Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexander Burns Today at 9:10 pm

Alexander Burns
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexander Burns Today at 9:06 pm

Dorian x Jake - Lester brothers fight
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Today at 8:48 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Today at 8:36 pm

Tessa & Jamie - The mirror and me
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tessa Wilson Today at 6:39 pm

Lyn & Ben ~ when we were young
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Today at 6:39 pm

Ella & Owen - It's a long way back
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Owen Cavanaugh Today at 4:55 pm

Archiválást kérek!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ella Cavanaugh Today at 3:22 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 3:05 pm

Ki van itt?

Adam Royal, Adriana Lane, Alexander Burns, Alexander Rhys, Annie Johnson, Benjamin Henson, Charlie Weston, Dorian J. Lester, Genevieve Wells, Jason Morens, Joshua Miller, Kayline Prescott, Lena Caldwell, Raelyn J. Winters, Raya Sunshine Jones, Sylvia Juel, Tessa Wilson, Yasmine Bailey

Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Aaron x Lena - A paktum
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• alicia vikander
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• táncos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
8

Re: Aaron x Lena - A paktum
Kedd Feb. 13, 2018 5:24 pm

Aaron & Lena


Farkasszemet nézek a fehér pirulával egészen addig, amíg az a földön végzi, és az élén gurulva messzie áll csak megtőlünk. „Jerry” – a fél karomat rá, hogy egyszer nyugodtam körülmények között megkérdezem a nevét – egyre erősebben szorítja a csuklómat. Pillanatokon múlik csupán, hogy eldurranjon az agya.
- Hé, ez fáj! – igyekszem szabad kezemmel lefejteni a csuklómról az ujjait, de bilincsként szorít továbbra is, mintha meg se kottyanna neki. Ami valószínűleg így is van, hiszen legalább kétszer akkora, mint én, ráadásul a tenyere is legalább akkora, mint az én egész fejem. Szerencsémre egy önjelölt igazságosztó lép be kettőnk közé, így kénytelen elengedni engem. Elkerekedett szemekkel nézem a bőrömön a piros foltot: tisztán kivehetőek az ujjai nyomai. Ebből szép kis lila folt lesz, az biztos. Ha Carlos meglátja, nem fogja megköszönni, amit azután kap. Nem is figyelek rájuk, csak akkor kapom fel a fejem, mikor „Jerry” trágár hangnemben förmed rá a férfira. Hátrálok egy lépést. Ha netán tetlegességig fajulna a dolog, nem szeretnék kartávolságban lenni. Óvatosan nézek ki a magát betévedő megmegnőnek nevező férfi háta mögül. Látom, amint „Jerry” telefonálni készülne. Egészen biztos vagyok benne, hogy Carlost akarja hívni, amiből semmi jó nem sülne ki. Szerencsére a férfi, akinek az arcát igazság szerint még nem is láttam, időben elkapja a karját. Csak reménykedni tudok benne, hogy legalább olyan erősen szorítja annak a nyomorultnak a csuklóját, ahogyan ő is tette nekem. Az idegen pont úgy beszél, mint aki tisztában van azzal, Carlosnak miért is olyan fontos a mai este. Ez kicsit gyanús, de az is lehet, hogy ő is részese az üzletnek valamilyen módon. Nem néz ki egy tipikus alvilági fickónak, de ki tudja... A szemem sarkából látom, ahogy Marcos a pult mögött figyeli feszülten az eseményeket. Keze jól kivehetően a pult alatt van. Mikor „Jerry” neki akar menni a férfinak, Marcos kiveszi a fegyvert, de nem csinál semmit. Jelentőségteljes pillantást vetek rá és megcsóválom a fejem. Kis habozás után ugyan, de visszateszi a fegyvert és a pultra támaszkodik. Sosem szerette, ha bunyóközeli állapotok uralkodtak a bárban, mert mindig neki kellett feltakarítania a romokat. És Marcos utál takarítani. Hirtelen az önjelölt megmentőm felé fordítom a fejem. Ezek szerint valóban tud a ma esti üzletről, ráadásul köze is van hozzá.
Ép kezemmel óvatosan megtapogatom a csuklómat. Elég érzékeny, ráadásul a piros ujjnyomokban apró, pici vörös pöttyök is látszódni kezdenek. Remek.
Kezeimet leengedem magam mellé, amikor a férfi felém fordul. Csak némán bólintok a meghívásra. Mégsem közölhetem vele, hogy bocs, dolgozni fogok, úgyhogy nem iszom. Még a végén hálátlannak és tiszteletlennek tartana. Vagy ki tudja... Ő is lehet ilyen forrófejű, mint Carlos talpnyalói, de az is lehet, hogy még rosszabb.
Követem az asztalhoz, ha kiválasztott egyet, majd leülök vele szemben. Kicsit feszült vagyok, feszélyezve érzem magam. Bizalmatlanul mérem végig a férfit. Van benne valami, ami miatt nem tudom egy lapra helyezni a Carlos-féle alakokkal.
- Nem kellett volna – közlöm vele távolságtartóan. Hálátlannak tűnhetek, pedig nem ez a szándékom, csak tényleg nem lett volna szükséges közbeavatkoznia. – Mármint... Hálás vagyok és értékelem... Tényleg, csak... – nem is tudom, mit mondhatnék neki. Nem vagyok hozzászokva, hogy kiállnak értem? Hát nem. Nem vagyok hozzászokva, hogy valaki megvéd? Ehhez sem. Mélyet sóhajtok, mire arcvonásaim ellágyulnak. – Köszönöm – nyögöm ki végül halkan. Kezeimet idegesen tördelem az ölemben, szemeimet lesütöm. Kicsit félek tőle, „Jerry” mivel állhat Carlos elé, illetve attól is, hogy a főnököm miként fog reagálni rá. Nem akarom én húzni a rövidebbet. A közeledő léptek zajára emelem fel a fejem csak. Marcos igyekszik az asztalunk felé. Erőtlenül húzom mosolyra ajkaimat, mikor ideér. Hosszúnak tűnő pillanatig figyel engem, mintha meg akarna győződni róla, hogy minden rendben van, majd a férfi felé fordul. Nem kérdezi meg, mit hozhat. Csak áll és várja a rendelést. Általában nem szokott ilyen morcos lenni a vendégekkel, nem értem, mi baja van most. Leszámítva az előző kis jelenetet, persze... Annak lehet, nem örült különösképpen.


Aaron  • 632 •
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
64

Re: Aaron x Lena - A paktum
Pént. Feb. 09, 2018 6:29 pm


LENA AND AARON
Ez a bevetés nekem most az életembe kerülhet, és erre még külön Owen is felhívta a figyelmemet. Nem viselkedhetem túl feltűnően, de nem is bújhatok el, mert akkor nem leszek a közelben, ha megérkezik a nagykutya. A híresztelések alapján a bárnak a tulajdonosa az egyik terjesztője a hírhedt Lopeznek, tehát biztosan a kedvében akar járni. Kívülről egészen normálisnak tűnik a hely, de ez a látszat csak, mert a jó rendőr már kiszúrja az apró jeleket arra, hogy itt nemcsak a szex terjeng a levegőben, hanem a pénz, és a kétes üzletek szaga is. Mindenesetre eleinte leülök a pulthoz, és rendelek magamnak egy pohár italt, annak reményében, hogy lesz valami kapaszkodóm a továbbiakhoz. A közelben van két emberünk is, ha elfajulna a dolog, de nem szeretném kockára tenni még két társam életét, ha nem muszáj. Nyelek egy nagyot, és a vitrinen felsorakoztatott alkoholkészletet veszem szemügyre.
- Csak ez a fajta vodka van, más nincs? – füttyentek oda a pult mögött álló férfinak, aki lassan forgatja meg a nyelve hegyével a fogpiszkálót, és megvonja a vállát.
- Miért kellene, hogy másmilyen is legyen, talán vannak orosz felmenőid, hogy a puccos fajta köll? – hát komolyan mondom, ha nem civilben lennék, akkor megismertetném a választékkal, ami amúgy is rohadt drága, a környéken muszáj emelni az árakat, ha nagyobb halakat is be akarnak venni az üzletbe.
- Nincsenek, csak szeretem a minőségi piát, talán gond? – kérdezek vissza, de ekkor a fülemet egy érdekes beszélgetés szele csapja meg. A pillantásom lassan vándorol oldalra, ahol egy barna lány (kizárásos alapon táncos lehet), és a testőre, vagy az egyik itteni bennfentes az, aki fojtottan vitatkozik. Fél szavakból lejön, hogy a csajszi ellenkezni akar, de a faszi nem úgy néz ki, mint akit érdekelnének a magánjellegű problémák. Megígértem, hogy nem csinálok jelenetet, és nem is kívánok közbeavatkozni, de az a fene nagy megmentési kényszerem nem engedi, hogy végignézzem egy ártatlan megverését, vagy akár súlyosabb bántalmazását, így szépen kiteszem a friss zöld bankót a pultra, és a zsebembe csúsztatva az egyik mancsomat szépen odaandalgok a két ismeretlenhez. Owen ezért ki fog nyírni, ha ezt megtudja, de a forgatókönyv változik egy cseppet. A tettlegesség még nem következett be, de már igazán közel jártunk hozzá, és mikor a kedves úriember kezet is emelne a nőre, akkor szépen fogom magam, és beállok közéjük.
- Helló nem ismerjük egymást, de ha csak azzal van a gond, hogy táncoljon ma este, és ne ellenkezzen, akkor én meg tudom ezt oldani. – állom a barna szempárt, a férfi nem túl kedves, de mégsem üt vissza, mert fogalma sincs, hogy ki vagyok.
- Te meg ki a faszom vagy? – förmed rám, és a földre ejtett pirulát lesi, és kezdi felingerelni magát.
- Öhm…számít az? Egy vendég, egy betévedt megmentő, amit szeretnél. A lány táncolni fog ma este, és ezt akarja a főnököd is, nem? – már látom, hogy venné elő a telefont, hogy tárcsázza, de szépen elkapom a karját, és a csuklóján fonom össze az ujjaimat.
- Nem kell zavarni Carlost, hidd el, hogy nem örülne, ha most besétálnál egy ilyen pitiáner üggyel, mikor nagy üzlet előtt álltok. Elintézem én a csajt, te meg tedd a dolgodat, és keress mást, akit pesztrálhatsz. – lököm el a karját, de látom, hogy már nekem jönne, így felvillantom neki az felsőmet, így egyből kiszúrja a fegyvert.
- Rossz emberbe akarsz belekötni, és az én főnököm sem örülne, ha erről tudomást szerezne. – azt sugallom felé, hogy Lopez egyik embere vagyok, így már látom az arcán, hogy valami bekattan, és átvált. Az öltönyét simogatja, hogy értésemre adja, nem vagyunk barátok, de nem is fog hozzám érni…esetleg az este egy másik időpontjában elintézzük ezt.
- Oké…helló. – intek neki, és ezután a törzsemmel a lány felé fordulok.
- Rád férne egy ital, gyere csatlakozz hozzám. – kezdenek gyűlni a korai betévedők, de bőven akad még asztal is, és éppen kiszúrok egyet a sarokban.
- Ha már elintéztem ezt… - nyilván más szabályok uralkodnak az alvilágban, de tisztában van vele, hogy engedetlenség miatt már lehet egy pofonnal lenne gazdagabb, és nem egy be nem vett parti droggal.


Dear Lena…

Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• alicia vikander
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• táncos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
8

Re: Aaron x Lena - A paktum
Vas. Feb. 04, 2018 3:10 pm

Aaron & Lena


Hangos kopogásra ébredek. Félig nyitott szemmel tudatosul bennem, hogy az én ajtómon kopog valaki. Lustán feltámaszkodva keresem tekintetemmel az ágyam melletti szekrényen ékeskedő órát. Szerencsére digitális, így még nem teljesen tiszta látással is tökéletesen ki tudom venni, hogy két órája feküdtem le aludni. Három napja  folyamatosan dolgozom, szükségem van már egy kiadós alvásra. Mindenki tudja, hogy ma szabad vagyok. Figyelmeztettem mindenkit, hogy hagyjanak békén, mert ha fáradtan piszkálnak, akkor morcos leszek, a morcos énemmel pedig senki nem szeretne találkozni. Nyöszörögve dőlök vissza a párnámra, a takarómat pedig a fejemre húzom. Csöndet remélek, de ehelyett ismét hangos kopogást hallok. Ráadásul az a valaki már a nevemet is kiabálja. Nem akarok kikelni az ágyból, így még várok egy kicsit, hátha elmegy az illető. Nagyjából fél perc nyugtom lehet, miután ismét dörömbölni kezd az a bizonyos valaki az ajtómon. Aztán ismét a nevemet kiabálja, csak már káromkodik is. Elég cifrán ráadásul. Kezd komolynak hangzani a dolog, úgyhogy ledobom magamról a takarót.
- Megyek már! – válaszolom amilyen hangosan csak tudom. Szerencsére a dörömbölés megszűnik. Nehézkesen feltápászkodom, az ágy szélére ülök és megdörzsölöm az arcomat. Belebújok a papucsomba, majd ráveszem magam, hogy végre ajtót nyissak. Meglepetésemre az egyik nemrég itt lévő sráccal találom szemben magam.
- Á, új fiú, nem mondták még el a szabályokat? Három napja folyama... – nem tudom befejezni a mondatot, mert csendre int. Meglepettségemben kikerekednek a szemeim. Most tényleg az új fiú intett csendre?
- Kellesz ma este. – veti oda egyszerűen. Kezeit csipőre teszi, tekintetét ellentmondást nem tűrően le sem veszi rólam.
- Felejtsd el! – válaszolom nemes egyszerűséggel és becsapom az ajtót. Illetve csak becsapnám, ha hagyná, de még épp időben átlépte a küszöböt, hogy ezt megakadályozza.
- Carlos utasítása. – erősködik tovább és olyan közel lép, hogy néhány lépést hátrálnom kell. Fenyegetően próbál hatni.
- És ha nemet mondok? Három napja nem alszom szinte, nem hinném, hogy bárki is örömmel venne igénybe ma estére. – mutatok végig magamon, és lássuk be, tényleg borzalmasan nézek ki. Mint akin átment egy úthenger. Vagy aki kicentrifugáztak. Vagy csak szimplán, mint a mosott fos.
- Ez nem kívánságműsor. A főnököd azt akarja, hogy dolgozz. Dolgozni fogsz! – sziszegi egész közel hajolva, a karomat erősen megragadva.
- Nem dolgozhatok lila foltokkal a karomon. – célzok arra, hogy a kellőnél erősebben szorít. Azonnal elenged. – Még meggondolom. – válaszolom röviden és a ruhásszekrényemhez lépek. Kiveszek pár hétköznapi cuccot, amit ledobok az ágyamra. Az új fiú meglepetten néz. – Mi van, nézni fogsz? – kérdezem széttárt karokkal. A pillanat tört része alatt fordul el. Én meg szinte ugyanilyan gyorsan öltözöm is fel. – Majd szólok, ha döntöttem – veregetem vállon és elindulok a bárhelyiség felé. Sajnos az új fiú – akinek fogalmam sincs, mi a neve, hívjuk csak Jerry-nek – még a lépcsőn utolér. Valószínűleg azért, mert kétszer akkora lábai vannak, mint nekem. Ismét megragad a karomnál, de csak azért, hogy szembe fordítson magával. Szó nélkül egy fehér kis pirulát nyom a tenyerembe. Egyből leesik a tantusz.
- Nem veszek be ilyen mocskot! – közlöm vele és a mellkasához nyomom, majd ott hagyom. Jerry barátom megint egészen hamar utolér és elém lép, hogy elállja az utamat.
- Kellesz. Ma. Carlosnak. – tagolja a mondatot, mintha valami probléma lenne a felfogóképességemmel.
- Ha. Normálisan. Beszélsz. Azt. Is. Megértem. – látszik az arcán, hogy kezd kijönni a sodrából, de kénytelen fékezni magát, mert Carlos nem engedi, hogy bárki bántsa a táncosait. Mi hozzuk a nagy pénzeket, ha kiesünk néhány napra a munkából, az a főnöknek csak rossz. – Nem veszem ezt be. Keressetek mást, biztos van valaki, aki jó erre az egy estére. Muszáj pihennem – magyarázom el, amit már egyszer megpróbáltam, csak csöndre intett drága Jerry barátom. A fejét csóválja.
- Tudod, hogy normál esetben nem kérnénk ilyenre – látszik rajta, hogy próbálja lenyugtatni magát, de nem igazán sikerül neki. – De tudod mit? – kérdezi széttárt karokkal. – Ez most más, úgyhogy nem érdekli Carlost. De őszintén szólva engem se. Vedd be, mit bánom én, Lena... de így nem maradhatsz. Ma fontos vendégeket vár Carlos, és formában kell lenned. Nem utasíthatod el őt... világos? – tenyerét felém nyújtva akarja ismét átadni a pirulát. Egy darabig csak a szemébe nézek, de amikor látom, hogy nem hajlandó tágítani, elveszem a kis fehér mocskot. – Vedd be! – úgy látszik, nem sikerült lehiggadnia, ugyanis megfogja a kezemet és a szám felé irányítja, mintha le akarná erőszakolni a torkomon.
- Hé, elég! – kiabálok rá, és mielőtt túl késő lenne „véletlen” elejtem a pirulát. Jerry barátom feje egészen látványosan kezd vörösödni...

Aaron  • 711 •
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Henry Cavill
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drogelhárítási részleg, osztályvezető helyettes
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
64

Aaron x Lena - A paktum
Vas. Feb. 04, 2018 12:46 pm


LENA AND AARONOwen mindenáron el akarja kapni Lopezt, de csak így nem lehet besétálni a Brooklyn-i gettóba, hogy „helló, de te meg te kellesz”. A beépülésünk sikertelenül zárult, és egy kollégánk is odaveszett, mert rossz helyen tartózkodott rossz időben. Nem csinálhattuk meg, hogy még egyszer átlépjük a határt, mert azzal több száz ember életét tettük volna kockára. A körzetben lakók szegényebbek voltak, mint Manhattan egész lakosságának a háromnegyede, és már a gyerekeket is befogták dolgozni. A kartell terjeszkedett, és nekünk nem a kis halakat kellett kiszednünk, hanem a nagyokat, ha eredményt akartunk felmutatni a parancsnoknak. A felsőbb utasítások tisztán értendők voltak…több civil nem eshet áldozatul a bandaháborúban. Nekem a két gyermekholttest a múlt héten betett, és örültem volna, ha ez kimarad az életemből, de ugyebár ez már nem választás kérdése volt. Az azonosítás után a szülők összeroppantak, és magukat hibáztatták, hogy két állásban dolgoznak, és nem bírják fenntartani a lakást sem. Borzalmasan éreztem magam én is, ahogyan bárki más az őrsön…az irodában síri csend uralkodott. Tétlenek voltunk, és senki nem szerette, hogy minden próbálkozásunk kudarcra volt ítélve. Még egy beépülést nem kockáztathattunk meg, hacsak nem az elit gárdából megy valaki önként. Owennek nem mondhatták, hogy menjen, mert a jegyese éppenséggel nagyobb projektnek számított…ebbe is csak pár hete vagyok beavatva. Gondoltam, hogy nem az a házasulandó fajta, de pont őt skatulyázzák be egy álfrigybe…életemben nem hittem volna. A kinevezésemen még nem száradt meg a tinta sem, így minket nem küldhettek volna, de nagyon agyaltam rajta, hogy mégis megteszem, ha szükséges. Már három órája csak ülünk, Steve a fegyverével játszik, Salome valami kockázati kimutatást gyárt, Owen meg az irodájában írja össze a szálakat, de egynél mindig elakadunk. Nem tudjuk, hogy ki dolgozik Lopez keze alá…ha meg lenne ő, akkor szinte már ezüsttálcán kínálnák fel a nagyágyút is, akinek a tökeit fogom megszorongatni, ha előkerül. A hajamba túrva állok fel, és sétálok át a legjobb barátom ajtajához.
- Valakinek mennie kell…hidd el, hogy nem szívesen áldoznék fel még egy embert Pedro után, de nem várhatunk. Most nyeregben érzik magukat, és addig kell lépnünk, amíg nem számítanak ránk. Én beépülök. Nem feltétlenül okos húzás, de te nem mehetsz Ella miatt, és ezt te is tudod. – fűzöm össze a karjaimat, mire végre felkapja a fejét, és a kékjeink találkoznak. Isten bocsássa meg nekem, de tényleg nyomást kell gyakorolnom rá, hogy engem válasszon a feladatra.
- Te sem mehetsz Bennett, mert ha te kinyúlsz…az apád engem pórázon fog fellógatni, vagy az anyád. Az öcséd már így is elég zűrős. – nem kell mondania nekem semmit Wyattről…egy ideje már azt se tudom, hogy hol tölti az estéit.
- Ha felismernek, véged van, és hidd el, hogy csúnyán fognak kivégezni. – én is tisztában vagyok vele, de el kell adnom magam, ha be szeretnék kerülni. Csend telepszik közénk, de már sejtem, hogy fejben kiadta a parancsot.
- Ne kelljen utánad mennem. – ez nála felér egy igennel is, így bólintok, és egy vigyor kúszik az ajkaimra.
- Nem kell, mert én hozom el Lopez fejét, ha addig élek is. – ezzel a paktum megköttetett.

Nem éppen az volt az álmom, hogy egy bárban kössek ki szép táncos lányok között, de a szerepem ezt diktálja. „Eltévedt díler” vagyok, aki most akarja piacra dobni a régi gazdája cuccát, mert ő meghalt, de mindenképpen a nézőközönség elé kell állítani az új terméket. A helyiség mondhatni a kulturáltabb köröket célozza meg, és ha a szimatom nem csal, akkor ma este fel fog tűnni a madárkánk is, de addig valahogyan el kell ütnöm az időt. Rendelek egy Bourbont, és a pultnál foglalok helyet, de a törzsemmel kifelé fordulok, és éppen egy veszekedés kellős közepére csöppennek, természetesen csak nézőként. A barna hajú lány, mintha ideges lenne, de a kidobó fiú, vagy éppen testőre másképpen gondolja.
- Vedd be, mit bánom én Lena..de így nem maradhatsz. Ma fontos vendégeket vár Carlos, és formában kell lenned. Nem utasíthatod el őt…világos? – nem vagyok süket, az értesüléseim jók voltak, így a fogás szinte már a kezemben van. Még várok, hátha elfajul a dolog, de már tudom, hogy mivel fogok közbelépni…


Dear Lena…A hozzászólást Aaron Bennett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 09, 2018 6:23 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Re: Aaron x Lena - A paktum
Vissza az elejére Go down
 
Aaron x Lena - A paktum
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Valahol máshol :: Múlt-
Ugrás: