Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexander Burns Today at 10:10 pm

Alexander Burns
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexander Burns Today at 10:06 pm

Dorian x Jake - Lester brothers fight
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Today at 9:48 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Today at 9:36 pm

Tessa & Jamie - The mirror and me
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tessa Wilson Today at 7:39 pm

Lyn & Ben ~ when we were young
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Today at 7:39 pm

Ella & Owen - It's a long way back
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Owen Cavanaugh Today at 5:55 pm

Archiválást kérek!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ella Cavanaugh Today at 4:22 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 4:05 pm

Ki van itt?

Adam Royal, Adriana Lane, Alexander Burns, Alexander Rhys, Annie Johnson, Benjamin Henson, Charlie Weston, Dorian J. Lester, Genevieve Wells, Jason Morens, Joshua Miller, Kayline Prescott, Lena Caldwell, Raelyn J. Winters, Raya Sunshine Jones, Sylvia Juel, Tessa Wilson, Yasmine Bailey

Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 7:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Acquavella Galleries - Nick & Kay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Laura Vandervoort
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Galériai ügyintéző / műkincs tolvaj, hamisító
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
10

Acquavella Galleries - Nick & Kay
Szer. Jan. 31, 2018 8:13 pm
Nick & KayCsupán azért nem kedveltem a jelenlegi munkámat, mert akadtak nagyon unalmas és eseménytelen napjaim is. Az, ami nem volt publikus, és mégis a kenyerem kerestem vele, már sokkal jobban feldobott volna, de hát kellett egy alibi állás, annak pedig megvoltak az efféle árnyoldalai. Nem nekem való a monotonitás, az már egyszer igaz, mert én azt szerettem, ha körülöttem mindig történik valami. Ez az én nagy hibám, azt hiszem, hogy nem tudok soha a fenekemen megülni, de nem is szándékoztam a csini hátsómból tepsit varázsolni azzal, hogy élem az unalmas átlagemberek életét a nyugalomba süppedve.
Elnyomtam egy futó ásítást, és úgy bámultam kifelé továbbra is a galéria hatalmas kirakatán. A járókelőket figyeltem, akik elsiettek az utcán előttünk, aztán tétován belekortyoltam a már félig kihűlt kávémba. Akaratlanul is fintorba szaladtak a vonásaim a hideg lötty miatt, de ennek ellenére mégis leküldtem még egy kortyot a feketéből. Valamivel muszáj volt elfoglalnom magam, és már legalább másfél órája nem tért be senki. Az állítólagos főnököm sem volt bent, aki helyett szerintem kapásból én cipeltem a hátamon az üzletet, ha már itt tartunk.
Csupán akkor élénkültem fel valamelyest, amikor hallottam az ajtó tompa csukódását. Érdeklődően kaptam fel a tekintetem, félretéve a bögrémet, de továbbra is a pult mögött maradva. Figyeltem, ahogyan az igazán figyelemreméltó férfi beljebb sétált, és körül járta a helyet. Nem szándékoztam egyből lerohanni, helyette gyorsan átfésültem az ujjaimmal a kósza tincseimet, lesimítottam a ruhám nemlétező ráncait, és csak ezt követően indultam meg ráérős léptekkel, ütemes koppanások kíséretében.
- Üdvözlöm! – mosolyogtam rá elbűvölően a fiatalemberre, aki így ránézésre nagyjából velem lehetett egykorú. És egyértelműen úgy tűnt, hogy bizony lapul némi pénz a zsebeiben, még ha jelenleg nem is szó szerint kellett érteni. – Esetleg segíthetek valamiben? – kérdeztem továbbra is ártatlanul pislogva fel rá, miközben ujjaimat összefontam a hátam mögött. – Ha van elképzelése arról, hogy mit keres, talán könnyebben megtaláljuk a megfelelő darabot önnek! – nem türelmetlenkedtem, inkább örültem a hirtelen fellépő változatosságnak, amit a lehetséges ügyfél érkezése jelentett.
- Festményt szeretne, vagy valami más értékesebb műtárgyat? – próbáltam finoman, de lényegre törően felmérni az igényeit, ahogyan azt mindig is szoktam tenni. – Vannak szobraink is, vázák… - intettem a kiállított darabok felé. Minden értékes volt, és természetesen eredeti. Kivéve azt a két festményt, amit még én cseréltem ki azt követően, hogy bekerültem ide a galériába dolgozni. Azóta én azokon már rég túladtam, az itteni darabok pedig az én kezem munkáját dicsérték. Nos, ilyen ez a popszakma, ahogyan mondani szokták. Mire rájönnének a csalásra, valószínűleg előbb hírét venném, és kereket oldanék azelőtt, hogy gyanúba keveredhetnék. Vagy, tökéletesen eljátszanám az értetlenkedő szerepét.
Vissza az elejére Go down
 
Acquavella Galleries - Nick & Kay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Múzeumok, színházak, műemlékek-
Ugrás: