Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Ria & Cher ~ nice to meet you again
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Adelaide Kane
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Rendőr-nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
14

Re: Ria & Cher ~ nice to meet you again
Szomb. Márc. 10, 2018 4:14 pm

Cher and Ria
Nice to meet you again
Volt egy olyan érzésem, hogy nem igazán hisz nekem. Tulajdonképpen, akinek van egy kis esze és tudja, hogy milyen vagyok, netán ismer – van olyan ember, aki tényleg ismer?-, tudja, hogy nem megyek el csak úgy szórakozgatni kicsípve magamat.
Talán lehet, hogy kellene, de nekem még csak eszembe se jutott az ilyesmi soha. A munkán kívül valahogy nem láttam, nem is tudtam elképzelni, hogy másképp éljem az életem. Ennek okaiba pedig nem voltam hajlandó belegondolni. Legbelül tudtam, hogy ez valószínűleg ez nem a legegészségesebb ebben a korban.  
Szóval valószínűleg most Cherry sem hitt nekem, habár ezt nyíltan nem mondta ki. Viszont ez a tény egyáltalán nem zavart. Valahogy nem tudtam róla elképzelni, hogy esetleg bemárt mondjuk Gustav-nál. Ráadásul könnyen meg is zsarolhattam volna azzal, hogy beviszem droghasználat és birtoklása okán, mégsem tettem.
Sosem voltam az a rendőr, aki szemet huny még az apróságok felett is, most mégis így alakult.
- Egy aprócska pont talán. - felelem aztán e rövidke gondolatmenet után, mikor megpróbálja egy kicsit viccesebbre venni a stílusát. Na, én azért nem mosolyodok el, de nem vagyok, annyira merev, mint a legelején.
Aztán tovább folyt  téma arról, hogy ő igenis szeret bulizni, meg, hogy fiatal és mi mást is tehetne?
Talán igaza volt, talán nem, de én sose így képzeltem el  bulizást, ahogyan ő.
- Valóban fiatal vagy, Cher - ekkor már én is azon a becenevem szólítom, ahogy gyerekkorunkban hívtam - , de szórakozni talán lehet úgy is, ha nem vagy belőve. - bököm ki végül a már amúgy is a nyilvánvalót. Tudja csak meg biztosan, hogy látom, milyen állapotban van és azt is, hogy nem vagyok hülye.
- Mi van, ha a nagy szórakozás közepette, nem éred meg azt a kort, hogy megkomolyodj? Vagy akár börtönben végezheted. - folytatom tovább komoly arccal, bár van egy olyan érzésem, hogy nm igazán hatják meg  szavaim, ahogy másikat sem.
Másrészt ismét ott tartok, hogy jogom nem volt  hegi beszédhez, mi őt illeti, azonban nem mondja már nekem azt, hogy drogok nélkül nem lehet szórakozni vagy, hogy ez annyira természetes lenne minden fiatalnál, hogy kábítószert kell fogyasztani
Igaz, egyre több fiatal l különböző szereken, mert a annyira "menő". Sok ilyen halálesethez kellett kimennem éppen, nem szerettem volna egyszer Chert is így megtalálni.
Ezután az apjára terelődött a téma, vagyis én hozta fel ezt, de nem hittem volna, hogy ilyen ellenérzéseket váltanak ki belőle  szavam.
Mr. Sullivan évek óta az apám egyik legjobb barátja, családi barátok vagyunk.
Minden szava igaz volta z előttem álló barna hajú, kissé szétcsúszott lánynak. Az apja válóban azt adta elő, hogy mennyire hiányolta a kislányát, azonban mindig volt egy olyan érzésem, hogy nem teljesen őszinte.
A következő mondata meg egyenesen megütötte a fülemet, hogy ex barátnőm arra célzott, hogy az apjának piszkos titkai vannak.
Persze, nem igen nyugodtam, rendőr létemből és természetemből eredendően érdekeltek a részletek, és ha valóban rejtegetnivalója van, hát derüljön ki és fizessen érte.
Aztán Cherry meglepő kérdéssel állt elő. Nem számítottam arra, hogy akar tőlem bármit is, hiszen már annyira különbözőek lettünk.
Nekem meg most ez nagyon is jól jött, hiszen ki akartam belőle szedni részletesebben Mr. Sullivan dolgait.
A kérdés után lassan és feltűnésmentesen Hoffelmann VIP-helyére pillantottam, de mivel még nem érkezett meg és Elisa is  helyén volt, miért ne mehetem volna bele egy kis beszélgetésbe egy régi baráttal.
- Végül is miért ne? Legyen. - egyezek végül bele abba a bizonyos italba kissé bizonytalan arckifejezéssel.
Meg se tudom mondani, hogy mikor tettem ilyesmit, főleg munkavégzés közben, talán sosem. Igen, teljeséggel kijelenthetem, hogy csak munkavégzés alatt voltam szórakozóhelyen. Talán kollégákkal egyszer-kétszer, de akkor is a munka volt téma. Most valami mégsem akarta, hogy itt és így érjen véget ez a beszélgetés.
[url=IDE A ZEN%C3%89CSKE LINJKE]Gunslinger's Glory[/url] × MEGJEGYZÉS× ©️
[/quote]
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Ria & Cher ~ nice to meet you again
Csüt. Márc. 08, 2018 2:46 pmRia & Cher
Little party never killed nobody...

Mindenre gondoltam, de arra nem, hogy Adrianával fogok itt összefutni. Nem tartozik a nagy bulizós nők közé, és valamiért a megérzéseim azt súgják, hogy nem is azért van itt ma este, hogy elengedje magát, sokkal inkább a munka vezérelheti. Mindig a munka! Pedig kell egy kis szórakozás is, mert különben belegajdul az ember, főleg ilyen fiatalon.
- Azért vagyok még annyira józan, hogy felismerlek, az már jó pont, nem? – kérdezem egy apró mosoly kíséretében. Végig mérem a lányt, és elismerősen bólogatok magamban, mert most is kitett magáért, nagyon is csinos, de ez biztos csak a figyelemelterelés. Végül is nem állíthat be egyenruhában, az kicsit feltűnő lenne, ha egy bűnözőre vadászik. Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem bulizni jött... Sajnos. Pedig megihatnánk egy-két tequilát és megbeszélhetnénk, hogy mégis miért ignorált az életéből olyan gyorsan, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Igaz, ez hét-nyolc évesen még nem vágott annyira földhöz, mintha például most hagyna cserben a legjobb barátnőm, de azért voltam már akkor is elég értelmes ahhoz, hogy ne essen jól a dolog. Szerintem egy barátnő jó, ha ott van a szarban a másiknak, nem? Ami azt illeti, én most legalábbis baromira örültem volna, ha van valaki, akinek úgy tényleg kiönthetem a lelkem a baleset után. Olyannak, akinek nincsenek előítéletei, és nem néz rám úgy, mint valami őrültre, na meg az sem lenne hátrány, ha nem kellene a sztori elejéről kezdenem a mesélést. Értékeltem volna, ha van ilyen ember, de sajnos mindenki elpárolgott mellőlem, ami sajnálatos, de: akinek mennie kell, az menjen is, basszák meg!
- Hát igen, kell – helyeslek, majd felvonom a szemöldököm a mondata megtoldására. – Lehet, hogy sokat bulizom Ria, de huszonhárom éves vagyok, szóval szerintem ez nem bűn. Neked is többet kellene, egyszer vagy fiatal – vonok vállat, mert ezzel a „vallásommal” senki ne vitatkozzon. Ráérek majd öt-tíz év múlva komolyabban venni az életet, majd akkor rákoncentrálni a munkára jobban. Addig minek? Elillannak az évek olyan gyorsan, hogy csak pislogunk majd és azt nem lehet visszacsinálni. Hú baszki, de filozofikus hangulatba jöttem itt az alkoholtól! Fantasztikus.
- Az apámnál? – lepődöm meg a megjegyzésén nagyon is. – Mintha annyira érdekelné, hogy merre tengek-lengek. Ja, hogy nektek azt adta elő? Jellemző – ingatom meg a fejem cinikusan. – Azt gondolom nem mesélte el, hogy a baleset után érzéketlenül közölte, hogy húzzak el a házából?! Komolyan mondom, felbasz ez a viselkedés, amit művel. Undorító – fintorodom el, mert el tudom képzelni, hogy Ria apjának előadta a hattyú halálát és természetesen úgy, hogy ő még egy kicsit se tűnjön úgy, mint egy igazi tapló. Szánalom. – Nehogy azt hidd egyébként, hogy ő egy szent ember. Meglepődne apád is, ha mélyebbre áskálódna kicsit – nézek fel rá, mert hát az apja igaz, hogy a rendőrfőnök, de szerintem sosem nézett utána semmiféle dolognak részletesebben. Pedig megérdemelné. Persze lehet, hogy ezt a bogarat most nem kellett volna elöltetnem Adriana fülében, de mindegy, nem érdekel, felőlem aztán fel is forgathatják az életét.
- Nem iszunk meg valamit? – kérdezem, miközben megtámaszkodom a falban az egyik kezemmel, mielőtt még helyből felborulnék az álló helyzetből. A kuka előtt ácsorgok, mert most aztán végképp nincs kedvem szentbeszédet hallgatni arról, hogy nem kellene ezt az életstílust tovább folytatnom. Nem akarom, hogy észrevegye a tűt, mert nem hülye, rögtön rájönne, hogy azt én dobtam oda. Elég csak jobban megszemlélni a könyék-hajlatomat, és már világos is minden, ha lenne benne némi kétely.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Adelaide Kane
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Rendőr-nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
14

Re: Ria & Cher ~ nice to meet you again
Hétf. Márc. 05, 2018 10:46 pm

Cher and Ria
Nice to meet you again
A munkám, igen az az életem és mindig legjobbat hozom ki magamból.
Bár a munkának is van olyan része, amihez kevésbé fűlik a fogam, de ilyenkor mindig a célt tartom szem előtt, nem pedig azt, hogy olyan dolgot kell tennem, amitől valójában undorodom.
Általában azokat a munkákat szeretem, ahol magamat adhatom, és egy az egyben lecsaphatok, de jelenleg arra volt szükség, hogy másnak adjam ki magam, ami vagyok.
Már hónapok óta próbáljuk elkapni Gustav Hoffelmann-t, az orosz maffia egyik legkeresettebb fegyverbeszállítóját, és ez most számunkra egy nagyszerű alkalom volt.
Megtudtuk ugyanis, hogy Hoffelmann jelenleg is a városban tartózkodik, tehát hamarosan egy újabb átadásra kerül sor, amit a maffiával készül lebonyolítani. Itt az idő.
Viszont az informátoraimnak sehogy sem sikerült megtudniuk, hogy ez alkalommal, hol történik az átadás, illetve a csere.
Tudvalevő, hogy a maffia szereti változtatgatni a helyeit és egyre ügyesebbek voltak. Tudták, hogy a nyomukban loholok.
Már nem voltak elegek a besúgók, ide én kellettem.
Tudomásunk volt Hoffelmann ama undorító szokásáról, hogy a maga ötven évével a huszonéves lányokkal szeret szórakozni és azok közül is mindig mással.
Ez egy olyan alkalom volt számomra, amit nem hagyhattam ki, ezért felvettem magamra egy olyan ruhát, amit már évek óta nem, kisminkeltem és az egyik beosztottammal megindultunk beolvadni a manhattani szórakozóhelyek világába.
Tudtam, hogy ha akarok, könnyedén a német közelébe férkőzhetek.
Miután megérkeztünk Elisa-val, azonnal lecsekkoltuk a helyet és megállapítottuk, hogy a célszemély még nem érkezett meg a klubba.
Amikor ez megtörtént, megindultam a mosdók felé,- Elisa tovább figyelt - , hogy poloskákat helyezzek el. A mosdók ugyanis sok titkot rejtenek.
Először a férfi mosdóban végeztem el ezt a tevékenységet, aztán következett a női mosdó is.
Éppen benyitni készültem a női mosdóba, ami hála istennek, tisztának tűnt, amikor szinte beleütköztem egy ismerős arcba.
Meglepődötten, de mindképpen komolyan néztem rá, a lányra, aki egykor nagyon közel állt hozzám, de mára már idegenek voltunk egymás számára. Az én hibámból.
- Ha látnak még azok a szemek. – jegyzem meg az ő szintén gúnyos szavait hallva, hiszen nem voltam sem az a cseverészős tipus, sem az, aki szereti, ha beszólnak neki. Ráadásul mindig is munka volt az első és most munka volt. Habár az elvegyülés szempontjából nem árt némi lányos cseverészés, azt úgysem tettem mostanában.
Szavaimmal természetesen arra céloztam, hogy bizony látom rajta, hogy félig részeg és, hogy be is van állva.
Nem néztem jó szemmel ezeket a dolgokat és habár már semmi közöm nem volt hozzá, mégis akartam, hogy tudja az életmódjával kapcsolatos véleményemet.
Hallottam róla, hogy mostanában miféle életet él, hiszen az apj mai napig jár apámhoz.
Mindig volt bennem egy érzés, hogy ha talán még mindig mellette lennék, nem tért volna le a helye útról, helyette nem tettem semmit. Amikor néhanapján összefutottunk, nem tettem semmit, csak tovább mentem, mert tudtam, hogy ha beszédbe elegyednék vele, megrezzenne a fal, mit oly gondosan magam köré épitettem, és mitől erősnek éreztem magam.
- Hát persze, néha azt is kell. – füllentettem aztán kapásszerűen kérdését hallva, hiszen az éppen nem hiányozna, ha lebuktatna.
- És te is, ahogy látom…szokás szerint. – jegyeztem meg ismét hasonló stilusban, ahogy ő szólt hozzám.
Úgy tűnt, neheztel rám, mondjuk, lehet, hogy nem is csodálom ezt.
- Néha azért apádnak is jelentkezhetnél. – mondom ki aztán, amihez talán semmi jogom, mégsem bírom ki.[url=IDE A ZEN%C3%89CSKE LINJKE]Gunslinger's Glory[/url] × MEGJEGYZÉS× ©️
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Ria & Cher ~ nice to meet you again
Kedd Feb. 13, 2018 3:43 am

Ria & Cher
Little party never killed nobody...  
A manhatteni szórakozóhelyek egyik legjobbika ez. Itt nincsenek a vécében drogos emberek, akik épp most dobják ki a tűt a szemetesbe egy papírba belegöngyölve, hogy elrejtsék azt. Persze, mindig akadnak kivételek ugyebár, és én általában ezt az oldalt erősítem, nem a nagy általánosságot.
A hely nívós, tele gazdag emberekkel, szóval e tekintetben most nem túlzottan sok keresnivalóm van itt, de még szerencse, hogy gyönyörűen tudom rebegtetni a szempilláimat a jómódú üzletemberekre, hogy hívjanak csak meg egy-egy pohár koktélra. Ez mindig jól ment, így most is töltöttem már magamba a mai este folyamán egy pár pohárka alkoholt, de csak a becsiccsentés szintjéig jutottam, arra azonban most sem voltam rest, hogy egy kis extra adagnyi életérzést szúrjak magamba, így a kukába hajítva már igyekszem is kifelé, hogy minél hamarabb folytathassam a mai szórakozásomat. Páran próbáltak már felszedni, de valahogy most az összeset lekoptattam, mert nincs kedvem bájologni. Csak szórakozni akarok, táncolni kicsit.
A vécé ajtaját közelítem meg és indulnék ki, ahogy elfordulok a tükörtől, de egyenesen beleütközöm… Adriana Lane?! Akaratlanul mosolyodok el a jelenléte láttán, aztán hátrébb is lépek kicsit tőle, hogy beljebb engedjem.
- Kit látnak szemeim? – nevetek fel halkan, miközben összefonom a karom a mellkasom előtt, jelezve ezzel – ha már a testbeszéd tanulmányozása mostanában olyan kurva jól megy-, hogy nem vagyok túl nyitott a társaságára. Régen láttam már. Ha jól számolok így félrészegen, akkor már több, mint tizenöt év eltelt azóta, hogy a legjobb barátnőkből szinte ismeretlenekké avanzsálódtunk, és azóta tényleg csak párszor futottunk össze. Véletlenül. Semmi direkt dolog, el is intéztük egy-egy köszönéssel az egészet. Adriana baromira elzárkózott a világtól, amikor elvesztette a bátyját, és tulajdonképp most már mondhatom, hogy esetleg átérzem, amit ő akkor, hiszen a helyzet nálam most hasonló így, hogy Wyatt meghalt.
- Mi a helyzet? Szórakozol kicsit? – A falnak vetem a hátam és úgy mérem végig a lányt, hiszen furcsa nekem kicsit, hogy itt látom. Azt viszont nem tudom, mi a francnak elegyedem egyáltalán vele szóba, amikor rendőr, és fél perc alatt riaszthatja bármelyik begyűjtős kollégáját, hogy van egy jó fogás drog terén. Vagy ki tudja, talán még Aaront is ismeri, más se hiányozna, minthogy az ő kezei között kössek ki megint. Ami azt illeti kikötnék szívesen, nem arról van szó, csak éppen nem úgy… Hahh. – Ugye nem dolgozol? – vonom össze a szemöldököm, de talán ilyen cuccban nem azért jött ide, hogy a munkájának hódoljon, bár ma már semmin nem csodálkoznék. Nem is ma, úgy egyébként az életemben…

Vissza az elejére Go down
Re: Ria & Cher ~ nice to meet you again
Vissza az elejére Go down
 
Ria & Cher ~ nice to meet you again
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fire meet gasoline -[QuakeRider]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Szórakozó helyek-
Ugrás: