Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
104

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Szomb. Márc. 17, 2018 8:59 pm
Lotte & Dexter & Shane
 Try to be positive in a negative situation


- Nem, Mrs. Collins, ez teljességgel lehetetlen. Minden rendben lesz, hát nézzen rám: úgy nézek én ki, mint aki képes lenne nem megmenteni Önt? – Megkockáztatnám a kérdésemre adott válaszát, miszerint természetesen nem, nem úgy nézek ki. A nő meg akar halni, már elege van a folytonos szenvedésből, amit nem csodálok, hiszen több, mint tíz éve él pacemakerrel, de a szíve mára nyolcvan százalékban beadta az unalmast. Az már határozottan nem jelent jót, ha minden második nap meg kell jelennie nálam, mert újbóli szívdobogás lép fel. Meg kell műteni, de ő jobbnak látná már így közel a hetven felé, ha nyugovóra térhetne. A betegeim fele ezen a véleményen van, és már kezdem én is megunni a dolgot, mert bármennyire meglepő, nem egyszerű nap, mint nap helyt állni és ugyanazt hajtogatni folyton minden egyes betegnek. Ezért van az, hogy párszor már csak a rezidenseket küldöm be, és csak ha muszáj, akkor teszek jelenést. Mivel most sem akarok bunkó lenni a nővel és már lassan húsz perce itt baszom a rezet, kezd elfogyni a türelmem.  
- Rendben, Mrs. Collins, most Dr. Stevenson itt marad magával és neki kiöntheti a lelkét – mosolygok a gyakornokra, mert tudom, hogy éppenséggel dolga lenne, de én ezt most pont leszarom. Nincs nekem ehhez idegzetem, pláne nem az esti órákban, amikor már éppen a műszakom végéhez közeledek. Nem volt egyszerű nap, már nem is vágyom semmi másra, csak egy forró zuhanyra, egy pohár minőségi whiskyre és az ágyamra.  
Ki is viharzom a kórteremből, mielőtt még bárki bármit szólhatna, aztán az öltözők felé igyekszem, hogy átöltözhessek, már talán ebben a tíz percben nem fog semmi történni, ami miatt azonnal ugranom kellene. Épp a nadrágomat kapnám át, amikor a csipogóm hangja töri meg a csendet egy sürgős esettel. Na, már csak ez hiányzott, semmi más. Pillanatokon belül kapom vissza a pólót és a nyakamba akasztom a fonendoszkópot, aztán gyors léptekben indulok meg a bejárat felé, ahol már tolják is hordágyon befelé a beteget.  
- Dr. Harper, a beteg Charlotte Green, a cardioverter meghibásodott. Többszöri újraélesztésre sem reagál a szív – vázolja fel a helyzetet a rezidensem, de a név hallatán elborítanak az érzelmek. Nem is tudom pontosan meghatározni, mit érzek leginkább?! Talán a düh és az aggodalom keveréke kerekedik leginkább felül. Dühös vagyok, amiért nem hallgatott rám, hiszen mostanra akkor talán már az új szívvel élhetne és lábadozhatna. Aggódom, amiért közel sem vagyok biztos abban, hogy túléli ezt, főleg mert agyban már annyiszor feladta. És aggódom azért is, mert egyenlőre fogalmam sincs, én hogy fogok tudni itt helytállni. Eddig csak a képzeletemben létezett ez a nap, és nem hazudok, ha azt mondom, egy kis részem reménykedett abban, hogy ez a nap majd nem a Presbiterben történik meg és nem az én két kezemen és helytállásomon, szaktudásomon múlik majd az egykor szeretett nő élete. Gördülékenyen mehetett volna minden, ha Lotte nem ellenkezik a testének minden egyes porcikájával, de persze így volt, szóval kár már ezen rágódni.  
- Azonnal vigyék a kettes műtőbe, tegyék rá a gépre, és kapcsolják ki a cardiovertert. Ne hagyja abba az újraélesztést egy pillanatra sem, érti? – adom ki az utasításokat, miután magamhoz tértem valamennyire a kezdeti sokkból, aztán a hordágy mögött megpillantok egy férfit is, aki valószínűleg csak Dexter lehet. Hát lehet, hogy élete utolsó perceit is ezzel a szemétládával töltötte? Pár másodpercre elkapom a pillantását és farkasszemet nézek vele, majd megcsóválom a fejem. Nagy bennem a düh, de tolerálnom kell magam több minden miatt, így miután eltolták mellettem Lotteot a hordágyon, csak egy mondatot vetek oda neki.  
- Most már komolyan aggódhat...– A hangom cinikus, de igyekszem a normális hangnemben maradni és nem megütni egy olyan szintet, ami miatt furán nézhetne rám bármelyik kórházi dolgozó is. Ha eddig nem tette volna, most tényleg belegondolhat abba, hogy elveszíti a feleségét – habár már tényleg fogalmam sincs, milyen kapcsolatban vannak egymással, mert Lotte szerint folyamatban a válás, de akkor meg mit csináltak együtt -. Nem így képzeltem el vele az első találkozást. Vajon tudja, hogy Lotte velem vigasztalódott, vagy csak az orvosaként tekint rám? Valamiért az elsőre tippelnék, de aztán sosem lehet tudni. Mélyen szívom be a levegőt, mert baromira nincs időnk most arra, hogy szóváltásba elegyedjünk. – Értesítse Charlotte szüleit, Mr. Green – teszem még hozzá diplomatikusan, mert jó lesz, ha hasznossá teszi addig magát, amíg én megmentem a világegyetemet. Vagy nem, majd meglátjuk.  
- Sarah. Próbálja meg meggyőzni Alyssa szüleit, hogy búcsúzzanak el a lányuktól. Nincs sok időnk, ha nem mennek bele hamar, akkor Charlotte nem éli túl - fordulok oda a nővérhez aggódó tekintettel. Ő tisztában van a dolgokkal, talán többel is, mint kéne, és reménykedem benne, hogy jó kampánybeszédet fog mondani, mert rajta múlik minden majdhogynem.  
Sietős léptekben indulok meg a műtő felé, a folyosó kanyarában majdnem beleütközve az egyik ápolónőbe, aki éppen a férjnek viszi a kitöltendő dokumentumokat. Remegnek a kezeim, az idegesség a tetőfokára hág nálam és közel sem érzem most úgy, hogy képes leszek erre a műtétre. És ez valljuk be, nem annyira pozitív dolog...  
- Visszatért a pulzus, de nagyon gyenge. Azonnali beavatkozásra lenne szükség. Kikapcsoltuk a cardiovertert – adja le a jelentést, én pedig megnyugodva kicsit, bólintok.  
- Dr. Clemence, mosakodjon be, lehet, hogy félúton át kell vennie. – Céleste már tudja jól, hogy mi a helyzet, az előző műtétnél is jelen volt, és majdhogynem el is küldött a francba, amiért elvállaltam az esetet, de most nyugodtnak tűnik. Nyugodtabbnak, mint én, bár őszintén, ez most nem nehéz jelen helyzetben. – - Előtte viszont nézze meg, hogy mi a helyzet a donorunk szüleivel, mert ha elkezdjük a műtétet, akkor hamar kell majd cselekednünk – teszem hozzá, mire a szőke nő bólint és már ott sincs. Jaj bassza meg, nem lesz ez így jó, nagyon ideges vagyok. Most szembesülök azzal, hogy Lotte életét egy hajszál választja el a haláltól, és komolyabban még bele sem gondoltam abba, hogy mi lesz, ha mégsem sikerül megmenteni?! Eddig annyira magabiztos voltam, de most kurvára elbizonytalanodtam mindenben.  
Miután bemosakodtam, bemegyek a műtőbe, ahol Lotte fekszik, és mélyet sóhajtok. Picsába Lotte! Hát feladtad... Csak egyszer hallgattál volna rám, és küzdöttél volna! Hova tűnt az erős, magabiztos nő, akit ismertem?  
- Ide figyelj, nem vagyok hajlandó sárga rózsát vinni a sírodra Lotte... Csak személyesen, szemtől szembe szeretném odaadni, szóval nagyon ajánlom, hogy szedd össze magad – halkan motyogok neki, miközben felhúzom letekintek rá a maszk mögül és várok, míg Céleste visszaér, hogy rendben leszünk-e?!  

Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Olivia Wilde
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Parfümőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
121

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Vas. Márc. 11, 2018 4:06 pm
dexter & lottie & shane
Az élet is egy játszma, de nem ér véget a történet ott, ahol a földre hullsz, és lecsukódik a szemhéjad. A légzésem eggyé vált az utolsó ritmusokkal, és a fülemben hallottam viszont a saját motorom hangját. Már nem láttam tisztán, és a szobába tartózkodó egyetlen férfihez fohászkodtam. Nem a reményért, nem is azért, hogy életben tartson, hanem, hogy elengedjen, hogy megadja azt nekem, amit immár hetek óta elmulasztott. A férjem volt, és a megvetőm is, de Dexter is csupán egy emberi porhüvely felépítése, a belsőjében ott a félelem, a haláltól való rettegés, ami a napnál is világosabb volt, mikor eldőltem, és hirtelen az arca, és az aurája is megváltozott. Mr. Green…az a férfi, aki évekkel ezelőtt a bűvkörébe csalt már nem létezett, az álarc leesett, és a széttört szilánkok között alkottam én az egészet. A mi szálaink összefonódtak, nem bírtam figyelmen kívül hagyni a tekintetét, a kéklő szivárványhártyák elnyíló csodálkozását, hogy a pénzéért folytatott háborúban én estem el, és nem ő. Mérlegre helyezett a vagyonával, és későn döbbent rá, hogy nem áhítoztam a mesés válásra, sem a megbántására. Most kell ésszerűen cselekedned, és ha már elkezdted, akkor fejezd is be! Ne hozz rám szégyent, hogy könyörögni látlak, mert akkor értelmét veszíti az egész. Az élet utolsó lángcsóvái csapnak fel a kékjeimben, már érzem, hogy meglegyint a halál szele, és várnak valahol. A túlvilág nem egy megfogható fogalom, de elérkezett az idő, hogy megtudjam mi vár a titkok sűrűjében. Felkészültem, nem itt és most kellett volna bekövetkeznie, de talán szép véget fogok érni. A nevét hörgöm, mint a csatamezőn elveszett katona, kinyújtanám a karomat, de már mozdulni sem tudok. A tüdőm megtelik a végső oxigénadaggal, és az agyamat elönti a tejfehér köd. A működése leáll, a látásom a semmibe mered, és elhagyom a testemet. Elszakadok a börtönömtől, szabaddá válok, és boldogan pillantok le a kétségbeesett férjemre.
- Dexter hagyj elmenni. – suttogom a fülébe. Nincsenek korlátok, melyek itt tartanának, ezt én is így látom. Nem fog gondot jelenteni többet az ágyból való felkelés, az sem, hogy egyedül vásároljak be. Elmúlt a fájdalom is. Könnyű vagyok, és lebegek. Az örvény fölém magasodik, és másodperceken belül tűnök el, az árnyvilág magába olvaszt, és fellélegzek.

***

Nelson és Owen kapják a sürgősségi hívást Manhattan egyik gazdagabb részéről, miszerint egy nőnek leállt a szíve. A rohamkocsiban már Lawrence várja őket, és perceken belül elindulnak. A szokásos úton mennek, kiteszik a vészjelzőt, a New York-i forgalom meghajlik előttük, nem késlekedhetnek, mert minden szekundum távolabb viszi őket az életmentéstől. Nelson az ügyeletes mentőorvos, aki a diszpécsertől kapta az információkat.
- Egy fiatal nő az…szívelégtelenséggel. Hozzátok a defribllirátort is. A férj van vele… - közli az infókat, majd a helyszínen ketten pattannak ki a kocsi hátuljából. A táskával együtt kapnak elirányítást a recepcióstól, aki egy harmadik emeleti lakáshoz vezeti őket. Belépve a luxusba azonnal a dolgozószoba felé terelik a lépéseiket. A férj össze-vissza beszél, nem tudja elmondani, hogy mi történt pontosan. A nő mellkasa nem emelkedik, az alapvető életfunkciók hiányoznak, de mikor hozzáérnének, akkor a test magától rázkódik össze.
- Mi a fene történik? – esik le az álla Owennek, de már készíti is elő az életmentő készüléket.
- Uram…a feleségének be van…? – nem tudja Nelson végigmondani a kérdést, mert újabb rázkódás szakítja félbe a beszélgetésüket. A test ezután elernyed, és amikor a mentőorvos hozzá akarna érni, egy kisebb sokk éri. A halott nő elektromos kisüléseket okoz, és ezzel eszméletlenné teszi az egészségügyi dolgozót.
- Mi a picsa…Mr. Green….a nejének belső defibrillátora van. Elromlott….itt a központ. 512-es mentő…áramütés érte a kollégámat. Egy huszonnyolc éves nő…belső cardioverterrel, ami valószínűleg meghibásodott. Pulzus 30, gyenge szívritmus.. – jelenti be, majd a meghökkent férfival segíti be a kollégát, és a nőt is hordágyra teszik. Azonnal oxigénmaszkot tesz rá, de hiányos alapismeretekkel rendelkezve csak bízhat benne, hogy időben érnek a kórházba. A harmadik perc után ismét leáll a szíve, de nem mer hozzányúlni, végül úgy dönt mégis megkísérli, és szétterpesztett lábakkal ráülve a betegre kezdi meg a mellkas pressziót, a két befújással. A mentő tizenkét perc alatt ér be a centrumba, ahol egy csapat várja őket, és az első pillantása a mentősnek a kardiológiai rezidensre siklik.
- Hat perce próbálom újraéleszteni. Már másodjára…Nelsont ki is ütötte. A cardioverter meghibásodott. Nem ver a szíve… - közli leizzadva a férfi, mire a nő arca elfehéredik.
- Szóljanak Dr. Harpernek, és ne kelljen kétszer mondanom. Hozzanak egy epit, és adrenalint is. A bypass álljon készen… - üvölti, és a mentősre néz.
- Be kell jönnöd velünk, ne állj le, mert esélye se lesz. Folytasd…Nelsont meg vigyék a hármasba. - kiáltja el magát, és a háttérben feltűnik a férj is, aki most ér oda a folyosóra, ahogyan a főnöke is…Music | | 770
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Michael Fassbender
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Szomb. Márc. 10, 2018 9:13 pm

charlotte & shane & dexter

You count for something
And we are far from nothing
And the higher we get,
the less I let it go
What if I left you running?


Az élet megsemmisíthetetlen mókuskerekében létezve sokan azt vallják, hogy szükségük van olyan külső befolyásra, amely kizökkenti őket a hétköznapiság fogságából. Valami, ami örömöt, netalántán valami újat hoz az unalomtól megkeseredett szánalmas világukba. Nevezhetik ezt mankónak, segítségnek, egyfajta elterelésnek, amire szükségük van, hogy ne érezzék azt, hogy csak félig élnek igazán. Gyerekkorom óta nekem mást jelentett kötődni egy adott személyhez. Másképp viseltem magamon egy kívülálló szeretetének nyomait vagy tapasztaltam törődést társaimmal szemben. Kötődni kevésbé, önállósodni annál inkább szükség volt ahhoz, hogy azzá váljak, akit szeretnék a tükörben viszontlátni. Mindenféle megbánás, bűntudat vagy olyan kizökkentő tevékenység nélkül, melyet érzelmi vívódás kísér. Fontosnak tartottam, hogy a gondolataim mindig ott legyenek, ahova tartoznak, felállítva egy sorrendet, mire van szükségem és mi az, mely könnyen hanyagolhatóvá válik az idő múlása során. Kerültem az elmúlást, a halandóság fogalmának jelentését. Képtelen voltam szembenézni, hogy egyszer majd minden semmivé lesz, amelyet ennyi év után önerőből építettem fel, ezt követően őrültségnek tartottam minden motiváló szónoklatot használni melyet az 'Egyszer élünk' életfelfogás határolt körbe. Úgy vélem, ha tisztában vagyunk az élet elmúlásával, az lelassít minket. A szervezetünk akaratlanul is a rosszabbra van kiélezve, hátráltatva attól, hogy többet haladjunk előre, és ne hátra, így kerültem ezeket a helyzeteket. Nem bonyolódtam konfliktusokba és könnyedén menekítettem ki magamat, ha kiéleződtek a viták egy beszélgetés során. Nem éreztem szükségét olyan emberekkel tárgyalni, akik a hangjukat felemelve érzik, hogy a véleményük valamelyest is számít. Nálam ők a semmi kategóriát, a jelentéktelent testesítették meg. Mégis most hogy azzal a nővel állok szembe, akivel nem egy és nem két elvemet vágtam a sarokba, szükségét érzem arra, hogy magam is eggyé váljak közülük. Csillapíthatatlan haragot érzek, valamit, ami bennem tombol, de nem lett volna rá szükségem. Felesleges köröket futottam egy olyan házasságért, amibe végül belebuktam. Jómagam is tisztában voltam a következményekkel. Többféle módon készültem fel erre a szerepre, mégis mikor oda kerültem, gyengévé váltam. Adtam egy esélyt a számomra elképzelhetetlennek, és bár a végkifejlet garantált volt, nevetségesnek éreztem, hogy velem ez megtörténjen. Azzal hitegettem magamat, hogy én más vagyok. Dexter Greent nem törheti meg valami mámoros illúzió, melybe az átlag ringatja magát, hogy ne kelljen törődni szánalmas életükkel. És mégis itt tartunk. Egy hozzám korábban méltó nő árnyékával szállok vitába, akiért nem csak elveimnek fordítottam hátat, és vettem feleségül, de még szembe kellett néznem az őt körüllengő elmúlás gondolatával. Mintha semmivé vált volna mindaz, amelyet egykoron becsültem. Mivé váltam általa? A szeretet csak képzelet, amely őrültségekre jogosít fel. Egykoron mi is birtokoltuk ezt, de mára már hová lett?! Szavaimat a sértettség uralja, tetteimet pedig a nyugalom veszi át. Belépése alkalmával megfagy a levegő, és közénk cementálódik a múlt. Tisztában vagyunk vétkeink súlyával, de én több sebtől bűnhődöm. Az évek felesleges mivoltát élem át, a gyengeséget mely egyszer erőmmé formálódott, és azt a fajta elutasítást, olyan mértékű csalódást és undort, melyet sosem éreztem még. Mit számítanak az együtt töltött évek, ha a jelenünk bemocskolja azt? Mi kis pillanataink könnyedén söprődnek be az élet szőnyege alá, mi pedig itt állunk egymással szemben, szitkozódva és üvöltve a másik tetteiért. Mintha változtathatnánk. Mintha az újrakezdésért tennénk mindezt, holott a lezárásért áhítozunk. Ő is vár valamire, én is. A mi utunk már nem egy és sosem lesz az. A gondolat pedig, hogy egykoron ugyanazon életen osztoztunk, mostanra csak gyermeteg képzelet, melytől az ember a felnőtté válás küszöbén könnyedén búcsúzik.
Méregként marják végig torkomat a kimondott szavak. Magyarázkodnom kellene magamért? Küzdenem hangom felemelésével egy olyan nő figyelméért, ki nem jobb, sem rosszabb nálam? A tekintetem az övét keresi, holott szánom a velem szemben állót. A tetteiért, a szavaiért és mindenért. Leginkább azokért, melyek ellenem irányultak, sértve ezzel büszkeségemet és a nevemet.
- Nem vagy magadnál, Charlotte. A valódi személyiséged juttatott el idáig vagy a pénz, amit most olyan lelkesen elutasítasz? - szavakba sem tudom önteni véleményemet, mert valahogy képtelen vagyok feldolgozni az elhangzottakat. Az általa elutasított bankók nélkül ő is csak egy lenne az átlagból, semmi több.
- Még egyszer ne ejtsd ki előttem a szeretőd nevét. - utasítva szűröm ki szavaimat ajkaim közül, miközben kényszeresen nyúlok azért a nyakkendőért, melyet már korábban levettem és legszívesebben üvöltenék, mert a fejem elviselhetetlenül zsong. Keserűen ingatom főmet, de már nem vagyok képes rá figyelni. Nem akarom őt látni. Hallani a hangját. Érezni azt az édes illatot, amely már az első találkozásunk alkalmával megbolondított. Újabb italt töltök magamnak és alig remegő kézzel nyúlok a poharamért, hogy annak tartalmát lefolyassam torkomon. A pohár letételével élesen szívom be a levegőt, és az alkohol ködös utóhatása alól pillantok fel rá, habár csak a hangulatomat részegítette meg, a gondolkozásom józan maradt. Bármit megadnék, hogy a kettő felcserélődjön, de túlságosan a pillanat és a dühöm híve vagyok. Ennek kettőse pedig elég ahhoz, hogy kiábrándítson és kegyetlenül abba a jelenbe száműzzön, ahol nem kívánok lenni. Az elhangzottak után támaszkodok két kezemmel az asztal lapjára, és mélyen magamba szívom a szivar és árulás mérgezte levegőt. Könnyed egyvelege újabb gyógyírként édesíti meg szervezetemet, míg nem a pillanat bekövetkezik. Gondolataim fülsüketítő ürességgel szállnak tova, lábaimat pedig a cselekvőképességem ösztönei vezérlik, ahogyan sután teszem meg kezdőlépéseit az életbe visszahozásának, majd kapkodó mozdulatokkal a mentőket tárcsázom. A fülem zúg, a mellkasomra pedig enyhe nyomást gyakorol a nyilvánvalóság.
- Charlotte az istenért..nem halhatsz meg itt. - idegeim lassan cérnaszálon függnek csak, ahogyan kezemmel pumpálom belé az életet, és a várakozás teljességgel megőrjít. Nem merem érinteni őt most az egyszer, akit egykoron mindenáron a közelemben akartam tudni. Mire a mentők megérkeznek, csak összefüggéstelen mondatokra vagyok képes. Lemerülök, de a tetteim másképp mutatják ezt. Irányítok, üvöltök és magyarázok - bár magam sem tudom miről, egészen addig, amíg be nem szállok az autóba, hogy a mentő indulásával magam is a kórházba kössek ki, mely alig pár perc csúszással történik meg Charlotte beérkezéséhez képest.
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Olivia Wilde
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Parfümőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
121

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Pént. Márc. 02, 2018 3:26 pm
dexter & lottie & shane

Az ember mindig megérzi, ha letelik az ideje, és eljön a halál pillanata. Nem úgy képzeltem el tizenkét évesen az életemet, hogy majd harminc éves korom előtt megyek el, és a férjemmel fogok vitatkozni közben. Az utolsó képkockák egyike ez, de ekkor még nem sejtem, hogy perceken belül örökre le fognak csukódni a szemhéjaim, ezzel egy olyan életpályát lezárva, ami másoknak megkönnyebbülést, egyeseknek fájdalmat hoz el. Elvégre azért élünk, hogy megtaláljuk a boldogságunk forrását, és azzal a biztos tudattal hagyjuk hátra az itt maradókat, hogy nem kell félniük, mi már egy jobb helyen leszünk. Szerettem volna, ha tudják a szüleim, hogy nem miattuk lettem ilyen pénzéhes, és önző alak, hanem a saját bizonytalanságomból. Sosem értem be annyival, amennyi járt, mindig a tökéletest, az izgalmasat kerestem, és lám mi lett a vége? A kis Charlotte irigyen követte pillantásával a szomszédlány új ruháját, a templomba járók új szerzeményeit. Mindenkire irigykedett, mert nem kaphatta meg, nem járt neki minden héten egy új baba, és egy új bicikli sem. A szülői ház berkein belül a kölcsönös adakozás, a szeretet kimutatása volt a fő cél, de nem becsülte meg eléggé. Ez a kislány még mindig bennem él, és hónapok óta sóvárog arra, hogy visszafordíthassa az idő kerekét, és vidáman játsszon abban a kertben, ahol eldöntötte, hogy egy szép napon parfümőr lesz belőle. Különleges érzékem volt az illatok egyvelegéhez, férfiak százait bolondítottam meg, ha virágot tűztem a hajamba, vagy olyan samponnal mostam meg, mely emlékeket készített, aztán őrzésre adta át az adott férfinak. Szerettem mindegyiket a magam módján, de csak ketten emelkedtek ki a szürke tömegből. Shane Harper a szívem csücskét képezte, egy olyan jövőképet teremtett nekem, amivel szintén nem értem be. A kisujjamat sem kellett volna mozdítanom, hogy mindenem meglegyen, de az sem én lettem volna. Hol lettek volna az álmok, és a közös célok? Shane akarta a házasságot, és a gyereket is, aki csak szóban forgott, de sosem fogant meg. Elhagytam…talán életem hibája volt? Már nem fog kiderülni, csak Dexter ráncos homloka marad, és a szitokszavak, amikkel illet. Lotyó, meg szajha, a nem kívánt feleség. Úgy marnak belém az igazság éles fogai, mintha minden percben az eltelt hónapokban erre a mondandóra készült volna. Undorodik tőlem….éket ver a koponyám szélén. Mikor is szeretett, mikor nem fröcsögött a nyála mérget, és dühöt az irányomba? Tűröm a kiborulását, a rám háruló terheket. Megbocsájtok Dexter. Nem foglak hibáztatnia azért, mert félsz a haláltól. Ember vagy, talán most vagy a leginkább az. Természetellenes mosolyra ívelődnek az ajkaim, az idő és a tér kettőse lelassul, és más szemmel látom őt. A mindig erős férfit, aki nem retten vissza a cápáktól, mert ő a legnagyobb ragadozó, mégis vannak rejtett sérülései. Már nem érnek el a sértései, van egy hely, ahol már nem számít a problémája. Halkan, szinte arcon nevetem, de aztán elhal a kezdeményezésem, és egyfajta csendes hörgés tör fel belőlem, ahogyan az asztalt próbálom megfogni, de nem megy.
- Köszönöm, hogy elvettél feleségül, köszönöm, hogy megtanítottál szeretni, és arra is, hogy nem minden arany, ami fénylik. A pénz nem ér annyit, mint a valódi személyiségem. A méltóságom már akkor sem volt a helyén, amikor kimondtam neked a boldogító igent. Elkövettem hibákat a múltban, de ezek tettek azzá, aki most vagyok…a végén.  – mondom neki halkabban.
- Nem is én vagyok az a nő, aki illene hozzád. Nem érdemeljük meg egymást. Neked olyan kell, aki megtanít szenvedni, és tükröt tartani eléd, aki megmutatja, hogy sebezhető vagy Dexter, hogy a halandóság a legnagyobb félelmed. Az élet múlandó, nem fog megvárni senki. A gyermek lenne, akiben továbblétezhetsz. Nem adhattam meg neked. Tudod Shane…ő sem az, aki megértett volna. Egyikőtök sem fogja fel, hogy mit jelent a haldoklás. Megváltoztatja az embert. Mindketten állandóan azt hangsúlyozzátok, hogy már nem az a nő vagyok, akit megismertetek. Így van, mert az a Charlotte szívtelen volt, és csak magára gondolt…de már nem ilyen vagyok. Elgyengültem, vágytam a családom körére, és a barátaimra, a velük töltött közös időre. Többet jelentett a kutyám, mint egy bankszámla. Hogyan is szerethettetek volna Dex? Neked az érdek számít, Shane meg a múltban létezik, és azt a nőt várja, aki már nincs, csak egy árny. – sóhajtok fel, és le kell hajolnom. Nagyon szúr…minden szívdobbanásom fájdalommal jár. A fizikai sajgás nem rossz, valamit jelez. Mélyeket lélegzek, és az asztal előtt esek térdre.
- Nem így akartam elmenni… - bennem reked a szó, lassan futtatom fel a kékjeimet a férjemre.
- Dexter… - rázom meg a fejemet, és egy hatalmas, és erőteljes rántást érzek, aztán eldőlök a földön. A kezem a fejem mellé hanyatlik, és még látom a perifériámról őt. Hatvan másodperc. A fülemben hallom a saját szívverésemet. Milyen szép…mosolyogva könnyezem, és a végén már a semmibe meredek. Üvegessé válik a tekintetem, ahogyan a fény fele tartok, és megáll az itteni életem.Music |        | 755


A hozzászólást Charlotte Green összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 11, 2018 4:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Michael Fassbender
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Szer. Feb. 28, 2018 4:56 pm

charlotte & shane & dexter

You count for something
And we are far from nothing
And the higher we get,
the less I let it go
What if I left you running?


Hétköznapjaim folyamán nyugodtságom tükrözi mindazt, amelynek látszódnia kell a külvilág számára. Belső harcaimnak a helyükön kell létezniük, hogy pillanatnyi gyengeségem ne váljon nyilvánvalóvá, így ezen elvek szerint éltem az életemet. Célokat tűztem ki magam elé, melyekből tervek, végül megvalósult teendők lettek. Sosem hagytam, hogy bármi is elvonja a figyelmemet vagy lebeszéljen eredeti terveimről. Makacs, akaratos és legfőképp rideg voltam, másokkal szemben kevésbé empatikus. Egészen addig a pillanatig fordultam irányukba kedvességgel, míg elakartam érni náluk valamit. Minden más pillanat a saját medrében folyt tovább, és ez így volt rendjén.
Mostanra már tévedésnek éltem meg házasságunkat. Hibának, melyet nem csak javítani kell, de gyökerestül száműzni az életemből azért, hogy semmi se mocskolja be nevemet és az elért sikereimet. Egy házasság, biztos családi háttér jót tesz a külvilág által kialakult kép esélyes szépítésében. Ha egyedül jelensz meg, akkor csak a megbízhatatlanságot, a stabilitás hiányát látják benned. Egy partnerrel az oldaladon viszont felfigyelnek a létezésedre. Úgy gondolják ezáltal kevésbé válik az ember csapongóvá, figyelmetlenné. Együtt éreznek vele, sőt mi több ugyanolyan szintre emelik önmagukat, melyen az adott személy áll. Mindez viszont hazugság. A felszín, az édes máz csak elfedi az alatta lévő mocskot, és habár a hiba nem megengedett munkám keretein belül, sosem válok majd egyenértékűvé az átlagemberrel. Velük ellentétben én nem engedhetem meg, hogy Charlotte tettei megbélyegezzék karrierem további fokozatait vagy úgy emlegessenek, mint aki nem volt eléggé jó holmi nőcskének.
A szivar füstje kellően mérgezi irodám zárt terét, melynek utóhatását kedvenc italommal fedem el, mostanra már a harmadik alkalommal kiürítve poharam tartalmát. Újratöltök, az idegességem kevésbé csillapodik. Megcsalásának bizonyítékai ott keringenek gondolataim legmélyén, és egyáltalán nem hagynak nyugodni, helyette pont az ellenkezőjét érik el. Érzem, hogy dühöm szélsőséges tettekre sarkall, melyek más esetben fel sem merülnének zavartól lappangó elmémben. Fejemet a támlának hajtom, tekintetem egy bizonyos pontra fókuszál. Az értelmet kutatom, az egész elbaltázott házasságnak kudarcba fulladt éveit. Idegeimet leköti ez a melléktevékenység, de abban a pillanatban semmivé válik, ahogyan haragom epicentruma betér az irodámba. Hagyom, hogy belevágjon, magyarázatával megerősítve azokat a dolgokat, melyeket már így is jól tudok. Felállok a helyemről, a tekintetem ködös, szintúgy az elmém sem viselkedik másképp. Az alkohol mámora kellően megmérgezte ítélőképességeimet, melyeket tetteimmel mutat be a külvilágnak, és lassú lépteimmel kezdi. Akaratomon kívül is mosoly kúszik arcomra, enyhén természetellenes képet adva ezzel ábrázatomnak. Az első számonkérésem hulláma könnyedén tör fel belőlem, hangom pedig dühtől cseng, ahogyan életemben nem sokszor alkalmazott módon fejtem ki felé nemtetszésemet. Tudom mit tettem. Azt is tudom, ő mit tett és leginkább azzal vagyok tisztában, hogy mit fogok tenni ezek után. Megszabadulni tőle. Könnyedén és véglegesen.
Figyelmen kívül hagyom akár fenyegetésnek is elmenő felszólítását, amikor hangom a megszokottnál hangosabbá válik. Magam miatt veszek vissza a hangerőből, nem miatta. Ő már nem érdekel, ahogyan a nyűgjei sem.
- Milyen stílusos. - lassú tapsolással adom tudtára mennyire felettébb elszomorító viselkedése, ezek után viszont mélyebb levegővétel után folytatom.
- Őszinte legyek? - kérdezek vissza, mintha a kérdés nem vált volna túlságosan egyértelművé már eddig is. - Kár tagadni, szóról-szóra így van, ahogy mondtad. Megundorodtam tőled. Látni sem bírtalak, minden egyes áldott nap szembenézve azzal, hogy miképp válsz kifordított másoddá és húzol engem is magaddal. Elvesztél teljesen. Közel sem vagy már az az erős nő, akit megismertem, akiért megérte küzdeni, mert már te sem küzdesz többé. - magyarázatom után kell egy kis idő, hogy feldolgozzam az elhangzottakat.
- Szánalmas látni a kétségbeesettségedet, amivel határozottként tünteted fel magadat. Kivé lettél volna nélkülem, hm? Mindent nekem köszönhetsz és így hálálod meg? Mással hetyegsz majd az orrom alá dörgölöd? - teszek egy lépést közelebb hozzá, de nem veszem le róla a tekintetemet. Az alkohol újabb szintekre tör a szervezetemben, és fele mondandóm kicsúszik kontrollálásom alól.
- Az a nő akit elvettem egy semmi volt, de legalább a méltósága és a szíve a helyén volt. - ejtem ki dühösen a szavaimat és visszatartott lélegzettel tűröm, ahogy keze az arcomhoz ér.
- És csak hogy tudd Kedvesem - hangsúlyozom ki direkt a már előbb megszólt jelzőt, ezután folytatom tovább -  minden percét élveztem annak, hogy ezzel hitegetlek, mikor az a nő akivé váltál lett volna az utolsó, akivel közös családot alapítottam volna. - veszem fel vele egy pillanatra a szemkontaktust, mielőtt visszasétálhatnék asztalom mögé.
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Olivia Wilde
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Parfümőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
121

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Szer. Feb. 28, 2018 1:01 pm
dexter & lottie & shane
Egész úton azok a szavak járnak a fejemben, amiket Madelaine mondott…mi lenne, ha nem azért maradnék életben, hogy a férfiakkal foglalkozzam, hanem a saját céljaimmal, a gyerekkel, melyhez egyik sem kellene? A kocsiban ülve sok párbeszéd zajlik le az elmémben, mint a színházban tett látogatás Dexterrel, a könyörgése a jövőnkkel kapcsolatban, és a másik oldalon Shane, akinek fáj bármi, amit tervezek, és nem őszinték a felém irányuló kérdései. Belefáradtam, hogy megfeleljek nekik, és emiatt nem is húz fel annyira a férjem üzenete, mint gondolná, vagyis nem abból az okból térek vissza a városba, hogy a jussomért küzdjek, hanem a szemébe mondjam a tényeket. Már régen rájöttem, hogy melyek a mozgatórugói, és mikkel óhajtott átverni, de ennél aljasabb lépése aligha volt bárkinek is, mint neki. Csendesen búcsúzom el a pszichológustól, aki némileg kozmetikázta a véleményemet, de a végső döntésemet nem bírta megmásítani. A műtét ellen voksolok, a Shane féle meggyőzés hatása érvénytelen, ráadásul, ha annyira szerette volna, hogy végigcsináljuk…akkor nem menne máshova, más műtétre. Én hálátlan, és önző is vagyok a szemében, aminek van háttérigazsága, de egyáltalán nem értek vele mindenben egyet. Mit is vártam volna el mindkét férfitól? Az egyiktől az őszinteséget, a másiktól a hamis illúziókat. Shane sebei nem gyógyultak be az elmúlt öt évben sem, és az, hogy az utolsó pillanatban foglalkozni kezdett velem, csak azért volt, mert a szüleim eltiltották tőlem. A vesztemet okozta majdnem…és ez bizony ráébresztett arra, hogy a túlzott erőlködése is egy színjáték része. Bűntudat mardossa, miközben nemtörődő üzenetekkel bombáz? Melyik a jobb…Shane túlzott, de olykor megjátszott mondatai, vagy Dexter hazugsága? Már nem érdekelnek, lepereg rólam a gyűlölet, mert megbékéltem a döntésemmel. Úgy lépem át a lakásunk küszöbét, hogy sejtem talán ez lesz az utolsó szóváltásom a férjemmel, de akkor elégtételt várok…színfalak nélküli házasságot. Az irodája felől érződik a szivar és az alkohol együttese. Dexter csak akkor tesz így, ha nagy döntések előtt áll, vagy totálisan kiborul, én az utolsóra tenném a voksomat. Nem számított arra, hogy megcsalom, és másnál keresem a vigaszt. Nem tudom, hogy miért érzem úgy magam, mintha a kivégzésemen lennék, de ez a háttal ül nekem, nem igazán segít, amolyan személytelen hozzáállása a témához. A felemelkedése a székről nem fejedelmi, egy megfáradt ember mozdulatai ezek, és szemrebbenés nélkül tűröm, hogy a közelembe jöjjön.
- Nem, és hagyjuk már el ezt a becézést Dexter. Jó ideje nem vagyok a kedvesed. – állom a metsző tekintete sugarát, és rezzenéstelen arccal várom a kiborulását. Az első számonkérés elreppen a fülem mellett, és csak nézem…azt a férfit, akit egykoron a munkámnál is jobban szerettem.
- Ne emelgesd a hangodat velem szemben Dexter. – nyugodtabban viselkedem, mint a férjem, de ettől függetlenül érzem, hogy az erőmből már nem sok van hátra.
- Shane nemcsak az orvosom, hanem az exem is, ha tudni szeretnéd. Előtted hagytam el, és menekültem Párizsig a vagyonával…igen gyanítom azt hiszed a pénzedre fáj a fogam, de már régen nem ezért akarok válni. – rázom meg a fejemet, és ha még most is úgy érzi, hogy bele kell szólnia a mondandómba, akkor feltartom a kezemet, és egészen az álláig hajolok, és úgy tekintek a szeme közé.
- A megcsalás az első lépcsőfok volt, de az előzmények a betegségemre nyúlnak vissza. Megundorodtál tőlem, és emiatt menekültél Theresa karmai közé, aztán meg azzal áltattál hirtelen, hogy békülni akarsz, miért? Legyél őszinte Dex…a szerelem hajtott felém, vagy a félelem, hogy elveszíted a vagyonodat, amiért elválunk? Az ügyvédeddel együtt tervelted ezt ki? Ha meghalok, és te özvegy leszel, akkor mindenem rád száll…ki az aljasabb, én vagy te? Bizonyíték…nekem már megvan az ügyvédedé…igen borzalmas ember, aki képes bármire egy szopásért. – mosolyodom el fáradtan, a mellkasomat masszírozom. A fájdalom már elviselhetetlen, sápadt vagyok, és végtelenül kimerült.
- Most ítélkezz felettem, amiért már a temetésemet szervezted…nem baj Dexter, nemsokára már ott állhatsz, mint az álszent, a feleségét sirató mintaférj, és apa…mert igen ez fájt a legjobban. Egy gyermek gondolata, mely csak hazugság volt…gyűlöllek érte. – az arcára simítom a tenyeremet, és érzem, hogy a szédülésem felerősödik. Megbicsaklik a lábam, és az asztal szélében kapaszkodom meg. Az egyik kezem a mellkasomon.


Music |        | 667


A hozzászólást Charlotte Green összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 02, 2018 3:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Michael Fassbender
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24

Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Szer. Feb. 28, 2018 1:15 am

charlotte & shane & dexter

You count for something
And we are far from nothing
And the higher we get,
the less I let it go
What if I left you running?


Ösztöneim mindig is leghűségesebb érzékeimnek számítottak, és úgy bíztam bennük, mint még semmi másban. Józan ember viszonylag csak magában lelhet szövetségesre, így olyanná formáltam személyiségemet, és az általa hordozott jegyeket, melyek a legnehezebb pillanataimban sem hagynának cserben. Most sem volt ez másképp. Mélyen belül tisztán élt a kép, hogy mi a feladatom; visszacsábítani magamhoz a feleségemet, elhitetve vele azt, hogy azok az édes kis semmiségek, melyek számára létfontosságúvá váltak, engem is hasonlóképp éltetnek közösen felépített jövőképünkben. Tudtam, hogy miért teszem mindezt. Jól ismertem a játékszabályokat, velük együtt pedig a hátulütőket, közöttük a bennem tomboló visszataszítottságot és kellemetlen utóhatást, mellyel folytonos küzdelmet kellett vívnom, amíg Charlotte és személyem egy légtérben léteztünk, tettetve boldogságot, rég nem tapasztalt harmóniát. Hazugságok sorát éreztem szükségesnek elhinteni beszélgetésünk folyamán, elviselve, hogy a kimondott szavak savként marják végig torkomat. Szerettem ezt a nőt. Tiszteltem, istenítettem és a rabjává váltam. Függője lettem minden egyes mozdulatának, felém intézett szavának és elodázhatatlan ígéreteinek. Ő volt a minden, majd semmivé lett. Mára már csak bosszú mérgezi egykoron szentnek titulált érzéseimet, amely létezésének elhalványodásából fakad. Hogyan váltunk ilyenné? Lettünk féktelen szeretőkből ellenségekké? Büntetem magamat, mert nem voltam előretekintő. Hagytam, hogy a köd ellepje elmémet, homályosítva ezzel ítélőképességeimet. Háttérbe szorítottam magamat, hogy Ő általam tündököljön. És mi a hála? Jelentéktelen kihágásommal mocskolja be nevemet és ennek okán próbál megszabadítani az évek alatt saját erőből megszerzett vagyonomtól azt hangoztatva, hogy ez őt is illeti?! Egymást tettük mérgezővé a másik számára, és lassan mindketten odaveszünk a másik ellen irányult harcban, ha nem figyelünk eléggé.
Már találkozásunk alkalmával tudtam, hogy valami titok táplálja nyugtalanságát. Túlzott támadó fellépése, folytonos tématerelése egyértelművé tette számomra, hogy Charlotte jó maga is oly bűnös a történetben, amennyire csak engem vádol. Bizalmam felé rég elveszett, csak a gyanakvás maradt hátra belőle, melynek eredményeképp alkalmaztam saját módszerét, hogy ily módon buktassam le őt. Arra viszont jómagam sem számítottam eléggé, hogy a bizonyítékok ennyire nyilvánvalóak lesznek. Rosszullét kerülget, ahogyan a torkom kiszárad, a düh pedig keserű pirulaként égeti torkomat álszentsége miatt. Semmi sem volt biztosabb annál, mintsem kihagyni őt az egész válási mizériából, és hagyni üres kézzel távozni. Az ellenem szóló bizonyítékok mostanra már az ő bűnévé is váltak, így nem volt joga ítélkezni felettem vagy büntetlenségét fitogtatni az én tetteimmel szemben.
A számára küldött sms szövege egyszerű, ugyanakkor lényegre törő volt. Biztos voltam benne, hogy ezzel megtöröm a közénk ékelődött szótlanság görbe tükrét, és ahogyan ismerem, nem fogja szó nélkül hagyni mindezt. Irodám négy fala között kerít hatalmába a várakozás, melyhez egy eleganciával fűszerezett ital és a szokásos szivar párosul. Kényelmemet bőrfotelem biztosítja, tekintetemmel pedig a polcon lévő elrendezésben keresem a hibát, amit jól tudok, hogy órákig bámulhatnék, akkor sem fedezném fel. Életem a tökéletességen alapult, a hibák elkerülésén. Egy megszabott útvonalon haladtam, melyben nem engedhettem meg bármilyen félresiklást. Mostanra egyre több tényező válik tökéletlenné, amiktől még idejében meg kell válni.
Az ajtó nyitódik, Charlotte magyarázkodása pedig betölti a teret. Tisztán érzékelem jelenlétét, hangjából sütő kétségbeesését, olyat, melyet az általam szeretett nő sosem hozott volna nyilvánosságra. Előttem főleg nem. Kimért mozdulattal kortyolok bele poharam tartalmába és állok fel eddigi biztos pontot nyújtó helyemről, hogy szembekerülhessek vele. Színtiszta megvetéssel legeltetem rajta tekintetemet, és csökkentem a közöttünk lévő elnyújtott távolságot.
- Úgy hallottad, hogy érdeklődtem a magyarázatod iránt, Kedvesem? - gúnyosan ejtem ki azt a jelzőt miképp mindig is szólítottam, a lépéseim pedig ezáltal lassulnak le és érnek célt az asztal végén.
- Drága Charlotte..az álszentség mintaszobra, a tökéletes feleség. Hát nem ironikus? Legutóbbi alkalommal nem ilyen arckifejezést vágtál, miközben a félrelépésemet ecsetelgetted. Hol marad a kárörvendő mosoly, hm? Vagy azt a doktor úrnak tartogatod? - jegyzem meg megjátszva őszinte érdeklődésemet.
- Mond meg, mégis hogy merészelsz ily módon minősíteni, miközben te a doktoroddal fekszel össze? Elvárod, hogy az összes hibáért én fizessek meg, míg te bejátszod a megcsalt feleség szerepét meg az áldozatot, hogy több pénzhez juss? Válaszolj! - emelem fel a hangomat, majd ezt követően fújom ki az oly gondosan bent tartott levegőt, hogy visszavegyek a hangerőből. Számomra ez a nő már nem éri meg a haragot, de azt nem tűröm el, hogy olyan vádoljon meg, aki maga sem különb.
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Olivia Wilde
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Parfümőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
121

Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Hétf. Feb. 26, 2018 7:16 pm
dexter & lottie & shane
A kocsiban némacsend honol mióta közöltem, hogy vigyen vissza New Yorkba. Nem lehet kiigazodni rajtam, és megértem Madelaine hozzáállását, mert borzalmas, ahogyan viselkedem, de erre nem mondhattam nemet. Shane-nek már fel se veszem a telefont, de Dexter üzenete egyértelmű volt….eljött a végső leszámolás ideje.
„Megcsaltál. Bizonyítékaim vannak. Nem kapsz semmit. „ – nem tudom, hogy honnan jött rá, még ötletem sem volt, de ezt már nem húzhattuk tovább. Az ablaknak döntöm a fejemet, és kifelé bámulok, ahogyan egyre közeledünk a Nagy Alma felé. A gyomrom összeszűkül, és halálsápadt vagyok, de nem tehetek róla. A maradék vodkát is felhajtottam, hogy szembenézhessek a férjemmel. Válnunk kellett volna, nem szabadott volna engednem neki, és eddig elhúzni a veszekedést. Lehettem volna őszinte, és bevallhattam volna előtte a tényeket, de úgy éreztem, hogy nem jogos a felháborodása. A titkárnőjével élvezett el az irodájában alig pár napra rá, miután kiderült, hogy örökletes szívelégtelenségem van. Könnyek égetik a szememet, és könyörtelenül törnek utat a semmibe. Mit is siratok? Az elvesztegetett öt évemet, a házasságom romlását, vagy éppenséggel a be nem teljesült vágyat, hogy gyerekem legyen? Mi lett volna, ha Shane mellett maradok? Már kár ezen rágódni, és a feltételes mód nem játszik. A mellettem ülő szőkeség aggódik, de most nincs kedvem elmagyarázni neki, hogy mire vállalkoztam azzal, hogy visszamegyek, és a hiéna elé vetem a testemet. Egy értéktelen szemét vagyok a szemében, de most érzem…dühös, és nem tud megbékélni azzal, ha őt teszik nevetség tárgyává. Dexter kevés embert enged a bizalmába, és a betegségemmel együtt kiestem a praxisból.
- Tudod Madelaine…köszönöm ezt a rövid túrát is. Megkedveltelek, és elhiszem, hogy jó orvos vagy, mert kevés ember ugrana egy ismeretlen segélykiáltására. Megmenteni nem tudtál, de enyhítetted a terheket, és ez több, mint amit mostanában tettek értem. Félek a haláltól, pontosabban a fájdalomtól, ami vele együtt fog járni, de attól már nem, hogy elmenjek. Őrült is lehetek, vagy csak egy haldokló…döntsd el, hogy melyik csoportba helyezel, de hidd el, hogy egy másik világban boldog voltam. Nagy tervekkel, és álmokkal teli nő, aki büszkén viselte a karikagyűrűjét, de mostanra ez megszűnt, és nincs kedvem menekülni. Butaság volt, hogy elfutok a problémák elől. A döntéseimet én hozom meg…itt jó lesz. Szerettem a kilátást az ablakból. A Central park lenyűgöző, és ha teheted, akkor vidd ki a kutyádat oda. Meg fogja hálálni. A feltétel nélküli szeretet….Bella…és a kiskutyák. Nekem is…mennem kell. – a szúrás nem múlt el az út alatt sem, de nem foglalkoztam vele, miért is tettem volna? A légvételeim egyre nehezebbek, szaggatottak, de nem hátrálhatok meg. A kékjeimben kihuny az élet szikrája, és úgy szállok ki, mint aki tudja, hogy mire számítson a közös fészekben. Nem vágyik társaságra, és nem az övére ezek után, de az istenit három éven keresztül társak voltunk. A kis táskámat a hónom alá csapom, és reszketeg kézzel csapom be a nyílászárót. A pilláim alól tekintek fel az otthonomnak nevezett épületre, de csak az üresség érzése borít el. A közös emlékek elhalványulnak, és ha jól sejtem, akkor ez azt jelenti, hogy nem lesz vetítés a moziban. Lecsúsztam életem filmjéről, és még egy nyamvadt szerelmi történetről sem tudnék beszámolni. A portás már nyitja is a bejáratot, és rám mosolyog.
- Jó estét Mrs. Green. – remélem ez az utolsó alkalom, hogy így szólítanak, csak biccentek felé, és a liftig csoszogok. A mellkasom bal oldala zsibbad, apró tűpárnácska vagyok, és ez nem tetszik. A felvonóba lépve a tükörben egy idegen nő tekint vissza rám. Kisírt szemek, vöröslő ajkak, és hófehér arcszín. A hajam összefogva, de nincs erőm kivenni belőle a hajgumit. Meg kell kapaszkodnom a korlátban, és az íriszeimet fedő redőt lecsukni, hogy mélyeket lélegezhessek. Meg fogom tenni, mert nem félhetek örökké Dextertől sem. A kulcsot sem keresem elő, mikor kilépek, és szembetalálom magam a bejáratunkkal. Mennyi titkot, és viszonyt rejt ez a lakás. A kutyám már Samnél van, a cuccaim még ugyan itt vannak, de ha nem tévedek, talán már el is égette. A kilincset lenyomva egyből megcsap az a dohos szag. Szivarozik…és iszik. Vajon melyik whiskey bánja ezúttal? A cipőmből kibújva settenkedek a dolgozószoba felé. Csukva az ajtó. Charlotte…nincs sok hátra. A mellkasomra simítom a tenyeremet, és elindulok hozzá. A helyiségben természetellenes a csend, és a füst is egyfajta hangulatot teremt. Nekem háttal ül, de tudja, hogy itt vagyok. Megfeszült a kézfeje a karfán.
- Megjöttem…Dexter. Megcsaltalak, így van. Másnál kerestem a vigaszt, és nem fogom tagadni. Én haldoklom, de te nem. Nem ítélkezhetsz többet felettem. Fáj, ha visszacsap? – a földre ejtem a táskát, mikor felém fordul. A nyakkendője kioldva, a tekintete szikrákat szór, és totálisan nem önmaga.Music |        | 750


A hozzászólást Charlotte Green összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 28, 2018 1:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Re: Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Vissza az elejére Go down
 
Dexter x Lottie x Shane ~ The end
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dexter lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Kórházak és hivatalos helyszínek-
Ugrás: