One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Ethan Kaminski, Fable S. Hill, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   Hétf. Ápr. 02, 2018 4:57 pm
declan&zoya
Some Cupid kills with arrows, some with traps.

Tavasz van, hogy miből érezhető? Manhattan még a szokottnál is zsúfoltabb ebben az időszakban, és a bárok ajtaját kézről kézre adják. Szerencsére a dörzsöltek már tudják, hogy hol érdemes kikapcsolódni, vagy egy kis extra cash reményében azt a látszatot megteremteni, hogy más nem lépheti át annak a bizonyos ajtónak a küszöbét. Két hete migrénmentes vagyok, fényévekkel jobb is a hangulatom, hát visszatérhettem a régi szokásokhoz, mely a szerdai darts estéket jelentik. Trev készségesen állt a rendelkezésemre, ha ki akarnék szabadulni az oroszlán barlangjából. Drága édesapám elutazott, de azért még hagyott egy kedves üzenetet, melyben kifejtette, ha visszatér Argentínából, akkor a tiszteletére rendezünk egy nagy családi vacsorát, és jó kisfiú módjára elhozhatnék valakit….akivel hogy is fogalmazott? Nem járatom le a Wheeler klánt, mert nem lenne túl boldog, ha megint ki kellene valamelyik nőcskémet penderítenie. Nem szokatlan jelenség, ha éppenséggel minden egyes éjszaka mással bújok ágyba, de az öreg kívánsága szent és sérthetetlen. Egy lotyóval nem mehetek fel, mert az anyám szívrohamot kap, és a húgomnak is villantania kell valakit. Még van egy kis időm, hogy felcsípjek egy bigét, de jobban szeretem, ha az élet magától kínálja fel a lehetőségeket, és nem nekem kell vadásznom rájuk. A bárpult mellett ücsörgünk, a banda egyes tagjai még nem érkeztek meg, így a meccset meg sem kezdhetjük nélkülük. A pénz beszél, nem kis tétben játszunk, és ennek örömére az árgus tekintetek is távol maradnak, mármint a mi részlegüktől. Tom a felelős bodyfiúm, jó a testőröm…ha szlengben akarom nyomni. A „zavargások” elkerülése végett apámnak mindig rajtam van az egyik szeme, még a távolból is. Az újságok mostanság felkaptak, és nem is egy újságíró keresett fel amiatt, hogy még szingli vagyok, és nem léptem be hivatalosan a családi üzletbe. Ez csak félig igaz, de már a drága fater is azt hangoztatja, hogy előbb, vagy utóbb, de le kell állnom a mostani életvitelemmel, és össze kell szednem magam, mert fontos feladatok várnak rám. A Wheeler család feje egy gengszter, megvannak a maga emberei szerte a világon, és egy lépést sem tehetnék úgy, hogy másnak ne tudjanak róla, hogy merre jártam. Ez lenne a csodálatos életem, ami tele van pénzzel, hatalommal, mégis egy ketrecbe zárt ördög vagyok, és szabadulni kívánnék.
- Hallod, itt a Föld Dec. Nem szabadna ennyit álmodoznod, mert ráncos leszel. Jöhet a következő adag? – nem is kell kérnie rá, szimplán elhúzom előle a kis alufóliát, és az orromon keresztül szippantom fel a kokaint. A drog nélkül már nem is bírnám ki, és ezt a pszichiáterem is tudja, aki nem traktál rehabbal, pedig elismert figura. Az agyamig tolom a cuccot, és megkönnyebbülten sóhajtok fel, mikor Tom és Severide átengedik a két jómadaramat a biztonsági vonalon.
- Már éppen ideje volt Henry…és az új barátod kicsoda? – vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mert hiába jártattam a pofámat, úgy tűnik a zárt nem elég egyértelmű. A bizalmi körből kilépni óriási hiba, de megvárom, hogy ésszerű magyarázatot adjon erre, különben betöröm az orrát, és az valóban fájni fog. Elmondhatom, hogy az elmúlt tizennégy napban példaértékűen viselkedtem.
- Liam…és az apjáé a Hamilton Vállalat. – apa csak annyit mondana erre, hogy sose utasítsam el egy jó ismeretség lehetőségét, így felállok a székről, és a keblemre ölelném a csávót, de ekkor megakad a tekintetem egy nőszemélyen. A sarokban magyaráz egy férfinak, aki igencsak „udvariatlan” vele.
- Van egy kis elintéznivalóm…ne haragudjatok. – paskolom meg a vállát Henrynek, és útközben felszedek egy darts tűt. A vitatkozók közelében táborozom le, és pofátlanul szemlélődöm, hátha kapcsol a tag. Némi köhögés után magamra irányítom mindkettőjük figyelmét.
- Hölgyem bántotta az úriember, vagy csak nem ismeri az illemszabályokat ezen a helyen? – vigyorodom el, és az ujjam hegyét megszúrom a tűvel, türelmesen várakozva a válaszára.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   Hétf. Ápr. 02, 2018 5:57 pm


To; Declan

U
nom. Minden nap egyre nehezebb. Tudom, hogy a cél érdekében kell ezt tennem, azonban naivan azt hittem, hogy életem ezen szakaszában majd a tengerparton fogom süttetni magam, a jókat hahotázok majd a szegény és szerencsétlen népeken. Erre...
Minden másnap rázom a fenekemet, hogy a pénzéhes, agyon iskolázott, szarházik fejére odakerüljön a kielégülés apró jele. Nem. Én olyan szolgáltatást nem adok, ha valaki erre vágyik, akkor takarodjon egy lebujba és vigyen magával vegyvédelmi felszerelést. Mert ezer és egy százalék, hogy elkap valamit.
Itt bezzeg mindenki figyel arra, hogy tiptop legyen. Tisztaság, rend és fegyelem, sokkal jobb mint a legelső. Ahhoz a putrihoz keiestb ez egy kastély és legalább a tahók kisebb csapata fordul csak meg. Így nem kell attól rettegni, hogy megverne valaki, a gondoskodna arról, hogy pár napig egy kilónyi vakolatot kelljen hordani. Hálám a mai napig üldözi azt, aki felgyújtotta a kócerájt. Talán egyszer még utol is éri.
Ma nem is kellene dolgoznom. Egy pihenő napomat kellett beáldoznom, hogy az egyik lányka az aktuális szerelmével kirándulni mehessen. Pfej. Majd megbánja még, tudom én. Ráadásul nem is a saját helyemen kell lennem, hanem egy teljesen idegen bárban. Eleinte nagyon nem tetszett a dolgok, aztán rájöttem, hogy lehet belőle még olyasmit kihozni, mely jó célt szolgál. Legalábbis számomra.
Ugyanis arra jó ez az este, hogy van lehetőségem új arcokat is látni. Felmèrhetem a terepet és kereshetek egy potenciális áldozatot. Ugyanis ezzel még nem sikerült felhagyni. Ráadásul eléggé elvagyok maradva. Az utolsó, akit én szalajtottam talán több, mint egy évvel ezelőtt volt. Ez rám nézve eléggé szégyenletes, így megígértem magamnak, hogy ha belepusztulok is, akkor szerzek egy potenciális balekot, akinek elegendő pénze van ahhoz, hogy dobbantani lehessen.
Ebben a munkában nem meglepő az, ha valamit zaklatnak. Szerencsére, amióta itt vagyok nem volt olyan kirívó eset, melyet jelentenem kellett. Ám most sikeresen futok bele egy pasasba, aki rajtam keresi Reinát, a lányt, aki helyett vagyok.
- Nem dolgozik - közlöm harmadjára, s hiába vagyok kedves, bájosan mosolygó, az alak nem érti, s már el is kapja a kezemet. Tudom, hogy egy esetlen lányka képe tükröződik rólam, de az a helyzet, hogy a férfi nagyon rossz emberrel kezdett.
- Nézze uram, elmondom utoljára, hogy nem dolgozik. Legyen jó fiú és eressze el a kezemet - nem félek. Elmúltak azok az idők, mikor ilyen alakok miatt rémálmok gyötörtek. Hangom nem kérlelő vagy elesett, teljesen normális hangerővel és hanglejtéssel beszélek hozzá. Ám ő nem tágít, még szorosabban fog, rángatni kezd.
- Anyád - sóhajtok egyet. A pulzusom szépen, lassan kezd emelkedni, pedig nem vagyok egy ideges fajta. Aztán szabad kezem ökölbe szorul és beküldök neki egy gyomrost, hogy egy kissé összezavarjam.
- Majd megismeri - fordulok az ismeretlen hang irányába egy okoskodó és diadalittas mosoly kíséretében. Miért hiszi minden faszi azt, hogy a nőknek szükség van védelemre? Lépnék is tovább, hogy a nyamvadt italokat, melyekre már öt perce várnak, végre kivigyem, ám a drága zaklató nem ért se a szóból, se az ütésből és ismét elkap. Mit elkap, magához húz, szorosan tart és látszik rajta, hogy elszállt az agya. Oké. Most már tényleg kellene az a segítség, szóval csak tekintetemmel keresem azt a "jólelkű" férfi embert, aki az imént segítséget ajánlott fel
©️
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   Hétf. Ápr. 09, 2018 1:48 pm
declan&zoya
Some Cupid kills with arrows, some with traps.

A szerdai darts estek visszahozták a jókedvemet, és ma nem szerettem volna, ha valaki keresztülhúzza a számításaimat, és ne adj isten megzavarja az estemet. Megtehettem, hogy kibérelek egy helyet a barátaimnak, ha úgy hozta a szervezkedés, de most beértem azzal is, ha illetéktelenek nem jutnak be a bárba. A játékot komolyan vettük, nem kis tétekkel, és ebbe nem fért bele az, ha az egyik haverom egy új tagot hozott, de valami más zavarta meg a jelenetet. Trev totálisan beszívott, még én is éreztem a nyálkahártyámon keresztül felszívódó szernek a jótékony hatását, de ez a drog már nem úgy befolyásolt, mint régen. A szervezetem hozzászokott az erősebb szerekhez, nem értem be kevesebbel. Az apám nevét mindenki ismerte, így nyilván nem okozott az sem problémát, hogy beszerezzek egy jobb minőségű port. Az injekció nem az én birodalmam részét képezte, a tűt meghagytam a társasági eseményekre, mint a mai este, vagy éppen a szalonra, ahol a bőrömre varrattam ezt-azt. A tetoválás számomra egy kifejező mód volt, és mindig azon kattogott az agyam, hogy mi legyen a következő szimbólum, vagy mottó, ami örökre színesíteni fogja a hámrétegem felső területét. A szüleim ellenezték az életvitelemet, de ha az apám arra vágyott, hogy a jövőben átvegyem tőle az üzletet, akkor nem szabhatott gátat az elképzeléseimnek. A pszichiáteremmel mondhatni még barátságos kapcsolatot ápoltam, talán ő volt az egyetlen akiben megbíztam a húgomon kívül. Bex még fiatal, és vehemens, nem tagadom, hogy ragadt rá ez az, de ez még messze állt az igazi Wheeler vértől. A tekintetem ködösen észleli a kis bögyöst a pult mellett, aki szóváltásba keveredett az egyik taggal. Nem vagyok gáláns, sem a megmentő, de ha balhé van, azt oldják meg házon kívül. A dartstűvel a kezemben sétálok át melléjük, de eleinte mintha meg sem hallanának. A hölgy eléggé határozottan fejezi ki a nemtetszését azzal kapcsolatban hogyan illene viselkednie a részeg faszinak, de a falnak is beszélhetne ezzel az erővel. A kérdésemre megjön a leszarom riposzt is, így nem töröm magam. Megrántom lazán a vállamat, és a tengelyem körül megfordulva irányt változtatok, és visszatérek a barátaimhoz, hogy tisztázzuk, kinek van maradása, és kinek kell mennie. Az ajkaimat összepréselem, de a sós utóíz elmarad. A hölgy meg tudta védeni magát, ha már nagy a szája, de egy horkantás miatt mégis hátranézek. Az úriembernek nem titulálható öreg már taperolja, és nincs senki, aki segítsen. Micsoda véletlen. Az arcom csúnya grimaszba rándul, miután végighúzom a tenyerem belső felén a játékeszközt, és odalépek a fószer háta mögé. Megkocogtatom a vállát, és megvárom, hogy rám pillantson a ködös kékségein keresztül.
- Hallotta a hölgyet…végezné a munkáját. Nem szükséges az erőszak… - a mondatom végére sem érek, amikor fogja magát, és behúzna nekem egyet, de még időben szúrom a kézfejébe a tűt, és rendesen meg is forgatom benne. Az öreg felordít fájdalmában, én meg szépen kisegítem a pincérnőt a karjai közül.
- Máskor ne próbáljon meg hozzáérni, és akkor nem lesz baj. Biztosan fáj, de meggyógyul. – visszaveszem a jussomat, és teszek egy óvatos lépést hátra, hogy a hölgyemény rendezze a kinézetét. A tolakodó nekem jönne, de az egyik testőröm az, aki közbelép immár.
- Ne merjen kezet emelni rá. – rezzenéstelen arccal figyelmeztetik, én meg egy nyugodt mosollyal futtatom a pillantásom a lányra.
- Azt hiszem most már boldogul egyedül is. Máskor tökön rúgja…az hatásosabb. – jelentem ki, és hátat fordítva Trevre vigyorgok, aki tapssal fogad, akárcsak a többiek.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   Hétf. Ápr. 09, 2018 2:47 pm


To; Declan

S
zámolok magamban azért, hogy az idegrendszeremet sikeresen tartsam alapállásban. Az a baj velem, hogy már nem az a kislány vagyok, aki eltűri, ha a népek ostobák és értetlenek. Tudom én, hogy nem lehet mindenki agyoniskolázva, de azt hiszem az alapműveltség részének kellene lenni a ’nem’ szó értelmezése. Mert nem egy bonyolult, többszótagos szavacskáról beszélünk, mégis olyan sok ostoba van, aki nem ért belőle. Mint például ez a fickó. Tekintetéből is sugárzik a sötétség, s komolyan kezdem sajnálni azért, mert ennyire barom.
S bár tudom, hogy naivság azt képzelni, hogy egy jól irányzott ütés képes nevelni az embert, mégis valahol mélyen reméltem, hogy nem süllyedünk lejjebb. Ám mégis. Szorít, rángat és már a poharak is csörömpölnek a tálcán, ami nekem azért nem jó, mert az én jussomat tarkítja meg ez a gerinctelen féreg. Arcomon fintor van, nem sírásra görbül a szám, s a könnyek is elkerülnek, csupám a belső démonjaim harca ül ki és mutatja azt, hogy most bizony még baj is lehet. Kiáltani nem fogok, körbenézek, várok, hátha valaki felfogja, hogy éppen nem olyasmi zajlik itt, aminek kellene. Ja és azt mérem fel, hogy hányan látnák, mikor úgy ütöm ki a fószert, hogy az fel se kell. Sajnos túl sokan.
Lemondóan sóhajtok, és nyelek egy nagyot. Tekintetem elsötétül, már fejben le is játszom az egészet, még a magyarázatom is meg van a kopóknak, ám ekkor jön a hős, ki mégsem hagyja hátra az elesettet. Igen, itt az iménti csávóra kell gondolni, akit elhajtottam. Forgatókönyv szerint zajló jelenet közepette, legalább visszaszerzem a karomat, melyet immár a tálcától megszabadult kezemmel kezdek el masszírozgatni.
– Szép mozdulat – teszem hozzá elismerően. El is raktározom ezt a trükköt, hátha a későbbiekben még szükségem lesz rá. – Kösz – nézek fel rá, de többet nem teszek hozzá. Nem úgy tűnik, mint akit érdekelne a sorsom és pedig nem is az a fajta vagyok, aki elalél egy ilyentől. Valószínű, ha a saját munkahelyemen lennék, akkor még erélyesebben is kiálltam volna magamért, de az itteni szabályokkal sajnos nem vagyok tisztában. Még vetek futólag egy pillantást a „megmentőre”, aztán kiviszem végre azt a tálca italt, melyre már hosszú percek óta várnak. Nyilván nem kapok dicséretet a késlekedésért, de azért a jelenetet látva a fejemet se veszik.
Mire visszaérek a pulthoz már vár ott egy újabb tálcányi ital, mely nem máshoz, mint a tehetős társasághoz tartozik. Nem szeretek szembenézni olyanokkal, akik láttak egy pillanatra elesettnek, ezért kissé húzom a számat. De lerázom magamról minden bajomat, felveszem a fapofát és az elvárható, őszintének nem nevezhető, mosolyt, majd megindulok. Szépen kivárom, hogy az egyikük ledobja a három nyilat, aztán közte és a darts között átlibbenve, sikeresen megérkezem az asztalhoz, anélkül, hogy orra buknék. Nyilván ez nem nagy szám, de érezve magamon valamelyikük égető tekintetét, örülök, hogy nem a padlóról kell éppen felnyalogatnom a jégdarabkákat. Igen. Ők pontosan azon fajtának néznek ki, akik megtehetik azt, hogy erre utasítsanak.
Miután sikerül a poharakat letenni, s a kiürülteket összeszedni, felegyenesedek egy pillanatra. Tekintetemet lassan jártatom rajtuk végig, arcomról pedig semmit sem lehet leolvasni, pedig gondolataim eléggé sűrűek. Látok én itt sok mindent, amit jól bevések a memóriámba, mert bizony úgy gondolom, hogy ebből még hasznot húzhatok. Pénz, önteltség, kitágult pupillák, koordinálatlan mozgás és nem is egy beképzelt arc. Ők pontosan azok, akikre szívesen vadászik az ember, na meg, akikkel egy magamfajta nem áll neki bájcsevegni, így hát megszakítva a félperces szünetet, fel is veszem a tálcát és már fordulok is. S első lépésemmel majdnem sikerül belegyalogolni egy nyílba, ami éppen az orrom előtt süvít el.
– A rohadt…. – nem fejezem be, mert még van bennem annyi, hogy időben eszméljek. Ezek nagypályások, se nem szabad előttük hisztérikus kirohanást művelni. No meg, nekem az amúgy sem kenyerem, jobban szeretek törni - zúzni. Ám az idegen hellyel túlzottan le vagyok korlátozva. Sajnos.
©️
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   Hétf. Ápr. 16, 2018 10:24 am
declan&zoya
Some Cupid kills with arrows, some with traps.


Mondhatni zavartalan az életem, ha abból indulok ki, hogy a szerda estéimen csak annyi a feladatom, hogy összecsődítsem a csapatot, és kiélvezzem a lehetőségeimet. A darts, a biliárd mellett kikapcsol, és ha nem is hosszú távú terápia, de azért megteszi. Drogból, és nőből sincs hiány a bárban, de a legnagyobb gyengeségem a jókedv minimális elérése valamilyen szer nélkül. Ma csak egy csíkot szívtam fel, többre nem vágyom, a józanság is egyfajta állapot, amiből ritkán jut ki nekem. A gyógyszerek eltompítanak, de három napja a paradicsomot élem. Pénteken mindenképpen fel kell keresnem a pszichiáteremet egy újabb beszélgetés gyanánt. Morgan nem kímél, ő az egyetlen olyan személy, akitől elviselem a kritikát. A kapcsolatunk immár hat éve tart, és elég jól kijövök vele. A betegségem nem mindennapi, de nem én vagyok az első, aki küzd vele, és nem is én leszek az utolsó. A gyógyszerek egyben tartanak, és nem kell megélnem meg a pöcegödör alját, ha rám tör a migrén. Egy röpke mosolyra futja, amikor feltűnik a haverom egy másik taggal, mert átmenetileg elvonják a figyelmemet a bárban zajló egyéb események. A pincérnőt már kiszúrtam az ideérkezésünk pillanatában is, de jobban nem merültem bele az elemezgetésébe. A szexet ma este kihagytam volna, még bennem él a tegnap esti kis orgia, és az ikrek segítőkész hozzáállása. A gondolataimba férkőzik az a kis nyavalyás…apám azonnal elbocsájtotta, mikor kiderült, hogy felcsináltam. Nem vetne jó fényt a családra egy törvénytelen ivadék, így ha nem is mondta ki, de egyetértett a döntésemmel. Nem a könyörületességről vagyok híres, így ha némi bűntudat is munkál bennem, akkor sem mutatom jelét. A hadakozást első ízre hárítja a kislány, így nem is kívánok jobban belefolyni a magánéletébe, de aztán a pasas nem áll le, és rángatni kezdi. Úriembernek születtem-e? Messzemenőkig nem, de az ilyenfajta viselkedés, mely kihatással van a mi szórakozásunkra is, hogy is mondjam, de zavar. A dartstű segítségével ártalmatlanítom az öreget, és javaslom neki, hogy menjen el, de nekem akar támadni. Nem szép próbálkozás, az egyik árnyékom már vetődik is. A testőrök nem feltétlen hátrányok ebben a nyamvadt világban, de nekem a tekintetem a lányt fürkészi.
- Nem tett semmit. – nem várok köszönetet érte, nem tűnik egy nebánts virágnak, aki nem képes visszavágni, ha hasonló gerinctelen alakok ólálkodnak körülötte. Az asztalhoz lépek vissza, persze a többiek tapssal fogadnak, mint egy hőst. A mosolyom nekik szól, és a teátrális meghajlás is.
- Egy grál lovag vagy. – bokszol vállon Trev, és int, hogy foglaljak helyet.
- Játsszunk, és Henry…legközelebb szólj, mielőtt valakit elhozol. – a figyelmeztetés nem marad el, egy kézfogással üdvözlöm az újoncot, aztán elmondom a sorrendet, és a téteket is. Az első a legjobb barátom, aztán következem én, és szépen sorjában a maradék. Háttal vetem neki magamat az egyik oszlopnak, és összefűzve a karjaimat szemlélem Trev eredményeit.
- Nem mondod, hogy nem megy a dupla nyolcas? Csináltassak neked szemüveget, vagy beütött a cucc? – hergeljük egymást mióta csak világ a világ, de a perifériámról kiszúrom az előbbi csajt, aki bajba jutott. Túlságosan érdeklődően kémlelődik körülöttünk, mint aki szimatot fogott. Talán eljátssza a szendét, és beépült zsernyák közben? Trev éppen végez, én meg úgy döntök, hogy próbára teszem a kicsikét. A figyelme lankad, mikor elsuhan mellette az első dobásom.
- Egy pillanaton múlt ugye? Ne is mondja…milyen kiszámíthatatlan az élet. – alattomos vigyor költözik az ajkaimra, és közelebb lépek hozzá.
- Ilyen törékeny az élete is, mint ez a pohár. – elveszem az egyiket, és direkt a földre hajítom.
- Hoppá…ez sajnos eltört. Mi lenne, ha feltakarítaná? – kihívóan pillantok rá.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   Hétf. Ápr. 16, 2018 2:29 pm


To; Declan

H
a ez az este véget ér, biztosan úgy fogom felhívni a drágaságot, hogy sokkal tartozik. Tudtam én, hogy nem lesz egy egyszerű menet, de nyilván nem számoltam mindennel. A saját munkahelyemen ez teljesen más tészta. Ott a szabályok lazábbak, megvédhetem magamat, ha éppen arról van szó. Sőt, a vendégek már tudják, hogy hozzám jobb nem is szólni, mert ha éppen olyan kedvem van, lazán behúzok bárkinek. Ám itt. Itt nem játszhatok a saját szabályaim szerint, s nyilván ez eléggé feltűnő. Csak ennek tudom be azt a nyilat és azt, hogy a gazdája éppen el akarja nekem játszani a nagyfiú vagyok, sok pénzem van, ájulj el tőlem darabot. Bárcsak meghatna vele.
– Aha – ásítok egyet. Nem fog egy ilyennel megfélemlíteni, nem olyan fából faragtak. – Ez pont olyan véletlen volt, mintha én nyakon öntöttelek volna az egyik itallal – tegezem? Igen. Lehet, hogy nagyságos uraság, de nem lehet sokkal idősebb nálam. Illetve, nálam a tisztelet jele lenne, ha magáznám. Ám ezzel a gyerekes viselkedéssel, egyáltalán nem érdemli meg. Inkább nevetést, s szánalmat ébreszt bennem, ahogy a nagyfiút igyekszik játszani. S míg ez így van, nem fogom megadni azt a tiszteletet és bánásmódot, amihez valószínűleg pólyás kora óta hozzá van szokva.
– Olyan törékeny, mint a fitos kis orrod– ásítok újfent. Szemtelen és provokatív vagyok, nem érdekel, hogy a következménye mi lesz. Az ilyen gazdag ficsúrok mindig is ellenszenvet ébresztettek bennem. Éppen ezért kerültek bele a látószögembe. Azt keresem itt, hogy melyikük érdemelné meg leginkább, hogy a következő akció áldozatává váljon. Arra viszont nem számítottam, hogy ilyen hamar megtalálom közöttük a legmegfelelőbb alanyt. Csak rá kell nézni. Beképzelt, pöffeszkedő és éppen azon van, hogy engem alázzon. Tökéletes példány egy jó kis rabláshoz.
Összeszűkült szemekkel nézek a földön landoló üvegdarabokra, majd felemelem a fejemet és a szemben állót kezdem vizslatni. Izgatja a fantáziámat, hogy vajon mire jó neki ez, mert az én elmémben több opció is felmerül. A fütyköse túlságosan kicsi, s magamfajták bántalmazásával próbál kompenzálni, esetleg éppen csorba esett a becsületén, s nincs jobb dolga, minthogy bizonygassa magának, mekkora királycsávó, mert apucinak sok pénze van. A haverjait elnézve még az is felmerül bennem, hogy bizony ezzel akarja kimutatni foga fehérjét, abban leli örömét, hogy másokat megaláz, s mit ad isten én éppen kapóra jövök. Hiszen az imént megmentett, amivel látták egy olyan oldalát, melyet talán nem lett volna szabad. Így legalább megmutathatja nekik, hogy egyik kezével ad, a másikkal pedig sokkal többet vesz el. Ettől aztán biztosan fasza gyerek lesz mindenki szemében.
– Elég szar lehet az életed, ha pincérlányok megszégyenítésével kell bizonyítanod a talpnyalóidnak, hogy te vagy a főnök – szólalok meg végül. Hangszínem nyugodt, a hangerő melyet szavaimmal megütök nem halk, de nem is hangos. Látszólag nem hat meg, amit művel, ám miközben kiejtem a szavakat, magamban mantráznom kell. Nem a te állásod, ne rúgasd ki.. Nem a te állásod, legyél okos… Sajnos a szám túlságosan nagy, s az önbizalmam sem olyan kevéske, mint az ilyen helyeken dolgozóktól megszokott. Nem, nekem nincsenek milliárdjaim, apukám nem rak a fenekem alá semmit, s ha pisilnem kell, nem hoznak ide helybe egy wc-t. Viszont éppen ezért vagyok erős, mert mindig küzdenem kellett az ilyenekkel, mint ez a férfi.
– Majd felszedi valaki, akinek ez a dolga, de abban biztos lehetsz, hogy nem fogok elesetten hajolgatni előtted, hogy esetleg még pofán is rúgj – a tálcát magamhoz veszem, majd lépek egyet oldalra, s ha enged, hát indulok tovább a dolgomra. Én igyekszem jó lenni, s nem balhét csapni, de ha ez a fickó tovább hergel, lehet, hogy a kezemben lévő tárgy csakhamar az arcának fog csapódni. Nem érdekel, hogy védelmezik, nem érdekel, hogy nagyobb darab, mint én. Attól, hogy pénzes és ennyi álszent kutya van körülötte, nem ér többet az élete, mint az enyém. Sőt..

©️
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Zoya x Declan - Honey...I'm the best player...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ