Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Munkahelylista
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:50 am

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:49 am

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:47 am

Raven & Drake
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drake Adams Yesterday at 11:50 pm

Drake Adams
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Yesterday at 11:40 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Yesterday at 11:09 pm

Flor & Ben & Lyn
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Yesterday at 10:17 pm

Aaron & Cherry - International Children day with justice
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 10:07 pm

Shane and Lottie - I need you...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Evans Yesterday at 10:03 pm

Ki van itt?

Linda Coleman

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Scatha Krilza
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tristin Mays
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
7

Scatha Krilza
Vas. Május 06, 2018 2:28 pm

Scatha Krilza

Lépj tovább, mikor eljön az a pillanat.


Karakter típusa: Saját
Teljes név: Scatha Krilza
Becenevek: Cukkancs
Születési hely, idő: Írország, Dublin, 1996.08.11
Kor: 22 éves
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Családi állapot: Egyedülálló
Csoport: Törvényszegők és munkanélküliek
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Rendőrnek tanult
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Munkanélküli
Ha dolgozik// Munkahely: Nincs
Hobbi: Esport, biciklizés
Elszánt
Játékos
Megnyerő
Rendszerető
Féltékeny
Álmodozó
Fél a kígyóktól
Nehezen ismerkedik új emberekkel


Ide jön az idézet

- Hagyjál főnök! El akarom kapni azt a rohadékot! - feldúlt vagyok, mert már harmadik hete üldözzük azt a szadistát, aki már több alkalommal csonkolt meg több nőt, s pár férfit. Egyáltalán nem válogat, csupán cselekszik.
- Nem Scatha! Ha most meggondolatlanul cselekedsz, akkor sosem fogjuk elkapni! Már majdnem megvolt, ha nem kapkodtad volna el! Sőt a parancs ellenére cselekedtél! - ordítja le a fejem, amiről tudom, hogy igaza van. Tán meg lenne a tettes, ha nem lettem volna önfejű. Körülöttünk az emberek minket néznek, miközben én a felettesemre figyelek.
- Itt a vége Scatha! Te alkalmatlan vagy erre a pályára. Többször nem nézhetem el a dolgot. - kikerekednek a szavai hallatára a szemeim, miközben az ajkaim megremegnek. Ezért tanultam annyit, hogy most kidobnak? Én a bűnösöket akarom elkapni. Szóhoz sem jutok, de aztán vulkánként tör fel belőlem a szóáradat.
- Hát ezt nem hiszem el! Tudom, hogy hibáztam, ám szeretném kijavítani. - erősködök, ám a főnök tekintete nem arról árulkodik, hogy adna nekem még egy utolsó esélyt.
- Felejtsd el! Add le a jelvényed és fegyvered! Ki vagy rúgva! - szól hozzám vérben forgó szemekkel, mire én legszívesebben bemosnék neki. Azonban megállom, hogy megtegyem, mert akkor még lecsuknának.
- Hát jó! Ez a legszarabb rendőrőrs Staten Islanden! - mondom ki, hogy mit érzek ebben a pillanatban, miközben a jelvényem és a fegyverem veszem elő, hogy aztán lecsapjam a legközelebbi asztalra. Az ott ülő munkatárs összerezzen.
- Nem csupán te vagy az! Még mielőtt idejöttél, egészen elvoltunk s továbbra is elleszünk nélküled. - hangzik a férfi utolsó szava, mert én távozásra fogom. Sok munkatárs szemében látszik, hogy együttéreznek velem, de legtöbben megütköznek a viselkedésemen, s szavaimon. Egyeneseknél látom a megvetést.
- Majd be jöjj be jövő héten a papírjaidért! - hangzik el az ex-főnököm szájából ezek a szavak, mire én nem teszek semmit. Nem jelzek, hogy bejövök érte, vagy küldjék el inkább levélben. Túlságosan feszült vagyok, s próbálom átgondolni az utóbbi hetek eseményeit. Távozom az épületből, megszégyenülten és csalódva. Könnyen feladtam? Lehet. Okos enged, szamár szenved. Hazasétálok, ám közben útba ejtek pár italozót, hogy alkoholba fojtsam a bánatom. Otthon belapátolok egy jó adag fagylaltot, majd végül elnyom az álom.
Másnap kelek fel, s rutinszerűen indulnék a munkába, de rájövök, hogy kidobtak. Tanácstalan arccal ülök le a konyhában, hogy átgondoljam mihez kezdhetnék most magammal. Üresnek érzem magam, ráadásul nagyon fáradtnak. Délután elmegyek bringázni, s akkor jut eszembe, hogy internetes stremeléssel megélhetnék egy darabig.
Belefogok ebbe a projektbe, új gép, s egyéb eszközöket szerzek be hozzá. Közben elmegyek a rendőrőrsre a papírjaimért, s intézem a többit. Mikor letudom a köreimet, akkor fogok neki a Streamelős pályafutásom...

Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◇ Katie Cassidy
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◇ model, mom, criminology student
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
170

Re: Scatha Krilza
Kedd Május 08, 2018 12:39 am

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Scatha!
Elnézésedet kell kérnem a megváratásért. Kicsit zsúfolt időszak ez most mindannyiunknak. És be kell vallanom, én jelenleg sem vagyok a helyzet magaslatán, szóval rövidre fogom, mert túl fáradt vagyok ahhoz, hogy igazán értelmes és szellemes elfogadót írjak.   Viszont semmiképpen sem szerettelek volna tovább feltartani.

Tehát először is mindenképpen szerettem volna megdicsérni az arc- és névválasztásod egyediségét. A play by-odat nem hiszem, hogy láttam volna már valahol, és a neved is számomra teljesen újnak és különlegesnek hat.
Sajnálom a munkádat, az egykori főnököd elég nagy baromnak tűnik, mindenesetre nem mondható túl igazságosnak, hogy nem adott neked még egy utolsó esélyt bizonyítani. Megúszhattad volna egy felfüggesztéssel is. De talán még van esélyed visszaküzdeni magad, vagy ha mégsem, találhatsz valami mást, amivel szintén kamatoztathatod a tudásod, és nem megy kárba mindaz, amit megtanultál. Mint magánnyomozó például. Mindenesetre sok sikert!
Ne felejsd el meglátogatni a foglalókat sem. És kellemes időtöltést az oldalon! Very Happy◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Vissza az elejére Go down
 
Scatha Krilza
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Karakterrészleg :: Törvényszegők és munkanélküliek-
Ugrás: