Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Cher & Aaron ~ mistique night
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Szomb. Márc. 17, 2018 8:53 pmCher & Aaron
Just like nicotine, heroin, morphine. Suddenly I'm a fiend...

Igen, a huszonegy és huszonöt közötti életkor teljesen ideális lenne és sok lehetőség lenne az életben, hacsak nem ekkora szarról beszélnénk, mint az enyém. Jelen pillanatban rosszabb az egész mindennél, azt sem tudom merre áll a fejem, és semmi célja nincs az egésznek. Csak tengek-lengek, és ha kívülről szemlélném magam, már-már szánalmasnak ítélném meg a saját kis életem, ami ténylegesen egy rakás szerencsétlenség. Minden ellenére meg kell hagyni, hogy egészen jól bírom a strapát, azon viszont még én is csodálkozom, hogy nem omlottam össze teljesen. Azt hittem, gyengébb vagyok ennél, de szerencsémre rosszul gondoltam. Talán már amúgy is látom a fényt az alagút végén, nem lesz már baj... A drog viszont az életem része lett, és esély sem volt arra, hogy elhagyjam, hogy kigyógyuljak a szenvedélybetegségből. Nem is akarok enélkül élni. Jó így nekem.  
- Talált. Huszonhárom vagyok... – hagyok némi szünetet, majd egy apró mosoly kíséretében hozzáteszem, ahogy ő is említette: - rengeteg lehetőséggel. – Nagyobbat nem is hazudhatnék, de baromi jó színészi képességekkel áldott meg a sors, még ez az egy a szerencsém. Na meg ő úgysem ismer. Nem tudja megítélni, hogy milyen előélettel rendelkezem, bár azt nyilván már a hülye is tudja, hogy nem vagyok tiszta életű. Ez azonban csak egy aprócska szelet mindenből...  
- Ez igaz. Ahogy te sem tudhatod, nekem mi kell és mi elég. – Újabb visszavágás és nagyon is tetszik, ahogy oda-vissza passzolgatjuk egymásnak a labdát. Mindig imádtam az efféle macska-egér játékot, és ezzel a titkos idegennel nagyon jól működik ez a dolog. Gyanúsan ismerős a helyzet, de eszembe sem jut egy ideig, ki áll velem szemben.  
- Nem, nem mindig. De tudod, néha szüksége van az embernek arra, hogy kikapcsolja az agyát. Mert egy idő után bekerülsz a folytonos kattogásba, gondolkodásba. Jól esik csak úgy... nem törődni semmivel. – Még nekem is meglepő, hogy ilyen gondolatmenetet futtatok le neki, de aztán legyintek és el is terelem erről a komolyabb dologról a témát, mert ezeket a dolgokat nem itt és nem most kellene kiteregetnem egy idegen számára. A táskámból hamar elő is kerül a másik kis bogyó, amit nem magamnak, hanem neki szánok.  
- Jól bírom tartani a tempót, ne aggódj – mosolyodom el kicsit, de hamar nyilvánvalóvá válik, hogy kettőnk közül én már jóval előrébb vagyok az illumináltság szintjén, mint ő. Túl józan.  
- Jó, lebuktam. Általában az ördöggel cimborálok – vonok vállat és aztán a következő pillanatban már magához is húz a tablettával a szájában. Már a csókja annyira ismerős és jól eső, hogy csak jobban felerősödik az érdeklődésem afelől, hogy ki lehet ő. Mikor elszaladok és a táncoló tömeg felé tekintek, a kérdésére nem is válaszolok, mert időm sincs rá, amúgy is egyértelmű, hogy azt szeretném, jó lenne kicsit jobban hozzásimulni a parketten is. A nyakamon érzem az ajkait, és ez bizsergéssel tölt el. Százszorosan. Az extasy megteszi a hatását, és felemelve a kezeim átkarolom a nyakát, aztán gondolkodás nélkül engedek a kíváncsiságomnak. A nyelvem szenvedélyesen akad össze az övével, miközben lehúzom róla az álarcot és aztán megpillantom Őt. Aaron teljes egészében itt áll előttem egy drogos klub kellős közepén, amit nem igazán tudok hova rakni fejben. Az már amúgy is kellőképp összezavar, hogy ismét egymásra kattantunk, méghozzá akaratlanul. A számon kicsúszik a káromkodás és értetlenül nézek rá. A picsába.  
- Azt hittem, de tévedtem – mondom és hunyorítva szemlélem tovább, mert közel sem vagyok biztos benne, hogy nem képzelődöm. A többszörös pislogás azonban és ahogy magához von, teljes bizonyságot tesz róla, hogy ez bizony Ő. Hogy honnan tudom? Hogy a gyomromban felszabadultak a pillangók és már a hangja is ismerősen cseng. Feltekintek a szemeibe, de aztán egy nevetés kíséretében pillantok el onnan.  
- Bárki tud így csókolni. Ami azt illeti, jobb is lehetnél – provokálom kicsit és aztán nem ellenkezem, együttműködve, ámbár a kelleténél instabilabban indulok kifelé Aaronnel. Tudom, hogy már megint olyan vizekre evezünk, ahova nem kellene, most viszont csak én vagyok kettőnk közül, aki tisztában van vele, hogy ki a másik. Vagy ő is sejtheti vajon?! Elég trükkös tud lenni, ha akar, akárcsak jómagam. Jelen helyzetben kurvára nem érdekel, hogy mit kéne és mit nem, és már megint elkap a hév, semmi mást nem szeretnék csak őt. Még így, Superman jelmezben is jöhet. Az, hogy mit keres itt, már-már elhalványul a gondolataimban, és engedem, hogy a falhoz szorítson. Hm, Bennett, még a végén kellemesen csalódom. Miféle csajozási módszerek, kérem szépen... Lehunyom a szemem és engedem, hogy birtokba vegye a testem, aztán mikor megszólal egy másik hang, megmerevedek. Mert baromira ismerős. Kinyitom a szemem és átlesek a nagy barna szemeimmel Aaron válla felett, mikor a tekintetem egyenesen összefonódik Tayloréval.  
- Te rohadék – motyogok magam előtt ennyit, és baromira felmegy bennem a pumpa. Ezzel együtt azonban elképedek a fegyver láttán, ami Aaron fejéhez szegeződik, az pedig már... azt mondta, az öccse? És hogy ne keresse? Az agyam a kelleténél már sokkalta lassabban működik, de kis késéssel felfogja amit az előbb Taylor mondott. Ezt nem értem. Mi a fasz történik itt?  
- Te pedig sokkal jobban járnál, ha nem szűrnéd össze a levet vele – szegezi nekem a következő mondatát, mire mélyen szívom be a levegőt. Most azonnal lekevernék neki egy hatalmas pofont, mert minden egyes sérelmem jó lenne kiadni rajta, de még szerencse, hogy Aaron köztünk áll, különben azonnal nekimennék. Azt nem tudom, hogy inkább az én vagy az ő szerencséje, hogy Aaron is itt van, de olyan ideges vagyok, hogy még a bennem lévő szer sem nyugtat meg. Ökölbe szorul a kezem és erősen hullámzik a mellkasom. Nem értek semmit. Mi az, hogy... az öccse üzent? Mi a retkes... mi folyik itt?  
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Szomb. Márc. 10, 2018 4:19 pm


CHERRY & AARON


A kihallgatás óta mondhatni egy kicsit megkattantam, és nem tudom, hogy mit kezdjek azzal az információval, hogy az öcsém él. Eltemettük, még sírtam is, ráadásul a szüleim totálisan kibuktak, amikor Owen közölte, hogy egy másik fiú holttestét tekintették a sajátjuknak. Rémesen érzem magam, a látszat csal, de itt kell lennem, hogy nyomra bukkanjak. A drogkartell nagy, még abban sem vagyok biztos, hogy megrendezett, vagy kényszerhalálról beszélünk. Mi vitte rá, hogy valaki mást ültessen be a kocsiba, vagy mindannyian egy rossz álca részesei? Mi az igazság, és mi lesz akkor, ha szemtől szemben fogunk állni egymással? Vajon figyeltet, vagy valahol fogságban tartják? Össze vagyok zavarodva, de a mostani beszélgetőpartnerem egy kicsit kozmetikázza az estét, így egy fokkal jobb hangulatban vagyok, de hamar robbanok, ha valaki kihoz a sodromból. A nyelvét felvágták a lánynak, és szereti illegetni magát, miközben van bennem egy olyan megmagyarázhatatlan érzés is, hogy ismerjük egymást valahonnan. Ki lehetett ilyen szókimondó, és ravasz egyszerre? A tekintetem többször vándorol le a keblei tájékára, de nem akarok tapló lenni, ezért a szemeit fürkészem.
- Akkor ezek szerint máris félig igazam volt. Huszonegy elmúltál, de huszonöt nem. Szép kor, rengeteg lehetőséggel. – nyalom meg az ajkaimat, mert nekem nem akadtak olyan durva kilengéseim, mint az öcsémnek, de mindig is megvolt bennem a rosszra való hajlam. Mi lenne, ha én lennék a bűnöző, és Wyatt a jó? Talán ezen a vonalon kellene elindulnom, és egy éjszakára kivetkőzni a bőrömből?
- Nem éri ez a visszavágás. Sose tudhatod, hogy nekem mi az elég. – fejtem ki a véleményemet, mert még nem született olyan ember a földre, aki olvasna a gondolataimban. A csípőjét előrelendíti, nem is veszi észre, hogy a teste már beszél helyette, és bejövök neki, de abban a hitben hagyom, hogy ő irányítja a beszélgetésünket. Miért szükséges az, hogy a nők állandóan nyeregben érezzék magukat?
- Nem iszok sokat, de azért bírom. Miért te mindig szétütöd magad? – nem feltétlenül akarok ebben a témában mozogni, de jó lenne, ha nem kellene bébiszittert játszanom ma este, mert akkor füstbe mehet a tervem is, miszerint kisajtolok valakiből egy kis információt némi extráért cserébe. A szexuális éhségem nagyobb a kelleténél, megeshet, hogy egy partner nem is lesz elegendő az estére.
- Együtt dőlünk ki? Szerintem neked ez már hamarabb menne. – nem teszem szóvá a tequilát, mert kifizettem helyette is, megiszom a whiskey-met, és elvagyok a háttérben szóló zenével is. Kibékülök a helyzetemmel, most nem zsong a fejem.
- Te meg az ártatlanság? – kinevetem, mert ebben a jelmezben nem tudom komolyan venni.
- Ez akkor lenne esedékes, ha most angyal jelmezben állnál előttem, de még így is a rossz oldalt választottad. A döntéseid pedig elárulnak. – vigyorgok ezerwattos mosollyal, de az már nem tetszik, mikor elém kerül a fehér tabletta. Mit várt, hogy társulok a droghoz? A szituációnk válaszút elé állít, de nem rettenek vissza. Simán áthidalom a keletkező problémát, és a nyakára vezetve a karomat szépen belevonom egy csókkezdeményezésbe, de a kisasszony nagyon toppon van, és próbálja áttolni az én számba az extasyt, de időben szakadok el tőle, és köpöm a kezembe. Nem figyel, leköti a táncparketten zajló események sorozata.
- Mennél, mi? – biccentek felé, és a válasz egyértelmű a ködös tekintetén át. Összefűzöm az ujjainkat, és a közeli szélre vezetem, ahol befordítom és a csípőjére simítom a tenyeremet, de még időben kapom el, mert kezd instabil lenni, és beüt nála a megfelelő hatás. Hátulról kanyarítom rá a két karomat, és zárom a karjaimba, így lassan élvezve ki a nyaki bőre alatt futó kis pulzáló vonalat, melyet a számmal ízlelek meg, néhol könnyeden beszívva, a fogaimmal élvezkedve. A nyögései még bennem is elindítanak valamit, sőt tetszik ez a cicázás, hogy a feneke az ágyékomnak nyomódik, és ingerel az összes mozdulatával. Az egyik refrén közben a törzsével leír egy kört, és a szembogaraink egymásba olvadnak. Kiráz a hideg, mert az elmémbe kúszik egy kellemes emlék. Az éneklés, a Dirty dancing zenéje, és az a bizonyos barna szempár. Cherry vonásait fedezem fel benne, de mire észbe kapnák már rám veti magát, és forrón cuppannak össze az ajkaink. Követelőző, és sürgetően mér fel, miközben az álarcomat eltolja, és a végén elkáromkodja magát.
- Mi az? – pihegve fújom ki a levegőt, mikor elszakad tőlem, mert totál vörös köd borult az agyamra, és elveszítettem a fonalat. Már a zene sem érdekel. A dákóm félig áll, mint a cövek, és a szükségleteim életgörbéje az egekbe szökik.
- Miért azt hitted igen? – nyújtom ki a nyelvemet, és az elsötétült tekintetemmel falom fel.
- Más is tudna így csókolni, mint én? Egy ismerős, vagy a pasid? – birtoklóan nyúlok a felsője alá, és a hátára tapadva vonom a mellkasomhoz.
- Levegőznöd kellene…menjünk ki. – a döntés már tuti az én kezemben van, így szépen fogom, és se szó, se beszéd lavírozok kifelé vele együtt, de ügyelek arra is, hogy ne essen össze. A teraszrész nincs messze, simán tárom ki előtte az ajtót, és amint kiérünk a falnak nyomom. Az időjárási körülmények nem túl kegyesek, de kit izgat, ha dughatok? Már éppen az orra hegyére nyomnék egy puszit, mikor megmerevedek.
- Helló Bennett…az öcséd üzent. Ne keresd…oké? – a fegyver csövétől a tarkómon sokkal éberebb leszek, és a testemmel védem a csajt is.
- Ki vagy te? – érdeklődöm, de sajnos hátul nincs szemem.A little party never killed nobody!

Zene |864 | | @

Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Vas. Márc. 04, 2018 4:22 amCher & Aaron
Just like nicotine, heroin, morphine. Suddenly I'm a fiend...

Nem terveztem ma, hogy majd valami pasival lépek le a buliból, de nem zárkózom el semmitől és senkitől, szóval minden benne van a pakliban. A titokzatos idegen határozottan felkeltette az érdeklődésem, és habár a maszk mögött nem látni egészen jól, azért nehezen tudom elhinni, hogy ez a mosoly lenne az arcának a legékesebbike, na meg ott vannak a ruhán át kirajzolódó hasizmok, amit azért kétlek, hogy csak a jelmez részét képeznék. De hát nem minden a külsőség, amúgy sem, mint mondják ugyebár –igaz, az eddigi életem nagyrészénél azért igencsak adtam rá-, az is lehet, hogy egy nagy bunkóval állok itt szemben. Csipkelődni szeret, az már egyszer biztos, de ez nem feltétlen probléma...
- Langyos – ingatom meg a fejem mosolyogva, hiszen az állítás, miszerint még nem múltam el huszonöt igaz, és ami azt illeti, közelítek felé. Vészesen. Pedig mintha tegnap lett volna, hogy betöltöttem a tizennyolcat.
- Az igencsak sértené az egomat, ha nem érnéd be – jegyzem meg egy mosoly kíséretében, mert hát azért valljuk be, keresve is nehezen talál jobbat itt, már ami ezt a csodálatos jelmezt illeti. Meg talán úgy amúgy is. De ki tudja, talán csak ez a zombi álca nyerte el a tetszését, anélkül már nem is biztos, hogy érdekes lennék neki. Na, nem mintha kellene, hiszen semmi másról nem lehet szó, csak egy éjszakáról, ha véletlen úgy adódna a helyzet. A fejemben máris megszületik az abszurd kép az egymásnak eső Superman és Zombi pároson, amire akaratlanul is elmosolyodom.
A felvetésére csak bólintok. Nagyon jól tudom, hogy a férfiak nagy része igenis szereti, ha nem teszi szét neki a lány az első bókra a lábát, hanem meg kell küzdenie érte, de hát most egy buliban vagyunk, szóval nem feleségnek valót keres, gondolom...
- Nem úgy festesz, mint aki egyhamar kidől – vizslatom, mert hát a kelleténél még biztos, hogy józanabb. Aztán ki tudja, lehet, hogy két sörtől fejre áll majd. – Majd maximum akkor beájulunk együtt – vonok vállat, miközben pimaszul emelem rá a tekintetem egy vállvonás kíséretében, és aztán átsiklok a tequilák felé. Na meg a citromos vízhez. Eh.
- Persze, hogy el. Ártatlan vagyok, mint a ma született bárány. – Talán nem látszik? Meg is rebegtetem a hosszú pilláimat, aztán lehúzom a fanyar és tömény átlátszó italt. Azt pedig szinte azonnal kitűzöm életcélomnak, hogy a velem szemben állót, minél hamarabb leszedálhassam, nem tudom, mi okból. Valahogy nem jó nézni, hogy totál józan, és nálam is hamarosan beüt a dolog, így jobb lesz, ha tartja a tempót.
- Ja, nagyon szívesen bevezetlek a rejtelmekbe, ha gondolod – kacsintok rá, mert ház az idegenvezető azért talán kicsit túlzás, de azért az biztos, hogy otthonosabban mozgok itt, mint ő. – De kilógsz a tömegből, az a baj, és valamiért a tudatalattim is azt súgja, hogy te nem vagy idevaló – mondom, és ezzel együtt oda is csúsztatom a pirulát neki. A hülye is látja még maszk mögött is, hogy ő nem az a drogos fajtából való, na de akkor mi a fenét keres itt?!
A megjegyzésére elmosolyodom, aztán látom, hogy a szándéka alattomos lesz, és a sejtésem pillanatokon belül be is bizonyosodik. Ha így akar játszani, hát játszunk így. A nyelvem hamar az ő ritmusára talál, és érzem, ahogy az extasy keserű íze elvegyül a számban, de valahogy az izgalom sokkal erősebben lesz úrrá rajtam, mintsem ezzel törődjek. Még éppen észnél vagyok, mikor átlököm az ő térfelére a tablettát, aztán elhúzódom tőle egy mosoly kíséretében. Csak egy pillanatra tekintek el a tánctér felé, aztán vissza rá. Bassza meg, ki ez az ember? Az érzés, amikor tudod, hogy ismered, de nem jutsz előrébb, hiába kutatsz az agyad minden szegletében, na, az egészen dühítő. Mondjuk talán az sem egészen javít a helyzeten, hogy lassan már a nevemet is nehéz lesz megmondani, mert érzem, ahogy szétárad bennem a szer, és az érzékeim is olyan szinten felerősödnek, hogy a zene is egyféle katyvasszá válik. Egy kicsit sem ellenkezem, amikor a táncoló tömeg felé vezet, de még mázli, hogy elkapja a csípőmet, mert éppen már dőlnék oldalra azzal a lendülettel. Ahogy a fülembe duruzsol, végigfut a gerincem mentén a hideg és egy mámoros mosoly kíséretében simulok hozzá az ágyékához. Határozottan kell a támogatás, mert ha egy pillanatra is elenged, akkor a saját lábamban képes leszek felborulni.
A zene refrénjénél szembe fordulok a partneremmel és merényletet követek el ellene, mert  a rohadt életbe is, nem hagy nyugodni az egész. Szenvedélyes csókot lehelek az ajkaira, miközben a jobb kezem két ujjával szépen óvatosan csippentem össze az álarcát, és miután lehúztam róla, elszakadok, hogy szemügyre vehessem az illetőt. Pislogok kettőt-hármat, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy képzelődöm, és csak a drog hatása lehet az, hogy az előbb még hús-vér Superman mostanra Aaron Bennetté avanzsálódott.
-  Bassza meg – mondok ennyit, mire már hátrálnék is egy lépést, de rájövök, hogy nem éri meg. Az arcomra kiül a megdöbbenés és makogok is egy-két pillanatig, mire bármi értelmes kijön a számon. – Mégsem ismerlek – ül ki az arcomra egy halvány mosoly, de a probléma az, hogy innentől nem is tudom, hogy kellene viszonyulnom az egész szituhoz. Uhm, de istentelül szexi vagy, Super Aaron. Haha. A drog hál’ isten gondoskodik arról, hogy kellőképp elengedhessem magam, a kérdés már csak az, hogy én mikor fogok lebukni? Hogy nem vettük észre eddig, hogy ki áll velünk szemben és egyáltalán mit keres ő itt?!
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Csüt. Márc. 01, 2018 3:20 pm


CHERRY & AARON


A zene nem az én stílusom, de azért eléggé fülbemászó, és ha akarja az ember, ha nem, de ellazul közben. Az alkohol még nem dolgozik a szervezetemben, még bennem van ez az éberség, és minden kis gyanús elemre felkapom a fejemet, de aztán a semmiből tűnik fel egy zombi, és köti le a figyelmemet, holott az öcsémre kellene koncentrálnom, hogy megtaláljam. A csipkelődés a lételemem, régebben is szerettem ezen az úton elindulni, ha felcsíptem valakit egy éjszakára, és Jade óta más szóba sem jöhetett. A halála megrázott, és nem kívántam kötődni ismételten, hogy el kelljen engednem majd, ha az élet nem nekem szánta. Szomorú, de a munkám is befolyásol a párválasztásban, civillel együtt lenni szinte buktató, munkatárssal meg maga a halál…akkor a kérdésem, hogy hol van benne a járható aranyközépút?
- Nem soknak, azt mondanám, hogy még nem múltál el huszonöt, és szerintem így közel is járok a valósághoz. – enyhe mosollyal nyugtázom a válaszomat, és mérem végig újból a beszélgetőpartneremet, aki minden bizonnyal megnyerné a legrémisztőbb jelmez versenyét.
- Talán beérem, de ne vegyél rá mérget. – harapok az alsó ajkamba, és megpróbálom kitalálni, hogy ismerhetjük-e egymást, mert nagyon emlékeztet a volt lakótársamra, de bízom benne, hogy Cherryt már nem szippantotta be az alvilág, és a drogok. A pult előtt még szóba kerülnek a kölcsönös testnedvek, de már ezen is látszik, hogy imponál neki, és hajlandó lenne továbbmenni egy-két pohárka után. Mennyire kiismerhetőek a nők jesszusom!
- Igazán örülök, ha van kire vadászni, nem tagadom, hogy jobb, mint a könnyen kapható típus. – döntse el ő, hogy melyik tábort erősíti a szememben, de nem tart soká, hogy leüljön az egyik székre, és önállósítva az elképzeléseit, és meghívatni magát egy italra.
- A megmentéssel lesz némi gond, mi van, ha én is beájulok majd? – vigyorgok, mint egy vadalma, és megtámaszkodom a pult felületen, nem is figyelve a másik oldalon ránk várakozó férfit, akinek neve is van.
- Ja és el kellene neked hinnem, hogy nem folyamodnál ilyesmihez? Maradjunk annyiban, hogy a citromos víz nem fog megártani. – nem fogok most kiselőadást tartani neki a helyes táplálkozásról, meg a jótékony hatásairól, ha megissza, amit rendelek, de talán ezt el is kellene vetnem, mert buliban vagyok, és nem otthon. A legtöbben inni meg drogozni jönnek, ezért elveszem a saját poharam, és belekortyolok az aranyló párlatba.
- Az egyik kidobó a barátom, és ő mesélt a helyről. Nem tudtam, hogy egy igazi idegenvezetőhöz lesz szerencsém. – a kis csaj, ha nem lenne ennyire laza, akkor még azt is megkockáztatnám, hogy hasonló cipőben jár, mint én. Egy beépített rendőrhöz vezetett az út? Mekkora lenne már, még a végén feléled megint a paranoiám. A beszélgetés itt meg is szakad, mert előkerül a fehér drog, és mondhatni szorult helyzetbe kerülök. Pontosan ez ellen harcolok, és ha nem működöm együtt, akkor lebukok, és ki tudja, hogy annak milyen következményei lennének jelenleg.
- Már látom, hogy nem vagy az, túl közlékeny vagy… - egészítem ki a véleményét, aztán szépen elveszem, mert nincs értelme hezitálni rajta. A csajok szeretik a rögtönzést, és eleget is teszek ennek, mert a két fogam közé csippentem, aztán meg közelebb lépek hozzá. A távolság egyre csak csökken közöttünk, de hamar ráérez a szándékomra, mert szinte a tarkója belesimul a tenyerembe, és kényszerítenem se kell arra, hogy az ajkaink összeérjenek. A játék kölcsönös, áttolom a nyelvére, a keserűséget már most érzem, és nem jó ötlet, ha a whiskey-re nyelem le, így próbálom ráhagyni a kis tablettát. Olvadjon el nála, üsse ki, aztán majd gondoskodom róla. A végén mégis kicselez, és szende módjára egy mosollyal ajándékoz meg. Az önuralmamra szükségem van, és amíg a tánctérre vetül a pillantása, ki is köpöm az extasyt, majd el is taposom.
- Hmm…minden megeshet. – felelek neki, és már tudom, ha sokáig maradunk itt, akkor ennél durvább dolgok is történhetnek.  A hölgyemény járása sem okés, de szépen összefűzöm az ujjainkat, és a parkett felé irányítom.
- Most lebeghetsz. – suttogom a fülébe, és a csípőjét átkarolva a háta mögött állva ringatózom vele, miközben az ágyékomnak simul a popsija. Fenébe, hogy mennyire kellemes az illata, hihetetlen. A dübörgés visszhangot ver a hallójáratomban, és szépen lassan csókolok bele a nyakszirtjébe.


A little party never killed nobody!

Zene |681 |     | @A hozzászólást Aaron Bennett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 10, 2018 4:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Kedd Feb. 27, 2018 11:01 pmCher & Aaron
Just like nicotine, heroin, morphine. Suddenly I'm a fiend...

Nem mondom, ezzel a Superman jelmezzel biztos elnyerné a fődíjat, ha lenne olyan, de hát ez nem egy jelmezbál, csupán az izgalmak fokozása kedvéért van. Mellesleg tényleg vicces, amikor már nem tudod, hogy egy-egy figurát hallucinálsz vagy komolyan előtted áll.
- Fiatalnak? Na mért, mennyire tippelsz? – emelkedik meg az egyik szemöldököm. Szerintem ezzel a maszkkal együtt kinézhetek pedig legalább huszonhét-huszonnyolcnak is, mert öregít valamennyit, mégis fiatalnak mond. – Nincs itt, sajnos most be kell érned velem – mondom neki, miközben az arcát és a maszk mögött megülő szemeit vizslatom. Ismerős kékek, basszus, nagyon is.
- Nem rosszak a tippjeid. – Tényleg nem szeretem, de ez most csak a hecc kedvéért volt. – Az összes férfinek vannak ilyesfajta perverz gondolatai, kár is lenne tagadni. És nem, ennyi nem elég hozzá, Superman – kacsintok rá, miközben a pulthoz lépek. Azt nem mondom, hogy nem keltette fel az érdeklődésem így első körben, de ez valószínűleg a titokzatosság teszi. Az, hogy nem nyílt lapokkal játszunk, felpörget, és ha hatni fog az imént bevett tabletta, ez csak fokozódni fog.
- Jól van, ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor legyél igazi hős. Majd a végén lehet, hogy szükség lesz rád, mondjuk kimenthetsz engem innen, mielőtt még teljes kábulatba esem – mosolyodok el, mert hát a vége így is, úgy is, ez lesz, ha szeretném, ha nem. Márpedig most talán az előbbi helyzet áll fent. Mint általában mindig. Úgy érezni magam, mint aki álmodik és kicsit kizárni a valóságot, mert a hallucináció és az álomvilág sokkal jobb, mint az igazi élet. Valahol szomorú, hogy ez a helyzet áll fent, de nem tudok mit csinálni, ez van, ezt dobta a gép.
- Nyilván van ilyen, de mivel mint mondtam, nem vagyok kiskorú, így nem is kell ezekhez a módszerekhez folyamodnom – vonok vállat,  aztán figyelem, ahogy megrendeli az alkoholmentes löttyöt és összefonom magam előtt a karjaimat. Most komolyan azt gondolja, hogy beérem némi limonádéval? Még a gondolatra is el kell mosolyodjak.
- Majd igyekszem akkor, hogy megbizonyosodj az ellenkezőjéről – mosolyodok el, miközben magamhoz húzom az egyik tequilát. Ugyan, persze a szende tényleg nem említhető egy lapon az én nevemmel, de azért jó egy kicsit illúziókba ringatni a drágát.
- Nem, elég sokat járok ide. És te ki által jutottál ide, vagy miért vagy itt? Túl józannak tűnsz a többi ember között – hunyorítva vizslatom, mert kezd kicsit gyanússá válni nekem az emberünk. Nem jöttem túl korán ahhoz, hogy ennyire képben legyen még, hacsak nem az a célja, hogy csak megfigyelje itt az embereket. Lehet, hogy zsaru?!
Lehúzom az egyik felest, majd a citromba harapok, miközben őt vizslatom továbbra is kíváncsi tekintettel. Aztán előkerül a pirula, mert most valahogy kurvára osztozkodó hangulatomban vagyok.
- Ha valaki, én biztos nem vagyok önző. Én már csak várom a hatást – kacsintok rá újfent, majd végig követem a mozdulatait és figyelem, ahogy a szája közé veszi a tablettát, ezalatt a második kör tequilát is magamba töltve. Aztán felém fordul és közelebb lép, aminek hatására nem sok jót sejtek. Ajjajj.
Nagyot nyelek a közeledésére, és fészkelődni kezdek a bárszéken. Talán tökösebb, mint gondoltam. Elmosolyodom a játszadozására, tetszik ez a fajta közeledés. Le sem veszem róla  a tekintetem, amíg olyan közel nem ér, hogy már kényszeresen nem hunyom le a szemem. Érzem, hogy az előző pirula már hat és a titokzatos idegen hangja is visszhangzik kicsit, így mámoros tekintettel nyitom résnyire a szemem, aztán hunyom le újra, és nyögök bele halkan a csókba. A pirula ide-oda cikázik a nyelvünk között, és ha akarja, ha nem, elkezd feloldódni, az íze pedig igencsak kesernyés, de ez a probléma már eltörpül ebben az állapotban. Határozottan élvezem ezt a fajta játszadozást, és mellesleg valamiért olyan hatással van rám, mint... mintha már éreztem volna hasonlót, a pillangók repkedni kezdenek a gyomromban, és ez az extasy hatásával párosulva, ez maga a mennyország. Mikor éppen az ő oldalán van a pirula, akkor szakadok el tőle és nyalom meg mosolyogva az alsó ajkam.
- Szerintem mi már... – halkan felnevetve nézek oldalra a táncoló tömegre, majd vissza rá – Szerintem mi ismerjük egymást. – Hogy honnan veszem? Onnan, hogy ismerem a csókját, csak az a baj, hogy az elmúlt időben annyi mindenkivel gabalyodtam össze, hogy még nem tudtam fejben helyre tenni a személyét, de érzem, hogy közelítek a megoldás felé. Azt mondjuk rohadtul nem sejtem, hogy ezzel a valakivel kicsit sem váltak el jól az útjaink, és ha most újra egymásra kattanunk, akkor annak nem lesz jó vége. Supermanből már kettőt látok, így a gondolataim sem egészen tiszták, de ma este fényt kell derítenem a rejtélye, ha törik, ha szakad.

Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Kedd Feb. 27, 2018 7:00 pm


CHERRY & AARON


Nem igazán éltetett ez a mai buli, de Owen mondatai ismétlődtek egyfolytában a fejemben. Nem akartam elhinni, hogy az öcsém életben van, és valahol az alvilág bújtatja. Most már az is érdekelne, hogy miért rendezte meg a halálát, és ki lehet az, aki a markában tartja. Sajnálnom kellene, de mi van, ha ő beleegyezett, hogy eltűnik a Föld színéről, és bűntudat nélkül hagyja abban a tévhitben a családját, hogy halott? Szerettem volna, ha bízik bennem, de már kételkedem abban is, hogy érzelmeket táplált volna a volt barátnője iránt. Cherry terhesen maradt hátra, és kicsit zavaró, hogy ez sem hatotta meg, vajon tudta, vagy nyomoztatott utánunk? A pultnál próbálnék szerencsét, de egy emberke, vagyis pontosabban egy zombi lány elállja az utamat.
- Igen, előtte is léteztek, csak fiatalnak tűnsz, és emiatt fogadtam volna, hogy valamelyik sorozat inspirált. A barátnődnek jár a piros pont, ha gondolod, akkor be is mutathatnál neki. – mérem végig, és eltekintve a maszktól egészen dekoratív a kis hölgy. Az én jelmezem kirívó, és elüt a hétköznapitól, mert több a vámpír, és a sötét oldal képviselője…talán túl öreg vagyok, és a fantáziám már nem a régi? Mindenesetre nekem tetszik a piros és kék öltözet, na meg a hozzáillő szemellenző, vagy mi, de nem vagyok otthon a farsangi témákban. Az iskola sem mostanában volt, és ha Wyatt miatt kellene kutakodnom, akkor át sem léptem volna a küszöböt ma este.
- Nem szereted, ha megvádolnak? A kinézeted alapján úgy saccolnám, hogy nem igazán adsz mások véleményére, hmm? – nyalom meg a szám szélét, és ki is kerülök egy másik tagot, aki majdnem nekünk jön.
- Miért tettem volna ezt? Férfi vagyok, de nem perverzfajta…de az is lehet, hogy hazudok. A nyálon kívül nemcsak odalent termelődik nedv, hacsak nem arra céloztál, hogy már nedves is lennél tőlem? – heccelem, és közelebb is lépek, hogy csökkentsem a közöttünk lévő távolságot, és ne ékelődjön be még egy barom ebbe a párbeszédbe.
- Miért ne lehetne említhető? Sok filmet nem láthattál ebben a kategóriában…vagy ha nem tévedek, akkor még képregény sem láttál. A szuperhősök léteznek, csak nem akarják felfedni a kilétüket, de ez a buli remek alkalom ahhoz, hogy elvegyüljek például. – kaján vigyor bontakozik ki az ajkaimon, és kezdem azt érezni, hogy valami vibrál közöttünk a levegőben. Nem egy buta kislány, érti a viccet, és vissza is tud vágni, ha úgy alakul. A kis popsija már landol is a bárszéken, és úgy hívatja meg magát, mintha már biztosan tudná, hogy kapható vagyok az ilyesmire, de most nagyon mellényúl a kisasszony.
- Az okos kiskorúak bejutnak hamis személyivel, ezt egy magadfajta is tudhatná, ha már törzsvendég. – muszáj neki abban a tévhitben élnie, hogy ez egy olyan buli, ahova csak az elit juthat be? Szinte kinevetem, és le is adom a rendelésünket, ami természetesen alkoholmentes itóka lesz, nehogy a fejébe szálljon még több butaság.
- Ezek után alig hiszem el, hogy szende lennél…és névről ismered a pultost? Két tequila.. – rázom meg a fejemet, de nem ellenkezem, és kiegyenlítem a számlát. Ne higgye azt, hogy nem figyelek arra, amit mond nekem. Nagykorú…hát, de akkor sem lehet több, mint Ella. Kezd idegesíteni a puhatolózása, de ma én is csak egy „drogos vagyok a tömegben”.
- Nem voltam még itt, de ha jól sejtem, akkor neked ez már nem az első buli a héten… - belekortyolok a kristálypohárba, és elismeréssel adózom a minőségi pia iránt, mert ez legalább nincs felvizezve, mondjuk az ára sem volt alacsony. A poharammal játszadozom, de feltűnik, hogy a kis zombi már a táskájában matat, és előkerül egy pirula is. A tekintetem nem árul el semmit, de komolyan azt hiszi, hogy le fogom nyelni a hecc kedvéért?
- Érdekes ajándékokat osztogatsz, nem önző szokott inkább lenni az ember, vagy már benned van egy töltet? – az unszolása sem segít azon, hogy a saját szabályaimmal szembemenjek, de azért nem is akarok lebukni. A kihívó barnaság, meg ez a pöcsömre lép szöveg. Elgondolkodom, és lepillantok a drogra, de aztán eszembe jut valami. Féloldalasan állok meg előtte, és a számba veszem, de a két fogam közé csippentem.
- Gyere… - sugallom a kékjeimmel, aztán a tarkójánál fogva ragadom meg, és könnyedén simítom az ajkára az Extasyt. Végiggörgetem a szánk találkozásánál, aztán beszívom, és a nyelvem hegyén pihentetem meg. Erősen tartom, túl közel van, de érezheti, hogy ez már nem vicc.
- Én szeretek osztozkodni. – elsötétül a pillantásom, és betolulok a két szirma közé. Átcsúsztatom az ő nyelvére, és elmélyítem a kis kezdeményezésemet, miközben alulról megrántom a haját, és belemártom az ujjaimat a barna hajzuhatagba.A little party never killed nobody!

Zene | 742 |     | @A hozzászólást Aaron Bennett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 01, 2018 3:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Pént. Feb. 23, 2018 11:12 pm

Cher & Aaron
Just like nicotine, heroin, morphine. Suddenly, I'm a fiend and you're all I need...
Igazándiból a mai terveim közé tartozik a „részegedj le, hogy elfelejtsd az elmúlt egy-két hetet” kezdetű mondat, aminek még felsorolás szerűen sok mindent tehetnénk a végére, de végtére is, így is megállja a helyét. A kihallgatás óta nem igazán aludtam jól. Nem sejtetett jót a Bennett-família a tárgyalóterem előtt az aggódó fejükkel, és ami azt illeti, a kérdések újbóli, csűrt-csavart feltevése is kételyeket vetett fel bennem. Nem tetszett nekem az az egész, és magyarázatra van szükségem, de még nem voltam olyan állapotban, hogy fogjam magam és elmenjek Aaronhöz, hogy számon kérhessem kicsit, vagy megkérjem rá, hogy avasson már be a részletekbe kicsit. Bassza meg, szerintem én vagyok az egyetlen, aki ki van hagyva az egész dologból, de ha jobban belegondolok, talán nem is bánom, mert a kihallgatás is olyan mértékű stresszt és nyugtalanságot nyomott a hangulatomra és az egész életemre, hogy az elmúlt napokban alig vártam, hogy hazaérjek és felszippantsak egy-egy csíkot, hogy aztán másnap reggel ébredjek bódult állapotban, hogy nem ártana befáradni a munkahelyre. Nem normális, tudom, de akkor sem tudok mit tenni ellene. Szar az egész, úgy ahogy van.
- Nem nézek ilyesmiket. A zombik tudtommal már ezek a szarok előtt léteztek, nem? Annyira azért nem vagyok egyszerű, hogy ezekből vegyem a maszkom, de tulajdonképp ez volt „kéznél”. Nem sok időm volt felkészülni a partyra, és kapóra jött, hogy a barátnőm maszkmester tanfolyamot végzett pár hónapja – reagálok a „vádjára”, mert tényleg nem nézem a sorozatokat. Nincs időm ilyesmikre mostanában. Tévét is messziről, szerintem legutóbb Aaronnél láttam.
Tetőtől talpig végigmérem a velem szemben állót, és ha valamivel, ezzel aztán tényleg baromira fel lehet kelteni a kíváncsiságom, hogy azon agyalok, ki lehet a maszk és a jelmez mögött?! Izgalmas ez, és azt is könnyen el tudnám képzelni, hogy összegabalyodunk, aztán majd csak utána derül ki, kit is rejt az álarc. Ez kurva izgalmas, hát fel is spanoltam magam!
Mosolyogva veszem a reakcióját, és a szemöldököm is megemelkedik.
- Ó, micsoda vádak – nézek rá, miközben egy mosoly kíséretében megnyalom az alsó ajkam. – Más testnedvek? Kicsit előre szaladtál, vagy tévedek? Nem vagyok könnyű préda, Don Juan – Persze, hogy nem. Meg kell hódítani. Ami meglehetősen egyszerű tud lenni, főleg akkor, ha már van bennem némi alkohol meg egyéb cucc ahhoz, hogy könnyen elengedjem magam. Anélkül is hamar megy, nemhogy így. Egyenlőre még nem érzem a hatást, de tudom, hogy ha a tequila és az előbb bevett extasy reakcióba lép egymással, akkor robbanni fogok.
- Ott kezdődik a probléma, hogy a hús-vér és a szuperhős egy mondatban nem is említhető egymással – mosolyodok el miközben a pult felé oldalgok, de közben megakad a tekintetem a száján. Ami szintén baromi ismerős... Valami itt nagyon bűzlik nekem, és nem fog hagyni nyugodni addig, amíg ki nem derítem, mi az.
Az egyértelmű számomra, hogy majd meg fog hívni, de amikor ellenkezni kezd, újra felkelti a kíváncsiságom.
- Nem? Már pedig azt hittem, hogy te is beállsz azok közé, akik úgy táncolnak, ahogy fütyülök – nevetek fel halkan, aztán az érintésére felemelem rá a tekintetem. Kizárhatom a „rajongóimat” is a gyanúsítottak köréből, ugyanis azok már kapva kaptak volna az alkalmon és már előttem is lenne az a tequila.
- Kiskorú... – Most aztán már tényleg nem bírom visszafogni a nevetésem, és érdeklődve tekintek rá. – Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. Valószínűleg itt ücsörögnék, ha kiskorú lennék. Látszik, hogy új vagy itt Superman, mert ha már bejáratott lennél, tudnád, hogy ide nem engednek be kiskorút. – Komolyan nem. Ez a drogos „klub” nem az a hely, ahová be lehet lógni a 21 alattiaknak. Komolyan veszik a dolgot, nagyon is, ugyanis a hely tulajainak nem hiányzik a bajra még nagyobb, hogy kiskorúakkal töltsék meg ezt a lyukat.
- A szendével még csak-csak egyetértek – rebegtetem meg a pilláimat,  de aztán bennem reked a szó is, amikor rendel a pultostól és mérges tekintettel meredek rá, aztán a pultosra.
- Na jó, ez kibaszottul nem vicces, szóval Liam, toljad ide a tequilát. Még kettőt inkább – mosolyodok el, aztán előre húzom a táskámat, és belenyúlok a mélyébe, hogy előbányászhassam a másik bogyót.
- Á, szóval nem voltál. Egyáltalán voltál már itt korábban? – érdeklődöm, mert ha nem, akkor még az is lehet, hogy hiába kutakodom az arcok között, akik felsejlenek a memóriámban. Arra nem igazán gondolok, hogy olyasvalaki lehet, akit korántsem a hasonló züllött társaságokból ismerhetek.
- Mire odajutnánk már a zsűri is bekábul. A főnyereményre pályázol? – mosolygok rá, miközben még mindig az ekit keresem a táskámban. A női táska olyan, mint egy feneketlen kút. Bármit keresek benne, az biztos, hogy sosincs meg.
Mikor Liam elénk tolja a piát –a biztonság kedvéért azért a limó is ott figyel, na de minek-, a bal kezemmel az egyik feles pohár után nyúlok, a másikkal pedig végre fellelem a kis tasakot, amiben a pirula figyel. Előkapom, és egyenesen felé csúsztatom a pulton egy kacsintás kíséretében.
- Ajándék. – Nekem már nem fog kelleni, de úgy tűnik, ő túl józan még, nálam pedig már éppen kezd beütni a dolog, szóval ha jól akarja érezni magát továbbra is a társaságomban, akkor jó lesz, ha tartja a tempót, mert különben hamar ráunok a társaságára. – Gyerünk, vedd be Superman, nem lehetsz puhány. Akkor nem is lennél igazi Superman – emelem rá a tekintetem és az alsó ajkamba harapok egy mosoly kíséretében. Igen. Kezdődik. Érzem, ahogy a kellemes érzés áramlik végig a véremben, és aztán le is húzok még egy tequilát a biztonság érdekében, hogy a kellős hatás teljes mértékig a tetőfokára hágjon.

Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Pént. Feb. 23, 2018 9:25 pm


CHERRY & AARONEz a buli hangulat már nem az én világom, mondhatni kinőttem belőle, de érdekfeszítő, hogy megtaláljam az öcsémet, és ne süllyedjek bele a reménytelenségbe, mert most mindennél fontosabb, hogy a nyomára bukkanjak, ha már kiderült, hogy nem temettük el. Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy más volt a koporsóban, és folyik a helyszínelés, meg a többi…én nem bírtam figyelni Owen minden szavára, mert elkapott a hányinger, és nem sok kellett ahhoz, hogy ne köpjem szemen, amiért eltitkolta előlem, hogy a tulajdon testvérem, akit heteken keresztül sirattam él és virul. Nem tudom hogyan fogok reagálni, ha viszontlátom, de már az is megfordult a fejemben, hogy kitekerem a nyakát, vagy simán pisztolyt tartok a homlokához, és úgy kérem számon. A mostani helyzetben azonban higgadtnak kell maradnom, meg beadni, hogy mekkora party srác vagyok, aki bárkivel ágyba bújna, és társai…jó ez mostanában nem áll messze a valóságtól, mert jól esik, ha nem kell egyedül lefeküdnöm, de rendszerint azért jó, ha reggelre felszívódnak a jelöltek, mert a macskámon kívül több bonyodalmat nem szeretnék az életembe, ha nem muszáj. A kékjeim a tömeget pásztázzák, hátha akad egy jó alany, akivel eltölthetem az időt, és még információhoz is jutok. A mosdós incidens után már sejtem, hogy el kell vegyülnöm, ha nem akarom kidobatni magam a szórakozóhelyről, mert nem tűrik el a rendbontókat, és egy eltört orr már az a kategória, amiért járna egy „enyje benye”. A cél, hogy felhörpintsek egy adag whiskeyt, és már éppen elérném a pultot, mikor valaki a mellkasomnak ütközik, és majdnem frászt kapok a maszkja láttán. Nem szívlelem a zombikat, meg kell hagyni, hogy szép munka, de nem akkor….ha éppenséggel mi is a dolgom? Magánjelleggel érkeztem, nem kell leadnom semmilyen forró drótot, így akkor ki is használom a lehetőséget és végigmérem a para lányt.
- Ó, mondja az…várj ki kell találnom, hogy melyik sorozatból van a maszkod, mert ha most így elsőre tippelnem kellene, akkor valami Walking dead vagy I Zombie…hát az is csoda, hogy ezeket ismerem. – nem tévesztem szem elől, hogy mennyire nézegeti a vállamat, meg a mellkasomat, és már éppen a nyelvemen lenne, hogy rákérdezzek látott-e már férfit, de aztán előkerül a vagányabb énje.
- Most már harapdálsz is? Előbb azt hittem leesik az állad, és meg kell tartanom, hogy ne csorogjon ki rajta a nyál, most meg már a keresztezésről beszélünk. A kórság csak DNS nyállal lép életbe, vagy más testnedvek is szóba kerülhetnek? – szeretem, ha valaki leüti a magas labdát, mert így nekem is van alkalmam, hogy koptassam az érdes….vagy éppen éhes nyelvemet rajta. Nem rossz, talán a maszktól eltekintve még van melle is, és igen ez a csipkés melltartó már azonnal kiszúrta a szememet, de óvatos vagyok, és máshol legeltetem a csodás kék íriszeimet.
- Mi van, ha loptam? Ez az opció eszedbe se jutott volna mi? Miből gondolod, hogy nem én vagyok az igazi Superman, aki most ezzel álcázza magát, és közben meg észre sem veszik, hogy egy húsvér szuperhős mászkál az emberek között? – benedvesítem az alsó ajkamat, és rá is harapok, ha már felkeltette az érdeklődésemet, akkor nem menekülhet. Vajon még jön valami nagyszabású beszólással? Kíváncsi vagyok pedig fogja húzibálni az oroszlán bajszát. A feneke már a széken, és úgy vezetett oda a pulthoz, hogy még hely is lett körülötte.
- Ó, hát az nem úgy megy Ms. Zombi. – csóválom meg a fejemet, és lekönyökölök mellé a deszkalapra, aztán a kézfejére simítok.
- Mi van, ha még kiskorú vagy? Nem áll szándékomban szende lányokat elcsábítani, és azért sem rajongok, ha óvóbácsit kell játszanom, szóval ezt a meghívást sajnos nem kapod meg. – közlöm vele egy ezerwattos mosoly kíséretében, aztán intek a srácnak.
- Nekem egy Jack Daniles lesz, a kisasszonynak meg egy citromos víz. – nem tagadom, hogy élvezem a párbeszédünket, és várom a felháborodás apró szikráját tőle, hogy egy másik csoportba soroltam, akikre nem vadásznék.
- Nem tudom, mert nem jártam itt múlt hét pénteken. – fordulok el felé a törzsemmel, és a fenekemmel támasztom meg magam, és egy pillantást vetek a táncolókra.
- A legjobb jelmezt nem fogják díjazni, hmm? – érdeklődöm tőle, ha már nem megy olyan gyorsan a pia osztás.


A little party never killed nobody!

Zene | 674 |     | @A hozzászólást Aaron Bennett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 27, 2018 6:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Hétf. Feb. 19, 2018 11:17 am

Cher & Aaron
Just like nicotine, heroin, morphine. Suddenly, I'm a fiend and you're all I need...
Ahogy látom, a buli elég hamar elkezdődött, mert már jó pár illuminált állapotban lévő pasi és csaj hempereg a kanapékon, köztük Carl is, akit már jól ismerek és a legutóbbi partyn is jól elvoltunk együtt, de ahogy látom, mára más társaságot talált. Én persze a világért nem tenném tönkre a ma esti numeráját, szóval jobb lesz, ha más társaságot fogok mára magamnak. Az is lehet, hogy jobb lenne ma pasi nélkül maradni és csak bekábulni kicsit –vagy nagyon-, aztán reggel megint kutakodhatok az emlékeim után, ami felsejlenek az estéről. A bevett tabletta és tequila keveréke remélhetőleg hamar üt majd, és akkor elég könnyen elvegyülök itt. Na, nem mintha józanon nem menne, de mivel a szintet be kell hozni. Józanul itt elég nehéz kibírni, az a helyzet. Főleg, ha keményre issza pár koponya magát, mert akkor ember legyen a talpán, bizony vissza kell tudni szólni, mert különben véged. Mondjuk nincs is itt olyan lány vagy fiú, aki elsírja magát, ha csúnyán néznek rá...
- Mennyire számítunk ma balhéra, Liam? – érdeklődöm a pultos sráctól a pultra támaszkodva, de kérdőn néz rám. Ez frankón nem tudja, ki vagyok. – Na, jól van, látom jól sikerült a sminkem. Jules csinálta – mondom, de még mindig úgy néz rám, mint aki már egész zombi-apokalipszist hallucinál ide. – Cherry vagyok, baszki – nézek rá nevetve, mikor az arcára végre kiül a megvilágosodás és már vigyorog is.
- Az igen, hát elég faszán sikerült ez a maszk – mondja, majd lehúzom a második tequilát is és rezzenéstelen arccal csapom az deszkalapra a poharat, majd mivel nem igazán tud velem foglalkozni a többi vendég miatt, így lecsusszanok a székről és elindulok az egyik irányba, de közben hátrafelé nézelődök, és a következő pillanatban már csak azt érzem, hogy beleütköztem valamibe. Hirtelen pillantok vissza és vezetem fel a tekintetem a kék-piros anyagról az illető arcára, amit szintén maszk takar.
- Úúú... ez csúnya volt... Superman – nevetek fel halkan és ahogy a szemét pásztázom, mintha kicsit ismerős lenne. Hátrébb lépek egyet, és végig mustrálom a pasit, és hát meg kell hagyni, ez a jelmez elég frankón engedi az izmait láttatni, amik hm.
- Én a helyedben vigyáznék a számra, mielőtt még megharaplak. Egy zombi-Superman már kevésbé keltene ilyen meggyőző látványt – fonom a karjaimat össze magam előtt, és azon gondolkodom, mégis ki lehet az álarc alatt?! Ismerős, de itt annyi embert ismerek, hogy már kezdek összezavarodni e téren, de az biztos, hogy egyikük se venne fel Superman jelmezt. Inkább vámpír, vagy egy egyszerű sikoly maszk vagy mit tudom is én, de hogy Superman? Mondjuk elég jó a ruha, azt meg kell hagyni. Mintha egyenesen a fimből lépett volna elém, haha.
- Ezt a jelmezt kölcsönözted, vagy anyuci varrta? – heccelem kicsit mosolyogva, miközben a pult felé lépek és ráhelyezem a fél hátsóm az egyik bárszékre.
- Szóval egy Jack Daniels? Meg jöhet még egy kör tequila is, ha már úgyis megakartál hívni – vonok vállat mosolyogva szemtelenül, mit sem törődve azzal, hogy mit akar. Kíváncsivá tett, nagyon is, és azt hiszem, meg is van a ma esti elfoglaltságom, mégpedig: Kideríteni, ki is rejtőzködik itt?! Lehet, hogy egyszerű dolgom lesz, főleg ha ő használt már valamiféle tudatmódosítót, mert akkor két lehetőség áll fent: Egy, úgy csűröm-csavarom a szavakat, hogy kiböki kicsoda, avagy kettő: behúzom magammal a vécébe és onnantól már nyert ügyem van. Bár, ha komolyan rondának gondol, akkor necces a helyzet kicsit. Pedig szerintem szexi, főleg ez a szakadás itt a mellem felső részén, ami láttatni engedi a csipkemelltartót kicsit.
- Talán ez a parti jobbnak ígérkezik, mint a múlt pénteki – ejtem el ezt a mondatot, és ezzel máris ki fogom tudni deríteni, hogy ott volt-e a legutóbbin. Szűkítsük a kört egy kicsit.  

Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Szomb. Feb. 17, 2018 3:05 pm


CHERRY & AARON
A kihallgatás óta nem bírok aludni. A fejét is letéptem volna Owennek, hogy mikor közölte, hogy az öcsém él, és hahó ez amúgy nem vicc, mert exhumáltuk a holttestet. Eltemettem, elbúcsúztam tőle, és még nekem volt bűntudatom, mert majdnem lefeküdtem az előző csajával. Hol lehet vajon, mit gondol, ha újratalálkozunk, akkor megkegyelmezek neki? Totálisan elborult az agyam, és nem volt más választása a kedves barátomnak, minthogy visszaengedjen dolgozni. A helyemet, és a jelvényemet követeltem. Megmondtam Cavanaughnak, ha még egyszer el kell mennem ahhoz az agyturkászhoz, akkor ő is jönni fog, mert kiteregetem róla az Ellához fűződő viszonyát, és nem fogok kegyelmezni. Igen, mondhatni egy pöppet berágtam mindenkire, hogy a hátam mögött intézkedett. Wyatt él, és ez alapjaiban rengette meg a hozzáállásomat a munkámhoz, és a magánéletemhez is. Már nem akartam fékezni a bennem tomboló vadállatot, így a tőlem nem túl megszokott módon vetettem bele magam a brooklyni éjszakába, és embereket kerestem, akik kapcsolatot ápolhatnak a kartellel. Nem hátráltam meg, most már az sem számított volna, ha kirúgnak, mert megöltem valakit. A tulajdon testvérem eljátszotta a halálát, és eközben nem is érdekelte, hogy mit érzek…igen azon a napon igazam lett. Üresség, és egy fekete lyuk keletkezett Wyatt szívén, és ha ő így veszi a családunkat, akkor én sem fogok másképpen eljárni, ha meglelem a helyét. Kifüstölöm a fél bagázst is, ha szükséges. A miérteket meg kell válaszolnia, és most már Cherry sem menekülhet. Megismerheti, hogy milyen, ha elszabadul a Bennett pokol. Az együttérzésem véget ért, még akkor is sajnáltam, mikor Owen kikérdezte de ezek után már tényleg nem tudom, hogy kiben bízhatnék. A ma estét arra szánom, hogy elvegyülök egy rohadt álarcos buliban, és információkat szedek ki másokból. A fegyverem nem adtam vissza, nem is fogom, és most már teljes mértékben visszakaptam a titulusomat is. Carlos tökeit is megszorongattam, és közöltem vele, hogyha Lenának egy haja szála is meggörbül, akkor nem a börtön lesz a legnagyobb problémája, hanem én. A bárban is lehet ezt meg azt hallani, muszáj felhasználnom minden ismeretséget, hogy a nyomára bukkanjak. A bejárat mellett időzök, egy nem túl kényelmes öltözékben. Az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy milyen szerkóban leszek, és naná, hogy nekem kellett bevállalnom a Superman jelmezt. Az inkognitó miatt magamra öltöttem egy szemfedőt is, így talán nem fognak rám ismerni, de sose lehet tudni. A debella állat végre félreáll, és a jelszóért cserébe beenged. A motozásnak nem örülök, de ugye nem most jöttem le a falvédőről, és nem is kezdő vagyok, így sikerül elrejtenem a fegyveremet. A házigazda nagyon kedves, mert minden betévedőnek egy ingyen pirula jár. Jaj, de nagy öröm nekem. Egyetlen hívásomba kerülne, hogy lekapcsolják az ittenieket, de most a célom nem a letartóztatás, vagy a bűnösök rács mögé juttatása. Az első utam a mosdóba vezet, ahol bezárkózom a második fülkébe, és a fenekemhez erősített pisztolyt halászom elő.
- Haver nagyon kell…gyere már ki. – hallom a sürgető hangot az ajtó elől, és majdnem elkáromkodom magam, de még így sem sietek. Veszek egy mély levegőt, és a nadrágomba rejtem, aztán lehúzom a klotyót, és már megyek is kifelé, de kedvesen még odabaszom a nyílászárót, és pont szájon vágom vele a kis pöcsöt, aki beszólogatott.
- Te fasz…nem látsz…na gyere. – még el sem fordítom a fejemet, mikor szépen behúzna, de időben kapom el a karját, és az öklére szorítok rá.
- Kisfiam rossz emberbe kötöttél bele. – kárörvendő mosoly költözik az ajkaimra, és ráadásként még fordítok is egyet, amíg meg nem hallom a reccsenést. A folytatás önmagáért beszél, mert én vidáman távozom a helyről, ő meg csak pillázhat. Az ivás nincs megtiltva ezért a pult felé veszem az irányt, de előtte megigazítom a kék szemfedőmet, meg azt a nyamvadt fenékbe vágós nadrágomat.
- Egy Jack Da… - mondanám tovább, de valaki a mellkasomnak ütközik, hirtelen lenézek az idegenre, és elkap az ijedtség.
- Hú…ez de ronda. – mélyítem el a hangomat.
- Zombi apokalipszis van? – kutatóan mérem végig, és aztán összeér a pillantásunk. Ismerős a barnaság, de a maszk miatt nem mondanám biztosra, hogy ki az.


A little party never killed nobody!

Zene | 659 |     | @A hozzászólást Aaron Bennett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 23, 2018 9:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Cher & Aaron ~ mistique night
Csüt. Feb. 15, 2018 2:53 am

Cher & Aaron
Just like nicotine, heroin, morphine. Suddenly, I'm a fiend and you're all I need...
Amióta elköltöztem Aarontől, na meg túlestünk ezen a kibaszott tárgyaláson, egyre jobban süllyedtem visszafelé a drogok és az alkohol világába. Az elején még próbáltam magam tartani, mert az Aaronnel való együttlakásom egy kicsit visszafogott és a végére már egészen jól megvoltam a heroin meg a különböző tudatmódosítók nélkül, de aztán rájöttem, hogy igazából nincs is értelme megvonni magamtól. Úgy érzem jól magam, ha nem vagyok józan, mert ha az vagyok, az azt jelenti, hogy újra és újra szembe kell néznem a valósággal, ami valljuk be, elég bizarr az én helyzetemben. Az életem nem egy lányregény, sőt... talán horror vagy thriller kategóriába sorolható, és ha ezt mondom, egy percig sem túlzok vele.  
A telefonom pittyegése ébreszt meg, kicsit ledőltem délután, ugyanis délelőtt az új melóhelyemen voltam betanulni és halál komolyan lefárasztott az a sok excel tábla meg mit tudom én mi. Pedig csak a kibaszott reklamációk kezeléséről van szó... mindegy, mára elég is volt ennyi, és jobbnak láttam aludni kicsit, de arra nem volt tervem, hogy este mit fogok csinálni. Az SMS pedig választ is ad erre: "Csá Cher, este a törzshelyen beöltözős bulit tartunk, bár lehet, hogy a végére már nem is fog kelleni a jelmez, anélkül is beképzeljük, hogy vámpírok vagyunk, de azért belépés csakis JELMEZBEN! Gyere, jó lesz! Xx, Bree"
Remek és mégis honnan a francból szedjek most így hirtelen jelmezt? Na mindegy, megoldom, mert a buli jól hangzik, úgyhogy biztos nem hagyom ki. Kiveszem az egyik ruhát, ami már elég nyűtt ahhoz, hogy ne sajnáljam megszaggatni kicsit, így egy penge segítségével bevagdosom és megtépdesem pár helyen...
- Azért ez elég fasza lett, Jules. Kösz, biztos nem jössz? – kérdezem, miközben a sminkmester újdonsült barátnőm mesterművét szemlélem a tükörben. Szinte magamra sem ismerek, annyit maszkírozott az arcomon.
- Nincs mit, elég szexi zombicsaj vagy, Cher. Nem megyek, már terveztem programot, de nektek jó bulizást. Aztán ne maradjatok józanok! – mondja, és elgondolkodom, egyáltalán milyen cuccom van otthon. Vennem kellene valamit, de a pénzem már fogytán van, amit kölcsönkaptam az unokabátyámtól, és ami azt illeti, nincs kedvem további adósságba verni magam nála.  
- Bízd csak ide. – mosolyodom el, aztán még az ajtóból visszafordulok. – Jules, nincs valami gyengébbed kölcsönbe? – érdeklődöm ártatlan szemekkel, és remélem, hogy akad valami a tarsolyában. Imáim meghallgatásra találnak és már kotorászik is a fiókban, amire szélesen vigyorodom el, és el is veszem tőle egy „kösz" kíséretében. Extasy... pont jó lesz mára ahhoz, hogy felpörögjek kicsit.  
Esik ez a francos eső, így igyekszem gyorsan szedni a lábam, de nem vagyunk messze Brooklyn egyik olyan helyétől, ami a föld alá van süllyesztve, és nem tud róla senki, csak a magunkfajták. Kiváló a hangszigetelés, egy nyikkanás sem hallatszik ki, pedig elég nagy és népszerű is a drogosok körében. Jópáran megbámulnak az utcán, és arrébb is lépnek, ahogy melléjük érek. Egy kölök még sírva is fakad a kinézetemen, főleg amikor még felé is vicsorítok, de nem érdekelvén röhögve megyek tovább. Hamar odaérek a helyre, de mielőtt rányitnék, körbenézek, hogy tiszta-e a terep. Senkinek nem hiányzik ide zsaru, hogy megölje aztán a bulit...  
A helyen tapintani lehet a cigifüstöt, ami tömény fűszaggal keveredik. Mosolyogva mérem végig a kanapékon kábulatban smároló párokat, vagy éppen barátnőket, és egyenesen a pult felé igyekszem, ahol kikérek rögtön két tequilát. Amíg elkészíti, előkotrom a táskám mélyéről a két szem tablettát, de egyenlőre csak egyet veszek be az alkohollal vegyítve. Ha kell még, jó lesz tartaléknak... A tömeget nézem, hátha fellelem Breet valahol, de egyenlőre nem tűnik ki a többi maszkos, jelmezes ember közül. Mondjuk lehet, hogy ő se fog felismerni ebben a sminkben. Egyébként meglehetősen izgalmas tud lenni, hogy egy-egy maszk alatt nem is tudjuk, ki rejtőzik. Igaz, a társaság nagy részét ismerem, akik itt vannak, de mindig van egy-egy új arc is, aki valamelyikünk által kerül be ide. Most pedig jó pár olyan van itt, akinek a maszkja sokat takar, én pedig szeretek kockáztatni és a titokzatosság is elég vonzó. Nézzük csak a felhozatalt...  

Vissza az elejére Go down
Re: Cher & Aaron ~ mistique night
Vissza az elejére Go down
 
Cher & Aaron ~ mistique night
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's
» Reflections - night club [21+]
» Whispers of the Night
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek-
Ugrás: