Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe Bennet ★
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Csüt. Márc. 08, 2018 12:25 am

Shane & Raelyn
DON'T HOLD YOURSELF BACK

Elnevetem magam, mert azért látom ám, hogy a keresztkérdéseimmel sikerül jól megmozgatnom a fogaskerekeket Shane fejében. Végy egy adag hülyeséget, öntsd nyakon alkohollal, szórd meg egy csipetnyi túlzott önbizalommal, meg felesleges dumálással... azt hiszem, ezek volnának a jelenlegi összetevőim, szóval akkor meg is kapunk engem.
- Hát, lehet egyszerre is... Vagy... egy másik lehetőség, hogy engem mentesz először – billentem oldalra a fejem, és édesen pislogok rá, mint egy ártatlan kiscica. Vagy úgy, mint aki be van szívva. Ezt most így belülről nehéz megállapítanom. Mindenesetre ütöm a vasat, amíg meleg, mintha tényleg az életem múlna rajta, hogy sikerül-e megpuhítanom a pasit.
- A pénz valóban nem vezet sehová, de a házasság előtt sem voltam nincstelen, és nem is szeretnék úgy kijönni sem belőle, hogy az vagyok – vonok vállat némi komolyságot erőltetve magamra. De azért közben eszembe jut az a mém, mely szerint „A pénz nem tesz boldokká, de vehecc belőle titákat, a titák pedig boltokká tezsnek”, és kicsit elnevetem magam. Ha az ember képes a sorok között olvasni, akkor azért találni ebben is igazságokat. Shane kivonja magát az állásfoglalás terhe alól, amit egy mosolygós vállvonással fogadok. Függetlenül attól, hogy kicsit becsíptem, és a szokottnál is többet – és még inkább több hülyeséget – beszélek, természetesen megértem őt, hogy igyekszik pártatlan maradni. Mint Svájc. Nem akar nyíltan az érzéseimbe gázolni, vagy mi, ugyanakkor a barátját sem akarja elárulni, még ha bizonyos tekintetben egyet is értene velem, szóval inkább nem mondja ki a véleményét. Nagyon diplomatikus tőle. A helyében szerintem igazából én is ezt tenném.
- Ha egyszer netalántán mégis házasságra adnád a fejed, és sikerül kitapasztalnod, hogy melyek is a dolog nagy előnyei, szívesen venném, ha megosztanád a titkot velem is – toldom meg a témát a saját véleményemmel. Na, nem azért, mert szerintem is olyasmiről papol, amit maga még nem élt meg, hanem azért, mert aki már benne van, vagy volt, sem okvetlenül tudja, miért is csináljuk mi, emberek, ezt magunkkal. Bár az is lehet, hogy jelenleg egy elég sötét perspektívából szemlélem a dolgokat, és egyszer, a megfelelő emberrel... Áh, inkább hagyjuk!
- Jó, azt azért nem mondom, hogy rendszerint magánnyomozót bérelek, mielőtt kimozdulnék otthonról – nevetek fel. - De mostanában nemigazán tudunk meglenni Adammel egy légtérben dráma nélkül, és úgy éreztem, hogy ma este, kivételesen, megleszek drámázás meg a „hattyú halála” magánszámunk nélkül is – sóhajtok a szemeimet forgatva. Hát most nevethet rajtam, ha úgy tetszik, de néha igencsak kifizetődő tud lenni a tervezés és előrelátás.
- Na mert te, ha tudod, hogy bizonyos helyeken esélyes, hogy belebotlasz valamelyik exedben, sosem szoktál óvintézkedéseket tenni? - kérdezek azért vissza, és próbálom magamban felidézni, mikor láttam utoljára Shane-t kétszer is ugyanazzal a nővel az oldalán. Úgy rémlik, hogy még talán az elején jártunk a kapcsolatunknak Adammel, amikor volt valami jegyessége is. Cheryl.. vagy Charlotte... ezaz, Lottie. Tudtam, hogy volt valami komolyabb is...
Amikor szóba kerül a motorozás, pillanatok alatt megyek át hernyóból pillangóvá szerű változáson, ahogy felvillanyozódom a gondolatra. Igazából mindegy, hogy van úti cél, vagy csak a száguldozás öröméért indulnánk el, én máris benne vagyok.
- Hát apám szerintem még most is frászt kapna, ha hallana erről... Lehet, csinálok majd egy-két képet, és elküldöm neki – nevetek fel, persze nem gondolom komolyan. Igazából így is elég ritkán beszélek már az öregemmel, mióta Washingtonba költözött, de ha a napokban eszembe is jutna jelentkezni nála, kétlem, hogy jó poén lenne a részeges száguldozásaimmal szórakoztatni őt. Aki viszont esélyes, hogy nem értékelné azokat a fotókat, ha látná, az talán Adam. Bár egyrészt már semmi köze hozzá, mit csinálok, másrészt nem is lehetne oka féltékenykedni, mert Shane-nel csak haverkodunk és jól érezzük magunkat, de el tudom képzelni, hogy így az összkép akkor sem tetszene neki.
Ahogy az várható volt, a csajok nem nagyon díjazzák a spontán ötletemet, és első nekifutásra elég komoly ellenállásba ütközöm, de hamarosan megbékélnek. Talán úgy gondolják, hogy de jó, a szerencsétlenje végre képes egy kicsit kikapcsolódni, vagy hogy „ez az, Rae, szedj fel valakit, és rúgj ki a hámból”, de tökmindegy, mert a lényeg, hogy leválasztom magamat a hármasunkról, és megindulok én is kifelé.
Ahogy kiérek, Shane kérdésére csak bólintok, aztán azért megtorpanok egy pillanatra, hogy megnézzem, mire is vállalkoztam. Egy szép Honda ébredezik a pasi mögött. A kicsi szívem szinte meg is dobban tőle. Lelkesedésemet kifejezendő elismerően csettintek egyet a nyelvemmel.
- Biztos, hogy elég józan vagy ehhez? - kérdezek azért rá előbb még óvatosan, miközben továbbindulok felé. Nem mintha meggondoltam volna magamat. Szó sincs erről. Át is veszem tőle a bukósisakot, majd a fejembe húzom, és babrálni kezdek a csatjával, de az eredményben nem vagyok biztos. Mmhhm... Feltolom a sisak elejét, hogy jobban kilássak, és hunyorítva nézek Shane-re. - Ennek így kell állnia? - bökök a pöcökre az államnál.


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
104

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Kedd Márc. 06, 2018 7:12 pm

Raelyn & Shane
I am not your enemy
Ha engem kérdeztek... lehet, hogy Adam helyében azért háromszor meggondoltam volna, hogy megteszem-e ezt a félrelépés dolgot, vagy sem, mert hát az a helyzet, hogy sok évet kellett eldobni, és azért azt ő sem gondolta, hogy nem derül ki?! Vagy ha kiderül, akkor majd Rae elnézi? Elég erős és makacs jellem ahhoz, hogy ne legyen annyira alárendelt, és ne gondolja azt, hogy nincs sok értelme ennek már, ha a férje nem tartott ki mellette. Most elhet, hogy ez az én számból hülyén hangzik, de azért nagyon jól tudom, milyen az, ha az embert átbasszák egy hosszabb kapcsolat után, és meg kell mondjam, határozottan nem jó, szóval... Nem is tudom, milyen következtetést vonhatunk le ebből, de az biztos, hogy Adam nem sokat ért a bosszújával, sőt, maga alatt vágta a fát.
- Hát, ezt azért nem mondtam... egyszerre nem lehet? – kérdezem egy mosoly kíséretében, miközben az asztalon tologatom a poharam ide-oda. Hülyeség ilyen dolgot feltételezni egy orvosról, hisz én mindenkit mentenék, egyenrangúan, egyszerre! Persze! Hát erre tettem fel az életem, hahh!
- A pénz nem vezet sehová, Rae, de hát te tudod – vonok én is vállat. Talán azelőtt többre értékeltem a pénzt én is, mielőtt még Lotte lelépett vele, és habár nehéz időszakok voltak akkora egy pár hónapig, mire összeszedtem magam, de arra határozottan jó volt, hogy rájöjjek, hogy az élet nem a pénz körül forog. Nekem nem az fájt igazából, hogy fogta a pénzem és megfosztott tőle, hanem hogy nem volt képes leülni velem szemben és közölni, hogy mi a probléma... – A te szemszögedet is abszolút megértem, persze, de inkább nem foglalnék álláspontot, ha nem gond – jelentem ki, mert a barátom ellen azért csak nem megyek. Elbaszta, ez tény, de Rae sem egy ártatlan ember.
- A házasságnak mondjuk elég nagy előnye, hogy az ember őszintén meg tudja beszélni a sérelmeit, nem? Bár nem tudom, én papolok, aki sosem volt házas és valószínű nem is lesz – nevetek fel halkan, mert valahol ez azért ironikus, hogy tanácsokat osztogatok a házasságról, amikor halvány lila gőzöm sincs róla. Vagyis csak amit láttam. Egyébként sem értem, mi ez a nagy házasság-pártolásom most, hisz pont a múltkor érveltem Haydennek az ellenkezőjéről. Néha már magamat sem értem, nemhogy még mást meg tudjak.
- Á, szóval még nyomozósdit is játszotok. Hát ez óriási, mit meg nem tesztek, ti nők. – És még az előbb bizonygatni próbálta, hogy nem bujkált. Komolyan, ha nekem egyszer meg kellene értenem a női nemet, én szerintem hamar feladnám... Most ebben a helyzetben is, miért kell kerülni a másikat? Miért nem lehet leülni egymással és megbeszélni? Nem értem, komolyan. Néha még a férfiakat sem, nemhogy a nőket.
A motorozás hirtelen pattan ki a fejemből, most túl nagy a zsongás itt nekem, de azért nem bánnám, ha Rae csatlakozna hozzám. Semmi hátsószándék, kérem szépen, bár... nem, nem, semmi!
- Mondjuk a kettőt kombinálva – mosolyodok el, aztán arrébb is tolom az utolsó korty italt. Ha Rae benne van, akkor nem iszom többet. Abban az esetben, ha csak én ülnék fel a járgányra, akkor annyira nem érdekel, mennyi alkohol van bennem, mert ha nem tudok annyira vigyázni magamra, hogy ne öljem meg magam, hát akkor kár értem, de ez van. Így viszont, ha benne van, érte is felelősséggel tartozom, és nincs kedvem elszámolni a saját lelkiismeretemmel, na meg utána Adammel sem.
- Azt nem mondom, hogy akkor kergessük őrületbe apádat, mert gondolom már nem sok köze van hozzá, mit csinálsz, de ha benne vagy, húzzunk – kacsintok rá, és tetszik, ahogy lelkesedik. – Kint megvárlak – mondom, majd felállok, és a pultnál megállok fizetni. Odaintek a barátnős asztalhoz, mert gondolom még megpróbálja meggyőzni Rae őket, hogy nem azért lép le velem, mert ilyen iszonyat jóképű vagyok, hanem mert jól akarja magát érezni kicsit.
Nincs túl meleg, de az utak szárazak, hó nem esett már egy ideje, abban viszont reménykedem, hogy meleg kabátja van, mielőtt még ráfagy nekem a motorra. Rágyújtok és a motoromnak dőlök, míg várok rá, aztán pár perc múlva be is indítom a járgányt, hogy megmelegedhessen a motor.
- Kész vagy? – kérdezem, ha kijött és a kezébe nyomom az egyik bukósisakot, aztán átvetem az egyik lábam, és megvárom, míg felül. Belevaló csaj, tudom, de azért felvet némi kérdést, hogy bevállalja-e, hogy felül mögém?! Kíváncsi leszek.
 

Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe Bennet ★
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Szer. Feb. 28, 2018 1:49 am

Shane & Raelyn
DON'T HOLD YOURSELF BACK

Már megint ez a szőrszálhasogatás. Nem mindegy, hogy picit, vagy picit többet? Ez biztos ilyen sebész dolog, hogy mindent ilyen precízen meg kell határozni. Huhh! De csak vigyorgok Shane-re, mert amúgy igaza van, meg ha már ennyire pontos akar lenni, hát legyen. Nem bánom. Picinél picit többet ittam. Szóval végül egy bájos, csak enyhén bűntudatos mosollyal még meg is vonom a vállamat. Hát legalább nem ítél el. Adam megtenné. Adam sok mindennel kapcsolatban elég ítélkező lett az elmúlt évek alatt, főleg ha rólam volt szó. De szerencsére ez engem már nem érdekel.
- Értem. Szóval nem utálsz, de ha bennragadnék vele egy égő házban, őt mentenéd ki először – bólogatok komolyan, mint aki már el is képzelte a felvázolt szituációt. Adam elsőbbséget élvez, én meg égjek el. Haha! Megjegyeztelek Shane Harper!
- Követelem – ismétlem meg ismét a szót, és megint kicsit vállat vonok, majd enyhén lebiggyesztem a számat. - Oké, igazából nem vagyok rá büszke, hogy pénzen marakodok vele, de tudod, ez nem egy egyszerű helyzet – sóhajtok fáradtan, olyan mélyről jövő kimerültséggel, amit a nem-tudom-hány pohár tequila, meg az állandó komolytalansággal átszőtt stílusom sem tud elfedni. - Nem panaszkodni akarok, de a házasságunk alatt olyan sok mindenről lemondtam. Eladtam a lakásomat, ott hagytam a munkámat a kedvéért... szépen, fokozatosan olyasvalakivé váltam, aki nem én vagyok – húzom el a számat, és a fejemet ingatom. Nem azért ültem át ide, hogy az exemről lelkizzek, aztán valahogy mégis ez lett belőle. Ha a téma kicsit változik is, a szó végül mindig visszaterelődik rá, és a válásunkra. Most még ezt annyira talán nem is bánom. Van, hogy részegen könnyebb kiöntenünk a szívünket. Holnap azonban... ha visszagondolok rá, hogy mi mindent pletykáltam el őszintén Adam egyik legjobb barátjának... Hát fogalmazzunk úgy, hogy szívesen megetetem majd magammal a földet, amennyiben az hajlandó lesz elnyelni.
- Hogy megbeszéltük-e...? Ah, nem érted, Shane. Én... annyira bele voltam zúgva abba a hülyébe. Elvakítottak az érzéseim, és sokáig észre sem vettem, hogy amit ő akar az élettől, és amit én szeretnék, mennyire különbözik. Na jó, úgy tűnik, kettőnk közül nem is ő a hülye – javítom ki magam, ahogy így végiggondolom, amit mondtam. - Nagyon mások vagyunk, ami talán nem volt gond, amíg szemellenzőt hordtunk, de több mint két év házasság után... Nem akartam hazudni a tablettákról, érted? Csak... egyik napról a másikra ráébredtem, hogy én erre nem állok készen, és szükségem volt egy kis időre, amíg rájövök, hogy mit is szeretnék – fogalmazom meg a számára azt, amit tulajdonképpen a drága barátjának sosem tudtam, mert arra sem méltatott, hogy végighallgasson, inkább elviharzott, majd összejött valami macával azon a bizonyos gálán.
- Nem tervezek sokat erre járni – jegyzem meg aztán egy apró, féloldalas mosollyal a témaváltás után, majd a barátnőim felé sandítok. - Ha tudtam volna, hogy ide akarnak hozni, valószínűleg még útközben kiugrottam volna valahol a taxiból. De meggyőztek, hogy nem kell aggódnom, mert Ad dolgozik, szóval végül sikerült berángatniuk ide – mondom már majdnem nevetne, ahogy magamban felidézem az élményt, amit nagyjából minden túlzás nélkül most megosztottam Shane-nel.
- Motorozni? - vonom fel a szemöldökeimet, és a tekintetemben kíváncsiság csillan. - Valami konkrét helyre akarsz menni, vagy csak úgy száguldozni az éjszakában? - tudakolódom, mielőtt választ adnék a kérdésére. - Hmm... Úgy rémlik, húsz éves korom óta nem ültem motoron. Volt akkoriban egy fiúm, Justin, aki az őrületbe kergette apámat – kuncogok fel az emlékre. Igazi lázadó voltam tiniként, és attól tartok, ezt nagyrészt még a mai napig sem nőttem ki. Kivéve, hogy már nem szokásom füves bandákkal lógni, meg motorral keresztülrobogni a városon. Bár vezetni még sosem vezettem egy ilyen vasszörnyet, én mindig csak az utas voltam. Azt hiszem, kedvem támadt nosztalgiázni, és biztos vagyok benne, hogy ez a lelkesedés az arcomra is kiült.


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
104

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Kedd Feb. 27, 2018 2:49 pm

Raelyn & Shane
I am not your enemy
A helyzethez képest még igen józan vagyok, pedig amikor elindultam a kórházból, azt hittem, hogy majd három pohár whisky után bedobom az unalmast, aztán szállíttathat haza a pultos egy taxival, aki már igencsak jól tudja a dolgát, mi van akkor, ha Shane Harper kicsit felönt a garatra. Nem egyszer történt már meg, főleg nem az utóbbi hetekben, hogy taccs részegre ittam magam, de olyan szinten, hogy még a világomról sem tudtam. Ez persze nem volt olyan jó döntés, lévén másnap a kórházban halálra szívták a véremet miatta – talán jobb lett volna, ha nem az egyik legnagyobb orvos és kórházi dolgozók gyűjtőhelyére megyek inni, nem?-. Ezt a hibát újra és újra elkövetem, de mivel New York nagy, és máshol nem igen találni ivócimborákat csak ritkán, így most is ide tértem be, és lám, kit látnak szemeim.
Halkan felnevetek Rae mutogatásán.
- Hát, azt látom. Talán a picikénél – mutatom én is hunyorogva – egy kicsit többet – vonok vállat mosolyogva. – Nem baj az Rae, néha ki kell rúgni a hámból kicsit – nyugtatom meg, hogy előttem aztán tényleg nem kell szégyenkeznie. Én tudom a legjobban, mennyire taccsra tudja tenni egy hosszabban tartó kapcsolat vége az embert. Bármelyik fél is a hibás.
- Nem léptem be, Rae – nevetek fel halkan, miközben újabbat kortyolok a barna löttyből. – Adam meg én két külön ember vagyunk, még ha a barátom is, akkor is. Amúgy sem akarok belefolyni túlzottan a dolgokba, de mivel a barátja vagyok, bármikor ott vagyok, ha kell. Neked is, csak hát tudod... azért mégis csak elsőbbséget élvez ebben Adam – vallom be, mert hát hülyeség köríteni, Rae-t csak általa ismertem meg, Adam volt, aki úgy rendesen benne mozgott a köreinkben. Neki meg amúgy is ott vannak a barátnői gondolom, vagyis ahogy látom is, igyekszenek kirángatni őt a letargiából, úgy tűnik, inkább több, mint kevesebb sikerrel. A baj az, hogy az alkohol csak ideig-óráig segít felejteni, de addig megteszi legalább.
- Sosem voltam az, aki megsértődik bármi ilyesmi húzáson. Aláírom, az mondjuk tényleg nem esik a legjobban, hogy nem mondta el, de ez van – vonok vállat, nem fogok azért sírva fakadni emiatt. – Kiköveteled? – vonom össze a szemöldököm, mert ez már kevésbé tetszik. A pénz nagy úr, ezt is jól ismerem már, és olyan éket tud verni két ember közé, hogy azt nem is gondolnánk. Persze itt más a helyzet, mert Rae és Adam között már így is elég sok a feszültség, de akkor is el lehet még békében válni, ha arról van szó.
- Megbeszéltétek egyáltalán, hogy te még nem akarsz gyereket? Mindegy Rae, ez sem az én dolgom, csak azért ez elég nagy érvágás tud lenni egy férfi számára, főleg ha azt hiszi, hogy nem képes teherbe ejteni a nőt. – Nem körítek, ez így van. Az őszinteség fontos egy kapcsolatban, ha az nincs meg, akkor szar az egész, úgy ahogy van, és bárhonnan is nézzük a dolgot, Rae volt az, aki elkezdte a hazudozást.
- Na, de komolyan, nem akarok erről vitát nyitni, ez csak az én véleményem – zárom le ezzel a dolgot, aztán a barátnői asztalához siklik a tekintetem. Jobbnak látom kicsit terelni a témát, mert egyrészt én nem vagyok pszichológus, másrészt pedig őt sem akarom letargikus hangulatba sodorni. Aztán mégiscsak teszek még egy kört, mert megköveteli a téma. Hátha van még esély, de... nem látok sokat.
- Jó, én elhiszem, az biztos, hogy szar ezek után összefutni, de ha sokat jársz majd erre, akkor akaratlanul is bele fogsz majd botlani. – Adam is sokat járt ezen a szórakozóhelyen, mióta Raevel megromlott a kapcsolatuk, és most is csak azért nem teszi tiszteletét, mert a kórházban ügyel. Most viszont áldom az eget, hogy nem úgy jött ki a lépés, hogy eljön velem, mert akkor itt már valószínűleg óriási veszekedések mennének, amire ha valakinek, nekem aztán biztos nincs szükségem.
- Még az is lehet. Szabad az egész éjszakám, szóval még arra is vevő vagyok, de ha engem kérdezel, van egy jobb ötletem, amíg még nagyjából józan vagyok – mosolyodok el, és a gondolataim máris arrafelé irányulnak, hogy milyen jó lenne feldobni kicsit a hangulatot. Rae is és én is elég fosul vagyunk szerelem ügyileg, szóval ha benne van, akkor felvetem az ötletet:
- Szeretsz motorozni? – tolom el magam elől a maradék whiskyt, mert ha benne van, akkor ennyi elég is volt. Vezettem már részegebben is, most meg még csak a becsiccsentés elején vagyok, szóval stabil a helyzet. Azt nem tudom, hogy Rae lesz-e olyan bevállalós, hogy felüljön mögém a paripára?!
 

Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe Bennet ★
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Kedd Feb. 20, 2018 6:55 pm

Shane & Raelyn
DON'T HOLD YOURSELF BACK

Mivel Shane az általam felállított alkoholteszten máris átcsusszant, ami ugye abból állt, hogy megválaszolta a kérdésemet, és nem, még nem itta le magát a sárga földig, így eldőlt, hogy nem a részegség beszél belőle. Más egyéb magyarázatot kell találnom a félrebeszélésére.
- Éééén... már ittam egy picikét – mutatom a hüvelyk- és mutatóujjaimat összeérintve, hogy mennyire nagyon picikét. Oké, persze elpusztítottam már néhány pohárka tequilát, és enyhén akadozik már néha a nyelvem, de azért teljesen rendben vagyok. Nem kell aggódni miattam. Ahh! Nem értem, miért lovagol még ezen a rejtőzködős témán. Drámaian sóhajtok, mielőtt megválaszolnám Mr. Akkor-sem-hagyom-annyiban kérdését.
- Csak diszkréten meg akartam győződni arról, hogy Adam nincs veled – kezdek bele úgy, mintha valóban szó szerint harapófogóval rángatnák ki belőlem a szavakat. - Meg nem voltam benne biztos, hogy nem léptél-e be az utálóim közé a kedvéért... Beléptél? - hajolok kicsit közelebb az asztalra könyökölve, hogy a hely gyér fényviszonyai mellett rendesen a szemébe tudjak nézni, és meggyőződhessek róla, hogy gyűlöletmentes-e a tekintete, avagy sem. Aztán nem tudom, melyikünk lepődik meg jobban azon, hogy Shane még nem hallott a válásunkról... Úgy látszik, a drága exem a „magamba fojtom a bánatom” című fejezetét éli. Bár azt én sem állítanám, hogy úton-útfélen a válásunkról pletykálnék mindenkivel. Valószínűleg arra sem emlékszem majd vissza örömmel, hogy ha most megered a nyelvem, de az alkohol az már csak ilyen. Valódi igazságszérum. De azért ők mégis csak barátok. Elvileg.
- Én a helyedben odafigyelnék rá, még a végén kiderül, hogy téged is „megcsal” - rajzolok idézőjeleket a levegőbe az ujjaimmal. - és valami idegen orvosnak, vagy valami fiatal gyakornoknak önti ki a szívét helyetted. Amúgy ha tényleg szarul viseli a válást, az gondolom csak azért van, mert kikövetelem a saját részemet a házasságunkból – teszem hozzá kissé gúnyosan, majd megvonogatom a vállamat.
- A fogamzásgátlós húzás? - vonom fel a szemöldökeimet kissé felháborodva. - Hát persze, arról bezzeg mesélt neked! Miért is nem vagyok meglepve? - ingatom a fejemet, és röviden szemezni kezdek a második pohárka tequilával is... de végül hagyok neki még pár perc időt, hogy elbúcsúzzon a külvilágtól. - Ehhez nagyon ért, hogy csak azzal foglalkozzon, ami őt érdekli. Hogy kiforgassa mások szavait vagy tetteit, meg manipuláljon, és mindent ő irányítson... Mert az aligha érdekelte őt valaha is, hogy én mit akarok. Nem, ha engem kérdezel, itt már nincs mit helyrehozni. Csak azt sajnálom, hogy nem léptem ki már előbb ebből a házasságból – sóhajtok, ezúttal minden drámaiságot mellőzve, valóban kicsit rosszkedvűen. Már-már szinte hálás vagyok Shane-nek, amikor a figyelmünk egy kicsit a barátnőim felé terelődhet, mert igen, biztos vagyok a válásban, és abban, hogy Adammel már nincs közös jövőnk, de attól még azt is el kell ismernem, hogy fájdalmas ez az egész. A csalódás, megbántottság, a kiábrándultság, az újrakezdéstől való félelem, és még egy rakás ilyen baromság. És ezt a fajta fájdalmat még az alkohol sem igazán tudja tompítani, csak majd az idő. Ami viszont Jenny-t illeti, kíváncsi lennék arra, ahogy Shane megpróbálja befűzni. A csaj olyan szerelmes, amilyet én még nem láttam, de szórakoztató lenne nézni, ahogy próbálkozik.
- Évekig voltunk együtt, Shane – vonom meg a vállam, amikor a megjegyzésével folytatja a lelkemben való vájkálódást. - Most fújunk egymásra, és őszintén, látni sem akarom, de attól még nem egyszerű lezárni ezt az időszakot – felelem komolyan, aztán eltüntetem a második kör tequilámat. - Meg azt hiszem, fura újra itt lenni – teszek egy kisebb kört felfelé a levegőben a mutatóujjammal. - De az ivászat az ő ötletük volt – bökök fejemmel a csajok felé. - Jenny-nek születésnapja van, szóval igazából leginkább tőle függ, hogy merre megyünk tovább. Csak nem kedvet kaptál hozzá, hogy kísérgessél három becsípett bigét az éjszakában? - vigyorodom el.


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
104

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Hétf. Feb. 19, 2018 10:40 am

Raelyn & Shane
I am not your enemy
A helyzet az, hogy én ha tehettem, sosem bonyolódtam semmiféle magánéleti problémába, amibe beleütköztek a barátaim. Ha kellett a segítség, akkor persze ott voltam és tartottam a hátam, vagy éppen hoztam tíz percenként az újabb kör tömény alkoholt, de ha nem volt muszáj, nem nagyon folytam bele a dolgokba. Ennek ellenére például Adam és Rae esetébe kénytelen voltam, hisz a szemem előtt történt meg Adam félrelépése, amit kezdetben nem igazán értettem –mert persze addig nem voltam abba sem beavatva-, de hát úgy voltam vele, hogy szüksége lehet egy kis változatosságra. Az ő dolga. Az ő dolguk. Aztán csak kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy itt nem csak egyoldali átverésről van szó...
- Azt hiszem még nem eleget a mai napom megkoronázására. De ahogy látom, te már nem vagy túl józan – kúszik az arcomra pimasz vigyor ahogy végig siklik a tekintetem a velem szemben ülő nőn. Adam jól elbaszta a dolgot, mert talán a fogamzásgátlós sztori még javítható lett volna, a más nő felé kacsintgatás viszont már határozottan túllépi a határokat a nőknél. Ami azt illeti régen nálam is túlment volna, de ma már Lotte-nak köszönhetően más fejjel gondolkodom arról, hogy mit érdemes megtenni egy-egy nőért és mit nem?!
- Határozottan rejtőzködtél – jegyzem meg, mert hiába is bizonygatja, ez kérdés nélkül az volt. Csak érteném, miért. – Akkor tehát miért rejtőzködtél? – nevetek fel halkan, majd le is húzom az utolsó korty barna löttyömet, de aztán majdhogynem félre is nyelek a mondandója hallatán. Válni? Azt hiszem, lemaradtam valahol félúton, vagy csak legalább a drága barátom elfelejtett tájékoztatni a fejleményekről. Baszki, lehet teljesen ki van idegileg és nem szól, hogy folyamatban van a válás? Akkor tényleg komoly a helyzet.
- Hogy válni készül? – kérdezem összefutó szemöldökkel, miután kiköhögtem magamat és megingatom a fejem egy halk, cinikus nevetés kíséretében. – Hát ezt úgy elfelejtette mondani. De biztos szarul viseli, ha még magában is tartja – mondom, mert ez aztán tényleg egyáltalán nem vall Adamre így talán jobb lesz, ha szólok pár szót az érdekében.
- Egyébként meg nem akarok szentbeszédet tartani, távol álljon tőlem, de nem lehetne ezt még helyrehozni esetleg? – döntöm a fejem oldalra, bár gondolom, ha Rae valamit a fejébe vett, akkor azt senki és semmi nem fogja megváltoztatni. – Mert ugyebár az a fogamzásgátlós húzás sem volt a legszebb, ha szabad ilyet mondanom – húzom a szám, mert azért jobb, ha nem felejtjük el, hogy itt kettőn állt a vásár. Az rendben van, hogy Adamé a nagyobb vétek, de azért titkolózni sem okos döntés egy ilyen komoly ügyben, mint például a gyerek. Ha ezt a húzást nem követi el Rae, akkor lehet –sőt, majdnem biztos-, hogy Adam sem csalja meg őt. Igazából ragozhatnánk ezt naphosszat is, de felesleges, az ő dolguk, nyilván más nem tudhatja, hogy mi a legjobb nekik, csak ők. Baszki, igazi pszichológusnak is elmehetnék így gondolati szinten legalább...
- Nem mintha engem bármikor érdekelt volna, hogy bárki foglalt-e vagy sem... – szemlélem közben a barátnőket, akik meg kell hagyni, meglehetősen csinosak, akárcsak Rae. Na, de ő tabu, mert hát azért a barátom –mint kiderült most már volt- feleségével már csaknem kezdek ki, az nagy parasztság lenne.
Mikor a pincér kihozza a kért italokat, belekortyolok a whiskymbe, aztán a kicsit sem habozó Rae-re emelem a tekintetem.
- Azért ahogy látom, neked is nyomja a lelked ez az egész ügy. Vagy más miatt iszol ilyen serényen? – heccelem kicsit, mert emellett nem tudok elmenni. – Még a végén haza kell támogassalak – húzom a szám széles vigyorra. Megtenném, persze. Igazából mindig jófejnek tartottam a csajt, és komolyan sajnálom, ha itt a vége Adammel, de én nem fogok ebbe beleszólni, a döntés az övék. Azért majd jól elmondom a barátomnak, hogy kár a csajért. Nem is tudom, hogy most tényleg jobban kicsípte magát, mint általában –bár ilyenkor a nőknél mindig előjön valamiféle pánik, hogy majd nem fognak kelleni másik pasinak-, vagy mindig ilyen jó nő volt, csak én tartottam csukva a szemem lévén, Adam felesége. Mindegy igazából, ex-nőkre és feleségekre sem hajtok, azért szorult belém némi jómodor, bármily nehéz ezt elhinni.
- Discozni is mentek még ma? – tapogatózom, mert még az is lehet, hogy odacsapódok a csajbuliba. Végül is, annál rosszabb sose legyen...
 

Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe Bennet ★
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Csüt. Feb. 15, 2018 6:38 pm

Shane & Raelyn
DON'T HOLD YOURSELF BACK

Várakozva, már-már türelmetlenül nézek Shane-re, fel vagyok készülve, hogy mindennek elhordjon, amiért így meg úgy átvertem a barátját, meg még ki tudja, mi mindent hordott össze rólam Adam. Az alkoholnak hála, ami már a szervezetemben kering, nem igazán fogom fel, mekkora hülyeség ez, mert nyilván nem fog a fejemre olvasni semmit, vagy beleavatkozni a dolgainkba, normális emberek normális esetben nem tesznek ilyet, és amennyire Shane-t ismerem, ő is túl jó arc ehhez. Én jelenleg mégis meg vagyok győződve arról, hogy bár Adam ma este nem boldogítja itt jónépet, mindazok, akik a baráti körét képezik, rólam sugdosnak a hátam mögött. És ez baromira idegesít. Szóval örülnék, ha a képembe mondanák, amit gondolnak, bárkinek bármi is a problémája. Shane pechére őt pécéztem ki szószólónak erre a feladatra. Na de amikor megszólal, értetlenül ráncolom a homlokomat. Nincs otthon a macska? Cincognak az egerek? Mi van?? Nem tudom, hogy félrebeszél, vagy szórakozik velem, esetleg tényleg nem tudná, hogy nem élünk már együtt Adammel? Pedig már jó ideje nem. És amúgy semmi ennél értelmesebb magyarázatot nem tudok találni a szellemes megjegyzésére.
- Amúgy te mennyit ittál? - puhatolózom, hátha rájövök, hogy melyik variáció áll fenn, bár egy külső szemlélő számára valószínűleg már messziről egyértelmű lehet, hogy kettőnk közül én csíptem be jobban eddig. Elég tequila van bennem ahhoz, hogy bátornak és vagánynak érezzem magam, meg szókimondónak, és ideüljek pofázni, bár úgy összességében ezek közül egyik sem jelent gondot józanon sem. Csak legfeljebb akkor ennél diszkrétebben viselkedem. Egy kicsivel. És nem próbálnék elbújni egy itallap mögé.
- Pff... én nem rejtőzködtem – legyintek, és elnevetem magam. - És pláne nem félek tőled – forgatom meg a szemeimet, majd úgy nézek rá, mintha ennél nagyobb ökörséget mostanság nem is hallottam volna. - Mire vagyok kíváncsi? Arra, hogy milyen sztorival eteti Adam a kollégáit. Csak mert amikor egy pár válni készül, arról mindig mindenkinek megvan a maga véleménye. Miért pont a drága férjem barátjának ne volna? - vonom fel a szemöldökeimet, de ahogy a férfire nézek, van valami a tekintetében, ami azt sugallja, hogy nem tudta. Basszus, tényleg nem tudta! Mi a franc? Adam nem beszélt neki róla? De hiszen... Megrázom a fejem, és a barátnőim felé tekintek.
- Ha inkább róluk akarunk beszélni, nekem úgy is jó. Sőt! Melyikre vagy kíváncsi? A szőke Anne, ő is mentős, a társam. A barna pedig Jenny, a lakótársam, vagyis jelenleg nála dekkolok, de ő foglalt, szóval nála nem érdemes próbálkoznod – ingatom a fejemet. A következő pillanatban pedig a pincér kihoz az asztalunkhoz egy pohár whiskyt meg két újabb tequilát, én pedig az egyiket egy elégedett hümmögéssel fel is öntöm azonnal.


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
104

Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Csüt. Feb. 15, 2018 1:58 am

Raelyn & Shane
I am not your enemy
Kivagyok idegileg, komolyan mondom. Azt hiszem, határozottan szükségem van egy italra vagy kettőre, mert a mai napom az egyenlő egy kalap fossal, de úgy egy jó nagy adaggal… Nem igazán részletezném, csak annyit mondanék, hogy az egyik betegem, akivel már majdnem sínen voltam, feladta a küzdelmet és bedobta a törölközőt, ami ha még nem lenne elég, akkor ott van Lotte, mint hab a tortán, aki ugyebár nem veszi fel azt a rohadt telefont.  Azt hiszem már elegem van mindenből, úgyhogy én meg se várom a műszak végét, úgy döntöttem.
- Simon, én húzok haza, ha van valami bármelyik betegemmel, tedd már meg azt a szívességet, hogy minden tőled telhetőt megteszel, jó? Kiégtem mára – jelentem ki a kantinban az éppen a majmot tömő kollégám elé ülve mélyeket sóhajtozva.
- Jó, majd figyelek, de mi van, gáz van? – érdeklődi, de én csak megrázom a fejem. Gáz van itt már hónapok óta lassan a fejemben, meg úgy mindenhol, de majd egy erős ital rendbe tesz.
- Nincs, csak a faszom ki van a nappal, ennyi – vonok vállat, és elveszem az egyik szendvicset előle kérdés nélkül, hogy a mai nap először végre magamba erőltessek némi szilárd tápanyagot.
- Hát jól van, azért szólj, ha kellek. – Bírom Simont, tudom, hogy ha kel segítség a melóban, akkor ő kérdés nélkül elviszi a dolgokat, bár ez oda-vissza működik.
- Csak egy jó erős whisky kell most, és akkor minden oké lesz – rándul meg a szám, majd megveregetem a vállát, amikor Adam csatlakozik hozzánk.
- Ügyelsz ma, haver? – teszem fel a kérdést a kissé nyúzott tekintetű barátomnak, miközben a szendvicset majszolom.
- Ja, ne is mondd. Semmit nem aludtam – bámul maga elé én pedig fejet rázok. Amióta Raevel megromlott a viszonyuk – nem is tudom, hogy most hol tart a dolog- elég szarul néz ki, de hát bassza meg, elcseszték. Mind a ketten.
- Pedig reméltem, hogy csatlakozol a letargikus klubhoz és egy pár pohár alkoholhoz, de akkor mindegy, majd máskor – vonok vállat, aztán felpattanok és kezet fogok velük, hogy aztán minél hamarabb és távolabb kerüljek a kórháztól és a betegektől. Nem állok szóba inkább senkivel, mert félő, hogy valamelyik ápolónő az eszembe juttat majd valamit, amit már megint elfelejtettem és richtig halaszthatatlan lesz. Nem-nem, ma nem!
A gyorsaság ma igen jól megy, pillanatokon belül vagyok lent a mélygarázsban és pattanok a motorra, hogy hátra hagyva mindent hajtsak az egyik bárba, ahova általában járunk az orvos-haverokkal. Biztos akad majd ismerős, szóval nem aggódom. A motort majd itt hagyom, vagy berakom a pár saroknyira lakó haveromhoz, ott azért mégiscsak biztonságosabb. Azt nem tudom, már eddig is miért nem jöttem taxival, rejtély marad. A pulthoz igyekszem és rögtön kérek két adagnyi whiskyt, aztán leülök az egyik asztalhoz és nézelődni kezdek. Tulajdonképp nem is igazán vágyom most társaságra. Inkább nézem a jó nőket, aztán majd meglátom, lehet fogok egyet és hazaviszem estére valamelyiket. Az egyik asztalnál egy csapat nő ül, és egy ideig csak oda-odapillantok, amikor meglátom a itallap mögött bujkáló Raelynt. A látványra fejcsóválva nevetek fel halkan és a whiskyt kortyolgatva figyelem őt, kíváncsi vagyok, mégis meddig gondolja azt, hogy kibaszott vak vagyok vagy éppen ő egy igazi kaméleon?! Mondjuk azt nem igazán értem, miért rejtőzködik, de szerintem nem sokáig fogja bírni. A várakozásaim igaznak is bizonyulnak rövid időn belül, és hirtelen csak azt veszem észre, hogy a nő velem szemben ül és ontja magából a szót, mire pislogok kettőt és összevont szemöldökkel meredek rá.
- Szia Rae – mondok első körben ennyit és kérdőn meredek rá. – Nincs otthon a macska, cincognak az egerek? – célzok ezzel arra, hogy Adam ma ügyel, ő pedig éppen a barátnőivel tequilázgat itt. - Min szeretnél túlesni? Láttam, hogy rejtőzködsz, de elég szarul csináltad – nevetek fel és piszkálom egy kicsit. – Mi van, félsz tőlem? Nem akartam én egy rohadt szóval sem arról a „baromról” beszélni, de ha már szóba hoztad… - vonok vállat és most már komolyan kezd érdekelni a sztori, mert valami azt súgja, hogy Adam valamit elsunnyogott a történetből. A sztorit, miszerint Rae újrakezdte a fogamzásgátlót a férje tudta nélkül, aztán ezek után Adam összegabalyodott egy nővel a jótékonyságin ismerem, de hogy most mi a helyzet, azzal nem vagyok tisztában. Talán mert nem is kérdeztem? Kurva jó barát lehetek, de isten látja lelkem, most egyenlőre a saját életemet próbálom ráncba szedni, ami valljuk be, nem egyszerű.
- Mire vagy kíváncsi? Gondolom, te többet tudsz, mint én – meredek rá, és remélem, nem nekem kell most előadni a sztorit, amit nyilvánvalóan már ő is oda-vissza, kívülről-belülről ismer. Mindeközben intek a pincérnek és rendelek két adagnyi tequilát a vele szemben ülőnek, magamnak meg egy újabb pohár whiskyt.
- Valami azt súgja, hogy nem vagyok tisztában a történet minden egyes darabkájával, de persze nem kell erről beszélnünk. Beszélgethetünk mondjuk a barátnődről is – bökök mosolyogva az egyik szőkeségre az asztaluknál, aki már látszik, igen jó hangulatban van az alkoholtól.  

Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe Bennet ★
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
38

Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Hétf. Feb. 12, 2018 2:24 am

Shane & Raelyn
DON'T HOLD YOURSELF BACK

Végre vége egy újabb hosszú műszaknak. Fáradt vagyok, éhes, nyűgös, alig várom, hogy hazamenjek, és húzzam a lóbőrt holnap reggelig. Csuklóból lendítem be az öltözőszekrényem ajtaját, ahová az imént pakoltam be a mentős egyenruhámat, aztán majdnem ugrom is egyet hátrafelé ijedtemben, amikor hirtelen Annie, a jelenlegi mentős társam, vigyorgó arcával találom szemben magam. Ez az arckifejezés semmi jót nem jelenthet. Máris kezdek aggódni.
- Mi van már? - kérdezem gyanakvó tekintettel, összehúzott szemekkel. Tuti akar valamit. Valamit, ami nem fog nekem tetszeni.
- Te, Jenny és én, meg egy rakás tequila... ma este – állítja fel nekem az egyenletet, és én már tudom is, mi van az egyenlő jel másik oldalán: fejfájás, kimerültség, szégyen, mert valami hülyeséget csináltam, és áhh nem ez volt a terv. Én nem ezt akarom. Ingatni kezdem a fejemet.
- Bocs, de már van programom – vágok is a szavába, mielőtt újabb ijesztő ötletekkel állna elő, aztán vállamra kapom a táskámat, és már indulnék is, de ő gyorsabb, megelőz, elém vág.
- A-a, ez alól most nem bújhatsz ki! Már hetek óta ki sem mozdultál. Mégis milyen programod van? Bámulni a netflixet egész éjjel? - Az a kedvenc hobbim, nem értem, mit fikázza! - Ez most nem rólunk szól, Rae! Jenny-nek születésnapja van. - Basszus, totál kiment a fejemből. Pocsék barát vagyok. Mélyen beszívom a levegőt, majd hatalmasat sóhajtok.
- Jól van – adom be végül a derekam. - Akkor gyere értünk nyolcra – teszem még hozzá, mert végeztem még egy gyors fejszámolást, és az jött ki, hogy így lesz még egy kis időm szundítani is, mielőtt nekivágnánk az éjszakának. Arra pedig szükségem lesz. Imádom Jenny-t, sokat köszönhetek neki, hisz a válás óta (vagyis annak elindítása óta, meg amióta ott hagytam Adam-et), nála csövezek, befogadott és törődik velem, de képtelenség, hogy egy huszonnégy órás műszak után pihenés nélkül kibírjak egy egész estés tombolást. És ismerem ezeket a csajokat már, reggelig is képesek bulizni.
Pár órával, evéssel, alvással, sminkeléssel, meg egy komplett nappalis divatbemutatóval később megérkezik velünk a taxi a buli helyszínére. Ám amikor meglátom, hova is hoztak bennünket, majdnem vissza is iszkolok a hátsó ülésre. Megtenném, ha nem fognának le. Hónapok óta nem jártam itt, pedig imádom ezt a bárt. Éppen csak annyi a gond vele, hogy ide jár lazítani a környék szinte összes egészségügyise, orvosa, ápolója, mentőse, meg a többi szakmabeli. Beleértve Adamet és a barátait is. És semmi kedvem összefutni egyikükkel sem. De aztán Ann megnyugtat, hogy erre ma nem is lesz lehetőségem, utánajárt, az exem épp most ügyel. Kifújom a levegőt, majd egy szemforgatással hagyom magam bevonszolni, és már rendeljük is az első kör tequilát. Nem is tudom, talán félórája-órája tarthat a beszélgetős-nevetgélős iszogatás, amikor az asztalunktól nem messze megpillantom Shane-t, a férjem egyik jó barátját. Ah, ne már. Felkapom az asztalról az itallapot, és az mögé rejtve az arcomat, kukkolok felé óvatosan, és próbálom eldönteni, hogy vajon Ő is vele van-e, mert ki tudja, elcserélhetett egy műszakot, vagy hogy egyáltalán Shane észrevett-e engem. A válásunk még nincs hivatalossá téve, ezért még nem is mindenki tud róla, de szerintem már így is pletykálnak rólunk, és igazából eléggé utálom ezt az egész felhajtást, hogy ilyenkor mindenki a hibást keresi, és nem mondom, hogy teljesen ártatlan lennék, de feltételezem, hogy Adam barátai inkább ellenem vannak, mint mellettem. Vagy már a pia beszél belőlem. Mégsem érzem úgy, hogy eleget ittam volna, mert ahelyett, hogy egyre jobb lenne a kedvem, inkább csak feszélyez a hely, a jelenlevők, meg a saját gondolataim. Úgyhogy inkább iszom még egy tequilát, aztán meg még egyet, a harmadik után meg már úgy vagyok vele, hogy oké, tök mindegy, gondoljon mindenki amit akar. Sőt, mondják egyenesen a képembe, nem számít, lepereg rólam. Fogom is magam, átülök Shane asztalához, vele szemben, felkönyökölök, és farkasszemet nézek vele.
- Na essünk túl rajta! Tessék, jöhet! Mondhatod! Úgyis megvan a véleményed, az a barom gondolom mindent elmondott. Meg most már kíváncsi is vagyok, szóval halljam, nem kell visszafognod magad!


Vissza az elejére Go down
Re: Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Vissza az elejére Go down
 
Shane & Raelyn | don't hold yourself back
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Faj: Vámpírok
» Kék Körzet (Hold)
» Hold, Kék Körzet
» I won't turn my back on you -[Nat&Clint]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Szórakozó helyek-
Ugrás: