépek hozzá most már közelebb ,és a szemébe nézek ,csak hogy nyomatékot adjak a szavaimnak.- Az előbbit annyira nem ajánlanám ..-teszem még hozzá,és összefűzöm magam előtt a karjaimat.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆My name is Fable. I'm the bad girl. The other woman. I'm the gold digger. The bitch. The one no one roots for.
The one you love to hate.

Fable Hill
Törvényszegõk
Play by :
Blake Lively
Kor :
24
Foglalkozás :
~hooker/lawyer
Hozzászólások száma :
112

Crash - Fable&Jordan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Crash - Fable&Jordan   Crash - Fable&Jordan EmptySzer. Aug. 01, 2018 8:42 pmFable

&

Jordan


A kilincs is majdnem a kezembe marad annyira tombol bennem a düh. Végig mérem a csajt, hát geci, szamarat nem bíznék rá kötélen, nem egy ilyen kocsit. Tipikus nagyvárosi kiskirálylánynak tűnik, akinek a wcpapírtartója is elefántcsontból van kifaragva. Persze, lehet, hogy utánafordulnék az utcán, ha épp nem baszkodná az elmém az ideg vagy, ha meglátnék más nőt Emilyn kívül. Áh, szóval magázódunk, értem. Mondjuk én biztosan nem adom meg neki a tisztelet ezen formáját, most ment rottyra a kocsim miatta, hát csak nem képzeli!
A háta mögé pislantok, nem látom az öregasszonyt. Bizonyára már tovább gurította a banyatankját vagy becsoszogott a kávézóba egy pletykaforgáccsal hintett habos cappuccinora. De ilyen következtetéseket most képtelen vagyok levonni.
- A kábszi rossz, bogaram! Hol van a nénje, elkocogott a protkója után? Ne másra kend, hogy nem tudsz vezetni baszod! – cseng a fülem is. Hitetlenkedve szökik a szemöldököm az egekbe. Kioktat? Tényleg? Egy ilyen misszpicsa mondja meg nekem mikor és hogyan használjam a féket? Egy ilyen misszpicsa, aki szebb, mint Emily. Nézd milyen puhán omlik a haja a vállára. Tuti a segge is feszesebb. Neked meg az a hófehérke kell, tényleg? Vékony vonallá préselem az ajkam, menj a retkes picsába William! Kizárom a hangot, perifériára küldöm, messze, valahová az agyam rejtett zugába. A múltkori jelenet óta igyekszem minél inkább figyelmen kívül hagyni, ha belegondolok mit művelt  Vele megroppan a kő a szívem helyén.
Felciccenek a Vöröskére Hahh, balfaszjancsi, mától így foglak hívni. Látod, mondtam, hogy ez a nő jobb. Mennyivel kreatívabb . Igen, látja a hajam színét, nem színvak. Adjunk neki Nobel-díjat, kapásból kettőt, biztos, ami tuti. Érzed, ahogy közelebb lép, érzed azt a tüzet, nem? Na ugye, érezd! Jobb az illata is, mint a csajodnak, nem bűzlik a másnapos alkoholmérgezéstől. Na, Jordan, zúg a véred, nem?
Kecsegtet az ajánlata, rendőrt én sem akarok hívni, de attól még honnan jön ő ahhoz, hogy ultimátumot adjon? Tegye össze a két kezét, hogy nem vágom be az autók elé, hadd menjen át rajta a koraesti csúcs mindahány guruló bádogdoboza.  Játszhatunk így is, ám legyen. Nem vagyok én a jónak elrontója. Megadóan felemelem az egyik karom, a másik a tarkómat masszírozza. Higgye csak, hogy nyeregben van.
- Nincs nálam készpénz, de nem lakom messze. Ott elintézhetjük. Sajnálom. Megállapítunk valami összeget, ami fedezi a kárt, jó? – besimulok, nem támadom, hátra is lépek, nem feszülök ellene. A szemébe nézek, úristen mennyire üres. Dehogy ürest, telve van szenvedéllyel, pont ez hiányzott a kis ribancodból.  Majd fent, majd később, fog még zokogni remélem. Innen amúgy is lépnünk kéne, hiába van kint a vészvillogó és húzódtunk félre azért gecire zavarjuk a forgalmat, többen dudát kapunk, mint a friss házaspár a nászmenettől.
Megütögetem a kocsim elejét, szegény, sejtem többe kerül majd a szerviz, mint, amennyit a tragacs ér. Ha nincs ellenére beszállok, felzörgetem a motort és elindulok a régi lakásom felé.  

♪ ♪ ♪ ♪

Vendég

Anonymous
Vendég

Crash - Fable&Jordan Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Crash - Fable&Jordan   Crash - Fable&Jordan EmptySzer. Aug. 08, 2018 6:52 pm


to Jordan


Unottan sóhajtok. Igazából mire számítottam ? Arra ,hogy majd talán lesz benne annyi gerinc,és bevállalja ,hogy gyakorlatilag Ő volt a fasz ? Igazából kezdem megszokni,hogy az emberek jobb szeretnek hárítani ,mintsem igazat adni a másiknak. Vöröske is csak a magáét fújta,amivel nem is lett volna akkora problémám . Csak ,hogy most éppenséggel nem értem rá ,egy rögtönzött hisztire sem. Egykedvűségemen ,pedig az sem lendít túl sokat ,hogy már rég a tanulnom kéne ,mielőtt elkezd rezegni a telefonom...mert aztán baszhatom. Szó szerint. Egy pár verzió végigfut az agyamon ,hogy mégis miként intézhetném el ezt a leggyorsabban,mert ha így haladunk itt helyben leszopom magamat.
-  Szóval maga jön belém ,és én nem tudok vezetni.. jól van nekem ,aztán mindegy.-adom meg magam végül ,mert nem igazán volt kedvem , ebbe a vitába belemenni. És nem igazán érzem ,azt ,hogy én tartoznék neki magyarázattal. Higgadtan méregettem,szerettem felmérni kivel is állok szemben. De nálam jobban senki nem tudja,hogy egy tetszetős külső is takarhat megannyi ellentmondást. Ajánlatára ,egy pillanatra  gondolkodóba esem. Mert számomra ,ez túlon túl egyszerűnek tűnt ,legfőképp  a heves kifakadása után. Eddig  nem volt ennyire kezes bárány. Egy biztos volt , a rendőröket valószínű messziről el akarja kerülni. Ér ez nekem ennyit ? Újra a kocsimat kezdem el pásztázni ,ez most tényleg nem fért bele. Nem mintha bármilyen kárt tudott volna bennem tenni.Mert nem olyan fickónak tűnt ,de volt benne mégis valami ,ami arra ösztökélt ,hogy inkább hagyjam a francba az egészet.
-  Rendben. -felel tartózkodóan ,és míg Ő beszáll a kocsiba,addig én egy gyors sms-t dobok az "apucimnak". Biztos ,ami biztos alapon ..annyira azért mégsem bíztam ebben a kis vöröskében ,hogy ne biztosítsam be magamat.
Bepattanva a kocsimba ,utána mentem  remélemhetőleg nem az Isten háta mögé. Valóban nem lakott messze ,így amikor odaértünk ,kelletlenül szálltam ki. Egy ideig ,meredten bámulom a földet ,mire újra sikerül a magabiztosság állarca mögé bújnom. Nem szerettem önmagamat adni ,túlságosan veszélyes volt.
-  Ha ki akarsz nyírni ,előre szólók ,hogy nagyobb súlyt kapsz a nyakadba,mint ami a kocsi ára lett volna .- kacsintok rá merev játékossággal ,igazából ,ebben nagyon is volt igazság ,de ezt neki nem kell tudnia.
- Amúgy ,mi a neved ? Vagy maradjunk inkább a Vöröskénél ? - eszem fel a kérdéseket ,kicsit már lazábbra fogva a dolgot . Nem mintha ettől ,sokkal kedélyesebbé válna a kezdeti viszony ,amit ezzel a férfival “ápolgattam” . Ettől még ugyanúgy ,ott motoszkált a fejemben ,az a tény ,hogy  naiv nyugodtsággal  készülök felmenni egy férfihoz . Nos ,ha Ő a baltás gyilkos ,akkor minden bizonnyal ,kurva rosszul jártam

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆My name is Fable. I'm the bad girl. The other woman. I'm the gold digger. The bitch. The one no one roots for.
The one you love to hate.

Fable Hill
Törvényszegõk
Play by :
Blake Lively
Kor :
24
Foglalkozás :
~hooker/lawyer
Hozzászólások száma :
112

Crash - Fable&Jordan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Crash - Fable&Jordan   Crash - Fable&Jordan Empty

Ajánlott tartalom


Crash - Fable&Jordan Empty
Vissza az elejére Go down
 

Crash - Fable&Jordan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ