One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAvatarfoglaló

Valerie Dalton EmptyMason Ford
Today at 12:37 amVárosi könyvtár | Margarita & Aicha

Valerie Dalton EmptyAicha N. Dubois
Today at 12:19 amcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Valerie Dalton EmptySaya Manoban
Yesterday at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Valerie Dalton EmptySaya Manoban
Yesterday at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Valerie Dalton EmptyRomero D. Bohen
Yesterday at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Valerie Dalton EmptyCaitlin Star
Yesterday at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Valerie Dalton EmptyMillie Crawford
Yesterday at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Valerie Dalton EmptyMarion Arceneaux
Yesterday at 10:15 pmBelAmi

Valerie Dalton EmptySelket Sheay
Yesterday at 9:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 15
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 104
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Adeline Brown, Caitlin Star, Dylan Welsh, Jefferson Wagner, Sean St. Vincent


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Valerie Dalton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Valerie Dalton   Valerie Dalton EmptyVas. Júl. 22, 2018 11:27 pm

Valerie Dalton


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Valerie Dalton/Naomi Rivera
Becenevek:
Val
Születési hely, idő:
1990.December 18., Queens, New York
Kor:
27
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
FBI Akadémia/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
FBI - Art Crime Team
Ha dolgozik//Munkahely:
FBI - Manhattan
Hobbi:
Festés, szobrászat, olvasás, küzdősportok.
Play by:
Gal Gadot

Jellem

1. Kezdetnek pár érdekesség rólam:
» Régebben tolvaj voltam, illetve később műkincs hamisító, viszont ma már az FBI-nak dolgozom, mint műkincs szakértő.
» A külvilág felé nem mutatom, de van egy gyenge pontom, aki egy személy a múltamból. (és imádja a Winston Churchill idézeteket)
»Igazán tehetséges vagyok mások átverésében. (a legjobbtól tanultam)
»Volt egy nagyon durva fordulópont az életemben, ami után úgy döntöttem, felhagyok a bűnözői élettel. Persze ez csak részben jött össze, hiszen ahhoz, hogy jót tegyek, és segítsek másokon meg kellett szegnem pár szabályt.
»Szabadidőmben imádok festeni, igazán kikapcsolja az agyam, annak ellenére, hogy az új életemnek, és a munkámnak is meghatározó része.
» Mikor hamis néven jelentkezem az FBI akadémiára nagy kihívás elé nézek, hiszen megtapasztalom mindazt, ami ellen régebben lázadtam.
» Idővel a kiképzés alkalmával remek fizikumra teszek szert. Tolvajként megtanultam jól futni, FBI ügynökként pedig arra, hogyan védjem meg magam közel, illetve távolabbi harcban.
» Teljesen felhagytam a bűnözői élettel, és igyekszem helyesen cselekedni… legalábbis addig a napig, amíg meg nem látom újra Őt…

2. Belső tulajdonságaim:
» Veszélyes, és őrülten szexi. Így jellemezett Theo régen, és teljes mértékben igaza van. Ismer már. Razz
Ezen kívül még:
» Bátor.  - Mindazok ellenére, amit átéltem, sőt talán éppen azért, már sokkal bátrabban állok a kihívások elé.  
» Bizalmatlan. - Nem bízom szinte senkiben (kivéve abban az egyetlen személyben, akit említettem)
» Intelligens embernek vallom magam, ami szerintem a mai világban keveseknek adatik meg. Sajnos…
» Kedves vagyok általában, de csak ha az illető kiérdemelte.
» Kitartó embernek vallom magam. Ha valamit a fejembe veszek, azt véghez is viszem, tűzön, vízen át.
» Őszinte… gyakran mondják, hogy néha túlságosan is.
» Talpra esett vagyok, nem ismerek lehetetlent.
» Türelmes – A hamisítás egyik alapja. Egyetlen hiba is lebuktathatja a művem, így a türelem kulcsfontosságú.  

3. Külső tulajdonságaim
» Sötét barna, dús, hosszú haj, csokoládébarna szem.
» Középmagas 170 cm magas, karcsú, sportos alkat. Hosszú lábak, keskeny csípő. (mellméretet nem adok Razz )
Múlt

» Gyerekkorom & a tolvaj évek
QUEENS- ben születtem, egy cukrász, és ács egyetlen gyermekeként. Szerényen éltünk, de boldogok voltunk. A szüleim sokat túlóráztak, rám a nagymamám vigyázott, aki velünk élt. A szegénység nagy úr, tehát voltak gondjaink, de ott voltunk egymásnak, megvolt a családi harmónia. Aztán egy napon új szomszédok érkeztek, és megismertem egy fiút, SHAWN-t, akivel állandóan együtt játszottam. Mikor a nagyi elaludt, kiosontam még este is utána, és együtt jártuk a környéket, takarodó után. Nem kellett sok idő, hogy hamar rosszra vigyen, így elég hamar leromlottak a jegyeim, és megváltozott a viselkedésem. A szüleim tehetetlenek voltak, hordtak pszichológushoz – abból a kevés pénzből, amint volt – illetve igyekeztek ők maguk is beszélni velem, de mindhiába. A pubertás és szerelmes énem számára csakis SHAWN létezett és senki más. Ő bandát alapított, és engem is bevett. Teljesen rabul ejtett, és a vége az lett, hogy tizennyolc évesen leléptem vele otthonról. Bűnöző lettem, és bár az érettségim megvolt, de éppen hogy… hátat fordítottam a szeretteimnek, és teljesen elmerültem a hamis világban, amivel SHAWN manipulált.
Azonban egy napon minden megváltozott. Nagy balhé készült, el kellett lopni egy értékes műkincset a 17. századból. Állítólag megjárta Versailles folyosóit is, szóval egész New York megcsodálta az értékes tárgyat. Mi volt ez a nagy kincs, amiért ennyit kockáztattunk? Egy arany tükör. Eléggé rendhagyó műkincs. Sosem csináltunk még ilyet, de ennyi pénzért kockáztatni kellett. Meg is tettük, de egyikünk sem volt eléggé tapasztalt ehhez, így jött egy külsős, ami szintén kockázatos lépés volt. Én naivan azt hittem beavat valakit egy kis részesedésért, de nem. Elrabolt egy illetőt, egy tolvajt (ironikus módon), és arra kényszerítette zsarolás útján, hogy segítsen nekünk.
Ekkor ismertem meg Őt, és azonnal megmozdult bennem valami. Lassan, de biztosan THEO J. MCCARTHY az életem fontos része lett, és egyben az a személy, aki megmentette az életem, és akinek hála el tudtam szökni SHAWN szorító karjaiból, és végre szabadon élni. Bármennyire is hittem SHAWN - ban annak idején, rájöttem, csupán a rabja voltam én is, akit kihasznált kedve szerint. Azonban THEO megmentett, és ezért egy élten át hálás leszek neki. Ha csak kis időre is, de megszabadultam SHAWNtól…

»Az a bizonyos fordulópont...
Igazán remek kis csapatot alkottunk mi ketten. Azonnal megéreztem a különbséget THEO és SHAWN között. Olyanok voltak, mint a tűz és víz, az ég, és a föld, a jó, és a rossz. Hirtelen fellélegeztem, és igazán boldog voltam. Aztán kicsit bonyolódott a helyzet, hiszen én teljesen belé szerettem THEO- ba, de neki már volt valakije, egy Ivy nevezetű lány, én pedig bármennyire is epekedtem utána, tudtam, nem lenne helyes, és neki sem akartam ártani. Szóval a kémia és vonzalom ellenére megmaradtunk barátoknak, és munkatársaknak.
Aztán jött a hír… A régi bandám, ami elől menekültem újabb akciót hajtott végre, de most már sikertelenül. Ennek pedig számos következménye lett.  Meghalt több bandatag, mert SHAWN nem bírt magával, és megölt valakit. Állítólag a SWAT vetett véget az egésznek. Pár bandatag nem adta könnyen magát, és az életükkel fizettek, aki viszont túlélte, börtönbe került. SHAWN pedig elmenekült, holott megérdemelte volna a büntetést azért, amit tett. A biztonsági őrnek családja volt, hátrahagyott egy feleséget és két gyereket. Nem ezt érdemelte, de SHAWN elvette az életét a pénz, és a hatalom miatt.  
Ez volt az a fordulópont az életemben, amikor elhatároztam, véget vetek a mostani életstílusomnak, bármit is érezzek Theo iránt. Igen sokat tanultam tőle, és tényleg igazán jó, sőt briliáns mentorom volt, de hátat akartam fordítani a bűnözői létemnek, és így sajnos neki is.  Szóval megtettem, egy levelet hagytam neki, amiben leírtam, hogy más életre vágyom, és csak remélni tudtam, hogy egy napon megbocsájt nekem.

» Az FBI kötelékében
Eltartott egy ideig, míg rájöttem, mit is akarok az új életemmel. Az első pont az volt, hogy hazamentem a szüleimhez, és a nagymamámhoz. Féltem, hogy nem látnak szívesen, azok után, amit tettem, de nem így volt. Könnyes pillanat volt, és édesanyámnál még eltartott pár napig, mire felfogta, hogy itthon vagyok.
Ahogyan végre megpihentem a régi otthonom melegében, és a családom szeretetében, lassan rájöttem, hogy az új életemhez el kell követnem egy utolsó törvényszegést. Hamisítanom kell, más embernek kiadni magam, hogy új életet kezdhessek. Azonban nem csak saját magam részére, hanem a családoméra is. Mivel még szabadlábon volt, féltettem őket SHAWN haragjától, így lépnem kellett. Álnevet szereztem mindenkinek, és bár ódzkodtak tőle, végül belementek. Washington-ba költöztünk, és új életet kezdtünk. Ekkor jött az ötlet, amivel igen kockázatos irányba indultam el, de nem érdekelt, a fejembe vettem, végrehajtottam. Egyszerűen csak jót akartam tenni, és segíteni másokon, ha már ennyit ártottam. Szóval jelentkeztem az FBI kiképző központba és szépen lassan hamis néven elvégeztem, majd csatlakoztam az FBI köreihez.
Talán ennyire jó lettem az évek folyamán, vagy szimplán mázlim volt, de senki sem jött rá, ki is vagyok igazán. Az is néha megfordult a fejemben, hogy igen, mégsem tesznek semmit, mert hasznos a tudásom, mint műkincs szakértő. Egy ideig még Washingtonban dolgoztam, de aztán jött az újabb változás, és áthelyeztek a Manhattani központba, viszont már olyan fizetéssel, hogy meg tudtam állni a lábamon anélkül, hogy bármilyen bandára is szükségem legyen. Önálló nő lettem, saját célokkal, és csak abban reménykedtem, hogy a múltam nem talál rám, és élhetem az életem szabadon. Egy valakit viszont szeretnék látni, minden egyes nap, az én Churchill  mániás barátom, társam, mentorom, THEO J. MCCARTHY -t.

Vendég

Anonymous
Vendég

Valerie Dalton Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Valerie Dalton   Valerie Dalton EmptySzer. Júl. 25, 2018 1:10 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Valerie!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egy olyan nőt ismerhettem meg személyedben ,aki valóban be is váltja a leírt szavakat. Valóban veszélyes vagy,hisz meg van a magadhoz való eszed ,és mellé az a rafinéria ,amit ügyesen ki tudsz használni. Tetszett nagyon a karaktered kontrasztos életútja,ahogy ezt az egészet felépítetted. Theoval való kapcsolatod különösen izgatja a fantáziámat ,így nem is szőném tovább az így is zavaros szavaimat. Gyerünk a játéktérre !

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!Joyce H. Henson
Média
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
26
Foglalkozás :
teacher/journalist-authoress
Hozzászólások száma :
214

Valerie Dalton Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Valerie Dalton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ