Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Syl & Dave | medical meeting
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• Matt Czuchry
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
35
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• trauma surgeon
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
28

Syl & Dave | medical meeting
Vas. Márc. 11, 2018 6:49 pm

Dr. Juel and Dr. Connor
"You can do anything, but not everything."

A nap első felében, gyors egymásutánban, három műtétet is végigcsináltam. Épp csak végeztünk az egyikkel, már mosakodhattam be a másodikhoz, majd ugyanígy a harmadikhoz is. Az első egy előre bejegyzett operáció volt, a második szintén, ám későbbre volt ütemezve. A kis srác lenyelte néhány játékát, és a röntgen alapján először úgy ítéltük meg a helyzet súlyosságát, hogy még tud várni, ám gyomorperforációt okoztak a tárgyak, és mondhatni rohantam az egyik műtőből a másikba, hogy megmenthessük az életét. Végül pedig egy autóbaleset áldozatait hozták, köztük egy kosarast, az idei NBA legújabb felfedezettjét. Bevallom töredelmesen, az elmúlt években, sőt, közel tíz éve nem követem megszállottan a kosárlabda mérkőzéseket. Előbb Afganisztán foglalt le, ott bizony nem nagyon volt lehetőségünk sportközvetítéseket nézni, aztán, amióta hazatértem, belevetettem magam a munkába, és örülök, ha tudok szakítani arra időt, hogy én magam edzhessek, de azért Tyler Rhodes neve még a számomra sem teljesen idegen. Viszont ma elsősorban csak arra tudtam összpontosítani, hogy az életét mentsem, mert belső vérzéssel hozták be, és csak később tudtuk figyelmünket arra fordítani, hogy az ütközés során sérült karját is megvizsgáljuk. Szerencsétlen pasasnak még csak most lendült felfelé a karrierje, vagy szerencséje, vagy bármi is az, aminek a sikereit köszönheti, és ha a szilánkosra tört balját meg is menthetjük, akkor is hosszú időbe fog telni, míg újra olyan lesz, mint régen. Ha ez egyáltalán lehetséges. Ami azt illeti, ezt így kerek-perec meg is mondtam neki, hisz tudnia kell. Az NBA-s sztár pedig úgy döntött, szerintem nagyon is helyesen, hogy nem bízza a véletlenre a sorsát, és a külső segítséget választja. Annyi biztos, hogy mielőtt ismét a műtőbe gurítanám, hogy kezelésbe vegyem a karját, nekem így is, úgy is mindenképpen konzultálnom kell egy ortopéd sebésszel is. Hisz több szem többet lát, azt mondják. De a jelenlegi helyzetben, ráadásul figyelembe véve, egy neves sportolóról van szó, ennyi nem lesz elég. Ám a kórházi kollégám épp a szabadságát élvezi, és volt olyan pofátlan, hogy még a telefonját is kikapcsolta, a helyettesében pedig nem igazán bízom, legalábbis akkor nem, ha a kórház számára ilyen fontos ügyben kell véleményt kérnem. Így hát végül közös megegyezéssel a Mount Sinei klinika elismert orvosát, Dr. Sylvia Juelt hívtam segítségül. Személyesen még nem találkoztunk a kolleginával, csak telefonon értekeztünk, illetve hallottam már róla korábban. Amíg a megérkezésére várok, hamar kihasználom az alkalmat a mozgalmas délelőtt után, hogy egy kicsit feltöltődjek, és még egyek is pár falatot. Közben meghagyom a gyakornokaimnak, hogy legyenek résen, és azonnal csipogjanak nekem, ha a nő az épületben van. Amint ez megtörténik, már indulok is a fogadására.
- Dr. Juel, köszöntöm a Manhattan Medical Centerben! Dr. Connor vagyok, beszéltünk telefonon! - nyújtok neki kezet, aztán hamar terelem is beljebb, hogy találkozhasson a pácienssel, illetve meg tudja nézni a leleteit. Ha nem egy sztár kosarasról lenne szó, valószínűleg maradtunk volna a Skype konferencia mellett, és a betegnek be kellene érnie a helyi ortopéddel, illetve velem, de mind tudjuk, hogy hogyan is mennek ezek a dolgok. Egy pénzes közszereplő esetében mindig a legjobb formáját igyekszik mutatni a kórház, és tőlem sem várnak ennél kevesebbet ma. Nagy a nyomás.

mama said
Lesz jobb is... :c
Vissza az elejére Go down
 
Syl & Dave | medical meeting
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dave & Jo - Száguldás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Kórházak és hivatalos helyszínek-
Ugrás: