Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Dave & Lena § some cuts
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• Matt Czuchry
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
35
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• trauma surgeon
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
28

Re: Dave & Lena § some cuts
Szer. Feb. 28, 2018 2:02 am
Lena and Dave
"We rise by lifting others."

Hiába a nagyon jól megszervezett legénybúcsú, nem mondom, hogy nem tetszik a műsor, vagy a társaság, de a figyelmemet azonnal a terem túloldalán levő események vonják magukra, amint feltűnik a pasas ideges arca, és még ilyen távolságból is zűrt szimatolok. Először még visszafogom magam, hogy ne menjek oda azonnal leállítani a részeg alakot, mert abban reménykedek, hogy van valahol egy lesben álló biztonsági ember, aki ebben megelőzhet, de a baj gyorsan megtörténik, és ha a lovagias megmentő szerepében már nem is tetszeleghetek, az orvosi szakértelmemet még mindig fel tudom ajánlani. Mivel nem léptem közbe időben, úgy érzem, ez a minimum, amit meg kell tennem. Tehát hagyom Edwardsot és a sörömet, aztán átsétálok a sérült hölgyhöz, aki már percek óta magára hagyva ücsörög az egyik boxban, és megszólítom őt. A kérdéseimre azonban nemigen kapok egyértelmű válaszokat. A homlokomat ráncolva igyekszem kihámozni a lány szavainak értelmét, és leszűrni belőle a lényeget, ám mielőtt ez megtörténhetne, egy másik táncos lép mellénk. A bizalmatlan pillantásából hamar leveszem, hogy útban vagyok, így a kezeimet magam elé tartva hátrálok egy kicsit, de nem megyek túl messzire arra az esetre, ha mégis szükség lenne a segítségemre. Mivel a még hallótávolságon belül maradtam, tökéletesen hallhatom, amint a Reginának szólított csaj valami Leonardóról beszél, aki városon-kívül-van. Úgy mondogatják ezt, mintha valami varázsszó lenne, de legalábbis lenne bármi másodjelentése, és még inkább úgy érzem, hogy egy olyan beszélgetés tanúja vagyok, amihez semmi közöm. Már azon vagyok, hogy sarkon forduljak, és visszatérjek a sajátjaimhoz, amikor a vérző karú lány végül felém fordítja arcát, és kijelenti, hogy szerencsés a jelenlétem. Bólintok, és amint a másik elmegy, mellé telepszem a boxba.
- Ez azt jelenti, hogy se mentő, se háziorvos? - kérdezem azért meg mégis, majd óvatosan megfordítom a karját, hogy láthassam a sérülését. Elég gyenge itt a fény, de megteszem ami tőlem telik. Nem akarok a meglevőnél is nagyobb fájdalmat okozni, de gyengéden végigtapogatom a vágások mentén, hogy érzek-e bármi nem odaillőt. - Úgy látom, beleragadt a sebbe néhány üvegszilánk, amit ki kellene szedegetni, mielőtt fertőtlenítem, és szükség lesz néhány öltésre is. Megcsinálom én, ha szeretnéd, de figyelmeztetlek, hogy már ittam egy fél sört – árulom el egy halvány mosollyal, nem azért, mintha ez a kevés alkohol akadályozhatna a munkában, hanem mert így érzem etikusnak.
- Mi is a neved? - kérdezem aztán felpillantva a leányzó szemeibe. - Át tudnánk menni valahová, ahol ennél több fény van? Csak mert kétlem, hogy tetszene, ha itt kezdenék varrni. És kimennék előbb majd még a kocsihoz is az orvosi táskámért – teszem aztán még hozzá, mert még ha akad is itt elsősegélykészletük, vagy bármi, amit hasznosíthatnék, én azért mégis csak szívesebben használnám a saját eszközeimet.

Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• alicia vikander
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• táncos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22

Re: Dave & Lena § some cuts
Pént. Feb. 23, 2018 10:16 pm

Dave & Lena


Hiába dübörög a zene és beszélgetnek az emberek körülöttem, a leghangosabban mégis a saját szívverésemet hallom. Szinte a torkomban dobog. Csak most eszmélek rá, hogy remegek. Próbálom mély ki- és belégzéssel megnyugtatni magam, de elég gyenge próbálkozásnak mutatkozik. A könnycseppek lassan végigfutnak az államon, le a nyakamig. Nem foglalkozom velük. Hallom az üvegszilánkok ropogását, amint közelít valaki. Reménykedem benne, hogy Regina az, és pont közölni akarja velem, hogy pár perc és itt van Leonardo. Vagy esetleg Leonardo maga. Neki még jobban tudnék örülni. Sosem gondoltam volna, hogy előnye van annak, ha a főnököd alvilági fazon, de mégis! Van saját orvosa, aki szükség esetén Carlost és Carlos alkalmazottait látja el. Nyilvánvalóan a két említett kategória – Carlos és Carlos alkalmazottai – közül én utóbbiba tartozom. Nyilvánvaló...
Lassan kinyitom szemeimet, ahogy egyre hangosabban hallom a lépteket. Csak a fejemet fordítom oldalra. Meglepetésemre nem a kollégám, hanem egy idegen férfi áll nem messze tőlem. Elnyúzott arccal nézek rá, majd a karomra. Azt nekem is sikerült megállapítanom, hogy nem néz ki jól. Ha pedig varrni kell, Leonardo képes rá.
- Igen – vágom rá szinte azonnal. – Mármint nem – csóválom a fejem összevont szemöldökkel. – Mármint... ismerünk egy orvost és.. – még be se fejezem a mondatot, Regina tűnik fel a láthatáron. Az arca nem sejtet semmi bíztatót. Egy pillanatra megtorpan és gyanakodva néz végig a férfin, majd mintha nem is érdekelné legyint, és közelebb jön.
- Felhívtam Leonardot – kezdi egy nagy sóhajtással. – Nagyon szívesen, mellesleg – jegyzi meg cinikusan. Nem lepődöm meg, Regina ilyen. Mintha azért is hálával tartozna neki az ember, hogy reggel kikel az ágyból. Érezzük mi megtisztelve magunkat, hogy a társaságában lehetünk. – Háromszor kellett hívnom, mire végül felvette. Képzelheted, mennyi kedvem volt hozzá – húzza el a száját, mintha olyan nagy megterhelés lett volna háromszor rányomni a telefonjára.
- Regina... – szólok rá egy kicsit erélyesebben, hátha veszi az adást és a lényegre tér.
- Szóval, városon kívül van.
- Tessék? – kérdezem vissza meglepetten.
- Városon kívül van – ismétli meg.
- De ezt mégis...
- Városon. Kívül. Van – vág a szavamba, még mielőtt végig tudnám mondani. Hangja kemény, arckifejezése szigorú. Egyből megértem. Tehát Carlos-szal megint valami „jóban” sántikálnak, amiről mi nem akarunk tudni, de valószínűleg veszélyes, ha Leonardo is vele van. Ugyanis Leonardo csak akkor van városon kívül, ha Carlos is városon kívül van. Sóhajtok és bólintok. Erőltetett mosollyal fordulok az idegen férfi felé.
- Még szerencse, hogy az úr orvos, ugye? – kérdezem kissé félrebiccentett fejjel. Kicsit arrébb csúszok a boxban jelzésképpen, hogy örülnék, ha leülne és megnézné a vágásokat.
- Én már itt sem vagyok – jelenti ki Regina és elindul. – Ja, jut eszembe – fordul vissza hirtelen. – Így nem dolgozhatsz, azt ugye tudod? – kérdezi szinte szemrehányóan, majd kacsint és elviharzik.
Sajnos tisztában vagyok vele...
Dave • x •
Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• Matt Czuchry
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
35
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• trauma surgeon
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
28

Re: Dave & Lena § some cuts
Csüt. Feb. 22, 2018 4:40 pm
Lena and Dave
"We rise by lifting others."

Amikor egy volt katonatársunk megnősül, mindannyiunknak ott a helye, hogy ezt megünnepeljük, nincs mese. Bár ami még a lagzinál is nagyobb felhajtással jár, és igazán nagy népszerűségnek örvend, az a legénybúcsú. Pláne amikor úgy megadják ennek a módját, ahogy ez a társaság teszi ma este. Rendesen rákészültek, úgy a szervezkedéssel, mint az alapozással indulás előtt. Ami engem illet, néhány órával ezelőtt még a műtőben voltam, és egy kis túlórát is be kellett vállalnom, úgyhogy örülök, hogy egyáltalán el tudtam jönni, még ha késve is. Persze azon voltam, hogy itt legyek, és ha rajtam múlt volna, a mai műszakomat is elcserélem, de aki leválthatott volna, az utolsó pillanatban beteget jelentett. Van ez így. A bulinak viszont így, hogy le vagyok maradva néhány kör itallal, mintha csak külső szemlélője lennék. Nem is vetettem bele magam olyan nagy lendülettel, mint a többiek. Még mindig az első sörömet iszogatom, nem is igazán kívánok erősebbre váltani. A táncoslányok társaságát élvező srácoktól némileg távolabb eső helyen kényelmesedtem el az egykori szanitécünkkel – akivel évekig vállt vállvetve dolgoztam a seregben ennek a senkiházi csapatnak az egyben tartásán, összefoltozgatásán –, és orvosi témákról vitatkozunk, ami bennünket tökéletesen boldoggá is tesz jelenleg, a többiek szemében meg talán némileg sznobnak tűnhetünk, de ez aligha zavar minket. Ennek ellenére persze el-elkalandozik a tekintetem a szórakoztatásunkra felbérelt lányok felé, de én meg vagyok elégedve azzal is, hogy úgymond tisztes távolságból szemlélhetem a műsorukat.
- Olvastad a legújabb kutatási eredményeket arról, hogy...? - kezd bele valaminek a magyarázatába Edwards, de ekkor az én figyelmemet valami egészen más dolog ragadja magával. A társaságunkon túl próbál az egyik táncos egy részeg alak kedvében járni, de a helyzet fokozatosan kezd eldurvulni. Azt már innen meg tudom mondani, hogy a pasassal valami nagyon nem stimmel. - A tanulmányok azt is megfogalmazzák, hogy amikor a sejtjeink... - az ivócimborám mondandójából csak foszlányok jutnak el hozzám, de azért bólogatok, mintha figyelnék, miközben már azt lesem, hogy van-e a közelben kidobó, aki rajtam kívül még felfigyelhetne a kibontakozó jelenetre. Nem az én dolgom, nem kéne beleavatkoznom, ha van itt más, akinek ez lenne a munkája, de feszültté tesz a tétlenség. Aztán épp amikor már valóban kezd nagyon is komollyá válni a helyzet, a biztonság gyengén ügyelő őrei is felbukkannak, hogy elvonszolják a senkiházit. Ennek ellenére még nem igazán tudom elszakítani a tekintetemet és a figyelmemet a hátramaradt lánytól, aki a vérző karját tartja. Sosem tetszett az a tény, hogy ezek a lányok milyen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Mindegy, hogy táncolás, vetkőzés vagy a testüket is bérbe adják-e, a legtöbbjük nem azért választja ezt, mert erre vágyik, hanem kényszerből, a sok műmosoly, alapozó, smink és miegymás alatt pedig nagyon is boldogtalanok. Mi másért kerülne naponta legalább egy közülük a sürgősségire túladagolással? Vagy mi másért ölte volna meg magát az anyám?
- Bocs, megnézem csajt, hogy van, aztán itt folytatjuk... – kopogtatom meg az asztal lapját Edwards előtt kissé szórakozottan, aztán felpattanok, hogy keresztülsétálva a termen, megálljak a barna hölgyemény előtt.
- Az nem néz ki túl jól... lehet, hogy varrni is kell – vetek egy pillantást egyelőre csak messzebbről a két csúnya vágásra. - David vagyok, orvos. Megengeded, hogy megnézzem? - bökök arra az állammal, majd mielőtt még választ kapnék, ismét körülnézek, hogy a munkatársai közül van-e valaki a közelben. - A kollégáid már hívták a mentőket? - érdeklődöm, mert magamban úgy számolom, ha megtették volna, az elmúlt negyed órában már megérkezett volna a segítség. De a nő még mindig itt ücsörög egymagában, szóval nem vagyok meggyőzve róla, hogy bárki telefonált volna már.

Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• alicia vikander
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• táncos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22

Dave & Lena § some cuts
Szer. Feb. 21, 2018 12:25 am

Dave & Lena


Elégedett vigyorral az arcomon szállok ki Logan öléből, aki éppen az előbb villantott meg előttem egy szemmel jól látható összeget. A pénzt gondolkodás nélkül kapom ki a kezéből. Hátat fordítok neki és az ágy felé indulok, ahol vörös köntösöm árválkodik. Egy egyszerű mozdulattal belebújok, a pénzt pedig a zsebébe teszem. A férfi egyelőre a fotelban ülve zihál, homlokáról törölgeti az izzadtságcseppeket. Egy pillanatra lehunyja szemeit és mély levegőt vesz. Logan azok közé a vendégek közé tartozik, aki nem szeretné, ha a felesége rájönnek, hogy ilyen helyekre járkál a férje. Állítása szerint boldog házasságban él, de valami mégis hiányzik a kapcsolatukból, amit nem tud megofgalmazni ő sem. Viszont érzi. Rendszeresen együtt vannak a feleségével, akit csak Annie néven emleget, de sosem érzi azt, hogy tökéletes lenne. Van valami, ami mindig hiányzik. Szereti a feleségét, az elmúlt tíz év alatt egyszer sem csalta meg. Mégis eljön egy ilyen helyre, rendszeres vendég a VIP szektorban. Nem, össze nem feküdne pénzért más nővel sosem. Még csak hozzánk se szokott érni ÚGY... Egy utolsó mély sóhajtás után feltápászkodik. Enyhén őszülő hajába túr, megigazítja ingjét, visszagombolja a legfelső gombot és felveszi a zakóját. Szó nélkül, a rá jellemző „viszlát legközelebb” vigyorral az arcán távozik. Nem szoktunk beszélgetni. Ő nem szeret beszélgetni más nőkkel, csak a feleségével. Egyedül akkor beszélgettem vele, amikor beszámolt a feleségéről. Azóta nem. Még csak köszönni sem szokott. Jön, fizet, megy.
Megigazítom magamon a köntösömet és elhagyom a szobát. Még visszanyúlok, hogy lekapcsoljam a világítást. Ő volt mára az utolsó privát vendég. Lassú léptekkel indulok vissza a szobám felé. Fáradt vagyok. Három lány is elment az elmúlt egy hónapban, úgyhogy Carlos rengeteget dolgoztat minket. Nem panaszkodom, mert szép összeget kapunk érte, amiből tudok is félretenni az egyetemre, de hiába takarja el a smink, mind fáradtak és kimerültek vagyunk. Az alapozó és a pirosító elfedi a sápadtságot, amint belépünk a bárhelyiségbe vagy a privát szobák egyikébe, magunkra öltjük a szerepünket, amiért fizetnek minket, de a munka végeztével nem vagyunk többek, mint fáradt, kimerült lányok. Egyszerű lányok, akik mind valamilyen céllal vannak itt. Vannak, akik szeretnek táncolni, élvezik a férfiak társaságát, ezért szeretik, amit csinálnak. Vannak, akik a pénz miatt vannak itt, akárcsak én. Jól fizet, jó ugródeszka. Van olyan, akit a férje elhagyott, nem fizet gyerektartást és valamiből fenn kell tartania magát és a gyerekét. Sokan tárgyként kezelnek minket, de az összes itt dolgozó lánynak megvan a maga története.
A szobámba érve magamra csukom az ajtót. A pénzt lerakom az asztalon lévő dobozba. El kell még számolnom vele, mert aki nem számol el tisztességesen a pénzzel, az egy sikátorban térhez magához reggel, mint az a lány is, aki tavaly volt itt nagyjából három napig. Carlosnál a bizalom nagyon fontos. Aki nem tartja ezt tiszteletben, az megjárja. Lerúgom a magassarkúmat és leülök az ágy szélére. Felhúzom az egyik lábamat és finoman masszírozni kezdem a talpam. Nagyon fáj. Csupán pár perc nyugtom van, mikor Regina nyit be kopogás nélkül.
- Problémás vendég a bárban. Már a negyedik lányt cseréli le. Elég zaklatottnak tűnik.
- Megyek, megyek – válaszolom sóhajtva. Visszabújok a cipőmbe. Még mindig nagyon fáj a lábam.
Próbálom magamra varázsolni legmegnyerőbb mosolyomat, de minél fáradtabb az ember, annál nehezebben megy.
- Hátul a legénybúcsúsok mögött – mutatja Regina, merre is keressem a delikvenst.
Ahogy elindulok hátrafelé nagyon könnyen kiszúrom a férfit. Egy boxban ül, a kezében egy sörös üveg, az asztalon pedig legalább hat másik. Arckifejezése dühös, zaklatott, ideges, mérges, ingerült és zavarodott egyszerre. Valami nagyon nincs rendben a fickóval. Amint látótávolságba kerülök és rám pillant, féloldalas mosoly kúszik arcomra. Orrát arrogánsan felemelve mér végig, de én ezzel mit sem foglalkozom. Dühít, de nem foglalkozhatok vele. Menet közben ledobom a felsőtestemet fedő vörös szaténdarabot, mire az arca kicsit ellágyul. Hívogatóan néz, kezével is int, hogy üljek az ölébe. Általában ilyet a VIP szobában szoktunk csak csinálni, de valószínűleg nem engedheti meg magának a fickó. Legalábbis a kinézetéből ítélve: ápolatlan frizura, egy egyszerű fehér póló, aminek az alja el van szakadva és még foltos is, világoskék farmer, aminek a térde nem gyárilag fehér, hanem a sok mosástól kopott ki, és fekete cipő, aminek a talp része jól láthatóan le van válva. Mindezek ellenére szófogadóan az ölébe ülök.
- Szia – suttogom a hajamba túrva. – Hogy hívnak? – kérdezem, kezemet pedig a nyaka köré kulcsolom. Nem azt a reakciót kapom, amire számítok. A hajamba erősen belekapaszkodva néz rám.
- Kussolj és csináld a dolgod! – szinte sziszegi a szavakat alig hallhatóan. Néhány másodpercig még nem enged el, mintha meg akarna győződni róla, hogy felfogtam-e, amit mondott. Arcovnásaimat erős koncentrációval sikerül csak uralnom. Miután ismét fel tudok egyenesedni, csípőmet szorosan az övéhez nyomom, mellkasomat kidomborítom. Nem tudom, mire számítsak. Csak azt akarom, hogy vége legyen, fizessen és elmenjen végre. Egy darabig úgy tűnik, minden rendben megy, de pár perc után a férfi arca komor lesz. Látszik, ahogy pillanatról pillanatra egyre vörösebb lesz. Épp csak nem robban fel. Aztán mégis felrobban. Dühösen lök le az öléből és pattan fel. Pont meg tudtam kapaszkodni az asztalban, hogy ne landoljak a földön. A sörösüvegeket ordibálva kezdi el széttörni az asztalon. Hirtelen minden szempárt magunkon érzem. Az asztalba rúg, majd az üvegek szilánkjait tiszta erőből lesöpri az asztalról, ahogyan az épen maradtakat is. Reflexszerűen elfordulok, de érzem, ahogy két nagyobb üvegszilánk is az alkaromba fúródik. Hátrálok pár lépést. Kétségbeesetten fordulok meg, és tekintetemmel Alejandrot és Enricot keresem, akik éppen sietős léptekkel közelednek felénk. A férfi közben tovább őrjöng. Ijedten nézek a karomra, ahol a két jókora üveg díszeleg. Az egyik a csuklómba fúródott, egész közel a vénához, a másik az alkarom közepébe. A következő pillanatban, mikor felocsúdok a fiúk már el is vezették a férfit. Regina rögtön mellettem terem. Olyan gyorsan történik minden, olyan fáradt és tompa vagyok, hogy oda se tudok figyelni arra, amit mond.
- ...úgyhogy ne mozdulj, hívom Leonardot!
Leonardo Carlos orvosa, akit bármikor hívhatunk, ha történik valami. A bökkenő csak az, hogy ma városon kívül van, ha jól emlékszem, ami azt jelenti, hogy legalább egy-két óráig ne nagyon mozduljak innen. Az üvegszilánkokon lassan, óvatosan átlépdelve leülök egy üres boxba. Ép kezemmel a sérült csuklómat az ölemben tartom, fejemet pedig hátradöntöm. Észre sem veszem, hogy könnycseppek potyognak végig az arcomon. Egy darabig bámulom a plafont, aztán lehunyom a szemeimet. Csak teljen el hamar az az egy-két óra...  Dave • 1027 •
Vissza az elejére Go down
Re: Dave & Lena § some cuts
Vissza az elejére Go down
 
Dave & Lena § some cuts
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dave & Jo - Száguldás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek-
Ugrás: