One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokmum's the word┃charlie & bae

Madelaine & Zoe EmptyCharlotte M. West
Today at 12:08 amJust have fun ~ Elias & Tara

Madelaine & Zoe EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:06 pmMarshall x Nash - The first look

Madelaine & Zoe EmptyClayton Nash
Yesterday at 10:11 pmFoglalt vezetéknevek

Madelaine & Zoe EmptyKaylee Bennett
Yesterday at 8:52 pmA falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Madelaine & Zoe EmptyAlan Bret
Yesterday at 8:35 pmHolden & Leslie

Madelaine & Zoe EmptyLeslie Hewson
Yesterday at 7:07 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Madelaine & Zoe EmptySofia I. Basora
Yesterday at 7:01 pmbetter me, better you ☆ Mila & Isa

Madelaine & Zoe EmptyRosemary Mila Saville
Yesterday at 6:24 pmGrace Eileen Hoover

Madelaine & Zoe EmptyBellamy West
Yesterday at 5:46 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Madelaine & Zoe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe EmptyPént. Feb. 02, 2018 6:19 pm


to, Madelaine
A második találkozás

Fenekem a zene ritmusára mozdul, lábam szinte siklik a pedánsan csillogóra sikált, fényes kövön. Fekete, kopottasnak kinéző pólóm feljebb csúszik a hasamon mint kellene, mikor is egy Michael Jackson mozdulattal csúszok végig a konyha pepita kövén, hogy egy tökéletes pörgéssel ragadjam meg a hűtő ajtaját és tárjam ki azt. A husky eközben kérdő tekintettel néz rám, néha megmozdul a szája, ami annak a jele, hogy valamit mondani akarna, ha tudna, én pedig csak elmosolyodom a próbálkozására. Fülemet és hajamat a hatalmas fülhallgató takarja, ami most olyan hangerővel szól, hogy egyáltalán nem hallom a külvilágot. Mondjuk nem is fontos hallanom... még! Lopva az órámra pillantok, majd mivel még csak négy órát mutat egyáltalán nem aggódom. A ház úrnője egy óra múlva várható, szóval azt hiszem, még bőven belefér, hogy megetessem a kutyát is, és magamat is a hűtő tartalmából, már ha akad benne bármilyen ehető dolog.
A hatalmas dobozba hajolok, majd a látványtól elfintorodom.
- Fúj, zöldségek minden mennyiségben. Mi ez, vegetáriánus? - kérdezem a kutyát, majd a fejemet megrázom, természetesen azt is a zene ütemére, majd két kézzel elveszve a hűtőben kezdek hátul kotorászni egészen addig míg meg nem találok pár szelet felvágottat, ami majd jól fog jönni egy szendvicsbe. Gondolom nem fog hiányozni, lévén, hogy leghátul kapott helyet ahol normális ember nem keresné. Gyorsan megszagolom, és mivel még élőnek titulálom az eb felé bökök a fejemmel.
- Na mivan Jesse, kérsz te is egy falást? - kérdezem a kutyától, majd két szelet felvágottat adok neki, csak hogy érezze a törődést.
A zene komolyabb ütemre vált a fülemben eközben, én pedig egy határozott csípőmozdulattal csukom be a hűtő ajtaját és pördülök meg a tengelyem körül kezemben a felvágottal hogy farkasszemet nézhessek a ház tulajával.
A feje vörös a dühtől, látom rajta hogy nem tetszik neki valami. Lehet hogy már beszél hozzám egy ideje, csak nem hallottam?
- Mondtál valamit? - kérdezem, miközben mutogatok a fejemen lévő fülesre. Az eszembe sem jut, hogy le is vehetném azt...

Vendég

Anonymous
Vendég

Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe EmptyPént. Feb. 02, 2018 6:55 pmYou can't fix crazy. All you can do is document it.  

ZOE & MADELAINE

Ha a saját dolgaimról van szó, nos köztudottan allergiás tudok lenni, hogyha valaki más hozzájuk ér, így elég nehezemre esett másra bíznom a kutyámat, mégis muszáj volt ezt meglépnem. Hiába hívtam fel egyik embert a másik után, mindenki elfoglaltságra vagy otthonától távollétre hivatkozott, így nem maradt más választásom, mint egy egészen más segítséget kérnem. Ez viszont kevésbé nyugtatta meg a gondolataimat, mert Jesse mondjuk úgy a mindenem, és hiába magyarázta Evan, hogy addig pörgetem magamat, amíg nekem lesz egy-két beszélgetésre szükségem, nem feltétlenül hallgattam rá. Mindenesetre belementem, így csak bíznom kellett abban, hogy Zoe rendes körülmények között eteti majd meg a kutyámat vagy betartja azt a listát, amit direkt kiraktam a hűtő elejére. Igen, elég hosszú volt az a lista, de a bonyolultsága mondjuk úgy elenyésző, így azt nem lehet állítani, hogy ne lehetne megtenni egyik pontját sem. Soha nem voltam egyszerű teremtés, ha a kutyámról volt szó, és lehet, hogy most tettem magamat őrültté Zoe előtt, de rettentően tudok ragaszkodni a már berögzült szokásaimhoz.
Evan a telefonon keresztül magyarázza a fülembe, hogy ne tegyek hirtelen mozdulatokat, esetleg váljak valami mesebeli gonosztevővé, mert a végén mindenkit elüldözök magamtól. Mondanám, hogy segít a rögtönzött nyugtató a részéről, de akkor hazugság lenne. Így is a karomon hintázó táskámmal verekedem át magamat az utcán nyüzsgő tömeg között, és valahol belső rosszakaróim azt sugallják, hogy pont ez a sietség okozza a vesztemet majd. Ezért is szökik ki megkönnyebbült sóhaj ajkaim közül ahogyan a lakáskulcsokkal babrálva állok meg lakásom ajtaja előtt, és egy ösztönös mozdulat után nyitok be kényelmem otthonába.
- Megjöttem. - rakom le táskámat a helyére, válasz azonban nem érkezik. Gyanakvásom egyből kiélesedik, és ahogyan a konyhába érek, egyből oka lesz eddig még alaptalan aggodalmamnak.
- Zoe, mit művelsz? Jesse..nem szabad. - hajolok le a kutyámhoz, hogy a kapott ételről minél előbb leszoktassam, majd újra a bűnösnek magyarázok, aki mint kiderült, semmit nem hallott az egészből. Egy mozdulattal emelem le a fejhallgatót róla, és csak ezután folytatom. - Most, hogy figyelsz rám végre, ezt.. - veszem el tőle a kutyámnak szánt ételt. - Nem eheti. - kikerülve őt sétálok a hűtőhöz, és leemelem a rajta lévő listát, amit jelzésértékűen lengetek meg. - Itt van minden, amit leírtam. Figyeltél rám reggel egyáltalán? - vágom most már csípőre egyik kezemet, miközben érdeklődően kutatom a lány íriszeit válaszokért.


382;   Madelaine & Zoe 3719483937  


Madelaine Riggs
Egészségügy
Play by :
✿ margot elise robbie ✿
Kor :
29
Foglalkozás :
- pszichológus -
Hozzászólások száma :
136

Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe EmptyPént. Feb. 02, 2018 7:46 pm


to, Madelaine
A második találkozás

Olyan édesen néz rám azzal a kiéheztetett, csodás szemével, hogy nincs szivem csak úgy hagyni, hogy parlagon heverjen. Tudom, hogy nem eszik ilyeneket, hogy nem ehet... bár nem értem miért nem...
Mikor meglátom a listát csak megforgatom a szememet, és a fejem akaratlanul is oldalra billen, miközben olvasom a pontokba szedett feladatokat és intelmeket. Pislogok párat hiszen minden olyan rendezett, ilyen lehet egy katonai iskolai is... vagy ami még annál is rosszabbnak hangzik egy katolikus lányiskola, és igen, ahogy felrémlik előttem a szőke hajkorona a baba arc, a tüchtig kinézet, egyértelműen olyan, mint aki pont egy ilyen iskolában nevelkedett.
- Hát haver! Sanyarú sorsod lehet! Egy gyerek se élhet édesség nélkül, nem? Néha kell neki valami kis motiváló, és te ma igenis ügyes voltál, simán futottál velem, szóval megérdemled. - simogatom meg a fejét az állatnak, majd megetetem a felvágottal.
Örömöm persze csak addig tart, míg meg nem pillantom a hazatérő nőt, aki hát nincs túl jó pillanatában - gondolom miattam.
A megállapításért biztos kapnék egy ötöst az iskolában, itt azonban csak a száját látom, azt, ahogy artikulál dühösen és szememet összeszűkítve próbálok koncentrálni arra, hogy leolvassam a szájáról mit is akar mondani. Mert nem túl kedveset az biztos.
Ő unja meg hamarabb ezt a játékot, így tehát leemeli a fejemről a fülest, majd a hűtőről a listát és elém tartja.
Egyik szemöldököm a magasba szalad, úgy nézek rá, mikor kérdőre von és ha kicsit is szemfüles - és gondolom az, mert hát mégis csak emberekkel foglalkozik, szóval ergo tud olvasni a testbeszédben - láthatja hogy mennyire elfintorodom a listáját látva.
- Figyeltem, de most komolyan, miért tartod úgy a kutyádat, mintha egy nem is tudom... túlbuzgó keresztény próbálná jó útra téríteni a pogányt?! Ez egy kutya! Értem, hogy neked fontos, de attól, hogy néha megjutalmazod, még nem fog meghalni, nem fog világgá menni, és te sem leszel gyilkos és felelőtlen állattartó! - hadarom gyorsan, csak hogy ezzel is próbáljak minél hamarabb túllépni a témán.
- "Jesse nem ehet semmi olyat, ami nem kellően tápláló a számára, ezért a hűtőben lévő étel tabu számára! Emellett szüksége van a kellő mennyiségű mozgásra, azonban ez nem jelenti azt hogy kilométereket kell megtennie. A számára tökéletes távolság épp annyi, amimennyire szüksége van egy embernek is, szóval nem kell egész nap hajtani!" - olvasom a sorokat és közben megrázom a fejemet.
- Az én kutyám otthon, Kubában gyakorlatilag egész nap kinn szaladgál, és lefárasztja magát és emiatt lesz kiegyensúlyozott eb. Jesse egész nap a lakásban van, az hogy egyszer elviszed sétálni még nem fogja lefárasztani és túl sem lesz hajtva... - okoskodom bele a kutyája nevelésébe majd fél kézzel a pultra támaszkodom, úgy nézem az arcát, hogy erre vajon mit fog mondani.

Vendég

Anonymous
Vendég

Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe EmptyPént. Feb. 02, 2018 10:06 pmYou can't fix crazy. All you can do is document it.  

ZOE & MADELAINE

Elég nehéz összeszedettnek vagy leginkább elviselhetőnek lenni, hogyha a nap indulásától kezdve semmi sem úgy jön össze, ahogyan az a kialakult kép és terv szerint volt előírva. Általában jól alkalmazkodom az ilyen helyzetekhez, és türelmesen kezelem, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt kellene, de megesik, hogy magam is türelmetlenné, sőt mi több rossz emberré válok. Ilyenkor ajánlatos elkerülni, nem hozzám szólni meg ehhez hasonló jó tanácsokat elfogadni, mert megeshet, hogy sértődés lesz a vége. Evan már tapasztalta ezt az oldalamat, a pácienseimnek pedig marad az összeszedett, problémamentes énem. Ugyan jómagam sem vagyok több egy csődtömegnél, de kétlem, hogy szerencsés lenne a saját szenvedéseimet kiteregetni egy ilyen kezelésen és figyelmen kívül hagyni azt, aki segítségért érkezett. A mai nap viszont közel sem volt nevezhető könnyednek vagy olyannak, ami mosolygásra késztetné az embereket, így teljesen mindegy, hogy ki jött velem szembe, állt velem szóba, akkor is megkapta a jutalmát. Ebből a körből Zoe sem maradhatott ki, akit az előírtak ellenére cselekedve kaptam rajta, és habár vigyázott a kutyámra, amiért hálával tartozom neki, mégsem tudtam az ajtómon kívül hagyni undok viselkedésemet. Ezért is esett meg az, hogy magamból kikelve hoztam tudtára a hűtőn lévő listát, mely Jesse napirendjét foglalta össze nagy vonalakban, és amelyet a tapasztaltak szerint egyáltalán nem volt hajlandó betartani. Ennek pedig örömmel adok hangot, fel sem mérve annak lehetőségét, hogy esetleg túlreagálom mindezt. Apró, egyben gondterhelt szusszanással reagálok, mely után szavainak hatására változik arckifejezésem meglepetté, végül enyhén felháborodottá. Sértődötten szegem fel államat, és habár szavaiban érzek némi igazságot, a büszkeségem könnyedén elhessegeti mindezt. - Nem is tartom úgy. - vágok vissza védve becsületemet, ezen fellelkesülésemet viszont kénytelen vagyok visszafojtani, míg véleményét fejti ki az irányomba.
- Jesse-nek megvannak a maga szokásai. Az, hogy milyen tápot szokott enni, hogy ezt mikor szokta megkapni és képzeld, nem hanyagolom el őt. Mindig van, aki vigyáz rá, ha én nem tudok itt lenni. - magyarázkodok, habár fogalmam sincsen miért. - Jutalomfalatot is szokott kapni, de ezt is ugyanúgy felírtam. Jól nevelem őt! - védem meg magamat lezárva ennyivel, mert már felháborodásom kezd túlmutatni rajtam. - Nem szoktam neki ilyeneket adni..de most már teljesen mindegy. Legalább jól viselkedett? - török utat ujjaimmal szőke tincseim közé lehiggadásom érdekében.


363;   Madelaine & Zoe 3719483937  


Madelaine Riggs
Egészségügy
Play by :
✿ margot elise robbie ✿
Kor :
29
Foglalkozás :
- pszichológus -
Hozzászólások száma :
136

Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe EmptyVas. Feb. 04, 2018 9:32 am


to, Madelaine
A második találkozás

Nem igazán értem mi az ami frusztrálja. Talán nem szexelt már hónapok óta, vagy csak szar napjai vannak a munkahelyén? Dobta a pasija? Vagy millió okot tudnék még felsorolni, ami miatt olyan lehet a viselkedése, mint egy féltő és túlgondoskodó nővérnek. Oké, nem akartam én telibe szarni a kiírását és a papírra vezetett fontosnak vélt gondolatokat, de azért ez mégis csak túlzás nem?
- Oké, csak közbe azért vegyél levegőt is! - szúrom közbe két szó között, mert feltűnt, hogy egyre vörösebb a feje és hogy a légcserét is elfelejti. Az hiányozna még nekem, hogy itt legyen rosszul oxigén hiány miatt, és biztos ki nem magyarázom egy zsarunak sem, hogy túl sokat beszélt egyszerre és az okozta a vesztét.
- Nem, te úgy tartod, mintha a menedzsere lennél. Végül is megszervezed a kis napi rutinját, hogy mit egyen, mennyit eddzen, de ez egy kutya. Még ha szereted mint a gyermekedet, akkor is egy kutya. Miért nem neveled kutyaként? - mondom én is immár felszegett állal, és mert Cezar Milan Fantasztikus Kutyadoki című műsorából már jó pár részt láttam, és most tényleg fontolóra veszem, hogy lehet hozzá is ki kellene hívnom, hogy kezdjen valamit itt, mert elég nagy szükség lenne rá. Bírom én Mad-et, de ami túlzás az túlzás, és jelenleg azt mondhatom, megsértődtem. Jesse nevében is. És ha lenne benne egy kiadós kutyabecsület, akkor most elkullogna két morgás között, és kiállna magáért, nem hagyná, hogy csak én tegyem mindezt.
Persze ehelyett csak rám néz, a hatalmas, szomorú szemével és inkább fejét a lábára hajtja, onnan nézi a műsort, amit szolgáltatunk.
- Jutalomfalat adható! Ezt írtad! Azt nem írtad, hogy az nem lehet egy felvágott a hűtőből... - kötök bele és mentem a seggem természetesen, hiszen azért jól jön ez a mellékes pénz, és az is, hogy itt lehetek. Oké, nem igazán vagyunk egyformák Mads-el, ő hozzám képest túlontúl karótnyelt az elveivel és örökös szabályrendszerével, de attól még szerethető is. Hogy férhet meg valakiben ennyi ellentétes tulajdonság?
- Jól, egyébként nagyon jól viselkedett. Igazán remek eb. Ugye Jesse?! Imádtad kergetni a madarakat és az úszás is jó volt, nem? - vakarom meg a kutya kobakját, majd inkább próbálok elsiklani a téma fölött... hiszen az is tiltó listás, hogy a kutya vízben ússzon, nekem pedig lényegében ez volt a második dolgom vele kapcsolatban. Jó hát bevallom lényegében mindent végigcsináltunk, ami a listán szerepelt és tilos volt. Mads sem akarna meghalni anélkül, hogy ne élt volna, nem? Ez Jesse-re is igaz. Mondjuk nem haldoklik az tény és való, de hát a tiltott dolgok mindig a legizgalmasabbak.
- És milyen volt a munka? - kérdezek vissza gyorsan, hátha nem tűnik fel neki az előző mondatom, ami olyan meggondolatlanul kicsúszott a számon.

Vendég

Anonymous
Vendég

Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe EmptyKedd Feb. 13, 2018 3:23 amYou can't fix crazy. All you can do is document it.  

ZOE & MADELAINE

Nem tudom megállapítani mire számíthatok, amikor beesek lakásom ajtaján, de a kezdeti teljes kiakadásom lassan alakul át higgadtabb viselkedési formává, hiszen mégiscsak vigyázott Jessere, és úgy tűnik a kutyám sem tűnik boldogtalannak vagy bármi egyébnek, aminek aggasztania kellene a továbbiakban. Olykor megesik, hogy hirtelen és ösztönből véleményezem a körülöttem történő dolgokat, és csak később fogom fel súlyát a kimondott szavaknak. Szőke tincseim közé fúrom ujjaimat, és apró, ugyanakkor gondterhelt levegő kifújásával nyugtázom túlreagáltságomat.
- A menedzsere? - kérdezek vissza, és csak a fejemet csóválom erre a megfogalmazására, hiszen így sem jellemeztek még. Tényleg ilyen lennék? - Muszáj egy rendszer szerint tartanom őt, de ettől függetlenül nem jelenti azt, hogy bármiben is hiányt szenvedne. - vétózom meg az ellenem felhozott vádakat, mielőtt hirtelen kikiáltanának az év legrosszabb gazdája címre vagy valami ehhez hasonlóra. Tény, a munkám lefoglalja időm jó nagy részét, ennek ellenére az itthon eltöltött órákat vele töltöm, és megpróbálok nem borzalmas szülője lenni, mint amennyire most be lettem állítva. Jesse a legfontosabb része az életemnek, és költözésem óta ő az egyetlen lakótársam, aki teljes hűséggel és szeretettel fordul hozzám, így eszem ágában sincs nem viszonozni azt. Zoe is csak azokból az ismeretekből tud következtetést levonni, melyek alapján ő neveli a kutyáját, és az mint kiderült, közel sem hasonló az én elképzeléseimhez.
- Nem ehhez szokott..szoktam hozzá, de tudod mit? Nem történt semmi gond. Felfoghatjuk ezt is jutalomfalatként. - engedek meg magamnak egy egyszerű mosolyt levetkőzve a házisárkány szerepet, és abban a pillanatban, hogy hogyléte felől érdeklődésemre válaszként olyat kapok, amire titkon szerettem volna számítani, egyből megkönnyebbülés lesz úrrá rajtam. A lényeg, hogy jól viselkedett a vigyázójának, melyben nem is igazán kételkedtem, ami azt illeti.
- Értelmesebb, mint a gazdája. - forgatom meg a szemeimet egy pillanatra, majd odalépek a kutyámhoz, hogy most már a megfelelő módon üdvözöljem őt. Az úszást már nem is véleményezem, hiszen ahogyan percek előtt magamnak megígértem, nem viselkedek banyaként. Alapjáraton nem tolerálom a felesleges kiakadást, és jómagam sem alkalmazom, hogyha nem érzem szükségét, de amikor minden egyszerre jön közbe, akkor mondjuk úgy, nem sok kedvem van nekem lenni a jófejnek a történetben. Kérdése kapcsán tekintetemet felfuttatom a lányra, és egy grimasszal összegzem eleinte szavak nélküli válaszomat.
- Az asszisztensem megint összeszedett magának valami új barátnőt és rajtam vagy az irodám berendezésén gyakorolja a csaj hóbortjait. Néha az őrületbe kerget vele. - fejtem ki a napomat lényegében összerakva, és egy pillanatra körültekintek a lakásomon, mely csak melléktevékenységként tudható be eredeti érdeklődésem témája mellett.
- Nem vagy éhes? Mostanában a hawaii gyrosra kaptam rá és úgy érzem eltudnék most viselni egyet. - mosolyodok el egy pillanatra, miközben a telefonomat kutatom elő táskám mélyéről. - Csatlakozol hozzám? - érdeklődök felpillantva rá tevékenységemből, mielőtt előhalászhatnám a készüléket remélhetőleg még a mai nap folyamán.


454;   Madelaine & Zoe 3719483937  


Madelaine Riggs
Egészségügy
Play by :
✿ margot elise robbie ✿
Kor :
29
Foglalkozás :
- pszichológus -
Hozzászólások száma :
136

Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Madelaine & Zoe   Madelaine & Zoe Empty

Ajánlott tartalom


Madelaine & Zoe Empty
Vissza az elejére Go down
 

Madelaine & Zoe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ