Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Ethan & Sheena - The begginning
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Paul Wesley
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
31
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
5

Re: Ethan & Sheena - The begginning
Hétf. Márc. 19, 2018 8:51 pm

- - ethan&sheena - -

Családi örökség – vagy ökörség – hogy a türelmem csak azon dolgok köré koncentrálódik, amiknél úgy vélem, hogy szükséges feláldozni magamból egy darabot, minden más esetben viszont a türelmetlenség uralkodik el rajtam. Noha a munkám ezt jól ki is meríti, mindenesetre az emberekbe is vetek néha egy kis bizalmat, bár utólag mindig rájövök, hogy mekkora marhaság az egész, hiszen olyan szegényes felhozatalként csapódik vissza mindegyik, amitől az ember elgondolkozik, hogy nekifutásból viszi ki a fejével a falat. Ez a nap is eköré épült fel, főleg az új szabályok miatt, meg valami szegről-végről összeszedett társaság is besétált, hogy felforgassák az amúgy is kaotikus összetételét a helynek, így mire hazavergődök a normalitás talaján utolsókat lépve, úgy érzem a fejem képes lenne teljes valójában megsemmisülni. Connor éjszakás műszakja miatt nem sok lehetőségem van kitölteni senkin sem a haragomat, így az első olyan dologhoz folyamodok, amely képes lenyugtatni annyira, hogy ne dilizzek be teljesen. Még a múlt hónapban beszereztem egy egész jól kinéző komódot a szobámba, azonban azóta soha nem jutottam oda, hogy össze is szereljem, így nem élek erős túlzással, amikor azt állítom, hogy csak porosodott egy távol eső helyen. Kávét készítek be, és amíg az éltető koffein beadagolódik a kiöntőbe, addig kényelmes otthoni szerelésbe bújok, fittyet sem hányva arra mennyi is lehet az idő valójában. Sosem érdekelt, és nem most fogok empátiát csepegtetni magamba, amikor legszívesebben főszervezője lennék az emberiség kiirtásának.
Bögrével a kezembe sétálok át a nappaliba és magam köré gyűjtöm a szükséges szerszámokat, majd a használati útmutató széles papírját is kihajtogatom az egésznek a közepére. Morfondírozva párat lesem végig az első lépéseket, végül az összetevőkkel is így teszek, míg értelmet nem nyernek a leírtak, melynek összességével vágok bele az összeszerelésének. Elég jól haladok, aztán valami félremegy és mire csendes dicséretben részesíthetném magamat, a komód darabjaira hullik. Halk szitkozódások közepette veszem magamhoz ismét a papírt, és vágok neki újra, de most már a negyedéig sem jutok el, mert az ajtón történő kopogás félbeszakít mindebben. Szürke felsőm aljába törlöm meg homlokomat és ezzel a mozdulattal egyetemben sétálok az ajtóig, hogy kinyitva szembesüljek a szőke lány látványával, akinek kedves arca most eléggé borsos hangulatot tükröz.
- Helyzet? – támaszkodok meg végigmérve őt, és már majdnem azon vagyok, hogy elvigyorodjak a pizsamájának összetételén, amikor kérdésekkel rohamoz és kiakad, mint a kakukkos óra.
- Kellene, hogy legyen? – dobom vissza a kérdést, mert ha most azért jött át, hogy az időről csevegjünk, akkor esküszöm befejelem az ajtófélfát. – Tudtommal nem álltam még neki ketyegni, így hogy a kérdésedre válaszoljak, ötletem sincs. – fáradtság és a kávé hatásának keverékével formálom meg szavaimat, mielőtt tovább léphetnénk társalgásunk problémáinak kifejtésében.
- Ők küldték rám a helyi ovizsarut is?
Célzóan futtatom végig rajta újra a tekintetemet, mielőtt szemeinek íriszeiben állapodhatnék meg egy apró vigyorral megfűzve azt.
- Figyelj, bocs, hogy elrontottam az álmodozásodat, de a bútorok nem épülnek fel maguktól. Szóval befáradsz segíteni és akkor előbb végzek vagy szolgáltassak egy-két füldugót?
A döntés rajta áll, én csak a változókkal szolgálhatok. Bármelyik eset mellett dönt, én nekem szükségem van most erre, hogy lenyugodjak.


Shocked
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Candice Accola
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
egyetemista, kisegítő tanár
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Ethan & Sheena - The begginning
Csüt. Márc. 08, 2018 11:22 am


Ethan & Sheena


Bumm.
Megriadok, de az álom újra visszaránt magába. Gale őrjítően szexi teste épp kiemelkedik a tengerparton a habokból.  A haja vizesen tapad a homlokára, arcéle megrándul, miközben kifújja a tüdejében rekedt levegőt milliónyi sós cseppet prüszkölve a szélrózsa minden irányába. Kékjei rám siklanak, csibészes mosolyt formálnak ajkai, ahogy akár egy lassított felvételen, felém lép.
Bumm. Bumm.
- Grrrr - morgok, majd átfordulok a másik oldalamra. A matracom nyikorog, és belerúgok a lábamnál lévő festékesdobozba. Hajszál híján, hogy fel nem borul az egész, de ezúttal szerencsém van. Lassan visszaszenderedek. Az álom folytatódik onnan, ahonnan abba hagytam. A tengerpart forró homokján Gale felém közeledik, majd fölém hajol.
- Helló szépségem! Szerinted imádhatnálak még ennél is jobban? Gyönyörű vagy, szexi, csodálatos...
Elnevetem magam, és fürdőzöm a tekintetéből áradó elismerésnek. Igen, nem vágyom másra, csak erre.
- És képzeld, még jól is csókolok! - simítom arcára a tenyerem, mire széles mosolyt villant és felvonja a szemöldökét.
- Valóban? - kérdezi, és lassan fölém hajol...
Bumm. Bumm.
Az álom elillan.
- Ó, hogy a ménkű üssön bele! - fordulok a hátamra majd öklömmel a matracra csapok, ami így keservesen felnyikordul.
Bumm.
Mégis, ki a frász az, aki ilyenkor áll neki átalakítani a lakását? Oldalra fordulok és megkeresem a mobilomat. Hajnali 1:17. Ülő helyzetbe nyomom magam, a vállam kínzó fájdalommal emlékeztet arra, hogy bizony az az égés még nem gyógyult meg egészen. Kikecmergek a meleg takarók közül, és a padlóra lépek, ami jelenleg végig le van terítve fóliával, és alig teszek a sötétben egy lépést, amikor felbukok az egyik festékes vödörben, és hatalmasat esek. Szerencsére csak a lábszáram horzsolja fel a vödör széle, de nagyobb bajom nem esik, így felkecmergek és immár jóval óvatosabban lépkedek végig a villanykapcsolóig, hogy felkapcsoljam a lámpát. Jobban is elpakolhattam volna, ez tény, de nem számítottam arra, hogy az éjszaka közepén nekiáll valaki kalapálni, fúrni, meg a frász se tudja még mit csinálni. Hallgatózok pár pillanatig, hátha végre elhalkul a dörömbölés, de újra felhangzik, így kilépek a folyosóra, és az újra ismétlődő hang irányába fordulok. A fáradtság és az elűzött álom nyomasztó hiánya elég erőt ad ahhoz, hogy ne gondolkodjak azon, bekopogjak-e vagy sem. Apró öklöm meglepően hangos kopogást eredményez a nyílászárón, s amikor az feltárul, cseppet sem zavartatom magam, hogy bárányos, rózsaszín pizsinaciban és egy spagettipántos halványkék topban nézek farkasszemet a szomszéd sráccal.
- Van fogalmad róla, hogy hány óra? - teszem fel a kérdést abban a minutumban, amikor nyílik az ajtó - Hajnali negyed kettő van, te meg még a holtakat is felvered a csapkodással. Mégis mi a frászt művelsz éjnek évadján? - fonom keresztbe a karomat magam előtt és most kicsit dühösebb vagyok, mint átlagban szoktam. Nem mindennap álmodok ilyen szépeket, és eléggé csalódott vagyok, mert tuti, ha vissza is tudok aludni, ezt már nem kaphatom vissza. Kösz kedves szomszéd. Ígérem nem húzom a lenti kukákat a te ablakod alá bosszúból.


megjegyzés • szószám • ™️
Vissza az elejére Go down
 
Ethan & Sheena - The begginning
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ethan Nightmare
» George Ethan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Lakóhelyek :: Lakások-
Ugrás: