Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Pártfogóm / Megmentőm
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nelson Wang Yesterday at 5:42 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Yan
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
30
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tolvaj, meg bármi amihez kedved van
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
16

Re: Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Yesterday at 3:43 pm
A D R I A N A
&
N E L S O N
Az este határozottan kezdett szórakoztatóbb irányba fordulni. Habár a húszasokat jobban élveztem volna a zsebemben, semmint egy zsaru társaságát. Kétségtelenül csinos társaság persze és még mennyire az volna jelvény nélkül. Nem, mintha zavart volna a csillogó kis dísz, amitől úgy érezte éppenséggel idejöhet kioktatni arról hová nem okos nyúlni. Hát kérem, én ott nyúlkálok, ahol akarok… főleg úgy, hogy nem tud semmit sem rám bizonyítani.
–  Jobban is teszed, ha nem jössz többet.
Felhorkantam a kijelentésre. Közben a piszkos pultot bámultam, ujjaim lassan doboltak rajta. Az tény volt, hogy ez a csaj tízből egy erősebb hetes, azaz érdemes lehet vele foglalkozni, engem még is az kötött le, amiért jöttem. Az apám és persze a pénz, ami nincs elég, nekem pedig nagyon is ennem kéne.
Szerencsére a gyomrom korgását nem hallhatta a csajszi. A harsány zene minden szánalmas zajt elfedett, így csak azt vehette lefeljebb észre, ahogy a tál sósmogyorót méregettem és a sorra kiöntött italokat. Bármelyikből szívesen fogyasztottam volna, merthát ha már nem ehet az ember, legalább rúgjon be annyira, hogy ne is emlékezzen erre.
Talán nem kellett volna folytatnom a felesleges szájtépést. Egyszerűen odébb állhattam volna, keresve egy másik bárt, egy másik dögös csaj rendőrrel… vagy legalább valakivel, aki hajlandó lenne erre az éjszakára kifizetni. Csakhogy túl szórakoztatónak ígérkezett a helyzet, amit az arcomra kiülő gúnyos kis vigyor is jelzett.
Ó, szóval akkor előbb jöttél volna?
Lassan, de –még mindig – magabiztos vigyorral bólintottam. Miért is ne? Ha már elkezdtem a flörtölést, hát akkor folytassuk is.
Szerintem meg, ha ismernél, akkor biztosan nem jöttél volna még egyszer ide, hanem sírva menekülnél előlem. – A mondaója végére egy kis kacajt hallgatott.
Minden erőmet be kellett vetnem, hogy ne röhögjem el magam. Ezért sóhajtottam egyet, hátha sikerül ennyivel megőriznem az általános nyugalmamat. Inkább tűnt bájos kis kezdőnek, semmint vérengző fenevadnak, aki menten a nyakamra ugrik, hogy végezzen velem. Ennek ellenére nem nevettem ki, komolyságot erőltettem az arcomra.
Van egy rossz hírem, Szépségem, nem szoktam sírni – válaszoltam és egy poháralátétet kezdtem bökdösni az ujjammal. Amikor az leesett a pult túloldalán, ismét a lány… akarom mondani a komoly rendőrnő felé fordultam teljes testtel.
Kicsit kihúztam magamat, hogy ne egy megtört, éhes ember benyomását keltsem, aki kishíján hajléktalan. Hiszen rám nézve ez még is ki mondaná meg? Nyilván senki és nekem addig jó, legalábbis, amíg pénzhez akarok jutni. Kétlem, hogy bárki is igénybe venné a szolgáltatásaimat, ha valamelyik aluljáróból kimászott koszfészekre hasonlítanék.
A kacsintásra már nem tudtam visszatartani azt a mosolyt, amit egy pillanattal előbb fojtottam el.
Azt szólom, hogy ahhoz bűncselekmény is kéne és az nem történt… – válaszoltam és újra végig mértem.
Tisztában voltam vele, hogy sokat nem tehet. Lényegében látott valamit, ami bármi lehetett. Az ő szemszögéből talán lopási kísérlet, de senki más nem nézett erre. Ugyanis mindenki az italával, a sarokban ülő, nagymellű szőkével vagy a vágyai kielégítésével foglalkozott ezen a helyen.
–  Mégis milyen gyakran csórsz ilyen piti összegeket?
Megrántottam a vállamat. A mosoly megint gúnyossá vált, sőt, sokkal inkább grimasszá.
Ha most nálam lenne az a pénz meghívhatnálak valamire, Szépség – válaszoltam higgadtan és most én kacsintottam rá.
Finoman hajoltam közelebb hozzá, de nem azért, mert meg akartam érinteni. Egyszerűen csak megpaskoltam a mellettem álló széket. Az is ugyanolyan sima, támla nélküli, fehér borral borított bárszék volt, amin én is helyet foglaltam.
Csüccs! – suttogtam neki.
Közben odahúztam egy tál sósmogyorót magunk elé. Tenném hozzá, ez ingyen volt, mindenki szabadon vehetett belőle. Nyilvánvalóan jobban esett volna az ital mellé, amiből már legalább három pohárkánál tartottam fejben. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz józanul elviselni ezt az éjszakát.
Ital helyett meg tudlak hívni egy tál mogyoróra…
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Adelaide Kane
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Rendőr-nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
14

Re: Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Szer. Márc. 14, 2018 4:19 pm

Nelson and Adriana
Every bullet has its billet

Úgy tűnt, hogy  kis tolvajpalánta nem igazán ijedt meg tőlem, ami nem igazán volt az ínyemre, vagyis ehhez nem voltam hozzászokva. Mi az, hogy nem húzza össze magát?
Ebből azonban legalább azt is megtudtam, hogy idegen lehet errefelé, hiszen, ha rendszeres vendég lenne a Paradise-ban, akkor valószínűleg nem ilyen módon szólt volna hozzám.
Mondjuk nekem meg nem kellett több, eléggé fel is húztak a szavai, de a bámulása még a szavainál is jobban zavart.
Természetesen ez  düh nem látszott rajtam, hiszen engem nehéz volt kihozni a sodromból, főleg úgy, hogy azt a másik fél is lássa rajtam. Ha már látta, akkor annyi volt neki.
Komor arckifejezésem nem sok mindent
árult el a külvilág felé. Ha az a nevetgélős típus lennék, talán még nevettek is a helyzeten, hiszen ez a srác számomra nem volt ellenfél.
Na, de mégiscsak egy tolvaj, tehát bűnöző, nem hagyhatom annyiban és legfőképp nem engedhetem meg neki, hogy folytassa ténykedését.
Csak durva arccal nézek rá, amikor csinosnak titulálja a jelvényem. A kis humorzsàk próbált velem poénkodni. Hát nem jött be.
Szóval elég komor fejjel adom tudtára, hogy én nem szórakozni jöttem ide és egyáltalán nem díjazom ezt a fajta haverkodást.
- Az jó, ha tetszik neked. Ha tovább folytatod ezt a tevékenységedet, akkor bizony sűrűn fogod látni. - szólalok meg végül miközben egy alig látható gúnyos vigyor jelent meg az arcomon.
Komolyan nem hiszem el, hogy a péntek estémen egy ennyire piti üggyel kell foglalkoznom, amikor lennének sokkal fontosabb dolgaim is.
Egy szaros húsz dolláros és èn mégis itt állok, mintha nem lenne jobb dolgom.
Viszont azt legalább elhittem neki, hogy most jàr itt először, hiszen ezt az előbb már végiggondoltam: ha járt volna már és találkozunk, többet nem jön ide.
- Jobban is teszed, ha nem jössz többet. - csóválom meg a fejemet rosszallóan, hiszen én meg a bűn nem férünk meg egymás mellett.
Miközben azt fontolgattam, hogy mit csinàljak a kis ázsiaival, hogy az időmet se húzza, de tegyek is valamit, ismét egy ostoba mondatod hallok tőle.
Most jól hallok? Flörtölni próbál velem. Istenem ez annyira tipikus és majdnem, hogy röhejes.
- Ó, szóval akkor előbb jöttél volna? - kérdezek vissza gúnyosan. - Szerintem meg, ha ismernél, akkor biztosan nem jöttél volna még egyszer ide, hanem sírva menekülnél előlem. - folytatom egy apró, öntelt kacaj közben rövidke monológomat, ami koránt sem volt kedves  
- Mit szólt? Beviszlek, és minden nap láthatsz. - kacsintok rá elszánt arccal, majd arcom azon nyomban elkomorodik.
- Mégis milyen gyakran csórsz ilyen piti összegeket? - húzom el a számat,  mert már nagyon máshol kellene lennem.
Még mindig nehezteltem rá, amiért húzza a drága időmet, de azt se hagyhatom, hogy meglopja itt az embereket. Remélhetőleg ezt  még nem tette.
  ◯ [url=ZEN%C3%89CSKE]zene[/url] ◯ 750 ◯ ©️
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Yan
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
30
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tolvaj, meg bármi amihez kedved van
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
16

Re: Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Pént. Márc. 09, 2018 4:18 pm
A D R I A N A
&
N E L S O N
Megremegtem, ahogy visszahúztam a kezemet. Valamiféle csalódottság futott végig a tagjaimon, amiért nyamvadt húsz dollárt képtelen voltam egyszerűen elvenni, hogy aztán a zsebembe csúsztassam. Persze még mindig ott volt az az érzés, hogy valaki figyel. Hosszan fújtam ki a levegőt és lehunytam a szemem. Van bárki is, aki még ilyen hülye, mint én? – gondolkodtam el, tenyeremet a mellkasomra szorítottam.
Okos fiú. Vagy annyira mégsem? – Ez a kérdés ütötte meg a fülemet, miközben ujjaimat behúzva ökölbe szorítottam a kezemet. Éreztem, ahogy a mellkasom kalapál és nem azért, mert meghallottam azt a szépen, sőt egyenesen szigorúan csengő női hangot… nem különösebben érdekelt a tudat – legalábbis egyelőre –, hogy valaki ilyen szavakkal illet. Még mindig az a megalázó érzés dolgozott bennem, hogy ilyen kis összeget kell lopnom ahhoz, hogy ne halljak éhen a hotelszobámban.
Mordultam egyet, ahogy kinyitottam a szemet. Éppen csak oldalra sandítottam, így láttam meg azokat a kecses, finom ujjakat, amik a húszast közelebb tolták a pult belső felére. Remek! – háborodtam fel, ahogy az utolsó lehetőségem még távolabb került tőlem.
Nyeltem egyet, hogy a keserűséget félre tolva egy gúnyos vigyort eresszek meg a túlzottan is irritáló nőszemély felé. Először végig mértem magamnak, mert hát csinos alakja volt, de még mielőtt bármit is mondhattam volna megpillantottam azt, amitől már igenis tartottam: egy jelvényt.
Na most légy okos, Nelson… Elhúztam a számat, amitől csak még szélesebbnek tűnhetett a vigyor, ami éppen az imént jelent meg az arcomon.
–  Mondd csak, gyakran jársz erre?
Nem szándékoztam semmiféle hirtelen mozdulatot tenni, hogy rám fogja: menekülni akartam. Inkább csak megnéztem magamnak a szigorú kifejezést öltött arcát és elidőztem sötét szemeibe meredve. Mindig is szerettem magamnak megnézni kivel állok szemben, ám a zsarukat rendszerint kerültem. Az igazat megvallva eddig nem nagyon találkoztam szemre való rendőrökkel sem, így talán megbocsátható volt az a tény, hogy egy egészen kicsit megbámultam.
Csinos jelvény. – Nyögtem kissé rekedten. Megköszörültem a torkom, úgy folytattam: – Nem igazán amúgy – rántottam meg a vállamat egyszerűen.
Visszafordultam a pult felé, befejezve az egyértelmű szemezést. A köpetes pohárra bámultam és bár az a valami, ami kitöltöttek bele nagyon is kívánatos volt, elfintorodtam. Mostanában, mintha a balszerencse még jobban a nyomomban járna, mint régebben. Először anyám elrablása, majd ez a pénztelen állapot egy számomra teljesen idegen városban.
Most járok itt először – mondtam és újra felé fordultam.
Ezúttal grimasszerű mosoly helyett inkább egy kedvesebbet próbáltam meg villantani. Hátha ezzel kicsit elterelem a figyelmét arról, hogy milyen „rossz fiú” voltam az imént. Nem, mintha az az egyetlen mozdulat bármit is igazolt volna. Éppenséggel én is lehettem volna olyan figyelmes, mint ő, hogy beljebb toljam a pénzt az útból.
De ha tudtam volna, hogy ilyen dögös zsaruk járnak ide, akkor biztosan előbb jövök… – kacsintottam rá.
Csupán ezután fordultam ismét a pohár felé. Undorodva, mutatóujjal érintettem meg hideg felületét és toltam el picit. A pult felülete kicsit ragadhatott, mert közel sem volt egyszerű a mozdulat, de legalább annyira távol került tőlem, hogy nem kellett látnom a felületén úszkáló köpetet. És hát, valószínűleg a mindig lehengerlő flörtölésem, amivel már annyi hölgyeményt és uraságot is elcsábítottam hatásosabb lesz, ha nem kell közben öklendeznem vagy fintorognom.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Adelaide Kane
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Rendőr-nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
14

Re: Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Kedd Márc. 06, 2018 9:14 am

Nelson and Adriana
Every bullet has its billet

Sosem voltam az az irodàban ücsörgő rendőr, aki elméleti bizonyítékokat kreált. éppen ellenkezőleg, én a tettek embere voltam.
Mikor éppen nem várt rám egy elintèzetlen ügy illetve egyetlen szerencsétlen bűnöző sem, amit el kellene intéznem, akkor a különböző kiválasztott szórakozóhelyeket jártam kihallgatni az informátoraimat.
Ezek a személyek általában az egy-egy bár, kocsma vagy diszkó személyzetei voltak.
Felre értès ne essék, nem fizettem ezeknek a személyeknek, mégis meggyőztem őket, hogy csicseregjenek nekem.
Senki se higgye, hogy esetleg pénzzel győztem meg őket - az nagyon nem az én asztalom volt -, viszont voltak olyan módszereim, amitől hallgattak rám, vagyis inkább féltek tőlem.
Tőlem a bűnözők sosem menekültek, ám voltak annyira piti dolgok, hogy inkább kihasznàltam a helyzetet és ennek a szemet hunyàsnak köszönhetően megkaptam tőlük az infót.
A nagyobb volumenű bűnök után volt lehetőségem nyomozni legfőképp: gyilkosság, emberrablás-kereskedelem, maffia ügyek, s jelen estben éppen az orosz maffia volt az, amire az elmúlt hónapokban ráálltam.
Ez egyben személyes ügyem is volt, hiszen az utóbbi időben anyám halálát követően szinte mániákusan kutattam utánuk apàmmal együtt.
Miután anyám meghalt, még jobban belevetettem magam a munkába, mint eddig és még kevésbé akartam szocializàlódni.
Most is éppen a péntek esti körutamat tettem meg különféle kiválasztott szórakozó helyeken, ahol a szükséges információkat kaptam fel.
A diszkókat vagy a táncos helyeket utáltam legjobban, hiszen itt nagyobb volt a nyüzsgés, mint más helyeken, ráadásul sokszor néhàny idiótának a kezét is el kellett törnöm, mert rossz helyre kalandoztak.
Ma este is éppen egy ilyen helyen voltam, ahol az egyik pincérre vártam, hogy "kihallgassam", viszont elég nagy volt a forgalom, nem találtam meg azonnal.
Helyette az itt lévő embereket figyeltem illetve, hogy minden rendben van e.
Attól függetlenül, hogy ilyen alkalmakkor nem ezért jöttem, azért csak figyeltem a rendre is.
Undorítónak tálaltam, hogy a jelen fiatalság, mennyire kiszolgáltatottá válik az alkohol és tudatmódosító szerek használatakor.
Ahogy így elgondolkodtam, megpillantottam előttem egy ázsiai fiút, aki éppen egy húszast próbált elcsenni a pultról.
Most komolyan? Húsz dollár? - forgattam meg szemeimet gondolataim közben és felsóhajtottam, mert ezt nyilván nem hagyhattam szó nélkül. A lopás, az lopás.
Ahogy a srác elvette kezèt a pénz közeléből, úgy termettem én szinte azonnal mellette.
- Okos fiú. Vagy annyira mégsem? - mondom és kèrdezem egyszerre szigorúan és gúnyosan, miközben bal kezemmel még közelebb tolom a húsz dollárost a pult kiszolgáló felőli oldalára, hogy az még véletlenül se kísértse meg még egyszer az uraságot.
- Mondd csak, gyakran jársz erre? – kérdezem aztán összeràncolt homlokkal miközben a dzsekim zsebèből felé villantom a jelvènyemet.
Ajánlom neki, hogy az igazat mondja, különben velem gyűlik meg a baja. Amúgy sem talàlt jó kedvemben.


  ◯ [url=ZEN%C3%89CSKE]zene[/url] ◯ 750 ◯ ©️
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Yan
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
30
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tolvaj, meg bármi amihez kedved van
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
16

Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Vas. Feb. 25, 2018 10:30 am
A D R I A N A
&
N E L S O N
Lüktetés.
A zene ritmusa erős hullámként vonult végig a testemen. Éreztem, ahogy szívem átveszi azt és hasonlóan vad, dübörgő dobolásba kezd. Előre dőltem a székemben, mint egy rakás szerencsétlenség, könyökömmel megtámaszkodtam a pult fényes-foltos lapján és nagyot sóhajtottam. Persze senki sem hallhatta ilyen hangzavarban. A hétvégi tömeg csak úgy hömpölygött mögöttem és körülöttem… engem azonban saját gondolataim foglaltak le.
Egy fickót követtem ide, aki egészen úgy festett, mint az apám. Kissé őszes, sötét haja, széles vállai őt idézték előttem. Én pedig, mint egy őrült, ahelyett, hogy pénz után kajtattam volna, a nyomába eredtem. Gyorsra vettem lépteimet és nem is figyelve a hely hatalmas, fényes, neon feliratát, csak berontottam mögötte. A pultnál értem utol, ahol aztán meg is bizonyosodhattam róla: újfent tévedtem.
Egy foltot bámultam magam előtt, gondolataim pedig egyre csak jártak. Nelson, te aztán alaposan bekattantál – állapítottam meg. Persze tudtam, hogy ez a kutatás az utóbbi hetekben őrült hajszába ment át és ha csak megláttam egy vállasabb alakot, rohantam utána. Az élet pedig mindig az arcomba vágta: ez sem az apám. Kezdett meginogni valami bennem, talán az egész világom. Annyiszor tettem fel magamnak a kérdést, mi lesz, ha anyámra nem lelek rá. Sejtettem a választ: magányosabb leszek, mint eddig valaha. Ritkán kerestem a társaságát miután eljöttem otthonról, de mindig ott volt, mint valami mentsvár, ahová bármikor visszatérhetek… ahol talán új esélyek várnak rá.
Gondolataimból egy pasas rángatott ki. Ez is nagydarab volt, bár kicsit másképp, mint az apám és persze alaposan ki volt öltözve. Úgy festett, mint akinek akad pénze – igaz ez a ruháim alapján éppenséggel rólam is elképzelhető volt. Máris szimpatikussá vált, így egy pillanatra csendesen figyelni kezdtem.
Intett a pultosnak, aki már is megtöltött neki egy poharat.
Nem hívnál meg valamire, szépfiú? – kérdeztem és felvettem a lehető legcsábítóbb arckifejezésem.
Lassan fordult felém, mint aki el sem hitte, hogy valóban őt szólították meg. Láttam, ahogy végig mért, majd hirtelen felröhögött. Közben a kezébe vette a poharat, ami az imént került elé. Az ajkaihoz emelte, de ahelyett, hogy belekortyolt volna, csak beleköpött és lecsapta előttem a pultra.
Nesze… – mondta és a képembe hajolt.
Máris megérezhettem azt a tömény, fojtogató szagú kölnit, amivel nyilván ideérkezése előtt locsolta le magát. A borostás képére volt írva minek tart és azt hiszem arra a könnyűvérű enyhe kifejezés volna. Képtelenség lett volna nem felvenni a dolgot. Bosszantottak az ilyen alakok és mintha az utóbbi időben ezekből is egyre több lenne.
A pénze persze egyre csak fogyott, így minden próbálkozás szükséges volt. Nagyon is kellett volna egy támogatót szereznem, aki hajlandó pénzelni, akár egy lakást is bérelni nekem, mert a nagyszüleim öröksége drasztikusan lecsökkent és egy-egy zseb kipakolásából nem igazán húztam sokáig. Nekem igényeim vannak kérem és azokat nem elégíti ki egy koszos motelszoba, amiben valószínűleg több patkány és csótány járt, mint takarító.
Kösz – vágtam vissza némi keserűséggel a hangomban.
Gúnyos kis fintor ült ki az arcomra. Alaposan megnéztem magamnak, hogy megjegyezzem arcvonásait. Már megszoktam, hogy megszerzem, amit akarok. Ez a fickó hirtelen a listám élére csúszott, csakhogy megmutassam neki: velem aztán nem szórakozhat.
Elhúzódott a közelemből. Tekintetét persze még mindig rám szegezte. Tenyerével a pultra csapott, majd felháborodott hevességgel távozott. Nem néztem utána, helyett tekintetem a köpetes pohárra vetődött. Mellette pedig, a fényes felületen megláttam a pénzt, amit a csaposnak hagyott ott. Egy húszas volt – legalábbis amennyire a sötétben meg tudtam állapítani –, nem túl nagy összeg, de a semminél több.
Már emeltem is a kezemet, hogy alig észrevehetően rátenyereljek és szépen magam elé húzzam. Végre lesz mit elkölteni… Megint gúnyos vigyor ült ki az arcomra, ahogy kézfejem árnyékot vetett a bankjegyekre és éppen ebben a pillanatban valami különös érzés is elfogott. Mintha valaki figyelne, mintha egy tekintete késként fúródna a hátam közpébe. Megremegtem egész testemben. Kezemet visszahúztam magamhoz és úgy fordultam körbe, hátha megpillantom az engem figyelő szempárt.
Vissza az elejére Go down
Re: Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Vissza az elejére Go down
 
Adriana & Nelson - Every bullet has its billet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sarah Nelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek-
Ugrás: