One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokIsa && Jade

John Lane EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:53 pmJaden & Ashley

John Lane EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:49 pmArchiválást kérek!

John Lane EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:40 pmLilah && Hell

John Lane EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:29 pmHiányzásnapló

John Lane EmptyTheodore Darnley
Today at 1:17 pmGrace Eileen Hoover

John Lane EmptyGrace E. Hoover
Today at 12:21 pmAll beginnings are difficult

John Lane EmptyGabriel Healy
Today at 12:15 pmDinner for two

John Lane EmptyMinnea Mitchell
Today at 2:00 amDae Won and Yvie

John Lane EmptyChoi Dae Won
Today at 1:27 am
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

Bellamy West, Chastian A. Wing, Delilah Barker, Elias Anderson, Grace E. Hoover, Hannah Elliot, Jaden Emmaline Foster, Jay Cameron, Jess H. Song, Joshua Miller, Kaylee Hill, Keira Kerrigan, Lia Olivia Caselli, María Eugenia Montes, Mathias Burke, Nora Weston, Pola E. Whitebreak


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 John Lane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: John Lane    John Lane EmptySzer. Márc. 28, 2018 9:25 pm


John Lane

Ide jön az idézet


Karakter típusa: keresett
Teljes név: John Lane
Becenevek: -
Születési hely, idő:New York, 1972. 02. 13
Kor: 46
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: özvegy
Csoport: Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York City Police Academy, nyomozó -már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Rendőrfőnök
Ha dolgozik// Munkahely: New York Police Dapartment
Hobbi: válasz helye
néhány dolog amit nem árt ha tudsz John Laneről:
× határozott
× céltudatos
× megszállott
× kemény kezű
× a lányát mindennél jobban szereti és félti
× szereti a fegyvereket, és valami mindig van nála
× kissé forró fejű
× rendszerető
× minden reggel futással kezdi a napot és edzőtermi edzéssel fejezi be
× a fia motor balesetben elhunyt és ezért magát hibáztatja
× egyszer volt szerelmes, a feleségébe akit két éve megöltek
× megszállottan kutatja felesége gyilkosát, célja nem feltétlenül az, hogy rácsok mögé juttassa az illetőt
×


Ide jön az idézet

A GYERMEK
Hangos szóváltás, azt mondják, hogy ez nem kiabálás, de szerintem határozottan az és egyáltalán nem szeretem éppen ezért bújtam el már megint. Fel a padlásra ahol egy kis bunkert alakítottam ki magamnak, itt van egy kis rádió is amit ha kellő képen hangosra állítok akkor nem hallom a lentről jövő zajokat.  Minden hétvégén ez van, nem tudom miért kell minden alkalommal össze veszni, hisz szeretik egymást, vagy már nem? Igaz, apu lehet, hogy azt a barna hajú nénit is szereti, pontosan úgy ahogy anyát, hiszen vele is szokott birkózni mikor azt hiszi, hogy anyu dolgozik én pedig az udvaron játszok… pedig nem, ilyenkor mindig átmegyek a szomszédhoz és Mrs Collins mindig nagyon kedves, főz nekem pudingot a férje pedig engedi, hogy felpróbáljam az övet amin a gumi botja és a pisztolytáskája van. A pisztolyt nem engedi, hogy megfogjam, azt mondja, hogy gyerek kezébe nem való, de egyszer majd én is szeretnék egy olyat. Azt mondja, hogy lehet nekem is ha rendőr leszek.

A KAMASZ
Lassan kígyózó cigarettafüst száll fel száll fel az ég felé, szépen táncol, megnyugtatóan. Csak pillanatok kérdése, hogy valamelyik rendőr kivegye a kezemből és eloltsa vagy ő szívja tovább. Ha ez megtörténik akkor kiveszek a dobozból egy újabb szálat, de nem hiszem, hogy bárki is felróná nekem azt, hogy már legalább fél órája csak ülök egy helyben és egyre csak gyűlnek mellettem a csikkek. Mr. Collins azt mondta, hogy nemsokára jön és felveszi a vallomásomat, addig beteszik apát a rendőr autóba, hogy elvigyék magukkal anyut pedig a mentősök a helyszínen látják el, de az is lehet, hogy őt a kórházba fogják bevinni.
Családon belüli erőszak, valószínűleg ezzel lesznek tele a lapok, de ha azok nem akkor a szomszédok fognak szájra venni minket én pedig kénytelen leszek minden seggfejt laposra verni a suliban akik csak megemlítik ezt az egész esetet.

AZ EGYETEMISTA
Egyik óra jön a másik után, nincs idő megállni egy pillanatra sem. A legjobb akarok lenni ehhez pedig az kell, hogy ne minden este bulizni járjak hanem néhányat bizony a könyvtárban a könyvek fölé görnyedve kell töltenem vagy éppen az edzőteremben emelgetni a súlyokat, hogy az erőnléttel se legyenek problémáim. Már kisgyerekként elhatároztam azt, hogy rendőr leszek, de akkor még beértem volna azzal ha egyszerű forgalom irányító vagy közúti rendőr lettem volna, ma már nem. Most én akarok lenni a legjobb. A folyosóról hangok szűrődnek be, majd hamarosan hangos kopogás  hallatszik a kollégiumi szobám ajtaján majd a nélkül, hogy kiszóltam volna bármit is nyílik az ajtó, majd két srác esik be rajta, megfogják a karomat és én megyek velük elvégre az egyetemen nem csak magolni kell hanem megtapasztalni azt, hogy milyen is a való világ, mikor elszakadunk a szüleinktől. Ez is a felnőtté válás része és kapcsolatokat is kell építeni, ugyanis azok nélkül sohasem fogom elérni a célom és ugyan mi más hozna jobban össze két embert mint egy görbe este?

A SZERELEM
Sohasem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor megláttam őt. Egy kis éjjel nappal nyitva tartó étteremben dolgozott pincérnőként és mindig a hajnali órákban vagy a késő esti műszakot vállalta el, hogy nap közben legyen ideje az iskolai teendőivel foglalkoznia. Szemei hatalmas barnák, a haja olyan fekete mint az éjszaka, szája pedig csókra termett. Azonnal bementem az étterembe és elhívtam randevúra, de ő  kinevetett és vissza utasított. Onnantól kezdve minden nap bementem és megkérdeztem, hogy elhívhatom-e. Egészen pontosan százhuszonöt alkalommal mentem be az étterembe és kérdeztem meg ő pedig végül igent mondott. Azt mondta, hogy ez a szerencse száma és kíváncsi volt, hogy meddig tartok ki, ha eddig igen, akkor eljön velem.
Három éve történt pontosan, hogy megpillantottam őt az étterem ablakán át, most pedig ott vagyunk ahová először hoztam randevúzni. Sejthetett valamit, mert amint letérdeltem elé azonnal könnyek lepték el szép szemeit és nem is engedte, hogy végig mondjam a beszédet amivel készültem. Kezével lapos hasán simított végig, majd válasz helyett elmondta a titkot amit már két hete őriz, de eddig nem merte elmondani, mert félt, hogy hogyan reagálnék rá. Kilenc hónappal később megszületett az első gyermekünk, gyönyörű kisfiú volt.

AZ APUKA
Sohasem gondoltam volna, hogy egyszerre lehet érezni ennyi mindent, mint amin most én keresztül megyek. Boldogság, szerelem, félelem, türelmetlenség, aggódás, tehetetlenség és még számos és számtalan olyan dolog, amit megfogalmazni is képtelen vagyok. Azt mondták, hogy csak kint lehet rágyújtani nekem pedig nagyon nagy szükségem lenne egy szálra, de nem megyek ki, nem akarom elszalasztani azt a pillanatot, amikor a nővér vagy az orvos végre kijön a szobából és közli, hogy apuka vagyok. Talán elmondja azt is, hogy fiam vagy lányom született, ha lesz rá ideje és nem rohanok be azonnal a feleségemhez és gyermekemhez.
A váróban vannak mások is, ők sokkal nyugodtabbnak tűnnek, mint amilyen én vagyok. Ketrecbe zárt tigris módjára szelem át újra és újra a várótermet, már jó pár órája teszem ezt, képtelen vagyok egy pillanatra is leülni, túlságosan is félek attól, hogy amikor az ajtó kinyílik nem boldogságot hanem szomorúságot fogok látni a nővér arcán és közli: egyedül maradtam, egyikük sem élte túl, egyedül kell felnevelnem a fiunkat.
Az ajtó egy örökkévalóság múlva nyílik, majd a nővér kilép, de nem egyedül van, a kezében egy apró csomagot tart, rózsaszín takaróba bugyolálva, csak a kis feje látszik ki és az egyik keze, amellyel fityiszt mutat. Úgy tűnik már most megvan a lányom véleménye a világról amibe beleszületett.

A VESZTESÉG
Az én hibám. Egyedül az én hibám, hiszen én engedtem meg neki, az anyja mondta, hogy nem szállhat fel a motorra, túl veszélyes, de én ellent mondtam neki és most itt tartunk. Megtanulhattam volna, hogy nem szabad ellent mondanom ennek a csodás asszonynak. Soha többet nem kérdőjelezem meg a szavait. A koporsón gyönyörű szép fehér virágok találhatóak, csinos csokorba rendezve, mintha az életet ünnepelné, pedig gyászolnia kellene. Csúfolódik velünk pedig már azok a virágok sem élnek, hamarosan a semmivé lesznek, pontosan ugyan úgy, ahogyan egyetlen fiam. A pap szónokol, de nem fogom fel hogy mit mond, csak egyre jobban szorítom magamhoz a lányomat és megfogadom magamnak, megtanítok neki mindent amit csak tudok, hogy meg tudja védeni magát mindennel szemben. És soha de soha nem engedem meg neki, hogy motorra üljön. Ha kilencven éves leszek és járni is alig tudok akkor is meg fogom akadályozni.

A KIKÉPZŐ
Már fárad, látszik rajta ahogy szépen lassan kezdi elhagyni az ereje, de nem adná fel, egy pillanatra sem áll meg, újra és újra véghez viszi a mozdulatsort, de a tartásából látni, hogy már az ereje végén jár. Nem fogom még azt mondani neki, hogy végeztünk, kíváncsi vagyok, hogy mikor dönt úgy magától, hogy neki ennyi elég volt mára. Nem fogja feladni, általában én vetek véget az edzéseknek, vagy az anyja szól ránk, hogy hagyjuk már abba, de most ő nincs itthon én pedig tesztelem a lányt.
- Ms. Lane, magasabbra a könyököt, így gyengül az ütés ereje! - szólok rá, majd látom, hogy még erősebben összpontosít, és végül újra tökéletesen hajtja végre a mozdulatsort. Elismételtetem vele még párszor, majd közlöm, holnap reggel hat órakor várom a ház előtt futócipőben és edző ruhában, a maratonra edzünk. Elgyengültem, nem fogom most a végtelenségig hajtani, hiszen holnap is szüksége lesz az erejére.


A BOSSZÚÁLLÓ
Próbálom nem számolni a napokat, mégis folyamatosan húzom a strigulákat, egészen addig míg le nem számolok ezzel az egésszel. Megígértem a sírjánál, hogy százhuszonöt napon belül igazságot szolgáltatok, a módszer lényegtelen. Fájdalmat akartam okozni, végignézni ahogy a felsőjét szépen vörösre színezi a lassan (vagy éppen gyorsan) szivárgó vér. Attól függően, hogy hova kapta a golyót. Hivatalos nyomozást is folytatunk, Adriana segít, de én nem csak a munkaidőmben keresem a válaszokat, hanem miután mindenki haza ment utána is az ügyön dolgozok, szüntelen és megállíthatatlanul egészen addig amíg megkésve ugyan, de be nem teljesítem az ígéretemet.
Vendég

Anonymous
Vendég

John Lane Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: John Lane    John Lane EmptySzomb. Ápr. 07, 2018 10:14 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Helló John!  John Lane 4146035580

Egy szépen kidolgozott előtörténetet készítettél nekünk. John Lane 2624752903 Tetszett, ahogyan rövidebb fejezetekre bontottad, kiemelve a fontosabb történéseket. Minden fejezet címe már előre elárulja, hogy miről is lesz szó, de csak végigolvasva kapunk teljes képet rólad, és arról, hogy ezek az események miért is olyan fontosak az életedben. Súlyos veszteségek értek, kezdve már a gyerekkoroddal, mert bár akkor nyilván még nem értetted, mi is történik pontosan a szüleid között, a későbbiekben mindez nyomott hagyott benned. A az általuk, pontosabban az apád által okozott fájdalom viszont nyilvánvalóan eltörpül amellett, amit akkor éreztél, amikor elveszítetted a fiadat. Anyaként elképzelni sem merem azt a helyzetet, látni, ahogy a fiad koporsóját leengedik a hideg földbe. Ezt a kínt viszont még tetézi, hogy életed szerelmét is elvették tőled. Nem csoda hát, hogy megkeményedtél, és bosszúra vágysz. Nem ítéllek el, de nem feledkezhetsz meg arról sem, hogy van még egy lányod, akire szintén kihatással lehetnek a tetteid és a terveid.
Nem szaporítom tovább a szót, Adriana biztos már vár rád.  John Lane 4146035580  Foglald le az arcod, és már szövögetheted is tovább az igazságszolgáltatással kapcsolatos terveidet...◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
33
Foglalkozás :
✧ mother, cop, criminologist
Hozzászólások száma :
569

John Lane Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

John Lane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ