Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Isa & Erik & Jay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan Gosling
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
ex-CIA bérgyilkos, Rendőr nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23

Isa & Erik & Jay
Szomb. Feb. 10, 2018 6:38 pm
Ha szükséges lenne, össze tudnám számolni egy kezemen hány olyan alkalom volt, hogy sikerült eljutnom egy-egy olyan koncertre ami érdekelt. Imádtam a rockzenét, és a pörgést, de nem voltam egyoldalú zeneválogatás terén, mindent meghallgattam ami tetszett bármilyen zenei stílusból. Otthon azonban többnyire Jazz szólt a hangfalakból, mert az képes volt megnyugtatni a hangulatom még akkor is ha falnak tudtam volna menni valamitől. Azon a napon kicsit ilyen voltam, két napja nem aludtam, hanem csak pörögtem és dolgoztam egy ügyön. Megvolt az indíték, megvolt a fickó helye, és megvolt hogy hogyan kaphatnám el, de mivel nem hivatalos forrásokon keresztül jutottam az információimhoz, nem mehettem be a kapitányságra azt mondani, hogy srácok ez meg ez van el kell kapnunk a fickót. Azt viszont végképp nem akartam hogy kicsússzon a kezeink közül, szóval úgy döntöttem csapdát állítok neki. Könnyű volt, bár nem szívesen használtam civiliket csalinak egy sorozatgyilkos számára, és ha ez kiderült volna valószínűleg engem is megpróbálnak leültetni érte, de végülis nem volt mi mást tenni. Ez a fickó történetesen fiatal lányokra vadászott, 15-19 éves korosztályban, és elrabolta őket, majd különleges kegyetlenséggel megölte és feldarabolta. Üdv 2018-ban Manhattanben… mintha csak az ötvenes éveket élnénk sorozatgyilkosok tekintetében.
Fizettem két lánynak akik a környéken lófráltak és valami koncertre indultak épp, hogy maradjanak egy ponton a járdán, míg írtam a gyilkos számára egy figyelmeztető SMS-t, hogy neki való husik szaladgálnak errefelé a legjobb haverja telefonjáról, akit pár órával korábban kapcsoltunk le.
Utáltam így várakozni, de muszáj volt… Mintha évek teltek volna el az alatt a 15-20 perc alatt míg a sarok mögött ácsorogva várakoztam és néztem ahogy a két lány kényelmetlenül érezve magát cseveg ott, majd egyszer csak megjelent a furgon, ismerős járgány ami több jelentésben meg volt említve, mint amit láttak elhajtani egyes helyszínekről, tehát megérkezett az emberem. Eltelt pár pillanat, majd megindultam a lányok irányába, míg a furgon is feléjük tartott és láthatóan már meg is lassodott mellettük majd nagy puffanással megállt, és az emberem kászálódott ki belőle, aki helyből a lányok felé vette az irányt.
- Futás! – Kiáltottam rájuk míg, már elég közel voltam, hogy elkapjam ha mozgásnak ered, így elővettem a 9mm-est és magam elé emelve folytattam – James Hamton, ne tegyen semmi hülyeséget, New Yorki rendőrség. -
Tettem két lassú lépést felé, míg a fickó láthatóan próbált a furgon másik oldalára hátrálni, addig a lányok már eliszkoltak a közeléből, majd egyik pillanatról a másikra fegyvert rántott, és két lövést adott le rám, ami elől automatikusan bevetődtem a legközelebbi tereptárgy mögé amit találtam.
- Ne csináljon semmi hülyeséget, ebből már nem jöhet ki jól, rajtakaptam, plusz illegálisan van magánál fegyver. -
Intéztem hozzá a szavakat, de süket fülekre talált, így átpördültem a lakókocsi mellé, majd alá benézve láttam a két lábat, ahogy eliszkol egy irányba, majd gyors tempóban felpattantam és utána iramodtam óvatosan hogy véletlenül se tudjon elkapni úgy hogy figyelmetlenül belefutok. Egy széles ajtóhoz futott, ahonnan rock zene hangja hallatszott, őszintén reméltem hogy nem valami tömeges esemény zajlott odabenn mert annál rosszabb helyet nem is találhatott volna számomra.
Berongyoltam utána, majd egy hatalmas tömeggel találtam szembe magam, amelyben az emberem már el is vegyült valamerre, próbáltam magasabb helyet keresni ahonnan be tudom látni a tömeget, hátha találok távolodó alakokat, de óvatosan kellett eljárnom, hogy ne sérüljön meg senki míg elkapom a fickót, minden jószándékom ellenére sajnos minden nem az én kezemben volt, így az egyik hangfalra fellépve néztem a tömegbe. Odafenn a színpadon a banda ezerrel zúzta a kemény és pörgős zenét, de nem tudtam rájuk koncentrálni.
Kiszúrtam az emberem ahogy próbál a terem másik végén lévő ajtóhoz jutni, leugrottam, és ahogy tudtam a nyomába eredtem. Gyorsabban jutottam át a tömegen mint ő mivel a kezemben volt a fegyver szinte a tömeg szétvált előttem, s a fickó mögött találtam magam, aki reflexből megfordult és elsütötte a fegyverét, csak történetesen nem engem hanem egy srácot talált vállon.
- FÖLDRE! -
Kiáltottam a tömegben, és reméltem hogy a hangra elhalkul a zene, de mivel Hamton behúzódott egy hangfal mögé nekem is keresnem kellett valahol egy biztos helyet, és patthelyzet alakult ki.
- Innen már sehova nem futhat, ne csináljon hülyeséget, ha így folytatja nem börtönbe hanem helyből a hullaházba megy. -
Kiáltottam hátra, hogy biztos meghallja, közben újratáraztam a fegyverem, és a másik kezemmel szorítottam a fickó vállát, hogy ne vérezzen el.
Vissza az elejére Go down
 
Isa & Erik & Jay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Erik/Karl Larsen
» Erik Lehnsherr - Magneto /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: