One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokmum's the word┃charlie & bae

Neela Barin EmptyCharlotte M. West
Today at 12:08 amJust have fun ~ Elias & Tara

Neela Barin EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:06 pmMarshall x Nash - The first look

Neela Barin EmptyClayton Nash
Yesterday at 10:11 pmFoglalt vezetéknevek

Neela Barin EmptyKaylee Bennett
Yesterday at 8:52 pmA falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Neela Barin EmptyAlan Bret
Yesterday at 8:35 pmHolden & Leslie

Neela Barin EmptyLeslie Hewson
Yesterday at 7:07 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Neela Barin EmptySofia I. Basora
Yesterday at 7:01 pmbetter me, better you ☆ Mila & Isa

Neela Barin EmptyRosemary Mila Saville
Yesterday at 6:24 pmGrace Eileen Hoover

Neela Barin EmptyBellamy West
Yesterday at 5:46 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Neela Barin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Neela Barin    Neela Barin EmptyKedd Júl. 24, 2018 1:09 am

Neela Barin


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Cornelia Yuliana Vasquez-Barinova
Becenevek:
Neela, Corrie
Születési hely, idő:
Moszkva, 1992. május 5.
Kor:
26
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
hajadon
Csoport:
Művészet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
M. V. Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem + Irodalomelmélet (végzett)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
író, alkalmanként középiskolákban vendégelőadó
Ha dolgozik//Munkahely:
otthon/ változó
Hobbi:
retro cuccok gyűjtése, kutyasétáltatás, főzés, Netflix
Play by:
Blanca Suárez

Jellem
1. Ellenzi a szülei piszkos üzleteit.
2. Borzalmasan hazudik.
3. Nagy állatbarát.
4. Imád zenét hallgatni, sorozatokat nézni és írni.
5. Legbelül még mindig csak egy gyerek.
6. Enyhén paranoiás. Plusz egy zárat felszereltetett az ajtójára.
7. Éjszakánként rémálmok gyötrik, mert fél a szülei haragjától, viszont nagyon aggódik az öccse miatt.
8. Imádja a blézereket. Azoknál már csak a reggeli kávéját szereti jobban.
9. Balkezes.
10. Mindig elhatározza, hogy körmöt fest, de idő előtt befejezi és letörli, mert a jobb kezével sosem tudja normálisan kifesteni a balt.
11. Imádja a gyűrűket. Annyi van neki belőle, hogy meg sem tudja számolni.
12. Marc Jacobs ’Daisy’ illata a kedvenc parfüme. Állítása szerint ez az egyetlen jó parfüme Marc Jacobs-nak, de ez legalább tényleg nagyon jó.
13. Nem igazán használja a közösségi médiát a szüleitől való félelme miatt. Figyelemmel követi azokat, akiket ő maga kedvel, de sosem posztol.
14. Imádja a retro cuccokat: kazetták, polaroid fényképezők, bakelitek.
15. Imád főzni, főleg tésztákat.
16. A kék és a lila a kedvenc színe.
17. Asztmás és kezdődő pánikbetegsége van.
18. A kedvenc emoji-ja a kaki.
19. A kedvenc gyümölcse a málna.
20. Nagyon szereti a Nutellát.
21. Bakancslistáján szerepel a tandemugrás.
22. Kiskorában rákos volt, de még időben elkapták.
23. Nem bízik meg az emberekben. Azt mutatja, hogy igen, de mindenkivel tartja a három lépés távolságot.
24. Egyszer volt egy chippandale shown, ahol az egyik srác elkérte a számát, de sosem hívta fel.
25. Nem szeret tükörbe nézni, ezért csak egy tükre van az egész lakásban: a fürdőszobai.
26. Esténként sokat sír, mert egyedül érzi magát.
27. Sokat gondolkozik azon, hogy mi lett volna, ha másik családba születik.
28. Fél a pókoktól.
29. Egy másik bakancslistás dolog nála a delfinúszás.
30. Nem szereti a magassarkúkat, a büdös embereket, a hülyéket és a mazsolás dolgokat.


Múlt
Van az a magnézium reklám, amikor felsorolják, mit csináljunk feszültség ellen: mozogjon sokat, sétáljon egy nagyot, jógázzon minden nap, relaxáljon rendszeresen, engedje ki a gőzt, ölelje meg a világot. Egyszer eljön az a pont, hogy egyik fantasztikus tanács sem jön be, és inkább fogja magát az ember, összepakolja a cuccait, magához vesz némi pénzt, felül az első repülőre, és szó nélkül otthagyja a családját, akik persze ennek cseppet sem örülnek. Pont így jutottam el én is Moszkvából New York-ba.
Az élet szívás, ha az ember egy kolumbiai drogkirálynő és egy orosz fegyvernepper gyerekének születik, pláne elsőként. Kicsinek ebből természetesen semmit nem fogtam fel, csak amennyit a saját szemeimmel láttam: sok pénzünk volt, nagy házunk, szép autóink, márkás ruháink, mindenből a legjobb. Aztán, amikor egyre idősebb lettem, feltűntek apám kimaradásai, anyám hosszú „üzleti útjai”, a rengeteg fegyveres férfi a házunkban, a teraszon őrködő fickók, a folyamatos pusmogás, titkolózás, feszültség a levegőben. Amikor úgy gondolták, elég idős vagyok ahhoz, hogy beavassanak bizonyos dolgokba, megtudtam az igazságot: apám fegyverekkel kereskedik, messzire nyúl a keze, mindenhol vannak kapcsolatai. Leginkább írekkel és dél-amerikaiakkal üzletel, de az Egyesült Államokba is előszeretettel szállít árut. Anyám Kolumbia legnagyobb drogkartelljét vezeti hosszú évek óta. Ez amolyan „családi bizniszként” indult a délieknél, egy kisebb laborral, aztán kinőtték magukat. Leginkább Miami-ban terítették eleinte az anyagot, de mára egészen eljutott északig. Be akartak vonni engem is, hogy ha eljön az idő, tovább vigyem azt, amit ők felépítettek. Az öcsém ekkor még kicsi volt, nem igazán értette. Azt hiszem, ő magától is kevesebbre jött rá, mint én. Nem érdekelte, mi folyik otthon. Nem figyelte annyira az embereket. Más volt a véleménye a sok állig felfegyverkezett férfiról: „annyira király, hogy az már beszarás”.
Egészen gimnazista korom óta érdekelt az irodalom. Anyámék mindig szorgalmazták az olvasást, hiszen attól, hogy az ember nem legális üzletet visz, műveltnek kell lennie. Sőt, műveltebbnek az átlagnál, hogy mindig túl tudjon járni mások eszén. Faltam a könyveket, de nem azért, mert ők ezt akarták. Egy idő után írni is elkezdtem. Volt egy füzetem, amiről csak én tudtam. Legalábbis azt hittem.
- Cornelia, ez micsoda? – lógatta maga előtt apám a füzetemet, amiben néhány megkezdett kézirat volt olvasható. Szerelemről, szabadságról, gondtalan életről, vágyakról, testiségről.
- Apa, meg tudom magyarázni – válaszoltam a hirtelen ijedtséget követően. Arcom elvörösödött, érezetm, ahogy a fejem is lüktetni kezdett. Nem csak az irományok tartalma miatt, hanem azért is, mert ez volt az egyetlen mentsváram, ami igazán az enyém volt ebben a házban. Könnycseppek záporoztak végig arcomon, amint próbáltam kikapni a füzetet a kezéből. Elkapja a karomat. A szemeibe nézve látom rajta azt a dühöt és ingerültséget, amivel sosem akartam szembetalálni magam.
Megtanultam jobban elrejteni a saját dolgaimat. A fehérneműs fiókom aljába beépített titkos rejtekhelyre tettem be minden olyat, amit nem akartam, hogy megtaláljanak: pénzt, amit én kerestem; cigit; és természetesen a kéziratos füzetemet. Középiskola utolsó éve lehetett, amikor az egyik iskolai szünetben fülhallgatóval a fülemben ültem az ebédlőben. Írtam. Az egyik tanárom észrevétlenül a hátam mögé osont. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, míg végre megszólalt:
- Ez nagyon jó, Cornelia – hümmögött mögöttem a középkorú nő. Irina Domasheva volt az irodalomtanárom, egyben elismert orosz írónő. Ő segített csiszolni a meglévő kéziratokon, a javított verziót pedig megmutatta a kiadójának, aki egy ültő helyében elolvasott minden iratot. Először egy novellás kötet látta meg a napvilágot. Aztán egy komplett regény. Aztán még egy, még egy és még egy. Mivel elmúltam tizennyolc, nem közöltem a szüleimmel ezt. Természetesen erről a mai napig nem tudnak semmit. A saját nevemen nem jelenhettek meg a könyvek, mivel elég feltűnő lett volna, ha egyszer csak valakitől megkapják az infót anyámék, hogy olyan könyvek virítanak a polcokon a boltokban, amikre nagy betűvel rá van írva, hogy Cornelia Yuliana Vasquez-Barinova. Sosem szólítottak Neela-nak, ezért esett erre a választásom. Neela Barin néven jelennek meg azóta is a köteteim. E név mögé rejtőzhetek el anélkül, hogy feltűnést keltenék. Az irodalomból fakadó szenvedélyem vezérelte az egyetemi szakom kiválasztását: a Moszkvai Egyetemen tanultam irodalomelméletet. A szülői áldást nem kaptam meg, de nem érdekelt. Végre olyat akartam csinálni, ami valóban érdekel. Miután végeztem, a szüleim minden áron azt akarták továbbra is, hogy a családi bizniszből vegyem ki a részemet. Ráadásul már túl sokat tudtam mindenről. Az egyetlen kiutat abban láttam, ha fogom magam és lelépek. Egy darabig utazgattam, mert tudtam, hogy keresni fognak. A hitelkártyáimat eldobtam, új telefont vettem, a hivatalos okirataimon is megváltoztattam a nevemet. Cornelia Yuliana Vasquez-Barinova hivatalosan már nem létezik, csak Neela Barin. Másfél év utazás után végül New York-ban kötöttem ki. Fél éve élek itt, és úgy tűnik, végre fellélegezhetek. Az utcán néha felismernek emberek, amihez hozzá kell szoknom. Először mindig azt hiszem, a szüleim valamelyik embere talált meg. Kicsit kezdek paranoiás lenni, azt hiszem. Ezt tetézi az, hogy már néhányszor elhívtak középiskolákba előadást tartani az irodalomról, mondván „egy fiatal író úgyis jobban megérteti magát a fiatalokkal”. Eleinte féltem, hogy talán felismer valaki. De már nem Moszkvában vagyok, azt hiszem, itt nincs mitől félnem. Van egy kutyám, akinek ki szoktam adni magamból az aktuális nyűgjeimet, ez sokat segít. Duffy egy igazi cukorpofa, az utcán kóborolt néhány hete, amikor odajött hozzám kuncsorogni. Nem tudtam nemet mondani neki. Azóta is boldogítjuk egymást, de főként ő engem.


Neela Barin
Mûvészet
Play by :
Blanca Suárez
Kor :
27
Foglalkozás :
írónő
Hozzászólások száma :
29

Neela Barin Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Neela Barin    Neela Barin EmptyPént. Júl. 27, 2018 5:18 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Neela!

Üdvözöllek az oldalon! Neela Barin 4146035580

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hol is kezdjem az olvadozást? Very Happy Talán a nevednél... Nagyon különleges, és tetszik, ahogy összeraktad ezt az (írói) álnevet, az eredeti, félig spanyol, félig orosz nevedből. Gyönyörű és fantáziadús. Aztán imádom azt is, ahogy a jellemed és az előtörténeted éles ellentétben áll egymással, mégis kerek egészet ad. Tetszik, hogy pontokba szedted az előbbit, a legkülönfélébb dolgokat osztva meg a karakterről. A csúcspont, hogy a kedvenced a kaki emoji. Laughing Ebből egy átlagos, hétköznapi lány tűnik ki, akinek érezhetően bonyolult múltja van, mégis egyszerű és szerethető. Aztán ahogy belekezdesz az előtöribe, és kiderül, micsoda családból is származik, milyen körülmények között nőtt fel, ettől csak még emberibbé válik számomra, és még inkább lenyűgöz, hogy milyen kedves leányzó lett belőle. Az izgalmas háttered, úgy érzem, rengeteg potenciált ad a karakternek nagyon jó játékokra a jövőben. Sejtem ám, honnan merítetted az ihletet. Razz Összességében nem csalódtam. Szuper írás lett. Neela Barin 2624752903

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
33
Foglalkozás :
✧ mother, cop, criminologist
Hozzászólások száma :
571

Neela Barin Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Neela Barin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ