One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Fable S. Hill, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Freeda Hollson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Freeda Hollson    Szer. Feb. 14, 2018 12:29 pm


Freeda Seraphina Hollson

Hogyan adhatnék szeretetet, amikor azt sem tudom, mi az?


Karakter típusa: saját
Teljes név: Freeda Seraphina Hollson
Becenevek: Free
Születési hely, idő: New York, Brooklyn
Kor: 22
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: törvényszegő
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York High School - végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: tetováló
Ha dolgozik// Munkahely: nincs munkahelyem, hobbiból tetoválok
Hobbi: tetoválásokat csinálni, tánc, művészet, foci, cigi, kávé
Ha valamit megtanultam az életről, akkor az az, hogy mindig megy tovább. Bármi történjen, bármilyen nehézségekkel kelljen az embernek szembe néznie, egyszer úgyis vége lesz, hiszen minden eső után napsütés következik. Gyűlölöm, ha valaki beleszól az életembe, és próbálja azt irányítani. Eléggé makacs jellem vagyok, aki nem fél kiállni az igazáért. Ami a szívemen a számon típus vagyok. Nehezen engedem magamhoz közel az embereket, sőt néha úgy érzem, hogy képtelen vagyok szeretni. Elég talpraesett vagyok, megélek a jég hátán is, azt hiszem, hogy ez az egyetlen dolog, amit valóban megköszönhetek az apámnak. Mert megtanított arra, hogyan legyek önálló, még ha furcsa tanítási módszerei is voltak. Utálom a gazdag sznobokat, akik azt hiszi, hogy csak mert pénzük van, bármit megtehetnek. Soha nem vágytam arra az életre, és amennyiben lehet ki is kerülöm Őket. Szeretek festeni, az az egy dolog, amiben igazán tehetséges vagyok, talán emiatt döntöttem úgy, hogy tetoválásokat gyártok, de csak és kizárólag olyan embereknek, akik azt értékelni is tudják, és nem azoknak a gazdag ficsúroknak, akiknek csak azért kell egy újabb tetoválás, mert nem tudják hova költeni a pénzüket.


A művészet csak egy mód arra, hogy a fájdalmunkat kifejezzük.

Sietve haladok végig a bíróság hosszú folyósólyán, miközben semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy nem cigiztem körülbelül két órája. Ez pedig egy magamfajta függőnek igencsak hosszú idő. Nem nézek hátra, nem érdekelnek a körülöttem lévő emberek, csak igyekszem minél előbb kikeveredni innen. Egy év felfüggesztést és 90 óra közmunkát kaptam, ami bár jobb, mint a börtön, de akkor sem értek vele egyet. Részegen vezetni, jogosítvány nélkül, és ellopni egy vén nyanya táskáját, még mindig nem akkora bűn, mintha mondjuk megöltem volna valakit. Mindenből csak akkor lesz nagy dolog, ha az emberek felfújják a dolgot. A rendőrök pedig csak teszik a dolgukat, de... kérdem én, hogy ki bünteti meg Őket? A legtöbben azt hiszik, hogy amiért egyenruhát viselnek és rendőrautót vezetnek, mindent szabad nekik, és senki nem ismeri be, hogy köztük több a bűnös, mint köztünk, akiket néhány rossz lépés miatt, rögtön bűnözőnek titulálnak. A kijárathoz érve, megkönnyebbülve fújom ki a levegőt, mielőtt azonban kiléphetnék, valaki megragadja a karomat. Dühösen nézek a bátyámra, akiről mindeddig meg is feledkeztem. Unottan nézek rá, és semmi mást nem látok rajta csak a haragot és a szánakozást. Pont, mint amit az apánkon láttam.
- Ezt most megúsztad, de nem tudlak mindig megvédeni, Free! Össze kell szedned magad. - szólal meg, én meg elfordítom róla a tekintetemet. Mivel ügyvéd, gyakran kihúzott már a bajból, amiért igazán hálás vagyok, de gyűlölöm, amikor a sarkamban lohol, és próbál megváltoztatni. Ne most akarjon a védelmező bátyus szerepébe bújni, hanem akkor kellett volna, amikor az apánk gyötört otthon. Amikor elküldött lopni, és ha nem vittem haza pénzt, megvert. És akkor is, amikor az anyánk öngyilkos lett, csak azért, mert nem bírta elviselni az apánk zsarnokságát. Nem most kéne hősködni, hanem eddig kellett volna.
- Jó, majd igyekszem. - köpöm oda félvállról, és próbálok szabadulni a szorításából, de nem enged. Sóhajtok egyet, és ismét rá nézek, a pillantásunk találkozik. Aggódva figyel, mire felnevetek. Felvonja a szemöldökét, de még mindig nem ereszt el, én pedig tudom, hogy itt még nincs vége. Újra meg újra el fogja mondani a sajátját, én pedig bólogatni fogok annak reményében, hogy minél hamarabb megszabadulhassak tőle és ettől a helytől.
- Úgy akarsz járni, mint az apánk? A hátralévő életedet börtönben szeretnéd letölteni? Mert, ha nem, akkor normális életet kell élned. Kaptál még egy esélyt, ne baltázd el. - ismét leveszem róla a tekintetemet, mire végre elenged, így hátrálok egy lépést és ismét sóhajtok egyet, csak azért, hogy észrevegye, hogy mennyire unom a szónoklatát.
- Ne hasonlítsd engem össze az apánkkal! Mit akarsz tőlem? Hogy megköszönjem, amiért kihúztál a bajból? Hát, kösz. Valóban nagyon boldoggá tettél vele. De ideje lenne végre feladnod! Nem tudsz megmenteni, mert nem akarom, hogy megments! És, ha most megbocsájtasz, dolgom van. - nem várom meg a válaszát, kilépek a bíróságról, miközben a táskámból előkotorászott cigimet meggyújtom. Elég hosszú volt ez a mai nap, igazán nincs szükségem a testvérem társaságára.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Freeda Hollson    Szer. Feb. 14, 2018 2:40 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Freeda, te drága!

Siettem hozzád, hogy megvalljam tagadhatatlan szerelmemet szivárványosan vagány megjelenésedről, mely olyan hatást kelt számomra, mintha egy gengszter és egy unikornis szerelmének gyümölcse lennél. Ezt viszont közel sem érezd problémának, hiszen mint mondtad, minden eső után jön a napsütés, és mindig te leszel az, aki beragyogja mások életét, mint egy gyémánt, még ha képtelen is vagy elviselni őket. Very Happy Őszintén megtudlak érteni. Ritka az olyan ember, kit nem fejelnél le teljes erőből, hogyha tehetnéd, de hát a magunkfajta huligánokat vakációzni vinnék a hűvösre, hogyha meglépnénk ezt a nyugtató lépést. Ne aggódj virágszál, csak magadnak felelj meg, a másik meg majd alkalmazkodik, ha akar. Egyébként tök tetszetős a tetoválások készítése iránti szenvedélyed és jól teszed, hogy megszabod kit pingálsz össze, hiszen ez a saját különlegességed és nem mindenki érdemli meg. Smile Elég sok romlott élményen kellett átesned, hogy csak magadra és arra koncentrálj ezek után, amik téged éltetnek. Azért jó tanácsként mondom, ne nagyon ficánkolj a zsaruk előtt, mert nincsenek oda érte. Fogadd meg ennek a vén rókának bölcs szavait, és miután bevésted magad a foglalókba, keresd meg a játszópajtikat is, akik segítenek a továbbiakban. Üdv köztünk! Very Happy
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from heravatar
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
31
Foglalkozás :
rossz múltú-apafiguraszerű-fejlődő szervezetben lévő-emberi lény
Hozzászólások száma :
295

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Freeda Hollson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ