One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRussell & Millie - how to move forward

Russell R. Morgan
Today at 1:17 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Grayson Connor
Today at 12:56 amLorelei & Russell - Chill Out

Russell R. Morgan
Yesterday at 11:55 pmGreenwood vs Gambino

Margaret Greenwood
Yesterday at 11:44 pmMunkahelylista

Sandro Gambino
Yesterday at 10:36 pmFable and Jonathan - Az értelmetlen interjú

Jonathan Anderson
Yesterday at 10:20 pmElvitték!

Margaret Greenwood
Yesterday at 10:13 pmMaddie and Jake - Weekdays at Lester house

Jake Lester
Yesterday at 9:12 pmJátékpartner keresõ

Jonathan Anderson
Yesterday at 9:05 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 15 5
Diákok 6 2
Törvényszegõk 11 12
Bûnüldözés 6 7
Hivatal 0 5
Üzlet 7 10
Oktatás 5 3
Munkások 8 3
Egészségügy 12 9
Összesen 70 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Ethan Kaminski, Mason Ford


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Charlie O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Charlie O'Connor   Szer. Júl. 04, 2018 11:17 am


Charlie O'Connor

Élnek közöttünk emberek, akik bámulatos érzékkel teszik fel, anélkül, hogy szándékukban állna, a legfeszélyezőbb, a legkínosabb kérdéseket - ez is egy adottság, olyan, mintha valaki folyton nekimenne az ajtónak.


Karakter típusa: saját
Teljes név: Charlie O'Connor
Becenevek: Eddig nem illettek becenévvel
Születési hely, idő:1978 február 15 New Orleans
Kor: 40
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Elvált
Csoport: Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Rendőrtiszti főiskola, már réges rég végeztem...
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Gyilkossági nyomozó
Ha dolgozik// Munkahely: Rendőr
Hobbi: Nézzük csak...szeretek gitározni...néha ha időm engedi, kirakózok, és rejtvényt fejtek, mintha a melóm nem lenne elég rejtélyes.
Mondhatnám, hogy fiatal és naiv vagyok, hogy befolyásolható... de akkor végignéznél rajtam, és rádöbbennél, hogy egy negyvenes évei elején járó fazon vagyok, akinek van már néhány szarkaláb a szeme körül, s enyhén őszül is... mondhatnám azt is, hogy alacsony vagyok és kövér, ami csak a találkozásunk alkalmával derülne ki, hogy mekkora hazugság. Ugyan is 188cm magas vagyok zöldesbarna szemekkel, szálkásan izmos testalkattal. Ennyi a külsőmről bőven elég.
Ami igazán fontos az a jellemem azt hiszem. Sokszor mondták rám, hogy makacs vagyok, akár az öszvér, hogy kimondom amit gondolok, és ha egyszer ráharapok egy témára, akkor addig rágódok rajta, amíg a végén megtalálom a megoldást. Mondhatjuk azt is, hogy hirtelen haragú vagyok, és olykor megesik, hogy előbb ütök és aztán kérdezek. Ezért párszor már meglátogattam a felettesem irodáját is, de a célt elértem, szóval annyira komoly gondok nincsenek velem. Tudok türelmes és szeretetre méltó is lenni. Néha egy nehéz nap után, szeretek a pohár fenekére nézni, és elfelejteni azt a rengeteg borzalmat ami a napom folyamán ért.
Nem dohányzok, nem élek bűnös életet. Ha szeretek, vakon szeretek, és másra rá se nézek, ám ha kiesel a kosárból mert átcseszted a fejem, akkor nincs második esélyed. Ha egyszer továbbléptem, nem álok le jópofizni.
Nézzük mit mondanék el magamról még, ha ez egy társkereső adatlap lenne?? Tudok főzni...meglehetősen jó szakács vagyok. Szeretem az állatokat, és van egy Max nevű kutyám...És ha a kutyámnak nem vagy szimpi, esélyed sincs nálam!


Talán minden kérdések legfélelmetesebbike éppen ez: mennyi borzalmat visel el az emberi lélek úgy, hogy még mindig megőrzi éber, befogadásra kész, lankadatlan józanságát.

Ez is egy átlagos napnak indult, s ez is olyan volt, mint egy normál reggel. Üldögéltem a konyhában a kávémat szürcsölgetve, s közben azon morfondíroztam, mikor lenne alkalmas állatorvoshoz vinnem a kutyám, a szokásos oltások elvégzésére. Max  velem szemben ült, s lelkesen tolta elém a labdáját, hogy ugyan legyek olyan kedves, és dobjam végre el neki azt a vackot, had mozogjon egy keveset.
Lustán elmosolyodtam, majd épp nyúltam a labdáért, mikor megcsörrent a telefonom.
-Bocs haver...-felkeltem, majd azért felvettem a labdát, s kidobtam neki a terasz ajtón, hogy legalább ő szaladhasson egy jót, amíg a másik kezemben a kávémmal indultam meg a telefonom felé.
Rá sem kellett néznem, de már tudtam miért csörögtek. Pár másodpercig csak néztem a kijelzőt, majd egy sóhajtás keretében szóltam vele.
-Harry ha minimum nem egy kettős gyilkosság miatt hívsz, akkor tovább élvezem a szabadnapom,és rádra...-be sem tudtam fejezni a mondatot, mert már darálni kezdte mi a gondja.
-Van számodra egy autóm... biztos érdekelni fog...
-Harry...már ezerszer mon...-letettem a kávém, majd megdörgöltem arcomat.
-Most húzták ki a folyóból...a csomagtartójában egy csinos hullával. Jössz, vagy intézzem el én?-hangjában gúny csendült, ám mosoly is érződött rajta. Jól tudta, hogy elég volt kimondania annyit, hogy a folyóból pecáztak ki egy autót, s tudtam, nekem már ott a helyem, és majd később élvezem tovább a szabadnapomat.
Rápillantottam az órámra.
-Tíz perc és ott vagyok!-kinyomtam a telefont, majd kipillantottam Max-re, elkönyveltem, hogy ma sem lesz állatorvos, s egy ideig várni kell arra a köröm nyírásra, de az oltásokat meg kell ejteni, így hamar felöltöztem, majd   termoszba vágtam a kávém, bepattantam a kocsimba, s kitártam az ajtót.
Füttyentettem egyet.
-Gyere Max!-felkapta fejét, majd loholt oda hozzám, s bevágódott a hátsó ülésre. Becsuktam az ajtót, majd letekertem nála az ablakot, s bevetettem magam a forgalomba, miközben próbáltam felébredni rendesen, hiszen még is csak hajnal volt.
Szerencsémre a forgalom nem volt óriási, így hamar odaértem a helyszínre.
Felvillantottam a jelvényem, majd bementem a kihúzott kordon mögé, elvettem a felém nyújtott gumikesztyűt, majd odaléptem az autóhoz, s kértem nyissák fel a csomagtartót.
-A Halottkém? Nyombiztosítók? -tudakoltam, miközben egy elemlámpával bevilágítottam a csomagtartóba.
-Begyűjtöttek mindent... találtak egy tárcát, ami nem az áldozaté...-Harry kivette a tárcát, a zacskóból, és a kezembe nyomta. Kinyitottam, s felvont szemöldökkel pillantottam az igazolványon lévő névre.
-Jó messzire kódorgott apuci kicsi lánya...Constance Reyes - azzal Harry orra alá nyomtam az igazolványt, mire füttyentett egyet, majd vissza tette a többi bizonyíték közé.
Felsóhajtottam, s már éreztem, valami olyanba tenyereltünk bele, amibe nem kellett volna, de ha egyszer belementem, és eljöttem, végig fogom vinni a nyomozást, és kiderítem miért volt egy hulla mellett a kis Reyes tárcája, s ha mázlim van, apuci nem tusoltatja el az ügyet, és elkönyvelhetek egy nyugis ügyet magamnak, ám ha tovább akarom vinni, akkor kiderül erről is, csak egy szimpla túladagolás, és nem gyilkosság...
-Az egész kocsit vigyétek a laborba! A helyszínelők szedjék szét... nézzék meg minden darabkáját!
-Charlie...
-Tegyétek amit mondtam! A hullaházban leszek!-azzal elindultam vissza a kocsimhoz, ahol Max fark csóválva pillantott rám a lehúzott ablakon keresztül. - Nem sokára végzünk pajti!-dörgöltem meg a fejét, majd beszálltam a kocsiba, s elindultam az állatorvoshoz, hiszen amíg a hullát nem viszik el, a halottkémmel sem tudom megejteni a „randevúmat”, így Max megkapta az oltásokat, körmöt is vágattam neki, majd hazafuvaroztam, megetettem, s utána jöhetett a munka. Akkor még nem tudtam mekkora katyvaszba tenyereltem bele. Akkor még tudatlanul tettem a dolgom, mit sem sejtve, hogy a fekete leves csak eztán jön.  


avatar
Bûnöldözés
Play by :
Jeffrey Dean Morgan
Kor :
40
Foglalkozás :
Gyilkossági nyomozó
Hozzászólások száma :
33

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Charlie O'Connor   Szer. Júl. 04, 2018 3:15 pm

                                     
                           
                           
                                 Gratulálok, üdv nálunk!                            

Kedves nyomozó úr! Very Happy
Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Őszintén, borzasztóan tetszett a karakterlapod, a történet, ami egy álmos reggellel kezdődött, és egy gyilkossági nyomozással tetőzött. Nagyon felcsigázott az a pénztárca-ügy, mert egyszerű húzás, mégis nagy csavar a sztoriban, és ennyi elég, hogy tudjam, nagyon izgalmas játékokat hoztok majd nekünk Miss Reyes-zel. Very Happy A jellemzésnél is egy olyan karaktert írtál le, akire érdemes lesz odafigyelni. De nem tartalak fel tovább, így is csigatempóban értem ide.  

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

                           
                       
                                 

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
avatar
Munkások
Play by :
◇ Katie Cassidy
Kor :
32
Foglalkozás :
◇ criminologist, ex-model
Hozzászólások száma :
301

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Charlie O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Bûnüldözés-
^
ˇ