Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Miss Troublemaker~Raven&Dana
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Today at 12:05 pm

Audrey x Gale x Madelaine - Family affair
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Audrey N. Emerson Today at 11:55 am

Hiányzásnapló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 11:48 pm

Ella & Owen - It's a long way back
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Owen Cavanaugh Yesterday at 9:57 pm

Max&Athena - All Of The Stars
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Athena Williams Yesterday at 8:47 pm

Theo J. McCarthy
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Yesterday at 6:42 pm

Noel & Lena - Are you... ?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lena Caldwell Yesterday at 5:44 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Cherry Sullivan Yesterday at 5:31 pm

Ki van itt?

Alexander Burns, Audrey N. Emerson, Chase Winkler, Cherry Sullivan, Isabelle Davis, Kayline Prescott, Lily Harper, Madelaine Riggs, Nelson Wang, R. Chris Devereaux, Raven McCoy, Sarah R. Adler, Tiana Cranshaw

Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Audrey x Gale x Madelaine - Family affair
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sabrina Carpenter
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
15

Re: Audrey x Gale x Madelaine - Family affair
Today at 11:55 am
Maddie, Gale & Audrey


Unottan dőlök hátra az ülésben, és próbálok a lehető legnyugodtabb maradni. Semmi kedvem nincs ismét veszekedni a bátyámmal, már épp eléggé keresztbe tett nekem. Mikor felhozta a pszichológus témát, esküdni mertem volna, hogy csak a düh beszélt belőle, és majd elfelejti, most mégis épp úton vagyunk egy agy kurkász felé. Semmi kedvem cseverészni egy idegennel, nem vagyok őrült. Semmi olyant nem tettem, ami arra utalna, hogy bolond lennék, csak a bátyám reagál túl mindent. Nem elég, hogy bezárva tart és megfosztott minden számomra kedves dologtól, most még orvoshoz is akar vinni, mert szerinte valami nem stimmel velem. Szerintem pedig vele van a baj. Bármit csinálok vagy mondok, Ő mindent túlbonyolít, és beképzel magának mindenféle ostobaságot. Ez a nem normális viselkedés és nem az, hogy el akarom végre veszíteni a szüzességemet, vagy, hogy tetoválást akarok. Ugyan már! Hiszen mindenkinek van már, és az osztályom nagy része már rég túlesett azon, amin én nem tudtam, mert a testvérem épp, hogy nem tart pórázon. Szavait hallva rá nézek morcosan, és felvonom a szemöldökömet. Megint Ő kezdi. Mintha direkt az lenne a célja, hogy bosszantson.
- Azt várod el tőlem, hogy az iskolába se szóljak senkihez? Akkor ne engedj el oda se. – felelem morcosan, majd sóhajtok egyet. Úgyis be fogom neki bizonyítani, hogy nem az lesz, amit Ő akar. 16 éves vagyok, és nem óvodás, mégis úgy viselkedik velem, mintha nem tudnám, hogy mit csinálok. Pedig nagyon is tudom. Élem az életem, ahogyan minden fiatal teszi. Vagyis élném, ha nem lenne egy idegesítő bátyám, aki mindent elkövet azért, hogy még nyomorúbb legyen az életem. Közben pedig az iskolában hallgathatom azt, hogy jobbnál jobb bulikról maradtam le. Éppen a rács hiányzik a szobám ablakáról, és akkor valódi rab lennék. Régen könnyebb volt minden. csak kitaláltam valamit, aztán elmentem. Most pedig semmit sem hisz el nekem Gale, ami azért rosszul esik. Mert ha valaha is hazudtam neki az csak azért volt, hogy elmehessek oda ahová nem engedett volna el soha, ha az igazat mondom. Mintha valami porcelánbaba lennék, akire vigyázni kell.
- Ezt nem ígérhetem meg. Úgy hoztál el ide, hogy tudtad, hogy nem akarok jönni. Ha valami olyant mondok majd a doktornőnek, akkor tudd, hogy a te hibád! Velem minden oké, veled nem az. – felelek duzzogva, majd össze fonom karjaimat. Hogy várhassa el tőlem, hogy jó pofizzak, amikor kényszerrel vagyok most itt. Sosem kérdez semmiről, csak dönt, és még elvárja utána, hogy legyek kedves. Nem akarok barátkozni senkivel, még mindig haragszok rá, amiért olyan dolgokért büntet, amiért nem kéne.
- Ha elfelejtetted volna, elkoboztad a telefonomat. Hol kellett volna beszélnem vele? Nem látogat, pedig tudja, hogy életfogytiglant kaptam. – én igazán nem értem a bátyámat. Egyszer mintha direkt kötekedni akarna velem, máskor pedig próbál kedves lenni. Olyan, mintha napról napra jobban utálna, és ha az olyan könnyen menne, akkor valószínűleg elcserélne valaki másra, hogy megszabaduljon a problémájától, vagyis tőlem. Pedig ha egy kicsivel is megértőbb lenne, legalább fele olyan, mint Jeremy, akkor mennyivel könnyebb lenne mindkettőnk élete. Gondolataimból a fék csikorgása ébreszt fel, majd a bátyám dühös hangja, és most először örvendek, hogy hasznát vettem a biztonsági övnek, amit amúgy utálok bekötni. A bátyámra nézek, akin aggódást látok, így engedek felé egy halvány mosolyt, hogy megnyugtassam, de remélem, hogy nem hiszi azt, hogy elszállt a haragom.
- Jól vagyok. Remélem, hogy az az idióta felfordul valahol az autójával. – Sosem féltem az autóktól, imádom a gyorsaságot is, bár egy motorral utazni azért izgalmasabb. Próbáltam párszor, egyszer még vezettem is, imádom az adrenalint. Bár még a bátyám nem tud a motorok iránti szenvedélyemről, de a következő amire pénzt fogok gyűjteni az arra lesz. Bár előbb járjon le a szobafogságom, mert így lehetetlen bármit is elérnem. Kiszállok a kocsiból, ahogyan a bátyám leparkol, majd a tekintetem találkozik egy sráccal, aki nem csak, hogy azóta néz, amióta itt leparkoltunk, de még kacsintgat is. Rávigyorgok, azonban a kedvem rögtön elmegy, ahogyan a bátyám megszólal. Dühösen pillantok rá, majd mielőtt bemennék az ajtón intek egyet a srácnak, hogy a testvérem legyen amiért morgolódjon. Ami sok az sok.
- Szerintem itt egyedül neked van szükséged kezelésre. – sóhajtok, majd tovább haladok arra, amerre a bátyám terelget. Mit bánom én ha elkéstünk. Semmi kedvem itt tölteni a napomat, nagyon remélem, hogy hamar végzünk. Inkább ülök a négy fal között, minthogy azt kelljen hallgassam, hogy a bátyám elpanaszolja egy idegennek, hogy milyen rossz húga van, az meg majd tanácsokat kezdjen adni nekem.  


XXX szó ● zene ● megjegyzés
C
Vissza az elejére Go down


avatar

Oktatás
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chris Hemsworth
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
35
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
íjászoktató
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24

Audrey x Gale x Madelaine - Family affair
Kedd Ápr. 17, 2018 1:06 pm

Audrey x Gale x Maddie
is that a therapy?


A kocsiban ülve az előbbi jelenet jár a fejemben. Audrey mostanában kifordult önmagából, és bármennyire is igyekeztem megóvni, valahogyan az ellenkezője sült el. Milyen testvér vagyok, ha bezárom a szobájába? Hát olyan, aki félti, és az ő érdekeit tartja szem előtt. Mindennél jobban szeretem a húgomat, de ez a tinédzserkor megmételyezi a normális viszonyt közöttünk. A kormányt erősen szorítom, és két mély levegőt veszek, amikor megállunk az egyik piros lámpa előtt.
- Tudod nem azért kértelek ki ma az iskolából, hogy két fiúval bájologj a kapu előtt? Nem megmondtam, hogy nincs buli, sem haverok? Nem voltam elég érthető? – pillantok rá jelentőségteljesen, és bízom benne, hogy veszi az adást, mert ha nem, akkor el fog harapózódni ez a helyzet, és ma még jelenésünk van egy szakember előtt is. Körülnéztem a neten, és az ismerősöktől is érdeklődtem, hogy nem tudnának-e ajánlani egy megfizethető, de jó pszichológust. A kor nem számított, a kettőnk érdekeinek valahol találkoznia kellett, így esett a választásom Dr. Riggsre. A problémát megfogalmazni elég nehéz lenne, de azt sem tartottam volna fairnek, ha csak ő jár ide, mert ez mindkettőnkre hatással van.
- Szeretném, ha nem akadnál ki, ha odaértünk, rendben? Ma nem lesz senki sem az ellenséged Audrey, inkább azon dolgozunk, hogy minden oké legyen velünk. – újra gázt adok, és elindulok a terapeuta székhelyére. A kórházba is ki szokott járni, de ma úgy vélem, jobb, ha ez egy rendelő keretein belül valósul meg. A belvároson át hajtva nem tévesztem szem elől a bárokat sem.
- Mostanában sikerült beszélned Jeremyvel? Tudom, hogy nehéz, hogy már nem lakik otthon, de ettől még nem veszítetted el őt. – biztatom, és a kedvesebb énem kotrom elő, hogy érezze nem támadásügyileg lépek fel. A parkolót jelző tábla szerint még két perc, és ott vagyunk. Nemsokára a fékbe kell taposnom, mert egy baromarc kiszáguld elénk.
- Te…nem látsz a szemedtől? – emelem fel a kezemet, de utána egyből a húgomra pillantok aggódva, és a biztonsági övet is ellenőrzöm, hogy be van-e kapcsolva, és nem esett-e baja.
- Minden oké? – kérdezek rá a biztonság kedvéért, aztán, ha mindent rendben találok rajta, akkor fogom magam, és bekanyarodok a megfelelő sávba. Az egyik Sedan mellett ki is szúrom a helyünket, és beállok. A pénztárcámat a zsebembe süllyesztem, a napszemüvegemet meg felteszem a fejemre. Csodálatosan nézhetek ki ebben a sötétkék pólóban, meg a szürke nadrágban, amit mellesleg még reggel guberáltam elő a szekrény mélyéről. Az iskolában vagy rövidnadrágban vagyok, vagy éppen mackóban, így ez az elegánsabb viseletet testesíti meg. A kocsit bezárva mutatom a kis Emersonnak, hogy merre menjen, amikor valaki rákacsint.
- Hallod haver…a húgomat stírölöd, úgyhogy fordulj el, rendben? – ripakodok rá, és kitárom előtte az ajtót, majd beengedve a névtáblákat lesem.
- Az első emeleten leszünk, és kettőre van időpontunk, amiről le is késtünk. – túrok bele a szőke üstökömbe, és a lépcsőn felfelé baktatva figyelemmel követem a testvéremet. Egy forduló után már meg is látom az ajtót, mikor egy szőkeség robban ki rajta, egy fekete keretes szemüvegben.
- Öhm…jó napot. – szólítom meg, és ha ránk néz, akkor folytatom. – Elnézést, de Dr. Riggs-et keressük, ha lenne szíves szólni neki… - ez tuti az asszisztense lesz a doktornőnek.

Vissza az elejére Go down
 
Audrey x Gale x Madelaine - Family affair
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» SAO extra fejezetek
» Tévésorozatok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Kórházak és hivatalos helyszínek :: Dr. Riggs magánrendelője-
Ugrás: